Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 373
Ha most sem sikerül a Szitinek megnyerni akkor tényleg soha, max a Bayern az egyetlen idén aki beköphet.
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 233 — WHO DAT!!!!
Ilyen Superligákba az ilyen Interek meg portók, meg lipcsék még tölteléknek is karcsúak lesznek.
ozibozi
Pedig 8 nál nem nagyon van több komolyan vehető csapat európában,szóval kell azért bőven töltelék

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"
Ilyen Superligákba az ilyen Interek meg portók, meg lipcsék még tölteléknek is karcsúak lesznek.
ozibozi
Végtelen pénz ellen nehéz. Mondjuk van akiknek a végtelen pénz sem elég, lásd Psg

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 864 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
pool - MU ?
Sixo
Miért tehénbőg a Pool?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Pep meghagyja Messzike rekordját

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Haaland megint tök üresen volt a beadásnál csak nem ért oda a laszti.
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 864 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pfff mint a buzi a faszát....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Bejönnek a cserék és még azok is megnyomják majd egy kicsit
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!
pool - MU ?

több mint 3 éve
A spíker feldörzsölte a rossz helyen ülő angol nézőt a rendezőknél. 😎
ozibozi
Nem is értem ezt a sztorit minek osztotta meg velünk, mi köze volt a meccshez? Még jó sztorinak sem mondanám.

több mint 3 éve
A spíker feldörzsölte a rossz helyen ülő angol nézőt a rendezőknél. 😎
több mint 3 éve
Hatalmas különbség van a 2 csapat között, nem az a kamu 11es döntött a meccs elején.

több mint 3 éve
A másik meccsen a 2 csapat összesen 0.35ös xG focizott össze egy félidő alatt, 70% Porto labdabirtoklással. Inter ráül az 1-0jára.

több mint 3 éve
Azt jól láttam hogy az UEFA a “foci az életre nevel” reklámjában volt egy snitt ahol egy fiatal lányt beküldtek a konyhába főzni 😀

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Huszti lapát 😂😂😂
petey
Pedig mennyire örültek neki a fehérvári fórumon az elején. 😊 az első meccsek után (szokásos teasüti effektus) születtek a "végre edző ül a kispadon" kommentek. Aztán hamar kiderült, hogy továbbra is csak egy kókler, akit szerintem jóval tovább hagytak rombolni, mint kellett volna. De ez legyen Juhász problémája.
Bálesz
nem tudom milyen fórumot olvasol, én csak egyet de ott mindenki verte a fejét a falba.
Juhásznak most jön el az ideje, ha bentmaradunk akkor kibaszkodja-e az ingyenélőket és igazol erősítést. az 1 hibája, hogy Husztit 3 meccsel tovább hagyta. de mint írtam ez Garancsi sara is.
petey
A vbke-t. Nem azt mondom, hogy ez volt ott az általános vélemény, de bizony voltak olyanok, akik szerint edző került a kispadra. Mondjuk ők is hamar felébredtek.
Remélem gyorsan kap valahol kispadot Szabika, ilyen tehetséget kár lenne veszni hagyni.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 496 — Csodabogár
Huszti lapát 😂😂😂
petey
Már tegnap reggel jött az infó 😜
De ki a franc az új edző? Honnan szedtek elő ilyeneket? 😃😃😃
jobbágy#JC6
kármentés a cél, ha Grzelak bent tart akkor már jó. az AIK-ból egy masszív csapatot csinált, ez nálunk egy stabil 2-3. hely.
meg őszintén, ki jönne ide aki kicsit felsőbb polcos?

több mint 3 éve
A Millwall közben komolyan bejelentkezett az osztályozóra. Világ vicce lenne ha ezzel a régi stílussal vlm szerencse folytán feljutnának 😊
több mint 3 éve
Huszti lapát 😂😂😂
petey
Pedig mennyire örültek neki a fehérvári fórumon az elején. 😊 az első meccsek után (szokásos teasüti effektus) születtek a "végre edző ül a kispadon" kommentek. Aztán hamar kiderült, hogy továbbra is csak egy kókler, akit szerintem jóval tovább hagytak rombolni, mint kellett volna. De ez legyen Juhász problémája.
Bálesz
nem tudom milyen fórumot olvasol, én csak egyet de ott mindenki verte a fejét a falba.
Juhásznak most jön el az ideje, ha bentmaradunk akkor kibaszkodja-e az ingyenélőket és igazol erősítést. az 1 hibája, hogy Husztit 3 meccsel tovább hagyta. de mint írtam ez Garancsi sara is.

több mint 3 éve
és még ez is hízelgő eredmény

több mint 3 éve
Haalandról minden is bepattan

több mint 3 éve
Akkor ez ennyi volt.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 571
Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.
 m4sport.hu/cikk/2023/03/14/megszolalt-a-dvtk-a-klub-es-senko-zsombor-is-karpotolja-a-porul-jart-mtk-szurkolo-kisfiut?fbclid=IwAR1-XTndsue-gBL0Wi0PZoGI3-xySJM3-nC-hFixhWuP-PtuQtWNh9T2u-M
Matthew99
Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:

„Mindenekelőtt szeretném felmenteni Senkó Zsombort és a csapatot, az én kérésem volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót, ő csak eleget tett ennek a kérésnek” – nyilatkozta az esetről Kuznyecov Szergej vezetőedző."

Erre nehéz szavakat találni. De elképzeltem: "Te Senkó, van az a 6 éves kezdőrúgó, nehogy berúgja a gólt mert szíjat hasítok a hátadból! Ha egy ilyentől beengedsz egyet, simén lehet, hogy kapunk 3-at 4-et, rossz ómen!"
MC12
Szergej a félidőben mondta a csapatnak, hogy ha ilyen lenne, ne vegyenek részt benne és vegyék el a labdát attól aki vezeti a kapura. Nem tudta, nem is érdekelte, hogy egy gyerek vagy egy felnőtt végzi el. Nagy balhé lett is az ügyből a DVTK buszban hazafelé. Végül vállalta a felelősséget, pedig a meccs után kellett volna megtennie, de hagyta a kapust egy pár órát, hogy szidja a fél világ....szomorú de tudjuk, hogy minden túl van reagálva Magyarországon.
Klaci79
de lehet latni h a dvtk jatekosok vegig engedtek, kvazi felrealltak. lehet mondani, azert mert lattak h egy gyerek.
de egy legeny volt a gaton
több mint 3 éve
Jól véd a német kapus, már vagy a 3. hatalmas védése.
Sixo
De van mellé ugyanennyi hajmeresztő megoldása
ThundersNFL a Jobbágy
A 2. gól előtti labdakihozatal mellett mi más hibája volt?

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
A második félidős kezdőrúgás egy baromság. Nem akarom felmenteni se az edzőt, se a kapust, de a meccs előtt tuti h nem így reagáltak volna. Így volt bennük düh, dac, keserűség rendesen.

A szervező/HR/marketinges is lehetett volna okosabb ebben a tekintetben.
Persze tudom, h így 2 "kezdőrúgást" is el lehet adni.
Én a második félidőset emiatt tuti nem gyereknek, hanem egy vérbeli ultrának adnám.
Willie Parker
Előttem van ahogy egy vérbeli MTK-ultra (eaglesmcnabb)
jobbágy#JC6
Az inkább KLaci!
eaglesmcnabb
Elmúltak már azok az idők 😊