Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Eddig is cseh 2őt néztél, semmi sem változna.Csodás kilátások, lesz ez, meg a szuperliga...Tyííí, Ceferin hány új házat kaphat ezért.baszki 5 ev es a BL az arab magnasok real football managerre lesz ugy, hogy tobb csapatot is iranyithatnak egyszerre.
Sixo
most amugy mi fogja megakadalyozni a tulajt, hogy ha egyik csapata kiesik a csoportkorbol akkor a legjobb jatekost kolcsonadja telen a masiknak fel evre, amely tovabb jutott? undorito.
csebi
Nem baj, majd nézem a cseh kettőt 🤣
warr_b
több mint 3 éve
nekem megmarad a malta egy 😊 ugy nez ki husvethetvegen ki is megyek a Gzira-Birkirkara rangadora az ujzelandi spanommal.Csodás kilátások, lesz ez, meg a szuperliga...Tyííí, Ceferin hány új házat kaphat ezért.baszki 5 ev es a BL az arab magnasok real football managerre lesz ugy, hogy tobb csapatot is iranyithatnak egyszerre.
Sixo
most amugy mi fogja megakadalyozni a tulajt, hogy ha egyik csapata kiesik a csoportkorbol akkor a legjobb jatekost kolcsonadja telen a masiknak fel evre, amely tovabb jutott? undorito.
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Csodás kilátások, lesz ez, meg a szuperliga...Tyííí, Ceferin hány új házat kaphat ezért.baszki 5 ev es a BL az arab magnasok real football managerre lesz ugy, hogy tobb csapatot is iranyithatnak egyszerre.
Sixo
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Tyííí, Ceferin hány új házat kaphat ezért.baszki 5 ev es a BL az arab magnasok real football managerre lesz ugy, hogy tobb csapatot is iranyithatnak egyszerre.
Sixo
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Pogba játszott percenként 220-230 ezer eurót keresett idén. Nice.
több mint 3 éve
remélem a túl sok energia ital miatt vissza kell majd vonulnia
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tyííí, Ceferin hány új házat kaphat ezért.🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚! UEFA are considering allowing clubs with the same owner to participate simultaneously in the Champions League!
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) March 15, 2023
The new rule is under consideration by Aleksander Čeferin, who has been in contact with owners who wish to buy other clubs.
(Source: @TimesSportpic.twitter.com/T5RInQ561F
több mint 3 éve
Ennyi, kárenyhítés. Ilyenkor már nem a kisfiú a lényeg, hanem a magadról kifelé alkotott kèp. Hogy a tömeg - ideértve a saját szurkolóidat - mit gondol rólad, hogy egy bunkó fasz az egyesület vagy egy olyan aki belátja ha hibázott és megpróbálja valahogy helyrehozni. Hogy ez mennyire komoly meg szívből jövő, vagy hogy miért jó a kissrácnak az már másodlagos, tudod van ez a PR nevű dolog 😊 ha a klub felajánl egy rakat dolgot és a kisfiúnak nem kell, akkor már a klubnak jó, ők megtették amit tankönyv szerint kell, a saját szurkolóik elégedettek. (Ahogy egyébként látszott is, hogy azután jött a bocsánat meg a felajánlás, miután a sajtó mellett saját szurkolóik is elkezdték szétszedni a hivatalos FB oldalt, az pedig már úgy látszik sok volt a vezetőségnek)de ez miert lenne jo a kissracnak most mar? mtk szurkolo, mi a tokomet akarna Diosgyor meccsen, ha nem jatszik az MTK. nyilvan karenyhitesnek be lehet mutatni de akkor is.Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:
m4sport.hu/cikk/2023/03/14/megszolalt-a-dvtk-a-klub-es-senko-zsombor-is-karpotolja-a-porul-jart-mtk-szurkolo-kisfiut?fbclid=IwAR1-XTndsue-gBL0Wi0PZoGI3-xySJM3-nC-hFixhWuP-PtuQtWNh9T2u-M
Matthew99
„Mindenekelőtt szeretném felmenteni Senkó Zsombort és a csapatot, az én kérésem volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót, ő csak eleget tett ennek a kérésnek” – nyilatkozta az esetről Kuznyecov Szergej vezetőedző."
