Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/premier-league/all-a-bal-angliaban-lineker-felfuggesztese-utan-sorra-lepnek-vissza-a-bbc-musorvezetoi/2023031118003488532Egyet lehet-e érteni Linekerrel, vagy hogy én egyetértek vele az számít? Az a baj hogy nem. A briteknél egy szabály van, nem lehet politikai véleményt állítani úgy, hogy a másik oldalt nem közlik le, különben megbüntet az OFCOM. Az a szabály, hogy egy példát mondjak, hogy "vitára" be lehet hívni egy oltást támogató politikust, de be kell hívni egy oltástagadót is. Ez van. Így esnek meg olyan anomáliák, hogy a Sky Sports-on Gary Neville kiáll a rasszizmus ellen (ő amúgy is munkáspárti ezért kapcsolódik a politikai szál a monológjához), majd a műsorvezetőnek be kell mondania hogy ez az ő saját véleménye, ehhez a Sky nem járul hozzá. Gondolhatja valaki azt, hogy Lineker ezzel a tweetel a BBC véleményét fejezi ki, mivel ott van a legnagyobb szerepe jelenleg a médiában? Sajnos igen. Ki lehet emiatt zárni? Sajnos igen. Más BBC-sek csináltak hasonlót és meglettek büntetve? A felsőbb vezetésben ebből volt több példa ahol ezt engedték, és ez az igazi baj.
Áll a bál Angliában Lineker felfüggesztése után.
Szombatra a BBC brit közszolgálati tévé- és rádiótársaság szinte összes sportműsora műsorvezető és stáb nélkül maradt, miután a munkatársak sorra visszaléptek a szerepléstől.
Azóta a BBC televízió- és rádiócsatornáinak szinte összes többi sportműsor-vezetője is közölte, hogy nem hajlandó szerepelni a szombati sportprogramokban.
Az 1964 óta futó MOTD a világ legrégebbi, ma is rendszeresen jelentkező televíziós sportműsora, Lineker pedig a program történetének leghosszabb ideje szolgáló műsorvezetője.
A BBC rádió 5 Live nevű népszerű csatornája szombaton a stábok visszalépése miatt lemondta a labdarúgó-mérkőzések közvetítését és előre rögzített programokat sugárzott.
ozibozi
De talán az igazi baj az, hogy az embereknek el kell fogadnia, hogy nem az ő vagy esetleg az én véleményem a mértékadó, és nem lehet leadni a TV-ben ahol az impartiality a legnagyobb étosz, akármilyen jogosnak is gondoljuk/gondolják az ügyet, főleg egy politikával nem foglalkozó műsorban. Ez nem az a hely, ahol az M4 sporton lemegy az 1 perces híradó a propagandával, nem a HírTV, nem az ATV. Alapvetően nehéz megkülönböztetni hogy most itt a jobb oldal próbál lesúlytani egy centralista elvre hivatkozva, vagy a pártatlanságot követjük mert ez az alap, én szeretném azt hinni hogy az utóbbi, de sajnos kilóg a lóláb.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
One for the @PLCPolice to investigate. pic.twitter.com/DRvnEtTXei
— Piebury Corner (@PieburyCorner) March 11, 2023
több mint 3 éve
Azért mindig eltudok képedni, hogy te tudsz még csodálkozni ilyeneken ebben az ocsmány alja edzokeringoben ami nálunk megy.De ha csúnyán, tényleg, rettentő csúnyán megég a Toldi-Huszti páros, akkor hogy a fenébe kapnak esélyt egy Debrecentől sokkal magasabb polcon levő csapatnál?“Menjetek és érezzétek jól magatokat, próbáljatok csinálni valamit”Kurva nagy féreg HahnAmúgy mi a Vidi taktikája? Semki nem látszik..
petey
jobbágy#JC6
petey
Értem én, hogy Juhásznak van ott szava, de ekkora? Az ő teljesítménye is egy kalap szar, nyugodtan ki lehetne dobni, mint macskát szarni. Csak hát jó kapcsolatai vannak…
Azt sem értem, hogy Huszti hogy a rákba nem képes 3 év alatt megszerezni a pro licence-t?
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
De ha csúnyán, tényleg, rettentő csúnyán megég a Toldi-Huszti páros, akkor hogy a fenébe kapnak esélyt egy Debrecentől sokkal magasabb polcon levő csapatnál?“Menjetek és érezzétek jól magatokat, próbáljatok csinálni valamit”Kurva nagy féreg HahnAmúgy mi a Vidi taktikája? Semki nem látszik..
petey
jobbágy#JC6
petey
Értem én, hogy Juhásznak van ott szava, de ekkora? Az ő teljesítménye is egy kalap szar, nyugodtan ki lehetne dobni, mint macskát szarni. Csak hát jó kapcsolatai vannak…
Azt sem értem, hogy Huszti hogy a rákba nem képes 3 év alatt megszerezni a pro licence-t?
több mint 3 éve
Nah jó ez azért túlzásCristian Romero will even tackle his son 🤣🤣 pic.twitter.com/0Fyfl9h8NN
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) March 11, 2023
több mint 3 éve
West Ham fans banned from the London Stadium after sniffing cocaine from a bald man’s head during a match 😂🏴 pic.twitter.com/Yin6eSsLU0
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) March 11, 2023
több mint 3 éve
Évtizedes hagyományokat rúgnak fel a tradíciók országában.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 571
sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/premier-league/all-a-bal-angliaban-lineker-felfuggesztese-utan-sorra-lepnek-vissza-a-bbc-musorvezetoi/2023031118003488532anno kurva sokat hallgattam a radio 5-ot.
