Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Laza a Sevilla, egészen az első félidő hosszabbításáig a 19. helyen állt, aztán onnan 2 gól, megfordították a meccset és a 13.ra jöttek előre. 7en vannak 3 ponton belül a LaLiga vége fele, ebből 3en kiesnek.A mennyeinél epicebb relegation battle nem lesz úgyse.
PL vége még durvább, az utolsó 9 csapat 5 ponton belül van. Bournemouth nem sokat ért a győzelemmel, a mögötte lévők is nyertek/pontot szereztek így marad a forduló végén kieső.
Sixo
több mint 3 éve
Aki kedvelte a 90' es évek angol fociját, az kapcsoljon a Spílerre, ez a Castle-Wolwes egy kész időutazás.😂Keresem a Sírert, de még nem találom.
Tony Adams
Viccet félretéve, egy Championship kiesési rangadó vagy egy skót bajnoki is simán hozza ezt a feelinget.
több mint 3 éve
Laza a Sevilla, egészen az első félidő hosszabbításáig a 19. helyen állt, aztán onnan 2 gól, megfordították a meccset és a 13.ra jöttek előre. 7en vannak 3 ponton belül a LaLiga vége fele, ebből 2en kiesnek. PL vége még durvább, az utolsó 9 csapat 5 ponton belül van. Bournemouth nem sokat ért a győzelemmel, a mögötte lévők is nyertek/pontot szereztek így marad a forduló végén kieső.
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
Vidi kieső helyen! LOL.Száraz Ádi a Loki erőnléti edzője volt. Debrecenből nevelődött ki, teljesen az alsó szintről. Januárban átment a Vidihez a “szakmai szintlépés és fejlődés érdekében”. Szurkolóként szarul esett de most kicsit jobb hogy majd fejlődgethet nb2ben a Loki meg valamelyik európai kupáért fog selejtezni.
Toto21
több mint 3 éve
Nice.Paul Pogba is injured AGAIN. 🤕
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) March 12, 2023
He's missing Juventus' game with Sampdoria tomorrow because of a new muscle injury. ❌ pic.twitter.com/ZRoufVcFGw
több mint 3 éve
Aki kedvelte a 90' es évek angol fociját, az kapcsoljon a Spílerre, ez a Castle-Wolwes egy kész időutazás.😂Ja már értem akkor miért hagytad le a "new"-t 😁
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Aki kedvelte a 90' es évek angol fociját, az kapcsoljon a Spílerre, ez a Castle-Wolwes egy kész időutazás.😂
több mint 3 éve
Jólvan, ezt most ki kellett valahogy brígölni a Kövesd ellen, megtettük!
több mint 3 éve
Nem szabad talppal így rácsúszni és kész. Vagy nem sérül bele a másik játékos, vagy kettétörik a térde mint az egyik ukránnak a svéd-ukrán EB meccsen.Talppal akkor se játszunk meg labdát. Ebből csak rosszul jöhetett ki Casemiro, még ha csak súrolja az ellent akkor is piros.Hát ha ez nem piros akkor én nem értem ezt a foci nevű játékot. Ha nem dobja fel a labda a lábát akkor a bokáját veri szét nyújtott lábbal.A labdát rúgja el és onnan megy fel a láb. Adható volt, de ne mondd már hogy a bokáját rúgta volna szét amikor tisztán a labdát találta el.
𝐑𝐄𝐃 𝐂𝐀𝐑𝐃: 𝖢𝖺𝗌𝖾𝗆𝗂𝗋𝗈 𝗏𝗌 𝖲𝗈𝗎𝗍𝗁𝖺𝗆𝗉𝗍𝗈𝗇 pic.twitter.com/t8TYrnNXUX
— EuroFoot (@eurofootcom) March 12, 2023
Matthew99
És a 11esnél meg aludtak a var szobában???
davemayer
Matthew99
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Talppal akkor se játszunk meg labdát. Ebből csak rosszul jöhetett ki Casemiro, még ha csak súrolja az ellent akkor is piros.Hát ha ez nem piros akkor én nem értem ezt a foci nevű játékot. Ha nem dobja fel a labda a lábát akkor a bokáját veri szét nyújtott lábbal.A labdát rúgja el és onnan megy fel a láb. Adható volt, de ne mondd már hogy a bokáját rúgta volna szét amikor tisztán a labdát találta el.
Matthew99
davemayer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Szégyen

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Hát ha ez nem piros akkor én nem értem ezt a foci nevű játékot. Ha nem dobja fel a labda a lábát akkor a bokáját veri szét nyújtott lábbal.A labdát rúgja el és onnan megy fel a láb. Adható volt, de ne mondd már hogy a bokáját rúgta volna szét amikor tisztán a labdát találta el.
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ezek azok a belépők amikért én 3-4 év eltiltásokat osztogatnék
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hát ha ez nem piros akkor én nem értem ezt a foci nevű játékot. Ha nem dobja fel a labda a lábát akkor a bokáját veri szét nyújtott lábbal.𝐑𝐄𝐃 𝐂𝐀𝐑𝐃: 𝖢𝖺𝗌𝖾𝗆𝗂𝗋𝗈 𝗏𝗌 𝖲𝗈𝗎𝗍𝗁𝖺𝗆𝗉𝗍𝗈𝗇 pic.twitter.com/t8TYrnNXUX

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Trossard! 😍😍😍😍😍😍😍😍
több mint 3 éve
A rohadt tetves kurva anyád te kopasz geci
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez hogy a faszba nem 11es???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
és ez miért nem tizi? (MU)És ez? Nem értem én ezt. Pár éve minden apró szarra kaptunk egy tizit, most meg abszolút semmire
nevetséges ez a modern bíráskodás, VAR használat...pirosnál is, statikus szituként határoz meg egy dinamikus momentumot... megállítja annál a képet, mikor sípcsont magasságban volt a becsúszó láb...de az miért nem perdöntő, hogy elrúgja a labdát Case, és a labda dobta fel a lábát olyan magasságra?....
bogec7
több mint 3 éve
és ez miért nem tizi? (MU)nevetséges ez a modern bíráskodás, VAR használat...pirosnál is, statikus szituként határoz meg egy dinamikus momentumot... megállítja annál a képet, mikor sípcsont magasságban volt a becsúszó láb...de az miért nem perdöntő, hogy elrúgja a labdát Case, és a labda dobta fel a lábát olyan magasságra?....
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Palinha nem hiányzik mondjuk a Fulhamből, nélküle nincs középpályás védekezésük.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Eli bá kockáztat. Hova ez a kapkodás?
több mint 3 éve
Ez mar megint mi a faszert piros??