Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
MA este 20:00 - Premier League Fantasy Draftmi a platform? 😀
aki érez magában versenyszellemet, nyugodtan csatlakozzon:
BowlHU Draft
Code to join this league: 2q1jy7
kristof

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
MA este 20:00 - Premier League Fantasy Draftaki érez magában versenyszellemet, nyugodtan csatlakozzon:
BowlHU Draft
Code to join this league: 2q1jy7
több mint 3 éve
Kalmár egész jó játékkal szállt be a a DAC bajnokiján az 59. percben, volt egy okos kiugratása, ami után keresztbe ellőtték a lasztit, majd rúgott egy egészen gyönyörű szabadrúgás gólt, majd volt még egy helyzete, amit fölé csavart a 16-os vonaláról.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
„Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már ezen a részén, a Debrecenre koncentrálok, a válogatott kiválóan teljesít, a szövetségi kapitányról nem is beszélve. A szurkolói ankéton csak elejtettem, hogy egyszer reményeim szerint összejöhet az a búcsúmérkőzés, de abszolút nem ez motivál...."Jo, mondjuk Dzsut sosem az eszeert szerettuk, mert az neki nincs. Az elmult tiz evben szokasa volt minden masodik mondataval ellentmondani az azt megelozoeknek.
2 nappal ezelőtt:
Dzsudzsák Balázs végezetül elmondta, szeretné megérni, hogy újra kupát vagy érmet nyerjen a Lokival, és arra törekszik, hogy egy erős Debrecent alkossanak, és becsülettel egymás szemébe tudjanak nézni a szurkolókkal. Dzsudzsák egy titkot is elárult:
ÍGÉRETET KAPOTT RÁ, HOGY OKTÓBERBEN 109. ALKALOMMAL IS PÁLYÁRA LÉPHET A NEMZETI CSAPATBAN (A DRUKKEREK VASTAPSSAL FOGADTÁK A HÍRT)
Muhahahhaahahhahahaahhaha, ez valami óriási facepalm.
jobbágy#JC6
En mondjuk Kiraly helyeben rogton futnek a haverokhoz (o is ugye ismeros ebben a korben), hogy akkor o is hadd vedjen meg egy meccset. Egyszeruen szemet dolognak tartanam, hogyha leszolas utan dolne el ez a valogatottsagi rekord dolog, puszira. Maradjanak csak meg egalban, ugy a fair.
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Biztosan tudatában van a képességeinek. Egy tizenegyes xG-je 0.79, ő meg lehet, hogy a helyzetet ötből háromszor elrontja, az csak 0.40 😊fújható, de ezt nem szokták. amúgy nem is igazán értem a játékost, miért homorít ahelyett, hogy gólt lőne?kontakt volt, homorítás volt, egyértelmű gólhelyzet voltLökéssel akadályozta meg a golhelyzetet, nálam ez tizi még ha a homoritasert is adnék egy sárgát 😀Nalam mondjuk nem. Ennyira latvanyosan homoritott es dobta magat a tamado, hogy annak ellenere sem fujtam volna, hogy a vedo meg lokott rajta. Teszem hozza, nalam ez nem volt akkora lokes sem, hogy befujjam.www.facebook.com/watch/?v=653356623084685Nyugodj meg, szokott sírás lenni. Amúgy simán fújható volt, de kimaradt szóval akkora trauma nem érhetett.Jól van hagyjuk is akkor inkább
Nemzetes és Méltóságos petey
davemayer
márpedig ez bőven fújható
Negritis, a vajda
Es oszinten, szvsz ez pont olyan lokes volt, amit egyebkent tizbol hetszer be sem fuj az aktualis biro, sem itthom, sem a topligakban. A PL-ben mondjuk ez az arany 10/10. 😀
Stez
Fire Binotto!
ha a csapatom ellen fújnak ilyet agyfaszt kapok, de fújható kb 2/10 ha már ilyenekkel jövünk 😀
Negritis, a vajda
Nemzetes és vitézlő csebi
több mint 3 éve
„Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már ezen a részén, a Debrecenre koncentrálok, a válogatott kiválóan teljesít, a szövetségi kapitányról nem is beszélve. A szurkolói ankéton csak elejtettem, hogy egyszer reményeim szerint összejöhet az a búcsúmérkőzés, de abszolút nem ez motivál...."kitől kapott ígéretet? Szijjastól?
