NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 343
47
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szedd ki vörös bohóc 😃 a kispadon mindig nagy a szád 😄Hogy tudtak ezek kikapni tőlünk múlt héten? | Ja VARj, végre egyszer a javunkra tévedett sokat a játékvezetői brigád, |
Ez a Kecsó, nem hiszed el..
petey
De nagyon örülök ennek a mai Kecsó W-nek megint.
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
na, a Catanzaro a Serie C bajnoka, mivel a három csoport első helyezettjének tornáját is behúzta 😮avanti dzsallorosszi, vagy mi a szar
ez az első lépés afelé, hogy hozzák az én CM-eredményeimet (igaz, asszem ott a Catanzaro volt az egyetlen, akivel nem sikerült bajnoki címet szerezni - a Laziot, a Romát és a Milant sikerült túl bivalyra tenniük, a bajnokságban is mindig megelőzött valamelyik, meg a BL-ben is)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Holnap a Coventry-Middlesbrough jónak ígérkezik ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Minden kibaszott létező dolog azért dolgozik, hogy jövőre valahogy a Roma a BLben induljon. Atalantának a Salertinatól sikerült kikapni ,a Milan a Speziától szopik ... Kupában is mindenki kiesett az águkról, csak ők voltak, aztán kiestek a Cremonese ellen.És a bajnokin is szórtak el utána pontokat ellenük.
Sixo
több mint 2 éve
Minden kibaszott létező dolog azért dolgozik, hogy jövőre valahogy a Roma a BLben induljon. Atalantának a Salertinatól sikerült kikapni ,a Milan a Speziától szopik ... Kupában is mindenki kiesett az águkról, csak ők voltak, aztán kiestek a Cremonese ellen.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Fradi rámehetne az ingyen MLSZ pénzre, de nem, még most is a zsoldosok játszanak 😀Arra annyi esély se volt már a forduló előtt, mint a Vasas bentmaradására.
Kenny
több mint 2 éve
asztakurva, hát ez drámaibb volt, mint a vb döntő 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Notts County aztán ismeri a drámát, ennél szövevényesebb módon nehezen lehetett volna a feljutást összehozni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Fradi rámehetne az ingyen MLSZ pénzre, de nem, még most is a zsoldosok játszanak 😀
több mint 2 éve
11-es csata.Szegények ennyi nyomorúságos év után, most is 100 pont felett
több mint 2 éve
Doveri is szinteken mozog, Brahimot két kézzel lökik a 16-oson belül, azt ad neki egy sárgát szimulálásért.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
ott is van
több mint 2 éve
Elment a streaming nekem is, van egy működő? Köszi
több mint 2 éve
egyenlített a Nocc, de nyilván most megy el a net a melóhelyen

Don't blink!
több mint 2 éve
Hmm hmmmEz főleg Löfli miatt van. Szóval ezután neked is utálnod kell a Clemsont.Jah, buzi cselszkiLátod, mondom én ...gondolom, hogy vezetett a Nott'hamMiről van itt nagybaszó'? 😄Még Löfliék is szopatják szegényt Warrbt 😕már nem is 😀
Sixo
Löfli
warr_b
lol, 2-2
Löfli
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 2 éve
Ez főleg Löfli miatt van. Szóval ezután neked is utálnod kell a Clemsont.Jah, buzi cselszkiLátod, mondom én ...gondolom, hogy vezetett a Nott'hamMiről van itt nagybaszó'? 😄Még Löfliék is szopatják szegényt Warrbt 😕már nem is 😀
Sixo
Löfli
warr_b
lol, 2-2
Löfli
Sixo
warr_b
több mint 2 éve
Jah, buzi cselszkiLátod, mondom én ...gondolom, hogy vezetett a Nott'hamMiről van itt nagybaszó'? 😄Még Löfliék is szopatják szegényt Warrbt 😕már nem is 😀
Sixo
Löfli
warr_b
lol, 2-2
Löfli
Sixo

több mint 2 éve
Hogy egyszerű dolgot bonyolultabban fogalmazod meg 😊😀De a Pool edzője nem Klopp?Sokáig kettő darab vereségük volt összesen (a Pooltól meg Kloppéktól), de volt/van egy kisebb hullámvölgyük. (Remélem, kitart...)Küzd a Lícc mint malac a jégen.Muszáj.
ulpianus
Monnyuk azt se nagyon értem, hogy hogy állhat harmadik helyen ez a Castle...
warr_b
slowmotion
csebi
hát akkor ez mit is jelenthet?
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Látod, mondom én ...gondolom, hogy vezetett a Nott'hamMiről van itt nagybaszó'? 😄Még Löfliék is szopatják szegényt Warrbt 😕már nem is 😀
Sixo
Löfli
warr_b
lol, 2-2
Löfli
több mint 2 éve
gondolom, hogy vezetett a Nott'hamMiről van itt nagybaszó'? 😄Még Löfliék is szopatják szegényt Warrbt 😕már nem is 😀
Sixo
Löfli
warr_b
lol, 2-2
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 2 éve
Miről van itt nagybaszó'? 😄Még Löfliék is szopatják szegényt Warrbt 😕már nem is 😀
Sixo
Löfli

több mint 2 éve
Mert szóltam, nincs mit ...Még Löfliék is szopatják szegényt Warrbt 😕már nem is 😀
Sixo
Löfli