Áll a bál Angliában Lineker felfüggesztése után.
Szombatra a BBC brit közszolgálati tévé- és rádiótársaság szinte összes sportműsora műsorvezető és stáb nélkül maradt, miután a munkatársak sorra visszaléptek a szerepléstől.
Azóta a BBC televízió- és rádiócsatornáinak szinte összes többi sportműsor-vezetője is közölte, hogy nem hajlandó szerepelni a szombati sportprogramokban.
Az 1964 óta futó MOTD a világ legrégebbi, ma is rendszeresen jelentkező televíziós sportműsora, Lineker pedig a program történetének leghosszabb ideje szolgáló műsorvezetője.
A BBC rádió 5 Live nevű népszerű csatornája szombaton a stábok visszalépése miatt lemondta a labdarúgó-mérkőzések közvetítését és előre rögzített programokat sugárzott.
ozibozi
munka kozben nalunk az irodaban nem mehetett a tv, pedig a customer supportnal vegig be voltak kapcsolva a keszulekek es ment nfl-tol kezdve minden
több mint 3 éve
És a Honvéd elkerült a kiesőzónából. Ahová szép lassan a ZTE is lecsúszhat, ha így folytatják. Jövő héten óriási kiesési rangadó lesz a Videoton ellen Fehérváron két olyan csapat között, aki 6 éve a bajnoki címért meccselt az utolsó héten...
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/premier-league/all-a-bal-angliaban-lineker-felfuggesztese-utan-sorra-lepnek-vissza-a-bbc-musorvezetoi/2023031118003488532 Áll a bál Angliában Lineker felfüggesztése után.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Azért ez már kijárt a Chelseanek. Borzalmas a helyzetkihasználásuk Potter alatt. Egy kicsi visszajött. Papírforma, hogy lesz még pár ilyen meccsük, hogy közeledjenek a 0 felé.Leicester 1 : 3 Chelsea
— markstats bot (@markstatsbot) March 11, 2023
▪ xG: 2.73 - 1.32
▪ xThreat: 1.66 - 1.4
▪ Possession: 48.9% - 51.1%
▪ Field Tilt: 65.4% - 34.6%
▪ Def Action Height: 50.2 - 38.8#msbot_eng #epl pic.twitter.com/gnYzn0E7oD
több mint 3 éve
A madridi székhelyű Diário As februárban számolt be arról, hogy a Barcelona 2016 és 2018 között 1,4 millió eurót utalt át a spanyol szövetség játékvezetői bizottságának alelnöke, José Maria Enriquez Negreira egyik cégének. Az érintettek nem tagadják, hogy az átutalások megtörténtek, de állításuk szerint nem azért fizetett a katalán klub, hogy mérkőzéseket befolyásoljon, hanem azért, hogy a játékosokat felkészítsék játékvezetésből, illetve a játékvezetőkre.Évi közel fél misi, hogy felkészítsék a játékosokat a bírókból.
Nem csoda, hogy csődközelben voltak 😛 😀
több mint 3 éve
Nekem nincs netemEltűntek a pool szurkolók, pedig mindjárt vége. Vissza lehet olvasni, ezt írtam a mu meccs után vasárnap hogy mind1 ki ellen fogják nyomni tuti pontot vesztenek. Tipikus.Nekem pl volt más dolgom.
davemayer
Egyébként el kellett volna engedni a BL-visszavágót, de Klopp nem az a típus. Gondolta a PL-ben több esély van a javításra, ha esetleg nem jön ki a lépés, BL-visszavágó után két hét szünet, úgyhogy majd ott szarrá hajtja a gálakezdőt. Nos, ez nem jött be. Nyilván innentől a bot szaros végét fogjuk.
Az meg innen nyilvánvaló, hogy két tinivel meg egy nyergesvontatóval felállni középpályán, pláne idegenben nem fér bele a PL-ben.
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
“Menjetek és érezzétek jól magatokat, próbáljatok csinálni valamit”Kurva nagy féreg HahnAmúgy mi a Vidi taktikája? Semki nem látszik..
petey
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Kurva nagy féreg HahnAmúgy mi a Vidi taktikája? Semki nem látszik..
petey
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Jenőt honnan szedték elő? Kicsit mintha szurkolna 😊
több mint 3 éve
Harrison gól, gólpassz, öngól.Utolsó előtti hely... 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Harrison egyet ide, egyet oda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Ha ez segít, nem csak azon megy el úgy néz ki.Leeds mindent megtesz Dave mixéértJa, bayern el is vitte, utolso perces gollal... faszom az komolyan, 3 golt kapni, naná hogy -2.5et raktam.
Heisman nádor
davemayer
több mint 3 éve
Leeds mindent megtesz Dave mixéértJa, bayern el is vitte, utolso perces gollal... faszom az komolyan, 3 golt kapni, naná hogy -2.5et raktam.
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Leeds mindent megtesz Dave mixéért
több mint 3 éve
Ricsit is sajnálom, ezért elvenni az első idei PL gólját... — Tottenham Tiers (@TottenhamTiers) March 11, 2023