Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Biztos nagyon belemászott az óriás Vasas drukkerhad lelkébe ( 2 😀 ).Lehetsz, az nem gond. Csak beírni ide a vasas drukkerek közé khm... nem szerencsés. Leírhattad volna ezt az előző hszedben ugyanígy.Most mivan?Ugyanezt akartam beírni, pedig finoman szólva sem szimpatizálok veletek, de ez a hsz ezért kiáltottKECSKEMÉT!!!VASAS!!!
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
davemayer
Vasasnak 10x akkora a költségvetése, ezerszer nagyobb neveket igazoltak, szinte három csapatra való minőségi játékosuk van, szarásig pénzzel, csillivilli stadionnal (mondjuk ez a fél mennyeire igaz), erre a Kecskemét tizedannyi pénzből, stadion nélkül, alázattal, kemény munkával és remeke pedagógussal a kispadon FITYISZT mutat.
Nagy szurkolójuk lettem. Végre egy üde színfolt az NB1-ben.
jobbágy#JC6
davemayer
Mondjuk Meki tuti irigykedik az MTKsok csak feleannyian vannak. 😀
több mint 3 éve
A Vasas az amúgy is a Kecskemét, nem?
több mint 3 éve
Lehetsz, az nem gond. Csak beírni ide a vasas drukkerek közé khm... nem szerencsés. Leírhattad volna ezt az előző hszedben ugyanígy.Most mivan?Ugyanezt akartam beírni, pedig finoman szólva sem szimpatizálok veletek, de ez a hsz ezért kiáltottKECSKEMÉT!!!VASAS!!!
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
davemayer
Vasasnak 10x akkora a költségvetése, ezerszer nagyobb neveket igazoltak, szinte három csapatra való minőségi játékosuk van, szarásig pénzzel, csillivilli stadionnal (mondjuk ez a fél mennyeire igaz), erre a Kecskemét tizedannyi pénzből, stadion nélkül, alázattal, kemény munkával és remeke pedagógussal a kispadon FITYISZT mutat.
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Most mivan?Ugyanezt akartam beírni, pedig finoman szólva sem szimpatizálok veletek, de ez a hsz ezért kiáltottKECSKEMÉT!!!VASAS!!!
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
davemayer
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Ugyanezt akartam beírni, pedig finoman szólva sem szimpatizálok veletek, de ez a hsz ezért kiáltottKECSKEMÉT!!!VASAS!!!
jobbágy#JC6
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Vagy mégsem?Half time adjustment elég jól sikerült, úgy festAzért ezt Cipf bekúrtaErre utaltam az imént.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
KECSKEMÉT!!!
több mint 3 éve
Vagy mégsem?Half time adjustment elég jól sikerült, úgy festAzért ezt Cipf bekúrtaErre utaltam az imént.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 3 éve
Half time adjustment elég jól sikerült, úgy festAzért ezt Cipf bekúrtaErre utaltam az imént.
warr_b
nagylaza, főpohárnok

több mint 3 éve
Azért ezt Cipf bekúrtaErre utaltam az imént.
warr_b
több mint 3 éve
Azért ezt Cipf bekúrta

több mint 3 éve
Na, 1:2. Hátha.
több mint 3 éve
Jó ez a Kecsó. Mi meg valami kibebaszottul ótvar mocsok szarok vagyunk, mindenki.

több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=kagtU1E7pEE&ab_channel=BAYERNSERBIAthe Ballon d'Or winner who never was.
empty taxi
csebi
0:03 😀
több mint 3 éve
és még nem látta a valódi MLSZ-tGazdagék bejutottak az elődöntőbe, az ellenfelük majd 23-án derül ki. A másik ágon Los Angeles-i háziderbit rendeztek, nem írom be az eredményt, itt az összefoglalóMLS:
youtu.be/EJBjpJhSp6o
r.baggio
Bastian Schweinsteiger szerint nem is futball (soccer) ami folyik a pályán.
😃😃😃
jobbágy#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
"ez nem futball, ezGazdagék bejutottak az elődöntőbe, az ellenfelük majd 23-án derül ki. A másik ágon Los Angeles-i háziderbit rendeztek, nem írom be az eredményt, itt az összefoglalóMLS:
youtu.be/EJBjpJhSp6o
r.baggio
😃😃😃
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Aki mondjuk nézett Villa meccseket, attól megkérdezném hogy mi értelme van annak, hogy a csapat elvileg támad a győzelemért, mint azt a Leeds vagy a Forest ellen, de közben húzza az időt?Ez kb olyan, mint hogy az NFL-ben 10 pontos hátrányban 2 minute warning után futtatod az órát.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
Semmire kello cimm.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sport-forum-hungary-2022-csercseszov-szerint-mar-az-europa-ligat-kell-megnyerni-2919729
Csercseszov:legalabb 5-6 magyar kene a csapatba.
több mint 3 éve
Legalabb nem lesz kérdés h Lijnders vagy Steve legyen majd az utód. Imadom Gerrardot, de nagyon nem volt játéka annak a Villának.Az a baj, hogy Gerrard legenda státusza ettől még simán behozhatja befutónak.
alatriste
Egyébként ahogy olvastam, Lijndersnek idén minden korábbinál nagyobb beleszólása van a taktikába, és minden egyébbe is, szóval alakul az ő helyzete is Klopp majdani követőjének.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
alapvetően én is így gondolom, de miután megnéztem a Forest legutóbbi két PL-meccsét, szerintem rásüthetném ezt a világ összes bajnokságáraGazdagék bejutottak az elődöntőbe, az ellenfelük majd 23-án derül ki. A másik ágon Los Angeles-i háziderbit rendeztek, nem írom be az eredményt, itt az összefoglalóMLS:
youtu.be/EJBjpJhSp6o
r.baggio
😃😃😃
jobbágy#JC6
... és akkor hamarosan jön várhatóan minden idők leggyengébb színvonalú foci vb-je
LA-ben legalább a hangulat frenetikus volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gazdagék bejutottak az elődöntőbe, az ellenfelük majd 23-án derül ki. A másik ágon Los Angeles-i háziderbit rendeztek, nem írom be az eredményt, itt az összefoglalóMLS:
youtu.be/EJBjpJhSp6o
r.baggio
😃😃😃
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Legalabb nem lesz kérdés h Linders vagy Steve legyen majd az utód. Imadom Gerrardot, de nagyon nem volt játéka annak a Villának.vagy Xabi Alonso.
alatriste
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Legalabb nem lesz kérdés h Linders vagy Steve legyen majd az utód. Imadom Gerrardot, de nagyon nem volt játéka annak a Villának.

Liverpool Fc