Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
szerintem torkaszakadtából nyált köpve ordított mikor látta, hogy énok nekilódul, hogy "senkóóóó, védjééé bazmeeeg, védjééé bazmeeeg!!!"amúgy kb. ez volt, igen - nem felmentve persze, mert ehhez is fasznak kell lenni.
peach
több mint 3 éve
szerintem torkaszakadtából nyált köpve ordított mikor látta, hogy énok nekilódul, hogy "senkóóóó, védjééé bazmeeeg, védjééé bazmeeeg!!!"Némi ellentmondást vélek felfedezni. Ha egyszer az apa elmondása szerint "nem egy eltervezett akció volt, spontán alakult így, az MTK egyik labdarúgója mondta Énoknak, hogy vigye végig a labdát", akkor az IQ-bajnok Kuznyecov miért szólt jó előre Senkónak, hogy ne engedje gólt rúgni a srácot? Vagy ez is a playbook része?Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:
m4sport.hu/cikk/2023/03/14/megszolalt-a-dvtk-a-klub-es-senko-zsombor-is-karpotolja-a-porul-jart-mtk-szurkolo-kisfiut?fbclid=IwAR1-XTndsue-gBL0Wi0PZoGI3-xySJM3-nC-hFixhWuP-PtuQtWNh9T2u-M
Matthew99
„Mindenekelőtt szeretném felmenteni Senkó Zsombort és a csapatot, az én kérésem volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót, ő csak eleget tett ennek a kérésnek” – nyilatkozta az esetről Kuznyecov Szergej vezetőedző."
Erre nehéz szavakat találni. De elképzeltem: "Te Senkó, van az a 6 éves kezdőrúgó, nehogy berúgja a gólt mert szíjat hasítok a hátadból! Ha egy ilyentől beengedsz egyet, simén lehet, hogy kapunk 3-at 4-et, rossz ómen!"
MC12
nagylaza, főpohárnok
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ha tenyleg egy MTK jatekos spontan otlete volt es ezt a kapus hallotta/latta akkor kicsit ertem, 2-0-nal "rangadon" lehet ennek egy kicsit megalazo szandeka is az MTK jatekos reszerol. Nem azt mondom hogy Senko jol reagalt csak akkor ott ki tudja hogy hangzottak el a dolgok, valszeg nem a gyerekre serult be. Edzonek meg respekt hogy bevallalja a patkany szerepet a fiatal kapusaert.Nem okos az edző na hát most istenem. Próbálta bevédeni a kapusát csak hát nem gondolkozott.Némi ellentmondást vélek felfedezni. Ha egyszer az apa elmondása szerint "nem egy eltervezett akció volt, spontán alakult így, az MTK egyik labdarúgója mondta Énoknak, hogy vigye végig a labdát", akkor az IQ-bajnok Kuznyecov miért szólt jó előre Senkónak, hogy ne engedje gólt rúgni a srácot? Vagy ez is a playbook része?Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:
m4sport.hu/cikk/2023/03/14/megszolalt-a-dvtk-a-klub-es-senko-zsombor-is-karpotolja-a-porul-jart-mtk-szurkolo-kisfiut?fbclid=IwAR1-XTndsue-gBL0Wi0PZoGI3-xySJM3-nC-hFixhWuP-PtuQtWNh9T2u-M
Matthew99
„Mindenekelőtt szeretném felmenteni Senkó Zsombort és a csapatot, az én kérésem volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót, ő csak eleget tett ennek a kérésnek” – nyilatkozta az esetről Kuznyecov Szergej vezetőedző."
Erre nehéz szavakat találni. De elképzeltem: "Te Senkó, van az a 6 éves kezdőrúgó, nehogy berúgja a gólt mert szíjat hasítok a hátadból! Ha egy ilyentől beengedsz egyet, simén lehet, hogy kapunk 3-at 4-et, rossz ómen!"
MC12
nagylaza, főpohárnok
Ja és utána másodjára sem. 😀
Őszintén ezt a szarvihart se értettem egészen addig amíg az öreg meg nem szólalt.
