Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!
Tyííí, Ceferin hány új házat kaphat ezért.
Sixo
baszki 5 ev es a BL az arab magnasok real football managerre lesz ugy, hogy tobb csapatot is iranyithatnak egyszerre.
most amugy mi fogja megakadalyozni a tulajt, hogy ha egyik csapata kiesik a csoportkorbol akkor a legjobb jatekost kolcsonadja telen a masiknak fel evre, amely tovabb jutott? undorito.
csebi
Csodás kilátások, lesz ez, meg a szuperliga...
Nem baj, majd nézem a cseh kettőt 🤣
warr_b
Eddig is cseh 2őt néztél, semmi sem változna.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 332 — Lucas Scott
Sixo
baszki 5 ev es a BL az arab magnasok real football managerre lesz ugy, hogy tobb csapatot is iranyithatnak egyszerre.
most amugy mi fogja megakadalyozni a tulajt, hogy ha egyik csapata kiesik a csoportkorbol akkor a legjobb jatekost kolcsonadja telen a masiknak fel evre, amely tovabb jutott? undorito.
csebi
warr_b
nekem megmarad a malta egy 😊 ugy nez ki husvethetvegen ki is megyek a Gzira-Birkirkara rangadora az ujzelandi spanommal.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 704 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sixo
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Sixo

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Pogba játszott percenként 220-230 ezer eurót keresett idén. Nice.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 721 — The Mathematician
remélem a túl sok energia ital miatt vissza kell majd vonulnia

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 454
Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.
 m4sport.hu/cikk/2023/03/14/megszolalt-a-dvtk-a-klub-es-senko-zsombor-is-karpotolja-a-porul-jart-mtk-szurkolo-kisfiut?fbclid=IwAR1-XTndsue-gBL0Wi0PZoGI3-xySJM3-nC-hFixhWuP-PtuQtWNh9T2u-M
Matthew99
Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:

„Mindenekelőtt szeretném felmenteni Senkó Zsombort és a csapatot, az én kérésem volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót, ő csak eleget tett ennek a kérésnek” – nyilatkozta az esetről Kuznyecov Szergej vezetőedző."

Erre nehéz szavakat találni. De elképzeltem: "Te Senkó, van az a 6 éves kezdőrúgó, nehogy berúgja a gólt mert szíjat hasítok a hátadból! Ha egy ilyentől beengedsz egyet, simén lehet, hogy kapunk 3-at 4-et, rossz ómen!"
MC12
de ez miert lenne jo a kissracnak most mar? mtk szurkolo, mi a tokomet akarna Diosgyor meccsen, ha nem jatszik az MTK. nyilvan karenyhitesnek be lehet mutatni de akkor is.
csebi
Ennyi, kárenyhítés. Ilyenkor már nem a kisfiú a lényeg, hanem a magadról kifelé alkotott kèp. Hogy a tömeg - ideértve a saját szurkolóidat - mit gondol rólad, hogy egy bunkó fasz az egyesület vagy egy olyan aki belátja ha hibázott és megpróbálja valahogy helyrehozni. Hogy ez mennyire komoly meg szívből jövő, vagy hogy miért jó a kissrácnak az már másodlagos, tudod van ez a PR nevű dolog 😊 ha a klub felajánl egy rakat dolgot és a kisfiúnak nem kell, akkor már a klubnak jó, ők megtették amit tankönyv szerint kell, a saját szurkolóik elégedettek. (Ahogy egyébként látszott is, hogy azután jött a bocsánat meg a felajánlás, miután a sajtó mellett saját szurkolóik is elkezdték szétszedni a hivatalos FB oldalt, az pedig már úgy látszik sok volt a vezetőségnek)

Szerkesztette: MC12

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Ha most sem sikerül a Szitinek megnyerni akkor tényleg soha, max a Bayern az egyetlen idén aki beköphet.
ozibozi
Szerintem idén sem fognak nyerni
kapitnono
Szerintem sem, de Nem lesz ilyen esélyük sokáig.
ozibozi
Bayern és a Real. Nagyon esetleg a Chelseanek valami csoda folytán.
Toca
esku, ha a City osszefut az Interrel, akkor kizuhannak ...

több mint 3 éve
Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.
 m4sport.hu/cikk/2023/03/14/megszolalt-a-dvtk-a-klub-es-senko-zsombor-is-karpotolja-a-porul-jart-mtk-szurkolo-kisfiut?fbclid=IwAR1-XTndsue-gBL0Wi0PZoGI3-xySJM3-nC-hFixhWuP-PtuQtWNh9T2u-M
Matthew99
Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:

„Mindenekelőtt szeretném felmenteni Senkó Zsombort és a csapatot, az én kérésem volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót, ő csak eleget tett ennek a kérésnek” – nyilatkozta az esetről Kuznyecov Szergej vezetőedző."

