NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 347
47
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ezt a bundát, édes Istenem…
több mint 2 éve
En is furcsallottam. Ebbol a vidibol en Kodrot es Kastratit hoznam.Palkó?Én full megisztulasrol hallottam, egy ev masodosztaly es jonnek a magyarok. Onnan is takaritani akarjak a zsoldosokat.azért mondtam, hogy nem vagyok konteo hívő..a kezezésre nem emlékszem, de az a labda az bent volt 100%. mindegy is.nálunk meg állítólag Kodró volt lesen a Fradi ellen, állítólag.Kar hogy ellenunk a 16oson belul kezilabdaztatok az nem volt 11es ellenben a gol amit senki nem latott benn azt megadtak.petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
Tusom hogy fél Fehérvár a kiesést és megtisztulási akarja, de kellettek ti ide.
jobbágy#JC6
amúgy nem vagyok nagy konteo hívő, de nekem gyanús, hogy Dzsudzsi ellenünk játszhatott, a Honvéd ellen megint nem. aztán a Honvéd ellen nem fújnak be egy jogos tizit a Kecsó ellen, aztán Kövesd is ahogy vezetést szereztek most 😀 a Loki sem úgy játszott, mint akik kurvára akarnak menni a dobogóért, Paks is rúgatja a gólokat Kövesddel...ettől függetlenül szar a Vidi de ezek olyan mókás dolgok na. ha ma nem nyerünk akkor tökmindegy az uccsó 2 meccs szerintem.
petey
Nincs itt semmi konteo, ilyen szarok ezek a csapatok, barmi lehet barki ellen.
A Kecskemet meg gorbe tukrot tart az egesz mezonynek, hogy lehet keves penzbol tudason epitkezve jol szerepelni.
gabokocka
amúgy igaz.
közben Kövesd 3-0 😀 és ez nem bunda 😀
petey
Dardai meg a Fradi celkeresztjeben van.
Kenny
hát akkor sok sikert. ha ebben a csapatban nem lett húzóember akkor a Fradiban az lesz? addig állok fél lábon...
petey
több mint 2 éve
Most nézem a Raków Częstochowa lett a lengyel bajnok. Semmit nem tudok a háttérről, meg a csapatról, de eléggé hasonlít a Kecsóra így első ránézésre. Van erről valakinek infója, hogy milyen munka zajlik ott? Nincs kedvem feltúrni a lengyel nyelvű irodalmat most 😀
Hanni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Magickövesd.
több mint 2 éve
Palkó?Én full megisztulasrol hallottam, egy ev masodosztaly es jonnek a magyarok. Onnan is takaritani akarjak a zsoldosokat.azért mondtam, hogy nem vagyok konteo hívő..a kezezésre nem emlékszem, de az a labda az bent volt 100%. mindegy is.nálunk meg állítólag Kodró volt lesen a Fradi ellen, állítólag.Kar hogy ellenunk a 16oson belul kezilabdaztatok az nem volt 11es ellenben a gol amit senki nem latott benn azt megadtak.petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
jobbágy#JC6
amúgy nem vagyok nagy konteo hívő, de nekem gyanús, hogy Dzsudzsi ellenünk játszhatott, a Honvéd ellen megint nem. aztán a Honvéd ellen nem fújnak be egy jogos tizit a Kecsó ellen, aztán Kövesd is ahogy vezetést szereztek most 😀 a Loki sem úgy játszott, mint akik kurvára akarnak menni a dobogóért, Paks is rúgatja a gólokat Kövesddel...ettől függetlenül szar a Vidi de ezek olyan mókás dolgok na. ha ma nem nyerünk akkor tökmindegy az uccsó 2 meccs szerintem.
petey
A Kecskemet meg gorbe tukrot tart az egesz mezonynek, hogy lehet keves penzbol tudason epitkezve jol szerepelni.
gabokocka
amúgy igaz.
petey
Kenny
hát akkor sok sikert. ha ebben a csapatban nem lett húzóember akkor a Fradiban az lesz? addig állok fél lábon...
több mint 2 éve
De legalább a Kecskemétnek megvan a 2. hely...
