Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Szép, de itt nem nyert az Empoli, a Spezia nyert. A 0.95ös xGjükből 0.79 egy kamu 11es volt. Bár mondjuk az Internél is volt 2 11es, de azok legalább 11esek is voltak, ha Salva nem rúgja vesén Darmiant(?) akkor 1vs1be mehet a kapusra, nem értem miért csak sárgát kapott érte.Csóri Inter. Nem tudom láttam-e ennél már durvábbat, nem rémlik.Oh, Honey...
Spezia 2 : 1 Inter
— markstats bot (@markstatsbot) March 10, 2023
▪ xG: 0.95 - 3.72
▪ xThreat: 0.57 - 2.8
▪ Possession: 31.1% - 68.9%
▪ Field Tilt: 19.8% - 80.2%
▪ Def Action Height: 39.5 - 45.5#msbot_ita #seriea pic.twitter.com/iB81YVuV0i
Sixo
xG map for Atalanta - Empoli
— Caley Graphics (@Caley_graphics) April 15, 2019
HOLY SHIT pic.twitter.com/rD0zAystMK
ZERO_L
több mint 3 éve
Eltűntek a pool szurkolók, pedig mindjárt vége. Vissza lehet olvasni, ezt írtam a mu meccs után vasárnap hogy mind1 ki ellen fogják nyomni tuti pontot vesztenek. Tipikus.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Igen, pont akkor nem viszem magammal! Nálam is van mindíg kés kb. 25éve (vipera a kocsiban, meg paprikaspré, a kabátban). Koncertre, meccsre vagy bárhová ahol motozhatnak nem kell, mert abból csak a gond van...Szurkolás elengedhetetlen kelléke a kés ugyebár.Ez egy inverz megközelítés.
csebi
Nekem is mindig van a zsebemben egy szép, kicsi, kershaw bicska, vagy 25 éve.
Nem teszem ki, ha boltba megyek, plázába, orvoshoz, korházba, NAV-ba, rendőrségi épületbe, bíróságra, moziba, színházba, étterembe, akárhova.
Majd pont akkor veszem ki, ha vonatra szállok vagy meccsre megyek?
Elég illogikus lenne.
Azért maradjunk az életszerűség talaján.
(Olyan nyilván volt, hogy valami szórakozóhely bejáratánál biztonsági szolgálat észrevételezte, leadtam, kifelé felvettem, de mindig a zsebemben van.)
Őszentsége Sobri Jóska

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Ezt majd személyesen kitárgyaljuk, de az előítélet sajnos tényleg működik, ezért kéne, hogy a Fradi-tábor hangadói a normalitás talaján álljanak.Ez igaz, csak itt nagyrészt pont nem a balhésok jelentek meg.Tehát akkor, hogy első kézből is legyen:szerintem ez a kulcs, nagyon nehéz lemosni a balhés múltat, így el kell viselni a következményeit is.
11 kocsi, 5-600 szurkoló. Nagy részük nem szent, ezt tudjuk.Charlie Firpo
kristof
Amúgy ezt úgy hívják: előítélet.
Charlie Firpo
Örülök, hogy épségben hazaértél 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Csóri Inter. Nem tudom láttam-e ennél már durvábbat, nem rémlik.Oh, Honey...
Spezia 2 : 1 Inter
Sixo
xG map for Atalanta - Empoli
— Caley Graphics (@Caley_graphics) April 15, 2019
HOLY SHIT pic.twitter.com/rD0zAystMK

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Megérdemelte a Mouth, nagyon okosan fociznak.
több mint 3 éve
IrrelevánsEz igaz, csak itt nagyrészt pont nem a balhésok jelentek meg.Tehát akkor, hogy első kézből is legyen:szerintem ez a kulcs, nagyon nehéz lemosni a balhés múltat, így el kell viselni a következményeit is.
kristof
Charlie Firpo
És pont ezért ciki hogy bármit is találnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lehet Magyaroszágon ez szürreális, de Németországban van elég rendőr mindenhol. 😉
Charlie Firpo
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Szurkolás elengedhetetlen kelléke a kés ugyebár.Ez egy inverz megközelítés.
csebi
Nekem is mindig van a zsebemben egy szép, kicsi, kershaw bicska, vagy 25 éve.
Nem teszem ki, ha boltba megyek, plázába, orvoshoz, korházba, NAV-ba, rendőrségi épületbe, bíróságra, moziba, színházba, étterembe, akárhova.