2 nappal ezelőtt:
Dzsudzsák Balázs végezetül elmondta, szeretné megérni, hogy újra kupát vagy érmet nyerjen a Lokival, és arra törekszik, hogy egy erős Debrecent alkossanak, és becsülettel egymás szemébe tudjanak nézni a szurkolókkal. Dzsudzsák egy titkot is elárult:
ÍGÉRETET KAPOTT RÁ, HOGY OKTÓBERBEN 109. ALKALOMMAL IS PÁLYÁRA LÉPHET A NEMZETI CSAPATBAN (A DRUKKEREK VASTAPSSAL FOGADTÁK A HÍRT)
jobbágy#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
fújható, de ezt nem szokták. amúgy nem is igazán értem a játékost, miért homorít ahelyett, hogy gólt lőne?kontakt volt, homorítás volt, egyértelmű gólhelyzet voltLökéssel akadályozta meg a golhelyzetet, nálam ez tizi még ha a homoritasert is adnék egy sárgát 😀Nalam mondjuk nem. Ennyira latvanyosan homoritott es dobta magat a tamado, hogy annak ellenere sem fujtam volna, hogy a vedo meg lokott rajta. Teszem hozza, nalam ez nem volt akkora lokes sem, hogy befujjam.www.facebook.com/watch/?v=653356623084685Nyugodj meg, szokott sírás lenni. Amúgy simán fújható volt, de kimaradt szóval akkora trauma nem érhetett.Jól van hagyjuk is akkor inkább
davemayer
Negritis, a vajda
Es oszinten, szvsz ez pont olyan lokes volt, amit egyebkent tizbol hetszer be sem fuj az aktualis biro, sem itthom, sem a topligakban. A PL-ben mondjuk ez az arany 10/10. 😀
Stez
Fire Binotto!
ha a csapatom ellen fújnak ilyet agyfaszt kapok, de fújható kb 2/10 ha már ilyenekkel jövünk 😀
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
kontakt volt, homorítás volt, egyértelmű gólhelyzet voltLökéssel akadályozta meg a golhelyzetet, nálam ez tizi még ha a homoritasert is adnék egy sárgát 😀Nalam mondjuk nem. Ennyira latvanyosan homoritott es dobta magat a tamado, hogy annak ellenere sem fujtam volna, hogy a vedo meg lokott rajta. Teszem hozza, nalam ez nem volt akkora lokes sem, hogy befujjam.www.facebook.com/watch/?v=653356623084685Nyugodj meg, szokott sírás lenni. Amúgy simán fújható volt, de kimaradt szóval akkora trauma nem érhetett.Jól van hagyjuk is akkor inkább
davemayer
Negritis, a vajda
Stez
Fire Binotto!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lökéssel akadályozta meg a golhelyzetet, nálam ez tizi még ha a homoritasert is adnék egy sárgát 😀Nalam mondjuk nem. Ennyira latvanyosan homoritott es dobta magat a tamado, hogy annak ellenere sem fujtam volna, hogy a vedo meg lokott rajta. Teszem hozza, nalam ez nem volt akkora lokes sem, hogy befujjam.www.facebook.com/watch/?v=653356623084685Nyugodj meg, szokott sírás lenni. Amúgy simán fújható volt, de kimaradt szóval akkora trauma nem érhetett.Jól van hagyjuk is akkor inkább
davemayer
Negritis, a vajda
Stez
több mint 3 éve
Nalam mondjuk nem. Ennyira latvanyosan homoritott es dobta magat a tamado, hogy annak ellenere sem fujtam volna, hogy a vedo meg lokott rajta. Teszem hozza, nalam ez nem volt akkora lokes sem, hogy befujjam.www.facebook.com/watch/?v=653356623084685Nyugodj meg, szokott sírás lenni. Amúgy simán fújható volt, de kimaradt szóval akkora trauma nem érhetett.Jól van hagyjuk is akkor inkább
davemayer
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Nyugodj meg, szokott sírás lenni. Amúgy simán fújható volt, de kimaradt szóval akkora trauma nem érhetett.Jól van hagyjuk is akkor inkább
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Jól van hagyjuk is akkor inkábbNyugodj meg, szokott sírás lenni. Amúgy simán fújható volt, de kimaradt szóval akkora trauma nem érhetett.Semmi közöm hozzájuk (nem is nézem őket jóideje mert minden videójuk ugyanolyan), csak érthetetlen számomra hogy valaki hogy reagálhat így erre ahogy te tetted. Mintha én (mi) telesírnánk itt mindent ha van egy (szerintem/ünk) hibás ítélet...igen, nekem nagyon FÁJ ha a magyar mb1-ben n(y)er egy csapat, lol...Ezek szerint akkor szted 11es volt gondolom...hogy titeket mindig sújt ez a gyönyörű kurvaélet...hallatlanLampard gólját tényleg meg kellett volna adni, de azt az angol csapatot akkor is tönkreverték volna a németek, ég és föld volt a két csapat.Meg eleve hogy megadták a 11est var után
Közben vicces volt, ahogy Dibusz 20 centis előremozgását megvarozták.