több mint 2 éve
Most nézem a Raków Częstochowa lett a lengyel bajnok. Semmit nem tudok a háttérről, meg a csapatról, de eléggé hasonlít a Kecsóra így első ránézésre. Van erről valakinek infója, hogy milyen munka zajlik ott? Nincs kedvem feltúrni a lengyel nyelvű irodalmat most 😀
több mint 2 éve
Én full megisztulasrol hallottam, egy ev masodosztaly es jonnek a magyarok. Onnan is takaritani akarjak a zsoldosokat.azért mondtam, hogy nem vagyok konteo hívő..a kezezésre nem emlékszem, de az a labda az bent volt 100%. mindegy is.nálunk meg állítólag Kodró volt lesen a Fradi ellen, állítólag.Kar hogy ellenunk a 16oson belul kezilabdaztatok az nem volt 11es ellenben a gol amit senki nem latott benn azt megadtak.petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
jobbágy#JC6
petey
gabokocka
amúgy igaz.
petey
Szerkesztette: Kenny
több mint 2 éve
azért mondtam, hogy nem vagyok konteo hívő..a kezezésre nem emlékszem, de az a labda az bent volt 100%. mindegy is.nálunk meg állítólag Kodró volt lesen a Fradi ellen, állítólag.Kar hogy ellenunk a 16oson belul kezilabdaztatok az nem volt 11es ellenben a gol amit senki nem latott benn azt megadtak.petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
jobbágy#JC6
petey
gabokocka
amúgy igaz.
több mint 2 éve
Kar hogy ellenunk a 16oson belul kezilabdaztatok az nem volt 11es ellenben a gol amit senki nem latott benn azt megadtak.petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
jobbágy#JC6
petey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.a pite már több hónapja meleg. nem tudom mi lesz. gondoltam körbekérdezek mi lesz az eredmény, kell-e izgulni 😀
jobbágy#JC6
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
petey én nem akarok rosszat, de ha ma nem nyertek, akkor nagyon meleg a pite. Szerinted leadja a PAFC a meccset? Jövő héten meg asszem Honvéd - Kövesd, ott el is dől, kell-e izgulnotok az utolsó fordulóban.Tusom hogy fél Fehérvár a kiesést és megtisztulási akarja, de kellettek ti ide.
több mint 2 éve
ezerszer inkább ez a filmElég nagy az esély rá, hogy így lesz. De ha az arányokat nézzük, az elmúlt években a fradi a világ összes pénzéből se lett bl csapat, a Kecskemét pedig az egyik legkevesebb pénzből lett előbb feljuto majd ezüst érmes. Akkora siker a fradinak hogy tovább jutottak az el csoport körből, hogy film készül belőle (szánalmas).A 22-23-as év abszolút bajnoka a Kecskemét. Csodálatos volt, az egész szezon, nagyon megérdemlik Európát.Érdekes hogy ezt kívánod, lássuk mire lesz elég nyáron (nem ősszel...) a nemzetközi mezőnyben...
Bárcsak a Fradim is rálépne picit arra az útra, amit ők képviselnek.
jobbágy#JC6
Megsüvegelendő amit felépítettek és szimpatikus is, ahogy a paks is, de én ezerszer inkább választom a mai fradit minthogy kizúgjunk az első bl-selejtezőn.
davemayer
Úgyhogy lehet mondani hogy one year wonder a Kecskemét, de az legalább önerőből jött össze. Erre a fradi sosem lesz képes, mert nem focicsapat, hanem penzmosoda.
Nemes samu09
több mint 2 éve
Pogba a kezdőbe van tervezve, a mai Cremonese elleni meccsre. Ez lehet a 2. Juvés turnusának első kezdő meccse. Május közepére ide is eljutottunk 😀Nekem ez is sok vele kapcsolatban 🙈 kevès játèkos akit annyira nem kedvelek úgy mint őt, pláne ha kedvenc csapatban játszott....
Sixo
több mint 2 éve
Pogba a kezdőbe van tervezve, a mai Cremonese elleni meccsre. Ez lehet a 2. Juvés turnusának első kezdő meccse. Május közepére ide is eljutottunk 😀
több mint 2 éve
Fradi rámehetne az ingyen MLSZ pénzre, de nem, még most is a zsoldosok játszanak 😀Így is ingyen pénzből élnek, csak nem MLSZ, hanem állami pénznek hívják, minek nekik még az is?😛
Kenny
több mint 2 éve
Tökéletes megfogalmazás.Elég nagy az esély rá, hogy így lesz. De ha az arányokat nézzük, az elmúlt években a fradi a világ összes pénzéből se lett bl csapat, a Kecskemét pedig az egyik legkevesebb pénzből lett előbb feljuto majd ezüst érmes. Akkora siker a fradinak hogy tovább jutottak az el csoport körből, hogy film készül belőle (szánalmas).A 22-23-as év abszolút bajnoka a Kecskemét. Csodálatos volt, az egész szezon, nagyon megérdemlik Európát.Érdekes hogy ezt kívánod, lássuk mire lesz elég nyáron (nem ősszel...) a nemzetközi mezőnyben...