Majd pont akkor veszem ki, ha vonatra szállok vagy meccsre megyek?
Elég illogikus lenne.
Azért maradjunk az életszerűség talaján.
(Olyan nyilván volt, hogy valami szórakozóhely bejáratánál biztonsági szolgálat észrevételezte, leadtam, kifelé felvettem, de mindig a zsebemben van.)
több mint 3 éve
Én se vittem még soha robbanóanyagot repülőre, mégis minden repülés előtt átvizsgálnak. Ez nem előítélet, hanem elővigyázatosság. Érezheted igazságtalannak, attól még legközelebb is ezt fogják csinálni.Ez igaz, csak itt nagyrészt pont nem a balhésok jelentek meg.Tehát akkor, hogy első kézből is legyen:szerintem ez a kulcs, nagyon nehéz lemosni a balhés múltat, így el kell viselni a következményeit is.
kristof
Charlie Firpo
Szerkesztette: Ettemlevest
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 3 éve
Ez igaz, csak itt nagyrészt pont nem a balhésok jelentek meg.Tehát akkor, hogy első kézből is legyen:szerintem ez a kulcs, nagyon nehéz lemosni a balhés múltat, így el kell viselni a következményeit is.
kristof
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tehát akkor, hogy első kézből is legyen:szerintem ez a kulcs, nagyon nehéz lemosni a balhés múltat, így el kell viselni a következményeit is.
több mint 3 éve
Szurkolás elengedhetetlen kelléke a kés ugyebár.A Fradi tábor nem balhézni ment németbe. Szurkolni, tudod. Asszem azt egész jól nyomtuk.Tudod, h úgyis találnak náluk vmit, mert mindig van 1-2 hülye. De lásd EB tényleg szopatják őket. De ez már politika, amit ismerünkkonzervatív, law&order haver ennyit reagált
érdekes hogy mikor a cigánysoron kell a füvet betakarítani akkor jöjjön a halálbüntetés
mikor a fradi tábor megy balhézni németbe (direkt írtam így) akkor már engedékenyebbek vagyunk
Negritis, a vajda
Charlie Firpo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
És hogy mennyire nem volt balhé: visszafelé a német rendőrök nagy rutinosan rávezették a magyar szurkolókat az állomáson várakozó leverkuseni szurkolókra (arabok), szerintem pofon nem csattant el, talán beszólás sem.Az EEE brigád késekkel, kokóval, maszkokkal szurkol, tudjuk 😁A Fradi tábor nem balhézni ment németbe. Szurkolni, tudod. Asszem azt egész jól nyomtuk.Tudod, h úgyis találnak náluk vmit, mert mindig van 1-2 hülye. De lásd EB tényleg szopatják őket. De ez már politika, amit ismerünkkonzervatív, law&order haver ennyit reagált
érdekes hogy mikor a cigánysoron kell a füvet betakarítani akkor jöjjön a halálbüntetés
mikor a fradi tábor megy balhézni németbe (direkt írtam így) akkor már engedékenyebbek vagyunk
Negritis, a vajda
Charlie Firpo
warr_b
Engem mondjuk hátbasimogatott egy buzi arab, de biztos csak barátkozott.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
Tehát akkor, hogy első kézből is legyen:11 kocsi, 5-600 szurkoló. Nagy részük nem szent, ezt tudjuk.
Na de lezárt, utak, felüljáró, állomás körzetben minden, német polgárokat is láttunk ellenőrzés és elküldés alatt.
Találtak 1 db svájci bicskát (pénzbírág - mondjuk ez érdekes, mert úgy tudom, vonaton megengedett a bicska, de tény, hogy a szílámit lehet harapni is)
1 db el nem lobbant fáklya - azt pont előttem emelték ki (pénzbírság, vagy tán az sem)
Eddig ennyi bizonyított.
Az is érdekes volt, hogy három kupéval mellettünk egy rendes kenyérvágó kés ott maradt az ablaknál, azt simán kikerülték.
De nem ez volt a felháborodás oka.
Reggeli langy esőben, papucsban álldogáló férfiak, apukák, nagypapák, unokák, lányok is arra várnak a tökig beöltözött, maszkos, nagy részük jelzés nélküli, gondolom a balhéra váró rendőr, TEK-szerű kétméteres fricek között, hogy mi lesz.
