Soccer
Ha közszolgálat akkor a BBC a minta, ezt hallgattuk 30 évigcsináltak egy faszságot(vajon tényleg?) sztem ettől még ők maradnak az etalon
ozibozi
főleg hogy a saját oldalukon van mind2 vélemény a dologgal kapcsoaltban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
www.bbc.com/news/uk-64920557
🚨 Alan Shearer has informed the BBC that he will not appear on Match of the Day tomorrow night, in solidarity with Gary Lineker. pic.twitter.com/gsJeh88yVQ
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) March 10, 2023
Twitteren kritizálta a kormányt, ez lett az eredményeHa közszolgálat akkor a BBC a minta, ezt hallgattuk 30 évig
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: The BBC have SUSPENDED Gary Lineker from his duties as Match of the Day presenter.
He’ll remain suspended until they can come to an agreement on his use of social media.
✍️ BBC pic.twitter.com/XzVYjJIV1v
Sixo
"Richarlison said his season is s***. He's right!"
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) March 10, 2023
No holding back from Antonio Conte after Richarlison's fiery midweek interview... 😳 pic.twitter.com/w88BlQJ38h
Most akkor mi van? Most történt meg a hivatalos feljelentés vagy ez már a megbüntették őket?A LaLiga dönt a bírósági ítélet után (bűnösek), utólag nem zárják ki őket az előző évekből, arra nem vonatkozott ez. Vagy kizárják őket jövőre (nem fogják), de ezt megteheti az UEFA is a saját versenyeikből. Tebasék ezt most jól leverhetik Laportán ezt a szuperliga ötletet, hogy kizáratják őket csak az UEFA versenyekből jövőre, és még a LaLiga TV-s jogaiból sem fognak bukni bevételt, ugyanis az ő 38 meccsük megmarad, míg az UEFA nem fog bukni sokat az évi 6 Barcelona BL-meccsből.
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) March 10, 2023
Barcelona have been charged with corruption for payments made to former referee José María Enríquez Negreira.
Former Barcelona presidents Jose Maria Bartomeu and Sandro Rosell have also been charged. pic.twitter.com/GFeRva73Dt
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: The BBC have SUSPENDED Gary Lineker from his duties as Match of the Day presenter.
He’ll remain suspended until they can come to an agreement on his use of social media.
✍️ BBC pic.twitter.com/XzVYjJIV1v
Nem osztott, nem szorzott hogy mit csinál a két ember a sorfalban, de te beléjük állsz, mert... Mert csak!Esküszöm nem értelek.Tehát egyiknek sem. Értem.Szoki nemár. Zakariás mozizik, egyedül ez idegesít de rohadtul… kabareEz a kép többet mondd minden szónál.Melyik jelzett játékosnak lett volna esélye elérni a labdát?
U-9 kb. Szánalom kategória a legjobb 16 között a második számú európai kupában.
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek..
jobbágy#JC6
Szokol
jobbágy#JC6
Szokol
Egyetlen másodpercig nem állítottam, hogy lett volna esély kivédekezni ezt a helyzet.
Sehogy. Semmikor. Nem is értelek..
Az bánt, hogy ennyi pénzért, ilyen kiélezett helyzetben, ekkora téttel bíró meccsen a csávó mit csinál?
jobbágy#JC6
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) March 10, 2023
Barcelona have been charged with corruption for payments made to former referee José María Enríquez Negreira.
Former Barcelona presidents Jose Maria Bartomeu and Sandro Rosell have also been charged. pic.twitter.com/GFeRva73Dt
igy van. erre utaltam, hogy megy a diligindex.hu/sport/futball/2023/03/09/ferencvaros-leverkusen-europa-liga/itt nem latok semmi atirast:a vicc hogy a cikkek át lettek írva hogy eltűnjön a hisztivhogy errol amugy mki hallgat azota, se SzP, se Schiffer. most komolyan ez ennyire meglepo, hogy ellenorzik oket?www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/el-kabitoszert-is-talalt-a-rendorseg-a-fradi-szurkoloknal-ennyi-drukker-ellen-tettek-feljelentest?fbclid=IwAR3zBafPvF_NjVa51jfI69IFhFP_hi-f_N3LceI9iTbzS4t6LubxkcGISTMMost egyszer nem érezhették volna jól magukatt....
empty taxi
Willie Parker
csebi
Negritis, a vajda
www.origo.hu/sport/futball/20230309-labdarugas-szijjarto-sikerult-elerni-hogy-a-ferencvarosi-szurkolok-vonata-prioritast-elvezzen.html
vagy itt sem
www.origo.hu/sport/futball/20230309-labdarugas-a-nemet-rendorok-zaklatjak-a-leverkusen-fele-tarto-fradiszurkolokat-foto.html
csebi
ebben tegnap még benne volt szijjártó meg kovács kommentje
utóbbi facebook oldaláról is eltűnt a poszt
Negritis, a vajda
es ezeket h korrigaltak nem lehet latni, tudni h mikor.
en pl elolvastam. felnevettem es ennyi honnan tudnam, hogy valtozott a cikk.
ugyanez a sok helyreigazitas. en mint atlagos olvaso soha a budos eletben nem fogom megtudni, hogy mit hogyan korrigaltak mert kb eldugjak.
amikor a havarok mentek strasbourgba, nem meccsre ,csak koncertre.5-en egy autoban
nemetben ugy szetkaptak az autot a kommandosok, hogy ihaj , csak mert drogot kerestek es "szuroproba' volt.
