Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Komoly büntetést kapott a slovan a Fradi elleni mérkőzésen tapasztaltak miatt:www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/bajnokok-ligaja/fradi-slovan-rasszizmus-miatt-szektorbezarasok-es-komoly-penzbuntetes-a-pozsonyiaknak-akar-ket-evre-is-kitilthatjak-a-szlovak-szurkolokat?fbclid=IwAR0wejjdPLmd7dyxyqu3eZUmXNJGnMv8p2yPnIAPyUdghx6Lu4qOq3YrLZs
több mint 3 éve
Képtelen vagyok aludni..„Lehet, hogy magyar pénzből működik, de a Sepsi OSK is román csapat” – jegyezte meg fanyarul a Román Televízió kommentátora az Ljubjana - Sepsi mérkőzésen.Te is várod már a mélyelemzéseket az Osijek "sokkoló" kieséséről?
Szívesen.
jobbágy#JC6
r.baggio
több mint 3 éve
„Lehet, hogy magyar pénzből működik, de a Sepsi OSK is román csapat” – jegyezte meg fanyarul a Román Televízió kommentátora az Ljubjana - Sepsi mérkőzésen.Te is várod már a mélyelemzéseket az Osijek "sokkoló" kieséséről?
Szívesen.
jobbágy#JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
„Lehet, hogy magyar pénzből működik, de a Sepsi OSK is román csapat” – jegyezte meg fanyarul a Román Televízió kommentátora az Ljubjana - Sepsi mérkőzésen.Szívesen.
több mint 3 éve
Batikot meg egy nappal a bajnoki rajt előtt tette ki a Honvéd.A mai ellenfél ZTE és Moniz (akinél játszott a Fradiban) nagyon akarja. Jött helyette Cirkovic a Kisvárdából, újra együtt játszhat Prengával.
zacknorb
több mint 3 éve
Batikot meg egy nappal a bajnoki rajt előtt tette ki a Honvéd.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ez az okádék PAFC is csak akkor tűnik el, ha a fidesz. Undormany.Felcsút öcsém, még játszottunk ellenük megyében… ahh
több mint 3 éve
Angol csapatok vinnék, de ez a fránya Brexit meg a pontrendszer megakadályozzák..Kiesett az Eszék, NS-nél most mi lesz?😊Elkezdik terjeszteni, hogy Kleinheisler haza/eligazol. 😊
NB2
iktriad
több mint 3 éve
Nem lesz, mert 1-0-ás albán félidő után óriási meglepetésre hármat vágtak idegenben a moldávok (nso szerint moldovaiak)Gondolom azt az óriási meglepetést meg is játszották az albánok 🤣
Megcsodálhatjuk így majd az 1200 férőhelyes szuperstadionjukat is
r.baggio
több mint 3 éve
Kiesett az Eszék, NS-nél most mi lesz?😊Elkezdik terjeszteni, hogy Kleinheisler haza/eligazol. 😊
NB2
több mint 3 éve
Ne haragudj petey, semmi ellenszenv. Megértem a kihagyott tizit, kihagyott helyzetet, kapufát, mindent.nem haragszom. én is puffogtam, de 4-1 tudatában nem akartak megszakadni. lényeg a továbbjutás. ahogy a fradi szurkolók szokták mondani, csak az első meccs legyen meg és a továbbjutás 😀
De hogy egy ilyen ellenfél ellen, amikor mocskosul kellenek a koef-pontok, kiszívni, ráadásul annak fényében, ahogy nyilatkoztak meccs előtt páran, pl Palkó is, hogy győzelem lehet a cél, semmi más, nem engedünk ki, stb.