jobbágy#JC6
Megsüvegelendő amit felépítettek és szimpatikus is, ahogy a paks is, de én ezerszer inkább választom a mai fradit minthogy kizúgjunk az első bl-selejtezőn.
davemayer
Úgyhogy lehet mondani hogy one year wonder a Kecskemét, de az legalább önerőből jött össze. Erre a fradi sosem lesz képes, mert nem focicsapat, hanem penzmosoda.
Nemes samu09
Hányok attól, hogy hétfőn Kubi megnyom egy gombot, aztán az MVM utal három milliárdot, kedden meg a Telekom ötöt. (A dolgozok bére ezen cégeknél meg 3 évente nő, 2%-al kb.)
A tobbirol nem is beszélek.
Így en is fel tudok építeni egy klubot.
Persze nem olyan egyszerű a dolog, de nem is kell hozzá diploma.
A Fradinak ma unlimited budget áll rendelkezésre és idén, főleg a VAR-nak köszönhetően lettünk a kelleténél simábban bajnokok.
És valamilyen szinten szégyen ránk nézve, hogy 3 éve egy visszalépés miatt az NB3-ba feljutó Kecsó, a keret 70%-át együtt tartva, 99%-ban csak magyar játékosokkal 7 pontot szerzett ellenünk és alaposan megszorongatta a tökünk, edzői szinten meg totál lemeccselte Szabó a nagy Csercsét.
Végülis, a Kecsó sikere a magyar focinak jó, szóval egy szavunk sem lehet. Reméljük nem one-year-wonder lesz 😊
Én nagy szurkolójuk lettem.
több mint 2 éve
Elég nagy az esély rá, hogy így lesz. De ha az arányokat nézzük, az elmúlt években a fradi a világ összes pénzéből se lett bl csapat, a Kecskemét pedig az egyik legkevesebb pénzből lett előbb feljuto majd ezüst érmes. Akkora siker a fradinak hogy tovább jutottak az el csoport körből, hogy film készül belőle (szánalmas).A 22-23-as év abszolút bajnoka a Kecskemét. Csodálatos volt, az egész szezon, nagyon megérdemlik Európát.Érdekes hogy ezt kívánod, lássuk mire lesz elég nyáron (nem ősszel...) a nemzetközi mezőnyben...
jobbágy#JC6
davemayer
több mint 2 éve
Neee Pochettino a Chelseanèl...😡
dande2
Everyone is talking about Mauricio Pochettino moving to Chelsea but what impact could he have at the London club? I investigate in this videopic.twitter.com/pniyPTyOcn
— Jon Mackenzie (@Jon_Mackenzie) May 13, 2023
több mint 2 éve
Sok ilyen egy-max kétnyári kalandot látott már a világ, ahol jól jött ki a lépés stb, majd kiveszel pár puzzle darabkát és az a kép már soha nem áll össze többet.
Ezt kb 1 év múlva ilyenkor lehet is értékelni újra.
több mint 2 éve
A 22-23-as év abszolút bajnoka a Kecskemét. Csodálatos volt, az egész szezon, nagyon megérdemlik Európát.Érdekes hogy ezt kívánod, lássuk mire lesz elég nyáron (nem ősszel...) a nemzetközi mezőnyben...
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 578
Ha a santander nyer holnap akkor a malaga tutti liga 3.10 evvel a bl meneteles utan.Ha dontetlent jatszik a santander azt hiszem mar akkor is..
18 ezer nezte meg a malaga gyozelmet otthon.
több mint 2 éve
Neee Pochettino a Chelseanèl...😡nyílt titok már pár hete 😀
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
A 22-23-as év abszolút bajnoka a Kecskemét. Csodálatos volt, az egész szezon, nagyon megérdemlik Európát.Bárcsak a Fradim is rálépne picit arra az útra, amit ők képviselnek.
több mint 2 éve
Neee Pochettino a Chelseanèl...😡