Soccer
Azt nyilatkozta Southgate, hogy azért nincs Sterling, mert még nem fit. 1.5 hónap alatt 3szor sérült meg.Southgate keretet hirdetett:Nincs Sterling, anyám ezt is megértük.
Goalkeepers: Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Newcastle United), Aaron Ramsdale (Arsenal)
Defenders: Ben Chilwell (Chelsea), Eric Dier (Tottenham), Marc Guehi (Crystal Palace), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Newcastle United), Kyle Walker (Manchester City)
Midfielders: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Conor Gallagher (Chelsea), Jordan Henderson (Liverpool), James Maddison (Leicester City), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Manchester City), Declan Rice (West Ham United)
Forwards: Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Ivan Toney (Brentford)
Változások a VB-hez képest:
⬅️ Raheem Sterling
⬅️ Benjamin White
⬅️ Trent Alexander-Arnold
⬅️ Callum Wilson
⬅️ Conor Coady
➡️ Ivan Toney
➡️ Ben Chilwell
➡️ Reece James
➡️ Marc Guéhi
Sixo
Még az a csoda is megeshet hogy Rashford kezd talán, vannak.még csodák.
davemayer
Southgate keretet hirdetett:Nincs Sterling, anyám ezt is megértük.
Goalkeepers: Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Newcastle United), Aaron Ramsdale (Arsenal)
Defenders: Ben Chilwell (Chelsea), Eric Dier (Tottenham), Marc Guehi (Crystal Palace), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Newcastle United), Kyle Walker (Manchester City)
Midfielders: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Conor Gallagher (Chelsea), Jordan Henderson (Liverpool), James Maddison (Leicester City), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Manchester City), Declan Rice (West Ham United)
Forwards: Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Ivan Toney (Brentford)
⬅️ Raheem Sterling
⬅️ Benjamin White
⬅️ Callum Wilson
⬅️ Conor Coady
➡️ Ivan Toney
➡️ Ben Chilwell
➡️ Reece James
➡️ Marc Guéhi
Sixo
Még az a csoda is megeshet hogy Rashford kezd talán, vannak.még csodák.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
nem ennyi meccs volt neki tervezve, túlterhelték, aztán ez lett belőle. csodálkozunk? nem.ÍjjjjjNagyjából a szezon egyetlen pozitívuma volt az ő játéka, nyilván lesérül hónapokra.
Liverpool’s Stefan Bajcetic will be out for the rest of the season due to injury, has player has just confirmed. 🚨🔴 #LFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 16, 2023
“It’s very sad to say goodbye to this season for me”, he added 👇🏻 pic.twitter.com/bva1YD2Ac4
Sixo
Mikey
Ha 1-0 lett volna azt mondanám én is hogy játszhatunk kivárásra, de a 2-0 miatt sztem nincs más esély mint nyomni az elejét hatha lövünk korán egyet aztán akkor új meccs kezdődik.Bármi lesz ma este, remélem pokoli lesz a hangulat 😊Ha ész nélkül rontunk nekik, akkor átmennek rajtunk, mint forró kés a vajon. Mondjuk lehet, hogy akkor is, ha óvatosabban kezdünk 😀
Nem sok remény van mert gólt tutira fogunk kapni, de remélem mi lőjük az elsőt, nagyot ütne. Nekik kell menni, aztán hátha, kiváncsi vagyok mennyi van a mai fradiban.
davemayer
Rúgjuk mi az elsőt, aztán lesz, ami lesz. 😊
Bálesz
Ha átadjuk nekik a labdát és próbálunk nem gólt kapni abból max egy x jöhet ki, de ott is vszinű hogy a bayer lőné az elsőt.
Tudják ők is hogy ha gólt lőnek kb vége, úgyh irányítani kell a játékot az elejétől.
Nagy teljesítmény kellene még egy győzelemhez is, sajnos sok a sérült és Laiduni hiánya nagyon látszik mert sokkal nehezebben megyünk át védekezésből támadásba.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Qatari delegation arriving at Carrington as discussions to buy Manchester Utd continue 🔴🇶🇦 #MUFC
Sir Jim Ratcliffe’s INEOS group will also be in Manchester this week.
🎥 @footballdailypic.twitter.com/5ncO6ItVR1
More on Qatari group. Sheikh Al Thani feels their proposal is the best one for Manchester United, as reported last week 🔴🇶🇦 #MUFC
Bid for 100% of the club, investment on squad, facilities, stadium, youth system. https://t.co/wWPAqUSa2K
⬅️ Raheem Sterling
⬅️ Benjamin White
⬅️ Callum Wilson
⬅️ Conor Coady
➡️ Ivan Toney
➡️ Ben Chilwell
➡️ Reece James
➡️ Marc Guéhi
Bármi lesz ma este, remélem pokoli lesz a hangulat 😊Ha ész nélkül rontunk nekik, akkor átmennek rajtunk, mint forró kés a vajon. Mondjuk lehet, hogy akkor is, ha óvatosabban kezdünk 😀
Nem sok remény van mert gólt tutira fogunk kapni, de remélem mi lőjük az elsőt, nagyot ütne. Nekik kell menni, aztán hátha, kiváncsi vagyok mennyi van a mai fradiban.
davemayer
Rúgjuk mi az elsőt, aztán lesz, ami lesz. 😊

Nekem teljesen kiesett a válogatott kerethirdetése..Van tán valami statisztika, hogy előrejátékban az egyik legjobb baloldalon. Csak védekezni nem tud, az meg nagy need egy hátvédnél... De debreceniként én is azt mondom, hogy vicc a behívása...