Ők jöttek több jó sok mikrobusszal, hoztak reflektorokat, mozgókordont, egy részük vegyvédelmis vagy gázosító lehetett, ez nem derült ki, bár volt hátul palack, elöl szórófej.
Ami a legérdekesebb volt, hogy még a maszkosok is elég értetlenül álldogáltak, kivel lehetett beszélni, azon meg látszott, hogy nekik nem ezt mondták.
Ja, és: kupék fullra átnézve, minden a földre kiöntve, ahogy azt a román-magyar határon annó megszoktuk Csau idején.
Nekem mi nem tetszett: fejtetőre rakott kézzel motoznak, mindenhol, nyilván miaszar lenne nálunk, sapka lá is benéznek, cipőt is leveszik, cigisdobozt szálanként. Haverom labellojánál majdnem csőre töltöttek, aztán mutatta: kend a szádra!
Nem jó érzés ez így juniósan, elvileg nyugaton.
Slow, bedőltél a médiának.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
Jó szurkolásnak nem szükséges feltétele sem a petárda, sem a kés, sőt farsang is elmúlt már.A Fradi tábor nem balhézni ment németbe. Szurkolni, tudod. Asszem azt egész jól nyomtuk.Tudod, h úgyis találnak náluk vmit, mert mindig van 1-2 hülye. De lásd EB tényleg szopatják őket. De ez már politika, amit ismerünkkonzervatív, law&order haver ennyit reagált
Negritis, a vajda
Charlie Firpo
Nem vitték volna ezeket a kultúrattasék, akkor tényleg lehetett volna indokolatlan vegzálást kiabálni.
Így? Hát, nem annyira. Gondolom a Bundeszpolicáj megkereste az ORFK-t, hogy mit érdemes tudni az utazó ultrákról, ők meg nem mondhatták, hogy csupa pacifista békeaktivista...
Szerk: bocs, petárdát nem említettek, mea culpa
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Az EEE brigád késekkel, kokóval, maszkokkal szurkol, tudjuk 😁A Fradi tábor nem balhézni ment németbe. Szurkolni, tudod. Asszem azt egész jól nyomtuk.Tudod, h úgyis találnak náluk vmit, mert mindig van 1-2 hülye. De lásd EB tényleg szopatják őket. De ez már politika, amit ismerünkkonzervatív, law&order haver ennyit reagált
Negritis, a vajda
Charlie Firpo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A Fradi tábor nem balhézni ment németbe. Szurkolni, tudod. Asszem azt egész jól nyomtuk.Tudod, h úgyis találnak náluk vmit, mert mindig van 1-2 hülye. De lásd EB tényleg szopatják őket. De ez már politika, amit ismerünkkonzervatív, law&order haver ennyit reagált
Negritis, a vajda
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
Már a játékosok sem akarnak interjút adni a BBC-nek meccs után a Lineker esett miatt.
több mint 3 éve
Csóri Inter. Nem tudom láttam-e ennél már durvábbat, nem rémlik.Spezia 2 : 1 Inter
több mint 3 éve
Cadiz-Getafe is jelentkezik kettővelPfúú tizenegyes-hegyek az Inter meccsén.😀A Lille-Lyon-on is 3 büntető, átlagos péntek este. 😀
Tony Adams
Tony Adams
edit: let's make it three, a tízperce hosszabbítás tizenkettedik percében történt egy kezezés, bünti, döntetlen.
a hazai szurkolók nem is vették jó néven, bedobták a pályára, amit be tudtak
edit2: hát ez nagyon epic lett. a csapatkapitány az utolsó felívelésnél arrébb akarta tolni a felugró csatárt, de végül kilökte a labda alól, és így a felívelés a kezére pattant 😮
hát bazmeg ha ennyire hülye vagy, akkor megérdemled.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
jav: 2 büntető. 😀Pfúú tizenegyes-hegyek az Inter meccsén.😀A Lille-Lyon-on is 3 büntető, átlagos péntek este. 😀
Tony Adams
Tony Adams
több mint 3 éve
Pfúú tizenegyes-hegyek az Inter meccsén.😀A Lille-Lyon-on is 3 büntető, átlagos péntek este. 😀
Tony Adams
több mint 3 éve
Pfúú tizenegyes-hegyek az Inter meccsén.😀Most már maradjon ez az eredmény
Tony Adams