Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Az Union-Union meccs se rossz, 3-3 eddigBoniface lesz az új Osimhen
warr_b
több mint 3 éve
Az Union-Union meccs se rossz, 3-3 eddig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mmmaaeeeee bazzeg egy vicc vagy
több mint 3 éve
hogy a fontos meccsekről is legyen szó, az ex-Wolves és ex-Tottenham edző Nuno Espirito Santo jelenlegi csapata, az Al-Ittihad 1-0-ra legyőzte a C. Ronaldóval felálló Al Nassr csapatát és átvette a vezetést a szaúdi bajnokságbanA Kis Szentlélek ugye magyarul
Löfli
több mint 3 éve
Két ilyen gagyi gólt,hát ez így lehet el is dőlt, legalábbis kapura lövés nélkül nehéz lesz felzárkózni

több mint 3 éve
Roma is duplázott
több mint 3 éve
hogy a fontos meccsekről is legyen szó, az ex-Wolves és ex-Tottenham edző Nuno Espirito Santo jelenlegi csapata, az Al-Ittihad 1-0-ra legyőzte a C. Ronaldóval felálló Al Nassr csapatát és átvette a vezetést a szaúdi bajnokságban

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Még szerencsére a 2-0 a legveszélyesebb eredmény a soccerben,
több mint 3 éve
“Kapushiba”
több mint 3 éve
2-0 a legveszélyesebb eredmény...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem lenne egyébként reménytelen a visszavágó, csak kapura tartó lövés nélkül kicsit nehéz.Állva hugyozva halunk meg, mondtam én egyszer.
Kampman
több mint 3 éve
Nem lenne egyébként reménytelen a visszavágó, csak kapura tartó lövés nélkül kicsit nehéz.
több mint 3 éve
Kodzsek more most jöttél be..
több mint 3 éve
Csak egy gólt, valahogy…
több mint 3 éve
hülye Botka, vissza kéne venni az arcbólHülye Wirtz, mit faszkodik egy magyar faszagyerekkel, örüljön, h maradt foga😜
petey
több mint 3 éve
A “magyar” Essien nagyon vakon van ott középenA helyes ragozás: Essi-em, Essi-ed, Essi-ő, Essi-mi, Essi-ti, Essi-ük.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
A “magyar” Essien nagyon vakon van ott középenEseti jelleggel azért többször jól szűr
jobbágy#JC6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Xhaka előtte az ez a félévi távoli megpattanó szerencsés gólját. Nem tudom mennyire kell ez EL, de nem szeretem ha kikapunk amúgy sem, ahogy Arteta sem. Jó lett volna egy sima 1.félidő hogy a kulcsemberek lejöhessenek.Fordított a Sporting dejóKell nekünk amúgy ez az EL?
Heisman nádor
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A “magyar” Essien nagyon vakon van ott középen
több mint 3 éve
Ez már nemzetközi szint, nem a grund, Öcsi!
több mint 3 éve
Hajdú B tavaly Knöszternek ejtette Knoestert, most meg Knúszternek.