Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Életveszély ez a Dibusz lábbal… ezért nem kellett soha külföldre
több mint 3 éve
Fordított a Sporting dejóKell nekünk amúgy ez az EL?
Heisman nádor
több mint 3 éve
Fordított a Sporting dejó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mmaee stadionbú ki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
hát ez a Leverkusen sem verhetetlenNyilván nem,de nem a Fradi számára
Klaci79

több mint 3 éve
A bíró amúgy eléggé a Fradinak fújEzt se gondoltam volna
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Saliba góllal vezetünk, ideális felkészülés ez a Fulham előtt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Ejj, nem lett volna csúnya gól.
több mint 3 éve
hát ez a Leverkusen sem verhetetlen
több mint 3 éve
Legalább egy gólban aktív szerepet játszottunk, hogy a k....a életbe
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
gyors volt.16-17m-ről középről nem lőhet senki...Dibusz rossz kirúgás, de ez nem menti fel a védelmet
dibusz kicsit a hosszun volt nem?
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Én azt néztem hogy Esiti miért lépett ki szélre és hagyta ott a területet
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
durva a különbség...
több mint 3 éve
Jól szólt a Fradi tábor hangja
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Hát, nagyon nincs telt ház.
több mint 3 éve
index.hu/sport/2023/03/09/ferencvaros-fradi-bayer-leverkusen-vonat-labdarugas-europa-liga-szijjarto-peter-schiffer-andras/Gondolom, a németeknek eszébe jutott, hogy régebben mentek már kis hazánkból vonatok német területekre és csekkolták, nincs-e erre utaló jelkép.
Peti segíts!
zemanla
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
index.hu/sport/2023/03/09/ferencvaros-fradi-bayer-leverkusen-vonat-labdarugas-europa-liga-szijjarto-peter-schiffer-andras/Peti segíts!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
mondjuk Mo most éppen elkezdte felüllőni, ez a mu-meccs +1,9 gólból +3,2-be repítette 😮 na de majd visszaközelít az áltaghoznezzuk oket, bajnoki es BL meccsekrol van meg az adatJó, azért a befejező csatárok nem ők, hanem Lewa, Suarez és társaik. Vagy most Osimhen.meg az MLBben WAR (nem, nem a VAR. ez a Win Above Replacement).na hát ez az. de akkor egy bikább csapat ha döntetlenre hozza ki az xG-t egy gyengébb ellen, akkor ikszes meccs? csak a játékosaik minősége alapján már kettővel kellene menniük.ugye itt jön elő az NBA-ben használlt VORP mutató (value over replacement player)
ezen vitáztam egy Pool blogon az egyik ex-szerkesztővel, hogy értem én, hogy Salah hozza az xG-t, de igazából neki azért ez a minimum, mert ha magasabb polcra akarja helyezni magát, akkor inkább felül kellene rúgnia stabilan az értéket, mert a 350-400e fontos heti fizetésével nehogymár az egységsugarú játékoshoz hasonlítsuk, nem?
slowmotion
ami azt mutatja meg hogy egy játékos az átlaghoz képest mennyire hasznos
sajnos a fociban nem tudok olyan hasznos stat oldalt mint nba.stats vagy a bbal-reference
de szinte biztos hogy megvannak ezek a statok hogy egy átlagos csatárhoz képest ki milyen xG-vel dolgozik
Negritis, a vajda
amugy en ugy emlekszem, hogy egyetlen egy vki tudta konstantsan es magasan tulloni az xgjet: Messi. mki mas csak egy-ket szerencses szezonban, utana meg jott a felismeres, hogy megsem (Dybala, Werner, Jota).
csebi
slowmotion
Lewa:
17/18: 34 gol, 36.5 xg
18/19: 30 gol, 37.6 xg
19/20: 49 gol, 45.2 xg
20/21: 46 gol, 34.9 xg
21/22: 48 gol, 43.4 xg
22/23: 16 gol, 14.8 xg
ergo volt 1 eve mikor nagyon tullotte az xgt, volt 2 mikor 5 gollal, es 3 mikor alullotte.
