Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy Napoli gól tegnaprólKvicha Kvaratskhelia’s breakout season continues 📈🇬🇪
— PFF FC (@PFF_FC) March 12, 2023
pic.twitter.com/BQ6bjsh1d9
több mint 3 éve
Mi a faszom megyen itt Torinóban? 1 perc alatt 2 genovai gól ...
több mint 3 éve
megint ez a gyökér vezeti a Barca meccset, nem hiszem el, hogy nem lehet leiratkozni valahogy erről az ostobáról...
több mint 3 éve
Ezért nem írtam hogy kupában fog indulni csak hogy selejtezni. Akkor nem volt érezhető hogy a top3ba várt csapat nb2ben indul a kiesés elől menekülő meg kupában.XDDDDDDDD jó sokáig fog jutni a LokiVidi kieső helyen! LOL.Száraz Ádi a Loki erőnléti edzője volt. Debrecenből nevelődött ki, teljesen az alsó szintről. Januárban átment a Vidihez a “szakmai szintlépés és fejlődés érdekében”. Szurkolóként szarul esett de most kicsit jobb hogy majd fejlődgethet nb2ben a Loki meg valamelyik európai kupáért fog selejtezni.
Toto21
Nemes samu09
petey
több mint 3 éve
Várjunk még azzal a NK-i kupával 😀XDDDDDDDD jó sokáig fog jutni a LokiVidi kieső helyen! LOL.Száraz Ádi a Loki erőnléti edzője volt. Debrecenből nevelődött ki, teljesen az alsó szintről. Januárban átment a Vidihez a “szakmai szintlépés és fejlődés érdekében”. Szurkolóként szarul esett de most kicsit jobb hogy majd fejlődgethet nb2ben a Loki meg valamelyik európai kupáért fog selejtezni.
Toto21
Nemes samu09
petey
több mint 3 éve
De feltámadt így szezon végére a Sassuolo. Utolsó 7 bajnokin 5 győzelem, 1x és 1 vereség a Napolitól. Megverték ez idő alatt a Milant, az Atalantát és most Romát. Idén már mind1, ezzel bebiztosították, hogy fixen nem esnek ki, de jövő biztató lehet ha Dionisi meg tudja ezt a formát tartani.
több mint 3 éve
Eddig sem a játék miatt mentek, gondolom nem mondok újat.Ennyire egy motivalatlan fos csapatot mint ez a mai😃Mai? Egész tavasszal ez van, katasztrófa, nézhetetlen fos. Aztán csodálkoznak, hogy egyre kevesebb a néző. Erre a szenvedésre ki kíváncsi?
Mondjuk kinek adjunk le pontot ha nem a vezer csapatanak.
Kenny
Bálesz
több mint 3 éve
XDDDDDDDD jó sokáig fog jutni a LokiVidi kieső helyen! LOL.Száraz Ádi a Loki erőnléti edzője volt. Debrecenből nevelődött ki, teljesen az alsó szintről. Januárban átment a Vidihez a “szakmai szintlépés és fejlődés érdekében”. Szurkolóként szarul esett de most kicsit jobb hogy majd fejlődgethet nb2ben a Loki meg valamelyik európai kupáért fog selejtezni.
Toto21
Nemes samu09
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Pedig inkább a ZTE-meccset kellene leadni 😀
több mint 3 éve
Dybala, ez gyönyörű volt.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Én Dibuszt is pihentetném, egyre rosszabbBorzalom az egész. Ha meg ennyire szarnak bele, akkor nyilatkozzák le előre, hogy ezért ne fizessen senki, nincs kedvük játszani. Mondjuk ha én ilyen motivációval végezném a munkám (amiért az ő fizujuk töredékét kapom), már rég seggbe rúgtak volna úgy, hogy azt se tudnám, merre vagyok arccal előre.De valahogy olyan színtelen-szagtalan a csapat, semmilyen elképzelés nincs, mintha elfelejtettek volna focizni. Se tűz, semmi.Tizensok pontos előnynél Rebrovnál is beleszartak a bajnokikba sokszor.Óriási a különbség Rebrov és Csecsetszop között..Ennyire egy motivalatlan fos csapatot mint ez a mai😃Mai? Egész tavasszal ez van, katasztrófa, nézhetetlen fos. Aztán csodálkoznak, hogy egyre kevesebb a néző. Erre a szenvedésre ki kíváncsi?
Kenny
Bálesz
jobbágy#JC6
Bálesz
Hátul megjáratják, szélre kipassz, vagy előre ívelés. Kevés a mozgás, nuku taktika. Borzalmas nézni..
jobbágy#JC6
Bálesz
több mint 3 éve
Ó Pepe Reina…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Borzalom az egész. Ha meg ennyire szarnak bele, akkor nyilatkozzák le előre, hogy ezért ne fizessen senki, nincs kedvük játszani. Mondjuk ha én ilyen motivációval végezném a munkám (amiért az ő fizujuk töredékét kapom), már rég seggbe rúgtak volna úgy, hogy azt se tudnám, merre vagyok arccal előre.De valahogy olyan színtelen-szagtalan a csapat, semmilyen elképzelés nincs, mintha elfelejtettek volna focizni. Se tűz, semmi.Tizensok pontos előnynél Rebrovnál is beleszartak a bajnokikba sokszor.Óriási a különbség Rebrov és Csecsetszop között..Ennyire egy motivalatlan fos csapatot mint ez a mai😃Mai? Egész tavasszal ez van, katasztrófa, nézhetetlen fos. Aztán csodálkoznak, hogy egyre kevesebb a néző. Erre a szenvedésre ki kíváncsi?
Kenny
Bálesz
jobbágy#JC6
Bálesz
Hátul megjáratják, szélre kipassz, vagy előre ívelés. Kevés a mozgás, nuku taktika. Borzalmas nézni..
jobbágy#JC6