Szerkesztette: YoungZeeZee
Esküszöm nem értelek.Tehát egyiknek sem. Értem.Szoki nemár. Zakariás mozizik, egyedül ez idegesít de rohadtul… kabareEz a kép többet mondd minden szónál.Melyik jelzett játékosnak lett volna esélye elérni a labdát?
jobbágy#JC6
Szokol
jobbágy#JC6
Szokol
Egyetlen másodpercig nem állítottam, hogy lett volna esély kivédekezni ezt a helyzet.
Sehogy. Semmikor. Nem is értelek..
Az bánt, hogy ennyi pénzért, ilyen kiélezett helyzetben, ekkora téttel bíró meccsen a csávó mit csinál?
index.hu/sport/futball/2023/03/09/ferencvaros-leverkusen-europa-liga/itt nem latok semmi atirast:a vicc hogy a cikkek át lettek írva hogy eltűnjön a hisztivhogy errol amugy mki hallgat azota, se SzP, se Schiffer. most komolyan ez ennyire meglepo, hogy ellenorzik oket?www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/el-kabitoszert-is-talalt-a-rendorseg-a-fradi-szurkoloknal-ennyi-drukker-ellen-tettek-feljelentest?fbclid=IwAR3zBafPvF_NjVa51jfI69IFhFP_hi-f_N3LceI9iTbzS4t6LubxkcGISTMMost egyszer nem érezhették volna jól magukatt....
empty taxi
Willie Parker
csebi
Negritis, a vajda
www.origo.hu/sport/futball/20230309-labdarugas-szijjarto-sikerult-elerni-hogy-a-ferencvarosi-szurkolok-vonata-prioritast-elvezzen.html
vagy itt sem
www.origo.hu/sport/futball/20230309-labdarugas-a-nemet-rendorok-zaklatjak-a-leverkusen-fele-tarto-fradiszurkolokat-foto.html
csebi
ebben tegnap még benne volt szijjártó meg kovács kommentje
utóbbi facebook oldaláról is eltűnt a poszt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
Tudod, h úgyis találnak náluk vmit, mert mindig van 1-2 hülye. De lásd EB tényleg szopatják őket. De ez már politika, amit ismerünkkonzervatív, law&order haver ennyit reagált
érdekes hogy mikor a cigánysoron kell a füvet betakarítani akkor jöjjön a halálbüntetés
mikor a fradi tábor megy balhézni németbe (direkt írtam így) akkor már engedékenyebbek vagyunk
itt nem latok semmi atirast:a vicc hogy a cikkek át lettek írva hogy eltűnjön a hisztivhogy errol amugy mki hallgat azota, se SzP, se Schiffer. most komolyan ez ennyire meglepo, hogy ellenorzik oket?www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/el-kabitoszert-is-talalt-a-rendorseg-a-fradi-szurkoloknal-ennyi-drukker-ellen-tettek-feljelentest?fbclid=IwAR3zBafPvF_NjVa51jfI69IFhFP_hi-f_N3LceI9iTbzS4t6LubxkcGISTMMost egyszer nem érezhették volna jól magukatt....
empty taxi
Willie Parker
csebi
Negritis, a vajda
vagy itt sem
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
a vicc hogy a cikkek át lettek írva hogy eltűnjön a hisztivhogy errol amugy mki hallgat azota, se SzP, se Schiffer. most komolyan ez ennyire meglepo, hogy ellenorzik oket?www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/el-kabitoszert-is-talalt-a-rendorseg-a-fradi-szurkoloknal-ennyi-drukker-ellen-tettek-feljelentest?fbclid=IwAR3zBafPvF_NjVa51jfI69IFhFP_hi-f_N3LceI9iTbzS4t6LubxkcGISTMMost egyszer nem érezhették volna jól magukatt....
empty taxi
Willie Parker
csebi
Ingyen reklám a szavazóbazisuknak, tökéletesen beleillik a propagandajukba / kormány kommunikaciojukban.Miert nyult bele ennyire a "kormany" h odaerjenek idoben.schiffer vagy ki is posztolt vki mas meg h a hanyatlo nyugat vegzalnak minket.sztem ez tullepett a foci hatarain.Nekem az volt vicces h a fradistakat megallitottak odamenet es es mar szijjartotol kezdve paran egybol intezkedtek uzentek.Mit nem értesz rajta?
Nem is ertem.
YoungZeeZee
Toca
YoungZeeZee
Ez egy akkora ziccer amit nem hagyhattak ki.
Tehát egyiknek sem. Értem.Szoki nemár. Zakariás mozizik, egyedül ez idegesít de rohadtul… kabareEz a kép többet mondd minden szónál.Melyik jelzett játékosnak lett volna esélye elérni a labdát?
jobbágy#JC6
Szokol
jobbágy#JC6
vhogy errol amugy mki hallgat azota, se SzP, se Schiffer. most komolyan ez ennyire meglepo, hogy ellenorzik oket?www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/el-kabitoszert-is-talalt-a-rendorseg-a-fradi-szurkoloknal-ennyi-drukker-ellen-tettek-feljelentest?fbclid=IwAR3zBafPvF_NjVa51jfI69IFhFP_hi-f_N3LceI9iTbzS4t6LubxkcGISTMMost egyszer nem érezhették volna jól magukatt....
empty taxi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/el-kabitoszert-is-talalt-a-rendorseg-a-fradi-szurkoloknal-ennyi-drukker-ellen-tettek-feljelentest?fbclid=IwAR3zBafPvF_NjVa51jfI69IFhFP_hi-f_N3LceI9iTbzS4t6LubxkcGISTMMost egyszer nem érezhették volna jól magukatt....
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...