Komolyan nem értem. Legalább egy X, az a minimum…
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Mondjuk a Fradi sem győzte le a Tobolt... 4-1-gyel mentek ki, látták ennyi elég, most erre mit lehet mondani??? ÉN is azt mondom, hogy legalább egy rohadt x jó lett volna, de őket nem érdekli a koefficiens pontok.Kiesett az Eszék, NS-nél most mi lesz?😊
több mint 3 éve
Ne haragudj petey, semmi ellenszenv. Megértem a kihagyott tizit, kihagyott helyzetet, kapufát, mindent.De hogy egy ilyen ellenfél ellen, amikor mocskosul kellenek a koef-pontok, kiszívni, ráadásul annak fényében, ahogy nyilatkoztak meccs előtt páran, pl Palkó is, hogy győzelem lehet a cél, semmi más, nem engedünk ki, stb.
Komolyan nem értem. Legalább egy X, az a minimum…
több mint 3 éve
Nem lesz, mert 1-0-ás albán félidő után óriási meglepetésre hármat vágtak idegenben a moldávok (nso szerint moldovaiak)Megcsodálhatjuk így majd az 1200 férőhelyes szuperstadionjukat is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Büdös nagy bunda lehet majd ott 😀Hajrá Laci!Még van hátra 30 perc a meccsből, de 99%, hogy a Kisvárdáé a Molde, a Fehérváré pedig ebből a párosításból kerül ki, épp kezdődik, az odavágó 0-0 lettazért az kemény, hogy 3 magyar csapat is él még augusztusban 😊Tudni ki lesz a Kisvarda es Vidi ellenfele a következö körben?
nem ehhez vagyunk szokva!
NB2
Toto21
www.livescore.com/en/football/europa-conference-league/qualification/laci-vs-cs-petrocub/701028/
Laci!
r.baggio
Azért mekkora lenne egy Vidi - Laci meccs 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Torino boss Ivan Juric and Il Toro sporting director Davide Vagnati came to blows during an argument recently (via @MCriscitiellopic.twitter.com/e4Kn2qc7Sb
— Get Italian Football News (@_GIFN) July 28, 2022
több mint 3 éve
Nem szeretem a Lacit, mert Geci és Kuka mindig csak csere...
több mint 3 éve
Hajrá Laci!Még van hátra 30 perc a meccsből, de 99%, hogy a Kisvárdáé a Molde, a Fehérváré pedig ebből a párosításból kerül ki, épp kezdődik, az odavágó 0-0 lettazért az kemény, hogy 3 magyar csapat is él még augusztusban 😊Tudni ki lesz a Kisvarda es Vidi ellenfele a következö körben?
NB2
Toto21
www.livescore.com/en/football/europa-conference-league/qualification/laci-vs-cs-petrocub/701028/
Laci!
r.baggio
Azért mekkora lenne egy Vidi - Laci meccs 😊
több mint 3 éve
Azért van még hova süllyedni Fenerbahçe fans chanting “Vladimir Putin” after a Dynamo Kyiv player celebrated scoring in this #UCL qualifier.
— Nico Cantor (@Nicocantor1) July 27, 2022
Absolutely tasteless 👎 pic.twitter.com/NocU0MTpbk
több mint 3 éve
Még van hátra 30 perc a meccsből, de 99%, hogy a Kisvárdáé a Molde, a Fehérváré pedig ebből a párosításból kerül ki, épp kezdődik, az odavágó 0-0 lettazért az kemény, hogy 3 magyar csapat is él még augusztusban 😊Tudni ki lesz a Kisvarda es Vidi ellenfele a következö körben?
NB2
Toto21
Laci!

---
több mint 3 éve
azért az kemény, hogy 3 magyar csapat is él még augusztusban 😊Tudni ki lesz a Kisvarda es Vidi ellenfele a következö körben?
NB2
több mint 3 éve
azért az kemény, hogy 3 magyar csapat is él még augusztusban 😊nem ehhez vagyunk szokva!
több mint 3 éve
na ez már megvan...már csak a felcsútnak kell szurkolni, hogy szopjanak ki mégegyszer és teljes lesz a focisiker ebben a fordulóban 😊
több mint 3 éve
nyilván van még két gól előny, de baromira nem pörög a vidi ahogy kelleneJah kurvára gyök2-vel nyomják
Klaci79