Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Szaúd Arábia menjen már a halál faszára
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
jatényleg, most jut eszembe, hogy Szalai Bécsben játszott UP-ban, úgyhogy nem lesznek nyelvi problémái
több mint 3 éve
Es gibt einen neuen Szalai in Hoffenheim! pic.twitter.com/bGRAhHYTVj
— TSG Hoffenheim (@tsghoffenheim) July 24, 2023
Hát mennyire kemény ez 😀
több mint 3 éve
Al Hilal offering €300m transfer fee to PSG. In addition to this they are prepared to offer Mbappe a salary package of €700m over one year, after which he would be free to depart for Real Madrid should he so wish.
— James Benge (@jamesbenge) July 24, 2023
Mi a picsa ez, kiégett az agyam!!!
több mint 3 éve
Ez az úgynevezett Szulejmán BowlKolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/Eszék3 magyar csak lenyom 1 törököt
Löfli
empty taxi
több mint 3 éve
Szalai Ati Hoffenheim hivatalos!
több mint 3 éve
Legalább Székely Dávid bemondta, hogy a Fradi-KÍ olyan trauma volt, mint 9/11, hogy mindenki tudni fogja hol és kivel volt..... és a végén a ferörei binladenekre ráküldik a TEK-et.
AZT. A. KURVA.
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2023/07/24/atigazolas-ujpest-franklin-sasere-vaduz/?_gl=1*wboo21*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
remelem be is alltal a | hosszu | sorba.origó is megírta ki mögött kell állniA Fradinak.Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/EszékA ZTE - Eszék meccsen kinek kell majd szurkolnia a becsületes magyar szurkolóknak?
Löfli
Mikey
warr_b
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sorsoltak a Konferencia Ligában, de most semmi nem számít még, csak az előttünk álló párharc az írek ellen. ⚽Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀fradi kirakta már hogy továbbjutás esetén ki lesz? 😀
Löfli
petey
👉 bitly.ws/NB7q
több mint 3 éve
Na igen, az mondjuk már egy kicsit más szint. 😊szvsz en inkabb Uli meg Manu kornyekere koltoznek Tegernseenel. bar onnan azert az Allianz combos lenne, de mondjuk helikopterrel megoldhato 😊Ja, gondoltam. Elég sok játékos lakik ott elvileg. Sőt, ha jól tudom még Kahn is.Grunwald kornyeken nezett. nem tudom, hogy megfelelo kornyek-e neked? 😊na akkor elvileg a BM benyomja utolso ajanlatot Kane-ért, kb 100 M EUR korul. feljebb mar nem megy a csapat.Igazán vehetne egyet nekem is. 😀 pláne azon a környéken, ahol gondolom nézelődik.
kozben Kanené meg házakat nézett Munchen kornyeken a hetvegen. biztos csupán befektetés céljából.
csebi
roberto23
csebi
Hat Ja, nem egy lepusztult rész. 😀
roberto23
csebi
Brutális az a környék az biztos.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
origó is megírta ki mögött kell állniA Fradinak.Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/EszékA ZTE - Eszék meccsen kinek kell majd szurkolnia a becsületes magyar szurkolóknak?
Löfli
Mikey
warr_b
több mint 3 éve
Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀fradi kirakta már hogy továbbjutás esetén ki lesz? 😀
Löfli
több mint 3 éve
A Fradinak.Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/EszékA ZTE - Eszék meccsen kinek kell majd szurkolnia a becsületes magyar szurkolóknak?
Löfli
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/EszékA ZTE - Eszék meccsen kinek kell majd szurkolnia a becsületes magyar szurkolóknak?
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ijjjj, ez a gól még előszezonban is ciki. Mondjuk McConnell nem sokat lesz az első csapat közelében.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/Eszék3 magyar csak lenyom 1 törököt
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kolozsvár/Adana Demirspor - ZTE/Eszék

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Twente/Hammarby - Kecskemét/Riga

Don't blink!
több mint 3 éve
Rapid Wien - DVSC/Alashkert

Don't blink!
több mint 3 éve
mi ebben a Skizofrenia? 😊 nekem a Hibernians a maltai csapatom, akkor lennek nehez helyzetben. amugy nyilvan ugy lesz a sorsolas, hogy ha tovabb is megy a Hamrun akkor jatszanak Magyarorszagon, mikor maltan vagyok ... | sztem nem fog tovabbmenni a Hamrun, mar ma itt nyer Maltan a Tbiliszi ebben a hosegben is |Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀Skizofrén meghasonulás, here we go 😄
Löfli
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀Skizofrén meghasonulás, here we go 😄
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀csebi bowl
Löfli
több mint 3 éve
Fradi a Hamrun/Dinamo Tbiliszi győztesével játszik, ha megveri a Shamrockot, megyünk csebihez! 😀

Don't blink!