Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ha kikap a Vidi és X-el a honvéd ki esik ki?
több mint 2 éve
Hát jah. Az én hibám, a Coventrynek drukkoltam 😥Balfasz feka bazzAz FG-je viszont sikeres volt. 😀 Szegény srác.
warr_b
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Korda Gyuri bácsi szeretettel 😛ez a Luton az egyik legundorítóbb hely egész Angliában.
youtu.be/wDQ6pU5re-0
dande2
built for this shit
több mint 2 éve
Láttam egy srácot, aki SEAHAWKS SAPKÁBAN nézi a Coventry- Luton Town-t a Wembleyben. Vajon ez kinek jó jel? 😀Köln - Bayern meccsen mit érezhetett a Dortmund mezben a csávó? kicsit rossz stadionba ment😃
iktriad
több mint 2 éve
Ultra szar ez a Videoton, Vasas önmagához képest egész jól tolja, pici hiányzik a golhozHajrá Vasas + Honvéd!!!
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Pedig 10 millió ember nem tèvedhet 😁Korda Gyuri bácsi szeretettel 😛Ez még egy Texans wild card meccs követőjébe is övön aluli trash lett volna.
dande2
Kampman
több mint 2 éve
Ultra szar ez a Videoton, Vasas önmagához képest egész jól tolja, pici hiányzik a golhoz
több mint 2 éve
Vajon rosszabbak lesznek mint a Derby legendás szezonja ? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Korda Gyuri bácsi szeretettel 😛Ez még egy Texans wild card meccs követőjébe is övön aluli trash lett volna.
youtu.be/wDQ6pU5re-0
dande2
több mint 2 éve
Balfasz feka bazzAz FG-je viszont sikeres volt. 😀 Szegény srác.
warr_b
több mint 2 éve
Szegény srác font milliókat hagyott ott most
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Rúgjanak már a kapusok, úgyis az lesz a vége.Muszáj volt megjinxelnem, hogy véget érjen a mennyei 2. félidejére.
Kampman
több mint 2 éve
a régi szabály érvényesült megint...
built for this shit
több mint 2 éve
Jake Lutonék a PL-ben.
több mint 2 éve
Balfasz feka bazz

több mint 2 éve
Láttam egy srácot, aki SEAHAWKS SAPKÁBAN nézi a Coventry- Luton Town-t a Wembleyben. Vajon ez kinek jó jel? 😀Természetesen a GB-nek.
iktriad
több mint 2 éve
Jól rúgják eddigAngoloktól meglepő módon.
warr_b
több mint 2 éve
Jól rúgják eddig

több mint 2 éve
Láttam egy srácot, aki SEAHAWKS SAPKÁBAN nézi a Coventry- Luton Town-t a Wembleyben. Vajon ez kinek jó jel? 😀
több mint 2 éve
A Fradi tobbet er mindkettonel a transfermarkt szerint.Az angol kommentárt hallgatom, micsoda magasztos szavakat képesek mondani miközben a színvonallal vallatni lehetnePont erre gondoltam, ez egyik sem PL szint, nagyon messze van...
r.baggio
warr_b
6od annyit er a keretjuk, mint a PL leggyengebb kerete
Most jon majd be egy rakat penz, par okos olcso igazolassal (ligue 1bol, portugaliabol) lehet nemi eselyuk a bentmaradasra.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Az angol kommentárt hallgatom, micsoda magasztos szavakat képesek mondani miközben a színvonallal vallatni lehetnePont erre gondoltam, ez egyik sem PL szint, nagyon messze van...
r.baggio

több mint 2 éve
azért ez nagyon nem PL színvonal, hajtanak meg minden, de sok volt a hiba