Erre nehéz szavakat találni. De elképzeltem: "Te Senkó, van az a 6 éves kezdőrúgó, nehogy berúgja a gólt mert szíjat hasítok a hátadból! Ha egy ilyentől beengedsz egyet, simén lehet, hogy kapunk 3-at 4-et, rossz ómen!"
MC12
de ez miert lenne jo a kissracnak most mar? mtk szurkolo, mi a tokomet akarna Diosgyor meccsen, ha nem jatszik az MTK. nyilvan karenyhitesnek be lehet mutatni de akkor is.

több mint 3 éve
Juhász meg kapott egy fos keretet, nem tud mit tenni egy téli átigazolással csak..
petey
ezzel nem ertek egyet. ez meg mindig dobogos keret a mennyeiben.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 037
amilyen szerencsénk van, ezt a 2 milánói förmedvényt összesorsolják és valamelyik bemákolja magát a legjobb 4-be
NB2
Most mit izélsz, legutóbb is mekkora showt csináltunk!!!!

több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 644 — Saturday Night Lights
Amúgy csak szerintem van túllihegve ez a történet?
Kezdőrúgásról van szó nem pedig kezdőrúgás majd góllövés. Innentől kezdve mindenki rámehet kapura és a kapus lesz a szemét mert mer védeni? Lehetett volna egy fokkal rendesebb,elvetődhetett volna a másik irányba, de 0-2 nél nem volt kedve bolondozni az érthető szerintem.
Chef a'la Laci pecsenyés
Szerintem nincs túllihegve és örülök, hogy elég sokan felhördültek.

Lehet arról vitatkozni, hogy csak egy kezdőrúgásról volt szó és minek vezette kapura, de egy 6 éves gyerekről beszélünk, akinek életre szóló élmény lehetett volna, hogy rúg egy gólt és a közönség megtapsolja. Egy olyan élmény, ami valószínűleg hatalmas lökést adott volna neki, hogy sportoljon, focizzon, megszeresse a játékot.

Most is kapott egy életre szóló élményt csak épp ellentétes irányban. És lehet bármilyen is az eredmény, vannak amik túlmutatnak az eredményen és egy ilyen szituáció pont ilyen. És ehhez nincs köze Senkó életkorához, viszont a személyiségéről sok mindent elárul.
ervinator
Azon lehet vitatkozni, hogy miért kellett a gyereknek mondani a gólszerzést, de onnantól felrúgni vagy kivédeni maradjunk annyiban nem szép dolog. Mint ahogy az se lett volna ha a gyerek elkezd magatól pacsizni minden játékossal egyedül a kapus zavarja el, hogy ne fogdossa az összeköpködött kesztyűjét. Annak a gyereknek mikor megengedték hogy gólt rúgjon az felért mindennel. Egy nagy kapura ennyi ember előtt végigfutni és gólt rúgni óriási emlék lett volna. Aki ezt nem érti magától annak kár is magyarázni bármit.
Matthew99
Így is óriási emlék lesz, ha az apjának van esze, összeszed az esetről minden doksit és a kissráccal évek múlva már együtt röhögnek az érzelmi holokausztos kapuson.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Huszti lapát 😂😂😂
petey
Már tegnap reggel jött az infó 😜
De ki a franc az új edző? Honnan szedtek elő ilyeneket? 😃😃😃
jobbágy#JC6
kármentés a cél, ha Grzelak bent tart akkor már jó. az AIK-ból egy masszív csapatot csinált, ez nálunk egy stabil 2-3. hely.
meg őszintén, ki jönne ide aki kicsit felsőbb polcos?
petey
Esküszöm neked petey, hogy Pinyő ebből a csapatból komoly bajnokaspiránst csinálna. Csak egy jó tolmács kell mellé 😃
több mint 3 éve
Sima volt

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 490 — Vikings fan
Ha most sem sikerül a Szitinek megnyerni akkor tényleg soha, max a Bayern az egyetlen idén aki beköphet.
ozibozi
kapitnono
ozibozi
Bayern és a Real. Nagyon esetleg a Chelseanek valami csoda folytán.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 571
amugy a man city jobb volt, de az elso ketto gol..gyereke. fejben osszesett a lipcse
a tizi vicc
a masodik gol elott mikor a kapus felrugja a labdat utana haaland kirugja a labat. szabi kifele.
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 864 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Csoboth mi a faszt keres a valogatott keretben?
Ezt magyarazza meg nekem valaki.
Kenny
Jól szopik

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 602 — Omar's Coming Yo!
Csoboth mi a faszt keres a valogatott keretben?
Ezt magyarazza meg nekem valaki.

Szerkesztette: Kenny

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 373
ozibozi
kapitnono
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 453 — nabege2@yahoo.com
az utolsó 10 percet láttam, a Porto olyan bután játszott, hogy ihajja
legalább volt 5 helyzet, amikor nem az lőtte el, akinek kellett volna, a végén meg a sok hülye fault...

amilyen szerencsénk van, ezt a 2 milánói förmedvényt összesorsolják és valamelyik bemákolja magát a legjobb 4-be és persze tuti BM-MC lesz a 8 között, hogy már előre lássuk az előrehozott döntőt
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 233 — WHO DAT!!!!
ozibozi

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 373
aztakurva Portoban mik maradnak ki!
NB2
Kétszer
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 496 — Csodabogár
úristen a Porto meccsen mik maradnak ki

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 453 — nabege2@yahoo.com