Suarez:
17/18: 26 gol, 27.7. xg
18/19: 22 gol, 27.6 xg
19/20: 21 gol, 16.9 xg
20/21: 21 gol, 17.1 xg
21/22: 12 gol, 11.6 xg
itt is van 2 szezon mikor 5 korul lovi tul, 1 xg alapjan, es kett mikor alullovi
nezzuk Salaht akkor:
17/18: 42 gol, 31.2 xg
18/19: 27 gol, 27.3 xg
19/20: 23 gol, 24.2 xg
20/21: 28 gol, 24.4. xg
21/22: 31 gol, 31.6 xg
22/23: 19 gol, 15.8 xg
egy ev mikor tullotte markansan, 1 ev mikor kozepesen, 3 ev mikor nagyjabol, es az idei ev log ki nagyon mikor alullovi 3mal. de alapvetoen hasonloak az evek annyi, hogy a 17/18as ev ota nagyjabol beallt egy szintre Salah is evekre, majd most ugy tunik, hogy lejjebb csuszott meg egyet.
de tovabbra is mondom, hogy a legjobb jatekosok is xg kozel hozzak a meccseket, nehany evben kozepesen (5golon belul) lovi tul, kiveve Messi.
csebi
több mint 3 éve
Ezt még Mancini is megirigyelnéCuti Romero since the World Cup:
— The Spurs Watch (@TheSpursWatch) March 8, 2023
Villa - 🟨
Palace -
Arsenal - 🟨
Man City - 🟨
Fulham - 🟨
Man City 🟨🟨 (🟥)
Milan - 🟨
West Ham -
Chelsea -
Wolves -
Milan - 🟨🟨 (🟥) pic.twitter.com/EHTMAhmmG3
több mint 3 éve
nezzuk oket, bajnoki es BL meccsekrol van meg az adatJó, azért a befejező csatárok nem ők, hanem Lewa, Suarez és társaik. Vagy most Osimhen.meg az MLBben WAR (nem, nem a VAR. ez a Win Above Replacement).na hát ez az. de akkor egy bikább csapat ha döntetlenre hozza ki az xG-t egy gyengébb ellen, akkor ikszes meccs? csak a játékosaik minősége alapján már kettővel kellene menniük.ugye itt jön elő az NBA-ben használlt VORP mutató (value over replacement player)
ezen vitáztam egy Pool blogon az egyik ex-szerkesztővel, hogy értem én, hogy Salah hozza az xG-t, de igazából neki azért ez a minimum, mert ha magasabb polcra akarja helyezni magát, akkor inkább felül kellene rúgnia stabilan az értéket, mert a 350-400e fontos heti fizetésével nehogymár az egységsugarú játékoshoz hasonlítsuk, nem?
slowmotion
sajnos a fociban nem tudok olyan hasznos stat oldalt mint nba.stats vagy a bbal-reference
de szinte biztos hogy megvannak ezek a statok hogy egy átlagos csatárhoz képest ki milyen xG-vel dolgozik
Negritis, a vajda
amugy en ugy emlekszem, hogy egyetlen egy vki tudta konstantsan es magasan tulloni az xgjet: Messi. mki mas csak egy-ket szerencses szezonban, utana meg jott a felismeres, hogy megsem (Dybala, Werner, Jota).
csebi
slowmotion
Lewa:
17/18: 34 gol, 36.5 xg
18/19: 30 gol, 37.6 xg
19/20: 49 gol, 45.2 xg
20/21: 46 gol, 34.9 xg
21/22: 48 gol, 43.4 xg
22/23: 16 gol, 14.8 xg
ergo volt 1 eve mikor nagyon tullotte az xgt, volt 2 mikor 5 gollal, es 3 mikor alullotte.
