Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 452 — Kinek mit intézett a kormánya

Iván tegnap végigtweetelte a meccset nagyon élvezhető módon.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 413 — Steelers fan
Ez a kép többet mondd minden szónál.
U-9 kb. Szánalom kategória a legjobb 16 között a második számú európai kupában.
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek..
jobbágy#JC6
Melyik jelzett játékosnak lett volna esélye elérni a labdát?
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 706 — The Mathematician
 www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2945021
komoly kontent van a kommentek között

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 323 — Lucas Scott
De Cseb, Zakariás focimeccsre ment vagy moziba? Életemben nem láttam még ilyet
jobbágy#JC6
nem tudom hibaztatni. ferfikent megerthetjuk, hogy fokozott ovatosaggal vedi azt a teruletet. inkabb hosszabb ideig vedje azt mint rovidebb ideig.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 117
De Cseb, Zakariás focimeccsre ment vagy moziba? Életemben nem láttam még ilyet
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 323 — Lucas Scott

Az a meleg, ezredjére leírva, újfent, hogy egy alternatív valóságot alakított ki a NER, melyben nem lehet kritika.

Két támadáson és egy kapufán kívül 80 percen át hozzá sem szagolt a meccshez a fradi.

Erre jönnek a hangzatos nyilatkozatok, nem volt jobb a Lever, ja, nem, csak rúgott két gólt. Leszarom hogy, 2-0. “Több volt ebben a meccsben”, Dibusz, blablabla. Több lenne minden NK-meccsben, ha egyszer egy normális kapusedző megtanítana használni a lábaid…
Van esély, 60 ezer ember előtt, meglesz ez, satöbbi. Ja.
Megint az arc volt nagy, Kubatov: Easy.

jobbágy#JC6
en a sorfalat annyira nem hibaztatom ebben szvsz, nekik eselyuk sem lett volna erre igyse-ugyse. inkabb Mmaeet kerdeznem meg, hogy o mi a tokomert lassitott le es allt meg mikozben az embere elstartolt mellole? nezd meg Botkat a kepen, ugy ragad Wirtzre ahogy kell ...
(btw: a vb utan elemzes is volt errol, hogy pl Bellingham a tiziknel a valogatottban nem csak milyen jo lelki, mentori tamaszt ad hanem ugy fut be a tizenhatoson belulre, hogy ha van kipattano akkor a legjobb helyzetben legyen megszerezni azt. na az ilyeneket pl tanitanam ezen a szinten is.)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Az a meleg, ezredjére leírva, újfent, hogy egy alternatív valóságot alakított ki a NER, melyben nem lehet kritika.

Két támadáson és egy kapufán kívül 80 percen át hozzá sem szagolt a meccshez a fradi.

Erre jönnek a hangzatos nyilatkozatok, nem volt jobb a Lever, ja, nem, csak rúgott két gólt. Leszarom hogy, 2-0. “Több volt ebben a meccsben”, Dibusz, blablabla. Több lenne minden NK-meccsben, ha egyszer egy normális kapusedző megtanítana használni a lábaid…

jobbágy#JC6
1az1-ben a kommunizmus alantas dörgölőzése megy.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 539 — "Grammar maci"
Röhögnék ha a Barcát kiverő MU a Betistől búcsúzna.
Sixo
Mondhatjuk hogy az esélyeid az örömködésre drasztikusan csökkentek.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 855 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nso
A sokkal jobban kezdő és sokkal szerencsésebb Bayer 2–0-ra megverte a nagyon tartalékos, de jól harcoló Fradit. ️⚽ 🇩🇪 🇭🇺
Klaci79
Nephulyito Szánalmas Okádék, nso a neved
FLZOLI
A hozzászólások alapján azért hatásos…😢
Klaci79
 www.origo.hu/sport/futball/20230309-leverkusen-ferencvaros-europa-liga-nyolcaddonto-elso-merkozes-osszefoglalo-eredmeny.html
Negritis, a vajda
Ki ez a kretén?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 373 — LIGHTS OUT!
Ott is van Mariska. 15:0 a lövés arány ...

több mint 3 éve
Nso
A sokkal jobban kezdő és sokkal szerencsésebb Bayer 2–0-ra megverte a nagyon tartalékos, de jól harcoló Fradit. ️⚽ 🇩🇪 🇭🇺
Klaci79
FLZOLI
Klaci79
4db 2/3d után semmin se lehet meglepődni

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 135 — Illegális gyakorló
Nem volt ez vészes, kár a két balfasz gólért. De ennyi sérülttel, ilyen előzmények után sokkal rosszabbra számítottam. 0-2-ről nem sok sansz van, de 50 ezer szurkoló előtt szépen búcsúzni lehet. Ha ész nélkül megyünk nekik, akkor kitömnek, de ezt gondolom Csercseszov is tudja.
Bálesz
Csak tudnám miért nem szeret cserélni…
jobbágy#JC6
Négy mezőnyjátékos ült a padon, abból három beállt. Mondjuk ha Mmaee-t leszedi, amikor már kb lépni nem tudott (vagy nem volt kedve, nála sosem tudni), akkor lehet, hogy nincs a második gól.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 373 — LIGHTS OUT!
Röhögnék ha a Barcát kiverő MU a Betistől búcsúzna.

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 365
West Ham és a Larnaca kispadján is ültek magyarok, Nikolic be is cserélődött.
több mint 3 éve
Sallai a Juve, Szalai a Sevilla ellen. Szép
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 706 — The Mathematician
Nso
Klaci79
FLZOLI
Klaci79
 www.origo.hu/sport/futball/20230309-leverkusen-ferencvaros-europa-liga-nyolcaddonto-elso-merkozes-osszefoglalo-eredmeny.html

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
Nso
Klaci79
FLZOLI
több mint 3 éve
Nso
Klaci79

több mint 3 éve
Nem volt ez vészes, kár a két balfasz gólért. De ennyi sérülttel, ilyen előzmények után sokkal rosszabbra számítottam. 0-2-ről nem sok sansz van, de 50 ezer szurkoló előtt szépen búcsúzni lehet. Ha ész nélkül megyünk nekik, akkor kitömnek, de ezt gondolom Csercseszov is tudja.
Bálesz
Csak tudnám miért nem szeret cserélni…
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 605 — I like the Texans, I like who we are
A tavaszi hadjárat feliratú sálakat vajon visszaveszik szerencsétlen fradi szurkerektől?
Felröhögtem mikor megláttam azt a feliratot de no offense én is azt szeretném ha magyar csapat minél tovább menjen Európában de azért kis valóságérzet nem ártott volna.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 365
Az elejét megnyomták keményen, utána már csak Pont annyit adott ki magából a Leverkusen ami az előnyhöz kellett. Ha az egy, vagy esetleg két gól az már mindegy volt nekik. Lehozták előnnyel. Tudtak volna magasabb fokozatra kapcsolni ha kellett volna. Nem kellett.
Kb Ez látszott kívülről.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 135 — Illegális gyakorló

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 252
A legveszélyesebb eredmény elhangzott, mint szokásos toposz
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
Nso