Ferenczi Jani? A debreceniek is a pokolba kívánják, erre Rossi behívja😃 jó hogy nem Kádárt, végül is 🤣
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
ÍjjjjjNagyjából a szezon egyetlen pozitívuma volt az ő játéka, nyilván lesérül hónapokra.
Liverpool’s Stefan Bajcetic will be out for the rest of the season due to injury, has player has just confirmed. 🚨🔴 #LFC
“It’s very sad to say goodbye to this season for me”, he added 👇🏻 pic.twitter.com/bva1YD2Ac4
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Szerintem meg Zsuzsinak akart odaszurni Rossi. Ment a behívó Debrecenbe, kapitanyunk venné át nagy büszkén erre mondják hogy nono nem neked lesz.Nekem teljesen kiesett a válogatott kerethirdetése..Szegény megsérült csak ezért kellett mást behívni 😀
Ferenczi Jani? A debreceniek is a pokolba kívánják, erre Rossi behívja😃 jó hogy nem Kádárt, végül is 🤣
jobbágy#JC6
Matthew99
Nekem teljesen kiesett a válogatott kerethirdetése..Szegény megsérült csak ezért kellett mást behívni 😀
jobbágy#JC6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Így könnyű...Orban 3 perc alatt mesterhármast rúgott Törökországban...tudtam, hogy tegnap mennek ki Szijjártóval, na de azért ez mégiscsak 😀Miniszterelnök Úr fiai hasítanak!
31' - Gift Orban ⚽ ️
— ESPN FC (@ESPNFC) March 15, 2023
32' - Gift Orban ⚽️
34' - Gift Orban ⚽️
UNBELIEVABLE THREE-MINUTE HAT TRICK FROM THE 20-YEAR-OLD 🇳🇬 🦅 pic.twitter.com/FpNzVkCaCv
Klaci79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
mar az odavagon is balheztak a frankfurti ultrak, erre az olasz rendorseg kozolte, hogy nem vallalja/nem tudja a helyszint a biztositani, ha lesznek vendegszurkolok a meccsen, amire a Napoli visszavonta az osszes vendegjegyet, mert ha nincs rendori biztositas akkor nincs meccs es 3-0 Frankfurtnak. az UEFA ehhez meg asszisztalt. ez amugy rohadt rossz precedens lehetne, mert a felautoriter helyeken, mint mi vagy a torokok azert nem sok dolog kell, hogy a helyi rendorseg egy ilyet kitalaljon es akkor a versenyegyenloseg kerdese felmerul h serul ...Ezzel a frankfurti ultrak épp az olasz rendőrségnek adnak igazat.És amúgy ez most miért is megy?
csebi
Nemes samu09
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Így könnyű...Orban 3 perc alatt mesterhármast rúgott Törökországban...tudtam, hogy tegnap mennek ki Szijjártóval, na de azért ez mégiscsak 😀Ez egy ajándék volt tőle. Oda is van írva.
31' - Gift Orban ⚽ ️
32' - Gift Orban ⚽️
34' - Gift Orban ⚽️
UNBELIEVABLE THREE-MINUTE HAT TRICK FROM THE 20-YEAR-OLD 🇳🇬 🦅 pic.twitter.com/FpNzVkCaCv
Klaci79
31' - Gift Orban ⚽ ️
32' - Gift Orban ⚽️
34' - Gift Orban ⚽️
Szerkesztette: Klaci79
3 olasz csapat a 8-ban.2005-06-ban
Mikor volt ilyen utoljara?
😀
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Klopp magabiztosVolt tavaly. Aztán Csulanéni nem minket választott, hanem a tudjukkit. Tegnap is behozták időhúzó cserének.
Liverpool have some reservations to cancel 😅 pic.twitter.com/FXL6BKGBEj
Sixo
Az persze nem biztos, hogy ha hozzánk jön, akkor egyenes lett volna az út a BL-döntőig, de a középpályáról nagyon hiányzik az a tempókülönbség, amit Fabinho helyén hozna. A mi kis kopasz brazilunk annyira lelassult, hogy még felrúgni sem tudja sokszor az embert...
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) March 15, 2023
3 olasz csapat a 8-ban.Coppa Italiában idén is.
Mikor volt ilyen utoljara?
😀
YoungZeeZee
Liverpool have some reservations to cancel 😅 pic.twitter.com/FXL6BKGBEj
🚨 Jorge Messi, Leo's father, in Saudi Arabia! 📍🇸🇦
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) March 15, 2023
(📸 @gerardromeropic.twitter.com/w0TPRP3xI4