Suarez:
17/18: 26 gol, 27.7. xg
18/19: 22 gol, 27.6 xg
19/20: 21 gol, 16.9 xg
20/21: 21 gol, 17.1 xg
21/22: 12 gol, 11.6 xg
itt is van 2 szezon mikor 5 korul lovi tul, 1 xg alapjan, es kett mikor alullovi
nezzuk Salaht akkor:
17/18: 42 gol, 31.2 xg
18/19: 27 gol, 27.3 xg
19/20: 23 gol, 24.2 xg
20/21: 28 gol, 24.4. xg
21/22: 31 gol, 31.6 xg
22/23: 19 gol, 15.8 xg
egy ev mikor tullotte markansan, 1 ev mikor kozepesen, 3 ev mikor nagyjabol, es az idei ev log ki nagyon mikor alullovi 3mal. de alapvetoen hasonloak az evek annyi, hogy a 17/18as ev ota nagyjabol beallt egy szintre Salah is evekre, majd most ugy tunik, hogy lejjebb csuszott meg egyet.
de tovabbra is mondom, hogy a legjobb jatekosok is xg kozel hozzak a meccseket, nehany evben kozepesen (5golon belul) lovi tul, kiveve Messi.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Jó, azért a befejező csatárok nem ők, hanem Lewa, Suarez és társaik. Vagy most Osimhen.meg az MLBben WAR (nem, nem a VAR. ez a Win Above Replacement).na hát ez az. de akkor egy bikább csapat ha döntetlenre hozza ki az xG-t egy gyengébb ellen, akkor ikszes meccs? csak a játékosaik minősége alapján már kettővel kellene menniük.ugye itt jön elő az NBA-ben használlt VORP mutató (value over replacement player)
slowmotion
Negritis, a vajda
csebi
több mint 3 éve
az xG lényege pont az lenne hogy maga a helyzet steril körülmények között mit jelentHiába ugyan az az Xg attól még rohadtul nem mindegy hogy egy dagadt alkesz kapusnak rúgod vagy top bajnokságban hétről hétre folyamatosan.na hát ez az. de akkor egy bikább csapat ha döntetlenre hozza ki az xG-t egy gyengébb ellen, akkor ikszes meccs? csak a játékosaik minősége alapján már kettővel kellene menniük.Az xG a helyzetet magát "pontozza" nem a játékost, tök mindegy hogy egy megye2-es vagy CR kerül abba a helyzetbe. Pont az a lényege, hogy sterilizalja és összehasonlíthatóvá tegyen dolgokat.ennek a firkásznak mondjuk egy dologban szerintem tényleg igaza van: az xG az egységsugarú fodballistára vetít, de nem mindegy, hogy egy befejező csatárra jön ki a helyzet (nem Salah-ra, ő sokat kihagy), vagy az emberevő vkp-ra. szóval ha átlagra jól számolják ki az xG-t (ez elég kardinális feltétel), akkor egy befejező csatárnak illene felülrúgnia az xG-t, egy hátvédnek meg alul. szemléletesebb példával egy 0,3 xG-s helyzetnél egy átlagcsatárnak illene nyolc-kilenc alkalomból minimum háromszor betalálnia, de a prime Suarez például nyolc alkalomból öt-hat ilyet bevágott volna, úgyhogy az akkori énjére nem lehet az xG-t illeszteni a jelen formájában.www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/statisztikai-csodafegyver-bodnar-zalan-publicisztikaja-2944625Mondjuk speciel szerintem mindkét úriember a vegletekben van és leginkább a falra lehet mászni a suttyóegoista stílusuktól.
Ha Peet nem tweetelt volna erről a baromságról, mindenki elsiklott volna felett kb, de így ez nagyon fájdalmas
zacknorb
Ettől függetlenül manapság már egyre ritkábbak az élvezhető meccsek ahol nem az unalmas sablon hulladék menne teljesen érdektelen gépektől. Nyilván minnél inkább determinisztikus egy rendszer annál könnyebb számokkal leírni, hogy aztán kiöljön minden érdemleges vitát az egészből.