több mint 3 éve
De valahogy olyan színtelen-szagtalan a csapat, semmilyen elképzelés nincs, mintha elfelejtettek volna focizni. Se tűz, semmi.Tizensok pontos előnynél Rebrovnál is beleszartak a bajnokikba sokszor.Óriási a különbség Rebrov és Csecsetszop között..Ennyire egy motivalatlan fos csapatot mint ez a mai😃Mai? Egész tavasszal ez van, katasztrófa, nézhetetlen fos. Aztán csodálkoznak, hogy egyre kevesebb a néző. Erre a szenvedésre ki kíváncsi?
Kenny
Bálesz
jobbágy#JC6
Bálesz
több mint 3 éve
Tizensok pontos előnynél Rebrovnál is beleszartak a bajnokikba sokszor.Óriási a különbség Rebrov és Csecsetszop között..Ennyire egy motivalatlan fos csapatot mint ez a mai😃Mai? Egész tavasszal ez van, katasztrófa, nézhetetlen fos. Aztán csodálkoznak, hogy egyre kevesebb a néző. Erre a szenvedésre ki kíváncsi?
Kenny
Bálesz
jobbágy#JC6

több mint 3 éve
Óriási a különbség Rebrov és Csecsetszop között..Ennyire egy motivalatlan fos csapatot mint ez a mai😃Mai? Egész tavasszal ez van, katasztrófa, nézhetetlen fos. Aztán csodálkoznak, hogy egyre kevesebb a néző. Erre a szenvedésre ki kíváncsi?
Kenny
Bálesz
több mint 3 éve
Ennyire egy motivalatlan fos csapatot mint ez a mai😃Mai? Egész tavasszal ez van, katasztrófa, nézhetetlen fos. Aztán csodálkoznak, hogy egyre kevesebb a néző. Erre a szenvedésre ki kíváncsi?
Kenny

több mint 3 éve
Ittam is egy coke zerotEltűntek a pool szurkolók, pedig mindjárt vége. Vissza lehet olvasni, ezt írtam a mu meccs után vasárnap hogy mind1 ki ellen fogják nyomni tuti pontot vesztenek. Tipikus.Remélem ez a hsz bearanyozta a 7-ed.
davemayer
alatriste
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ennyire egy motivalatlan fos csapatot mint ez a mai😃Puskás ellen már a puskásban járnak fejben.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Eltűntek a pool szurkolók, pedig mindjárt vége. Vissza lehet olvasni, ezt írtam a mu meccs után vasárnap hogy mind1 ki ellen fogják nyomni tuti pontot vesztenek. Tipikus.Remélem ez a hsz bearanyozta a 7-ed.
davemayer

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Berardi mondjuk megpróbálta feldugni a lábát Kumbulla seggébe, ettől még az a rúgás? Nem is értem mit gondolt az Albán... 😀 Hát el is indulhatott volna az öltözőbe a mozdulat után magától.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nice.Minket is szopatott ez a köcsög de amit a juveval csinál most azért már polgari perbe fognám a fizujáért komolyan. Meg kapna pár sallert a kulisszák mögött...
Paul Pogba is injured AGAIN. 🤕
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) March 12, 2023
He's missing Juventus' game with Sampdoria tomorrow because of a new muscle injury. ❌ pic.twitter.com/ZRoufVcFGw
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ennyire egy motivalatlan fos csapatot mint ez a mai😃Mondjuk kinek adjunk le pontot ha nem a vezer csapatanak.
több mint 3 éve
és én még ki akartam menni a meccsre... LOL