Erre nehéz szavakat találni. De elképzeltem: "Te Senkó, van az a 6 éves kezdőrúgó, nehogy berúgja a gólt mert szíjat hasítok a hátadból! Ha egy ilyentől beengedsz egyet, simén lehet, hogy kapunk 3-at 4-et, rossz ómen!"
MC12
csebi
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
esku, ha a City osszefut az Interrel, akkor kizuhannak ...Bayern és a Real. Nagyon esetleg a Chelseanek valami csoda folytán.Szerintem sem, de Nem lesz ilyen esélyük sokáig.Ha most sem sikerül a Szitinek megnyerni akkor tényleg soha, max a Bayern az egyetlen idén aki beköphet.Szerintem idén sem fognak nyerni
ozibozi
kapitnono
ozibozi
Toca
több mint 3 éve
de ez miert lenne jo a kissracnak most mar? mtk szurkolo, mi a tokomet akarna Diosgyor meccsen, ha nem jatszik az MTK. nyilvan karenyhitesnek be lehet mutatni de akkor is.Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:
m4sport.hu/cikk/2023/03/14/megszolalt-a-dvtk-a-klub-es-senko-zsombor-is-karpotolja-a-porul-jart-mtk-szurkolo-kisfiut?fbclid=IwAR1-XTndsue-gBL0Wi0PZoGI3-xySJM3-nC-hFixhWuP-PtuQtWNh9T2u-M
Matthew99
„Mindenekelőtt szeretném felmenteni Senkó Zsombort és a csapatot, az én kérésem volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót, ő csak eleget tett ennek a kérésnek” – nyilatkozta az esetről Kuznyecov Szergej vezetőedző."
Erre nehéz szavakat találni. De elképzeltem: "Te Senkó, van az a 6 éves kezdőrúgó, nehogy berúgja a gólt mert szíjat hasítok a hátadból! Ha egy ilyentől beengedsz egyet, simén lehet, hogy kapunk 3-at 4-et, rossz ómen!"
MC12
több mint 3 éve
Juhász meg kapott egy fos keretet, nem tud mit tenni egy téli átigazolással csak..ezzel nem ertek egyet. ez meg mindig dobogos keret a mennyeiben.
petey
több mint 3 éve
amilyen szerencsénk van, ezt a 2 milánói förmedvényt összesorsolják és valamelyik bemákolja magát a legjobb 4-beMost mit izélsz, legutóbb is mekkora showt csináltunk!!!!
NB2
több mint 3 éve
Így is óriási emlék lesz, ha az apjának van esze, összeszed az esetről minden doksit és a kissráccal évek múlva már együtt röhögnek az érzelmi holokausztos kapuson.Azon lehet vitatkozni, hogy miért kellett a gyereknek mondani a gólszerzést, de onnantól felrúgni vagy kivédeni maradjunk annyiban nem szép dolog. Mint ahogy az se lett volna ha a gyerek elkezd magatól pacsizni minden játékossal egyedül a kapus zavarja el, hogy ne fogdossa az összeköpködött kesztyűjét. Annak a gyereknek mikor megengedték hogy gólt rúgjon az felért mindennel. Egy nagy kapura ennyi ember előtt végigfutni és gólt rúgni óriási emlék lett volna. Aki ezt nem érti magától annak kár is magyarázni bármit.Amúgy csak szerintem van túllihegve ez a történet?Szerintem nincs túllihegve és örülök, hogy elég sokan felhördültek.
Kezdőrúgásról van szó nem pedig kezdőrúgás majd góllövés. Innentől kezdve mindenki rámehet kapura és a kapus lesz a szemét mert mer védeni? Lehetett volna egy fokkal rendesebb,elvetődhetett volna a másik irányba, de 0-2 nél nem volt kedve bolondozni az érthető szerintem.
Chef a'la Laci pecsenyés
Lehet arról vitatkozni, hogy csak egy kezdőrúgásról volt szó és minek vezette kapura, de egy 6 éves gyerekről beszélünk, akinek életre szóló élmény lehetett volna, hogy rúg egy gólt és a közönség megtapsolja. Egy olyan élmény, ami valószínűleg hatalmas lökést adott volna neki, hogy sportoljon, focizzon, megszeresse a játékot.
Most is kapott egy életre szóló élményt csak épp ellentétes irányban. És lehet bármilyen is az eredmény, vannak amik túlmutatnak az eredményen és egy ilyen szituáció pont ilyen. És ehhez nincs köze Senkó életkorához, viszont a személyiségéről sok mindent elárul.
ervinator
Matthew99
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Esküszöm neked petey, hogy Pinyő ebből a csapatból komoly bajnokaspiránst csinálna. Csak egy jó tolmács kell mellé 😃kármentés a cél, ha Grzelak bent tart akkor már jó. az AIK-ból egy masszív csapatot csinált, ez nálunk egy stabil 2-3. hely.Huszti lapát 😂😂😂Már tegnap reggel jött az infó 😜
petey
De ki a franc az új edző? Honnan szedtek elő ilyeneket? 😃😃😃
jobbágy#JC6
meg őszintén, ki jönne ide aki kicsit felsőbb polcos?
petey
több mint 3 éve
Sima voltPorto 0 : 0 Inter
— markstats bot (@markstatsbot) March 14, 2023
▪ xG: 1.5 - 0.5
▪ xThreat: 1.87 - 0.84
▪ Possession: 67.2% - 32.8%
▪ Field Tilt: 72.8% - 27.2%
▪ Def Action Height: 56.5 - 38.5#msbot_ucl #ucl pic.twitter.com/udSQLUFxSl
több mint 3 éve
Bayern és a Real. Nagyon esetleg a Chelseanek valami csoda folytán.Szerintem sem, de Nem lesz ilyen esélyük sokáig.Ha most sem sikerül a Szitinek megnyerni akkor tényleg soha, max a Bayern az egyetlen idén aki beköphet.Szerintem idén sem fognak nyerni
ozibozi
kapitnono
ozibozi
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 571
amugy a man city jobb volt, de az elso ketto gol..gyereke. fejben osszesett a lipcsea tizi vicc
a masodik gol elott mikor a kapus felrugja a labdat utana haaland kirugja a labat. szabi kifele.
több mint 3 éve
Csoboth mi a faszt keres a valogatott keretben?Jól szopik
Ezt magyarazza meg nekem valaki.
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Szerintem sem, de Nem lesz ilyen esélyük sokáig.Ha most sem sikerül a Szitinek megnyerni akkor tényleg soha, max a Bayern az egyetlen idén aki beköphet.Szerintem idén sem fognak nyerni
ozibozi
kapitnono
több mint 3 éve
az utolsó 10 percet láttam, a Porto olyan bután játszott, hogy ihajjalegalább volt 5 helyzet, amikor nem az lőtte el, akinek kellett volna, a végén meg a sok hülye fault...
amilyen szerencsénk van, ezt a 2 milánói förmedvényt összesorsolják és valamelyik bemákolja magát a legjobb 4-be és persze tuti BM-MC lesz a 8 között, hogy már előre lássuk az előrehozott döntőt
több mint 3 éve
Ha most sem sikerül a Szitinek megnyerni akkor tényleg soha, max a Bayern az egyetlen idén aki beköphet.Szerintem idén sem fognak nyerni
ozibozi

több mint 3 éve
aztakurva Portoban mik maradnak ki!