Véletlenül se sírom vissza az nso szellemileg nácializálódott krémje által megénekelt hőskorszakokat... Vagy az m4 sport semmitmondó alantas untermanjai által képviselt megúszós alibizést.
FLZOLI
slowmotion
FLZOLI
slowmotion
Salah simán elit játékos, nincs túl sok jobb játékos nála a jobbszélre. Nem látom mi az a még magasabb polc, ki van mégis ott azon a poszton? Ha nem lenne ekkora pöcs meg 30+ éves a Realban is simán elnézegetném
FLZOLI
kapusoknak is van valami mutatója hogy mennyivel teljesítik "túl" az xG-t egyik VB meccsen előkerült
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
meg az MLBben WAR (nem, nem a VAR. ez a Win Above Replacement).na hát ez az. de akkor egy bikább csapat ha döntetlenre hozza ki az xG-t egy gyengébb ellen, akkor ikszes meccs? csak a játékosaik minősége alapján már kettővel kellene menniük.ugye itt jön elő az NBA-ben használlt VORP mutató (value over replacement player)
slowmotion
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Hiába ugyan az az Xg attól még rohadtul nem mindegy hogy egy dagadt alkesz kapusnak rúgod vagy top bajnokságban hétről hétre folyamatosan.na hát ez az. de akkor egy bikább csapat ha döntetlenre hozza ki az xG-t egy gyengébb ellen, akkor ikszes meccs? csak a játékosaik minősége alapján már kettővel kellene menniük.Az xG a helyzetet magát "pontozza" nem a játékost, tök mindegy hogy egy megye2-es vagy CR kerül abba a helyzetbe. Pont az a lényege, hogy sterilizalja és összehasonlíthatóvá tegyen dolgokat.ennek a firkásznak mondjuk egy dologban szerintem tényleg igaza van: az xG az egységsugarú fodballistára vetít, de nem mindegy, hogy egy befejező csatárra jön ki a helyzet (nem Salah-ra, ő sokat kihagy), vagy az emberevő vkp-ra. szóval ha átlagra jól számolják ki az xG-t (ez elég kardinális feltétel), akkor egy befejező csatárnak illene felülrúgnia az xG-t, egy hátvédnek meg alul. szemléletesebb példával egy 0,3 xG-s helyzetnél egy átlagcsatárnak illene nyolc-kilenc alkalomból minimum háromszor betalálnia, de a prime Suarez például nyolc alkalomból öt-hat ilyet bevágott volna, úgyhogy az akkori énjére nem lehet az xG-t illeszteni a jelen formájában.www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/statisztikai-csodafegyver-bodnar-zalan-publicisztikaja-2944625Mondjuk speciel szerintem mindkét úriember a vegletekben van és leginkább a falra lehet mászni a suttyóegoista stílusuktól.
Ha Peet nem tweetelt volna erről a baromságról, mindenki elsiklott volna felett kb, de így ez nagyon fájdalmas
zacknorb
Ettől függetlenül manapság már egyre ritkábbak az élvezhető meccsek ahol nem az unalmas sablon hulladék menne teljesen érdektelen gépektől. Nyilván minnél inkább determinisztikus egy rendszer annál könnyebb számokkal leírni, hogy aztán kiöljön minden érdemleges vitát az egészből.
Véletlenül se sírom vissza az nso szellemileg nácializálódott krémje által megénekelt hőskorszakokat... Vagy az m4 sport semmitmondó alantas untermanjai által képviselt megúszós alibizést.
FLZOLI
slowmotion
FLZOLI
slowmotion
Salah simán elit játékos, nincs túl sok jobb játékos nála a jobbszélre. Nem látom mi az a még magasabb polc, ki van mégis ott azon a poszton? Ha nem lenne ekkora pöcs meg 30+ éves a Realban is simán elnézegetném