Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 035
Laza a Sevilla, egészen az első félidő hosszabbításáig a 19. helyen állt, aztán onnan 2 gól, megfordították a meccset és a 13.ra jöttek előre. 7en vannak 3 ponton belül a LaLiga vége fele, ebből 3en kiesnek.
PL vége még durvább, az utolsó 9 csapat 5 ponton belül van. Bournemouth nem sokat ért a győzelemmel, a mögötte lévők is nyertek/pontot szereztek így marad a forduló végén kieső.
Sixo
A mennyeinél epicebb relegation battle nem lesz úgyse.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 035
Aki kedvelte a 90' es évek angol fociját, az kapcsoljon a Spílerre, ez a Castle-Wolwes egy kész időutazás.😂
Tony Adams
Keresem a Sírert, de még nem találom.

Viccet félretéve, egy Championship kiesési rangadó vagy egy skót bajnoki is simán hozza ezt a feelinget.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 373 — LIGHTS OUT!
Laza a Sevilla, egészen az első félidő hosszabbításáig a 19. helyen állt, aztán onnan 2 gól, megfordították a meccset és a 13.ra jöttek előre. 7en vannak 3 ponton belül a LaLiga vége fele, ebből 2en kiesnek.
PL vége még durvább, az utolsó 9 csapat 5 ponton belül van. Bournemouth nem sokat ért a győzelemmel, a mögötte lévők is nyertek/pontot szereztek így marad a forduló végén kieső.

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 605 — I like the Texans, I like who we are
Vidi kieső helyen! LOL.
Toto21
Száraz Ádi a Loki erőnléti edzője volt. Debrecenből nevelődött ki, teljesen az alsó szintről. Januárban átment a Vidihez a “szakmai szintlépés és fejlődés érdekében”. Szurkolóként szarul esett de most kicsit jobb hogy majd fejlődgethet nb2ben a Loki meg valamelyik európai kupáért fog selejtezni.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 373 — LIGHTS OUT!
Nice.

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 540 — "Grammar maci"
Aki kedvelte a 90' es évek angol fociját, az kapcsoljon a Spílerre, ez a Castle-Wolwes egy kész időutazás.😂
Tony Adams
Ja már értem akkor miért hagytad le a "new"-t 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 632 — Amerikai sportok rajongója
Jólvan, ezt most ki kellett valahogy brígölni a Kövesd ellen, megtettük!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 117
Szégyen
warr_b
Ettől a Kecsótól nem szégyen kikapni
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 185
Vidi kieső helyen! LOL.

Szerkesztette: Toto21
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
Hát ha ez nem piros akkor én nem értem ezt a foci nevű játékot. Ha nem dobja fel a labda a lábát akkor a bokáját veri szét nyújtott lábbal.

Matthew99
A labdát rúgja el és onnan megy fel a láb. Adható volt, de ne mondd már hogy a bokáját rúgta volna szét amikor tisztán a labdát találta el.

És a 11esnél meg aludtak a var szobában???
davemayer
Talppal akkor se játszunk meg labdát. Ebből csak rosszul jöhetett ki Casemiro, még ha csak súrolja az ellent akkor is piros.
Matthew99
Nem szabad talppal így rácsúszni és kész. Vagy nem sérül bele a másik játékos, vagy kettétörik a térde mint az egyik ukránnak a svéd-ukrán EB meccsen.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 391 — Invisible man
Hát ha ez nem piros akkor én nem értem ezt a foci nevű játékot. Ha nem dobja fel a labda a lábát akkor a bokáját veri szét nyújtott lábbal.

Matthew99
A labdát rúgja el és onnan megy fel a láb. Adható volt, de ne mondd már hogy a bokáját rúgta volna szét amikor tisztán a labdát találta el.

davemayer
Talppal akkor se játszunk meg labdát. Ebből csak rosszul jöhetett ki Casemiro, még ha csak súrolja az ellent akkor is piros.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 704 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szégyen

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve

Matthew99

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 717 — The Mathematician
ezek azok a belépők amikért én 3-4 év eltiltásokat osztogatnék

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 391 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Trossard! 😍😍😍😍😍😍😍😍
több mint 3 éve
A rohadt tetves kurva anyád te kopasz geci

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez hogy a faszba nem 11es???

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 634
és ez miért nem tizi? (MU)
nevetséges ez a modern bíráskodás, VAR használat...pirosnál is, statikus szituként határoz meg egy dinamikus momentumot... megállítja annál a képet, mikor sípcsont magasságban volt a becsúszó láb...de az miért nem perdöntő, hogy elrúgja a labdát Case, és a labda dobta fel a lábát olyan magasságra?....
bogec7
És ez? Nem értem én ezt. Pár éve minden apró szarra kaptunk egy tizit, most meg abszolút semmire

több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 220
és ez miért nem tizi? (MU)
nevetséges ez a modern bíráskodás, VAR használat...pirosnál is, statikus szituként határoz meg egy dinamikus momentumot... megállítja annál a képet, mikor sípcsont magasságban volt a becsúszó láb...de az miért nem perdöntő, hogy elrúgja a labdát Case, és a labda dobta fel a lábát olyan magasságra?....

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Palinha nem hiányzik mondjuk a Fulhamből, nélküle nincs középpályás védekezésük.
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Eli bá kockáztat. Hova ez a kapkodás?
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 634
Ez mar megint mi a faszert piros??
Duff
Nem értem én se...

több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 482
Ez mar megint mi a faszert piros??