Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
308 nap után szerzett újra gólt a sérüléséből felépülő Bárány..De a mérkőzés hőse a lelkes Dzsudzsák volt.
Istenem, mikor vonul már vissza? Alig várom. FelszopóNSO
több mint 3 éve
Nkunku nem megy a Citybe honnan jött ez? Vagy csak èn vagyok vak hogy nem láttam...s valóban nincs is szükség rá...
több mint 3 éve
2-1re vezetsz, 1perc van és kitámadsz.Legalább nem álltak le fetrengeni.
Bravó Kisvárda.
Bazzani
Az ilyen tragikus hősiesség nekem mindig szimpatikusabb volt.
több mint 3 éve
Egy Nkunku adottságú embert tudjon már használni a stratégiai zseni. Ha már kérte Txiki-től a leigazolását, gondolom van elképzelése. Legfeljebb szokás szerint befürdik vele, mint a zseléhuszár Grealish-sel.Grealish is Winger. Silva mega masik oldalon jatszik. Nkunku abszolut nem fit Pep rendszerebe.De Bruyne, Bernardo Silva , Mahrez, Grealish, Haaland, Alvarez van. Sterling, Jesus és Agüero ment el az elmúlt egy évben, Silva még távozhat.Ha Nkunkut tényleg viszi a City, ez a Lipcse full középcsapat lesz.Hova vinné a city? Így is kb van 7 játékosuk 3 posztra elöl
Willie Parker
davemayer
De Bruyne csak középen játszik, őt rotálja néha Bernardo, néha Grealish, de ők szélre is tolhatók. Mahrez winger v hamis 9, Haaland az egyetlen befejező, az argentin meg újonc. Sztem ez nem sok.
Egy Poolnak ilyen sora van elől: Salah, Diaz, Firmino, Nunez, Jota, ami sokkal jobb sztem.
Willie Parker
Stez
több mint 3 éve
Grealish is Winger. Silva mega masik oldalon jatszik. Nkunku abszolut nem fit Pep rendszerebe.De Bruyne, Bernardo Silva , Mahrez, Grealish, Haaland, Alvarez van. Sterling, Jesus és Agüero ment el az elmúlt egy évben, Silva még távozhat.Ha Nkunkut tényleg viszi a City, ez a Lipcse full középcsapat lesz.Hova vinné a city? Így is kb van 7 játékosuk 3 posztra elöl
Willie Parker
davemayer
De Bruyne csak középen játszik, őt rotálja néha Bernardo, néha Grealish, de ők szélre is tolhatók. Mahrez winger v hamis 9, Haaland az egyetlen befejező, az argentin meg újonc. Sztem ez nem sok.
Egy Poolnak ilyen sora van elől: Salah, Diaz, Firmino, Nunez, Jota, ami sokkal jobb sztem.
Willie Parker
több mint 3 éve
De Bruyne, Bernardo Silva , Mahrez, Grealish, Haaland, Alvarez van. Sterling, Jesus és Agüero ment el az elmúlt egy évben, Silva még távozhat.Ha Nkunkut tényleg viszi a City, ez a Lipcse full középcsapat lesz.Hova vinné a city? Így is kb van 7 játékosuk 3 posztra elöl
Willie Parker
davemayer
több mint 3 éve
Dani Olmo leaving the ball on the line so he gets a handball freekick is the football IQ we love 🧠 pic.twitter.com/Jm5rR4At5W
— ESPN FC (@ESPNFC) July 31, 2022
több mint 3 éve
DB10 csak akkor hagyja el a kezdőkört, amikor szöglet / oldalszabadrúgás van?Számomra ez mindig felfoghatatlan, hogyan tudott így lepukkanni 33-34 éves korára komolyabb sérülés (ACL, Achilles stb.) nélkül.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Ez a Kundrák úgy néz ki mint egy rossz buziA rossz buzi az a hetero? 😀
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Ez a Kundrák úgy néz ki mint egy rossz buzi
több mint 3 éve
* Tudjuk hogy szar lesz, de azért nézzük. *Soha nem fogom visszakapni azt a 90percet amit erre a trágyahalom szar meccsre pazaroltam az életemből.Mondjuk szerintem erről nem a meccs tehet hanem te. 😀
Inkább néztem volna ahogy nő a fű.
Bazzani
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Soha nem fogom visszakapni azt a 90percet amit erre a trágyahalom szar meccsre pazaroltam az életemből.Mondjuk szerintem erről nem a meccs tehet hanem te. 😀
Bazzani
több mint 3 éve
Lipcsébe igazolt az a balhátvéd akit Fiola felrakott a forgóhintára a magyar-németen. Én azt hittem ott tépik össze a szerződését és szólnak Szoboszlainak hogy adjon már kontaktot a Vidihez.Nagyon hülye vagyok ezekhez, de nem értem miért, amikor ott egy Angelino arra a posztra, máshol meg full lyukasak.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Lipcsébe igazolt az a balhátvéd akit Fiola felrakott a forgóhintára a magyar-németen. Én azt hittem ott tépik össze a szerződését és szólnak Szoboszlainak hogy adjon már kontaktot a Vidihez.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ha Nkunkut tényleg viszi a City, ez a Lipcse full középcsapat lesz.#trustszoboszlai
Willie Parker
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
A Trollfocin a Puskás meg a fradi szent tehén. Látszik a NER-es háttér.Mindenkibe páros lábbal szállnak bele, ha kell ha nem. Itt most véletlen nem és gondolom akkor se ha esetleg a Puskás piaci értéke lett volna nagyobb.Mennyire gáz ez a túltolt Slovan viccelődés a Trollfocin miközben a Puskás diadalmenetéről egy árva szó se esik.Min kellene viccelődni rajtuk?Kikaptak egy olyan csapattól amely játékosainak a piaci értéke majd nem négyszer annyi..Értem én,hogy divat szidni a magyar csapatokat,de ahogy a Fradi továbbjutása papírforma volt,ez méginkább.Annyi különbséggel,hogy itt nincs semmilyen ellentét a két ország között.
Matthew99
JoeyPorter
Matthew99
több mint 3 éve
Ha Nkunkut tényleg viszi a City, ez a Lipcse full középcsapat lesz.
több mint 3 éve
Mindenkibe páros lábbal szállnak bele, ha kell ha nem. Itt most véletlen nem és gondolom akkor se ha esetleg a Puskás piaci értéke lett volna nagyobb.Mennyire gáz ez a túltolt Slovan viccelődés a Trollfocin miközben a Puskás diadalmenetéről egy árva szó se esik.Min kellene viccelődni rajtuk?Kikaptak egy olyan csapattól amely játékosainak a piaci értéke majd nem négyszer annyi..Értem én,hogy divat szidni a magyar csapatokat,de ahogy a Fradi továbbjutása papírforma volt,ez méginkább.Annyi különbséggel,hogy itt nincs semmilyen ellentét a két ország között.
Matthew99
JoeyPorter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Núñez 1/1. 😎Azt vesszük, hogy a büntető is neki köszönhető akkor 1.5/1 😀
Mikey

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Núñez 1/1. 😎
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
KTE-VasasSoha nem fogom visszakapni azt a 90percet amit erre a trágyahalom szar meccsre pazaroltam az életemből.Melyik kiváló meccs volt?
Bazzani
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Soha nem fogom visszakapni azt a 90percet amit erre a trágyahalom szar meccsre pazaroltam az életemből.Melyik kiváló meccs volt?
Bazzani
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kuttor takarodj!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"