Kampman
davemayer
😀
Fájhatott az a Zachariassen-fejes 🤣🤣🤣
davemayer
kurva stabilan hozod a trollfocis szintet dave 😀
De amúgy egyik hszedben sem említed hogy szted 11es volt-e, nem tudom hogy véletlenül vagy direkt.
Egyébként tényleg érdemes arról beszélni a mai nb1ben hogy ki ner-es meg ki nem amikor mind közpénzből gazdálkodik? Ki jobban, ki kevésbé, de ezt neked nem kell ecsetelnem... van persze olyan klub ami a nemzetközi szereplések révén extra forrásokhoz is hozzájut máshonnan, de ezt sem kell mondanom neked hiszen ez az előny pár éve még nálatok volt csak ugye leszállt a Lila Köd, azóta is azt nyögitek.
davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nyugodj meg, szokott sírás lenni. Amúgy simán fújható volt, de kimaradt szóval akkora trauma nem érhetett.Semmi közöm hozzájuk (nem is nézem őket jóideje mert minden videójuk ugyanolyan), csak érthetetlen számomra hogy valaki hogy reagálhat így erre ahogy te tetted. Mintha én (mi) telesírnánk itt mindent ha van egy (szerintem/ünk) hibás ítélet...igen, nekem nagyon FÁJ ha a magyar mb1-ben n(y)er egy csapat, lol...Ezek szerint akkor szted 11es volt gondolom...hogy titeket mindig sújt ez a gyönyörű kurvaélet...hallatlanLampard gólját tényleg meg kellett volna adni, de azt az angol csapatot akkor is tönkreverték volna a németek, ég és föld volt a két csapat.Meg eleve hogy megadták a 11est var után
Kampman
davemayer
😀
davemayer
De amúgy egyik hszedben sem említed hogy szted 11es volt-e, nem tudom hogy véletlenül vagy direkt.
Egyébként tényleg érdemes arról beszélni a mai nb1ben hogy ki ner-es meg ki nem amikor mind közpénzből gazdálkodik? Ki jobban, ki kevésbé, de ezt neked nem kell ecsetelnem... van persze olyan klub ami a nemzetközi szereplések révén extra forrásokhoz is hozzájut máshonnan, de ezt sem kell mondanom neked hiszen ez az előny pár éve még nálatok volt csak ugye leszállt a Lila Köd, azóta is azt nyögitek.