Volt egy történés amit a kapus szarul reagált le, ilyenkor szokott jönni az ami most is a végén, elnézést kérnek a gyerkőc meg kap valamit.
Nem lett ettől hihetetlen bunkó kapus, csak ilyen helyzetben nem tudta mit kell csinálni. Inkább csak buta vagy érzelmileg nem túl erős.
Toca
Szerkesztette: JéBé
több mint 3 éve
RealCity
Chelsea
Arsenal
Elég kemény a kövi időszak menetrendje. És ebből csak az utolsó otthoni. Hamar eldől lesz-e itt esély még a szezon hajrájában a BL helyekre, vagy off az egész.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ez az egész kezdőrúgásosdi amúgy csak szerintem egy értelmetlen marhaság? 😁Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt meg semmi.
warr_b
32 years ago today:
— A Funny Old Game (@sid_lambert) June 2, 2022
A Hungary vs Colombia friendly featured the most bizarre kick-off since records began.
Weight of the pass a bit heavy, but it was a brave choice wearing those heels... I’d have probably stuck with Puma Kings myself.
pic.twitter.com/AZNcXordro

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem okos az edző na hát most istenem. Próbálta bevédeni a kapusát csak hát nem gondolkozott.Némi ellentmondást vélek felfedezni. Ha egyszer az apa elmondása szerint "nem egy eltervezett akció volt, spontán alakult így, az MTK egyik labdarúgója mondta Énoknak, hogy vigye végig a labdát", akkor az IQ-bajnok Kuznyecov miért szólt jó előre Senkónak, hogy ne engedje gólt rúgni a srácot? Vagy ez is a playbook része?Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:
Matthew99
MC12
nagylaza, főpohárnok
Ja és utána másodjára sem. 😀
Őszintén ezt a szarvihart se értettem egészen addig amíg az öreg meg nem szólalt.
Volt egy történés amit a kapus szarul reagált le, ilyenkor szokott jönni az ami most is a végén, elnézést kérnek a gyerkőc meg kap valamit.
Nem lett ettől hihetetlen bunkó kapus, csak ilyen helyzetben nem tudta mit kell csinálni. Inkább csak buta vagy érzelmileg nem túl erős.
több mint 3 éve
Ez az egész kezdőrúgásosdi amúgy csak szerintem egy értelmetlen marhaság? 😁Szerveztem párat, mindenki aki részt vesz benne, kortól függetlenül imádja. Lehet pacsizni a játékosokkal, a szurkolók megtapsolják őket, kedves dolog ez na 😊
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Egynapos szerződések fusiban random szülinapos Pista bácsiknak? 🤣Ez az egész kezdőrúgásosdi amúgy csak szerintem egy értelmetlen marhaság? 😁Eddig az volt. Mostantól mindenki rávezeti, aztán pár forduló múlva jönnek a becsúszó szerelések.
warr_b
csipkelli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Ez az egész kezdőrúgásosdi amúgy csak szerintem egy értelmetlen marhaság? 😁Eddig az volt. Mostantól mindenki rávezeti, aztán pár forduló múlva jönnek a becsúszó szerelések.
warr_b
több mint 3 éve
Ez az egész kezdőrúgásosdi amúgy csak szerintem egy értelmetlen marhaság? 😁Igen, csak szerinted.😊
warr_b
több mint 3 éve
Némi ellentmondást vélek felfedezni. Ha egyszer az apa elmondása szerint "nem egy eltervezett akció volt, spontán alakult így, az MTK egyik labdarúgója mondta Énoknak, hogy vigye végig a labdát", akkor az IQ-bajnok Kuznyecov miért szólt jó előre Senkónak, hogy ne engedje gólt rúgni a srácot? Vagy ez is a playbook része?Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:
Matthew99
MC12
több mint 3 éve
Ez az egész kezdőrúgásosdi amúgy csak szerintem egy értelmetlen marhaság? 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Leszámítva a kisfiú szomiságát, ez az egyik legviccesebb sztori a mennyei ligából.Hogy tetszik mondani Szergej úr? Tehát azon jár az esze szünetben, hogy ha már így is a ló rossz oldalán vannak, akkor semmiképp - hangsúlyozom még egy szülinapos gyerektől - se kapjanak több gólt, még úgy se hogy nem is eltervezett akció volt. A jövőbelátás szép szakma.Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:
Matthew99
MC12
Varga Béla, Énok édesapja örül annak, hogy pozitívan zárulhat a történet:
„Ez nem egy eltervezett akció volt, spontán alakult így, az MTK egyik labdarúgója mondta Énoknak, hogy vigye végig a labdát."
Matthew99
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Hogy tetszik mondani Szergej úr? Tehát azon jár az esze szünetben, hogy ha már így is a ló rossz oldalán vannak, akkor semmiképp - hangsúlyozom még egy szülinapos gyerektől - se kapjanak több gólt, még úgy se hogy nem is eltervezett akció volt. A jövőbelátás szép szakma.Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:
Matthew99
MC12
Varga Béla, Énok édesapja örül annak, hogy pozitívan zárulhat a történet:
„Ez nem egy eltervezett akció volt, spontán alakult így, az MTK egyik labdarúgója mondta Énoknak, hogy vigye végig a labdát."

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Miért, Csoboth az?hát én láttam vagy 3 újpest meccset idén, kb. mind a 3 meccsen ő volt a legjobb (nyilván vakok között félszemű) ,de azért nem csodálkozom rajta
Sinisa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.Gratulálok, valaki végre megkérdezett valaki, hogy mit is kéne tenni mert nagy a szarhír-cunami - még a saját szurkolóik között is - 😊 leglább ennyi eszük volt. Igen, az edző továbbra is címeres idióta:
Matthew99
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Miért, Csoboth az?Ferenczi? Komolyan
zacknorb
Nemes samu09
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Vége, nincs itt semmi látnivaló. Mondjuk Szergej még belerúgott egyet a földön fekvőbe.m4sport.hu/cikk/2023/03/14/megszolalt-a-dvtk-a-klub-es-senko-zsombor-is-karpotolja-a-porul-jart-mtk-szurkolo-kisfiut?fbclid=IwAR1-XTndsue-gBL0Wi0PZoGI3-xySJM3-nC-hFixhWuP-PtuQtWNh9T2u-M

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Számomra meg az a meglepő, hogy te ezen meglepődsz, biztos, hogy ebben az országban élsz? Bár ha nem, az sok korábbi hozzászólásodat is megmagyaráznáBoli egyelőre kölcsönbe ment, szóval érte még érkezhet is valamennyi. Nála pl nem képességbeli gond volt, a feje nincs rendben. Ellentétben azokkal, akikről a drága pénzért igazolás után derül ki, hogy két egyeneset nem tud a labdába rúgni. Van olyan is bőven, Boli nem az a kategória.
Közben amúgy meg a kinizsi egy újabb milliós korábbi igazolása ment el ingyen, de micsoda biznisz is volt Laidouni!
r.baggio
(Amúgy ez az állandó kinizsizésed qrva röhejes)

több mint 3 éve
Egyébként a vártnál jóval érdekesebbre sikerült ez a téli VB.Ezért ilyen bátrak, ütik a vasat amíg meleg.
több mint 3 éve
There will be more matches at the 2026 World Cup than there were at the first five World Cups combined:
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) March 14, 2023
𝟭𝟵𝟯𝟬, 𝟭𝟵𝟯𝟰, 𝟭𝟵𝟯𝟴, 𝟭𝟵𝟱𝟬, 𝟭𝟵𝟱𝟰: 101 matches
𝟮𝟬𝟮𝟲: 104 matches pic.twitter.com/ZqXavYnHFw
több mint 3 éve
középpályán lesznek gondok.
zacknorb
built for this shit
több mint 3 éve
Ferenczi? Komolyan
zacknorb