davemayer
több mint 3 éve
Semmi közöm hozzájuk (nem is nézem őket jóideje mert minden videójuk ugyanolyan), csak érthetetlen számomra hogy valaki hogy reagálhat így erre ahogy te tetted. Mintha én (mi) telesírnánk itt mindent ha van egy (szerintem/ünk) hibás ítélet...igen, nekem nagyon FÁJ ha a magyar mb1-ben n(y)er egy csapat, lol...Ezek szerint akkor szted 11es volt gondolom...hogy titeket mindig sújt ez a gyönyörű kurvaélet...hallatlanLampard gólját tényleg meg kellett volna adni, de azt az angol csapatot akkor is tönkreverték volna a németek, ég és föld volt a két csapat.Meg eleve hogy megadták a 11est var után
Kampman
davemayer
😀
davemayer
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
igen, nekem nagyon FÁJ ha a magyar mb1-ben n(y)er egy csapat, lol...Ezek szerint akkor szted 11es volt gondolom...hogy titeket mindig sújt ez a gyönyörű kurvaélet...hallatlanLampard gólját tényleg meg kellett volna adni, de azt az angol csapatot akkor is tönkreverték volna a németek, ég és föld volt a két csapat.Meg eleve hogy megadták a 11est var után
Kampman
davemayer
😀
davemayer
több mint 3 éve
Ezek szerint akkor szted 11es volt gondolom...hogy titeket mindig sújt ez a gyönyörű kurvaélet...hallatlanLampard gólját tényleg meg kellett volna adni, de azt az angol csapatot akkor is tönkreverték volna a németek, ég és föld volt a két csapat.Meg eleve hogy megadták a 11est var után
Kampman
davemayer
😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
hogy titeket mindig sújt ez a gyönyörű kurvaélet...hallatlanLampard gólját tényleg meg kellett volna adni, de azt az angol csapatot akkor is tönkreverték volna a németek, ég és föld volt a két csapat.Meg eleve hogy megadták a 11est var után
Kampman
davemayer
😀
több mint 3 éve
„Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már ezen a részén, a Debrecenre koncentrálok, a válogatott kiválóan teljesít, a szövetségi kapitányról nem is beszélve. A szurkolói ankéton csak elejtettem, hogy egyszer reményeim szerint összejöhet az a búcsúmérkőzés, de abszolút nem ez motivál...."2 nappal ezelőtt:
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Lampard gólját tényleg meg kellett volna adni, de azt az angol csapatot akkor is tönkreverték volna a németek, ég és föld volt a két csapat.Meg eleve hogy megadták a 11est var után
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem lesz ebből gond a pártközpontban? 😊
több mint 3 éve
Veszek egy Zakariás mezt
több mint 3 éve
Nem itt volt egy szakértő vagy akár több is, aki elmagyarázta, hogy mekkora király volt az a Barca elnök, aki most könyörög Messinek hogy jöjjön vissza. Egy igazi zseni, aki tudta mi lesz majd. Megérezte a váltás lehetőségét. Cam’on man!Megérezte az idők szavát is, meg fiatalítás. Egy zseni a faszi, ahogy itt hallottam .
Jár a bohóc Sipka újra/is/
Várjuk a fejleményeket és figyelünk…
😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Lampard gólját tényleg meg kellett volna adni, de azt az angol csapatot akkor is tönkreverték volna a németek, ég és föld volt a két csapat.Szerintem is nyertek volna, de más úgy játszani, hogy szétkontrázhatod az öreg csapatot, amelynek mennie kell előre megállás nélkül, vagy úgy, hogy felállt az ellenfél kétgólos hátrányból.
Kampman
Ezt a csalózást meg tényleg jobb lenne abbahagyni már.
Dibusz szerintem amúgy simán előbb mozdult, de azért nem baj, hogy nem ilyenek döntik el (ahogyan a női döntőnél lévő rápattanás utólagos megnézése is ilyen).

több mint 3 éve
Lampard gólját tényleg meg kellett volna adni, de azt az angol csapatot akkor is tönkreverték volna a németek, ég és föld volt a két csapat.Közben vicces volt, ahogy Dibusz 20 centis előremozgását megvarozták.
több mint 3 éve
De hogy jön a 2010-es VB ahhoz hogy hazai pályán lejt nekik a pálya? Az egyik csalás mért teszi jogossá a mostani csalást? Hogy jön ez ide? Vagy most ez a német női válogatott azért érdemelt fos bíráskodást miután a covid ellenére mindent beleraktak mert Lampard gólját nem adták meg 12 évvel ezelőtt?Hát persze, amikor meg olyan dolgok vannak, hogy egyméteres gólt felejtenek el megadni, és azért esik ki a csapat, akkor meg tetszettek volna inkább játszani, nem bírózni. Rohadtul szomorú ez az attitűd56 évente nem lúzerkednek el valamit, és akkor sem bírja ki senki, hogy ne keressen mindenre mindent. Komolyan ilyen marha fájdalmas, hogy ezek a világchokerek véletlenül nyernek valahol valamit? Legyen akár csak egy vacak női Eb is.nem lenne gond ha megnyernék fair and square. de valahogy mindig egy kis csalás benne van a menetelésben
Wyatt
Heisman nádor
Wyatt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz