Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 993
Komoly büntetést kapott a slovan a Fradi elleni mérkőzésen tapasztaltak miatt:
 www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/bajnokok-ligaja/fradi-slovan-rasszizmus-miatt-szektorbezarasok-es-komoly-penzbuntetes-a-pozsonyiaknak-akar-ket-evre-is-kitilthatjak-a-szlovak-szurkolokat?fbclid=IwAR0wejjdPLmd7dyxyqu3eZUmXNJGnMv8p2yPnIAPyUdghx6Lu4qOq3YrLZs
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 041
„Lehet, hogy magyar pénzből működik, de a Sepsi OSK is román csapat” – jegyezte meg fanyarul a Román Televízió kommentátora az Ljubjana - Sepsi mérkőzésen.

Szívesen.
jobbágy#JC6
Te is várod már a mélyelemzéseket az Osijek "sokkoló" kieséséről?
r.baggio
Képtelen vagyok aludni..
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 007 — no es importante
„Lehet, hogy magyar pénzből működik, de a Sepsi OSK is román csapat” – jegyezte meg fanyarul a Román Televízió kommentátora az Ljubjana - Sepsi mérkőzésen.

Szívesen.
jobbágy#JC6
Te is várod már a mélyelemzéseket az Osijek "sokkoló" kieséséről?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve

Szívesen.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 019 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Batikot meg egy nappal a bajnoki rajt előtt tette ki a Honvéd.
zacknorb
A mai ellenfél ZTE és Moniz (akinél játszott a Fradiban) nagyon akarja. Jött helyette Cirkovic a Kisvárdából, újra együtt játszhat Prengával.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 125 — Kinek mit intézett a kormánya
Batikot meg egy nappal a bajnoki rajt előtt tette ki a Honvéd.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ez az okádék PAFC is csak akkor tűnik el, ha a fidesz. Undormany.
Felcsút öcsém, még játszottunk ellenük megyében… ahh
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 182
Kiesett az Eszék, NS-nél most mi lesz?😊
NB2
Elkezdik terjeszteni, hogy Kleinheisler haza/eligazol. 😊
iktriad
Angol csapatok vinnék, de ez a fránya Brexit meg a pontrendszer megakadályozzák..
több mint 3 éve
Nem lesz, mert 1-0-ás albán félidő után óriási meglepetésre hármat vágtak idegenben a moldávok (nso szerint moldovaiak)

Megcsodálhatjuk így majd az 1200 férőhelyes szuperstadionjukat is
r.baggio
Gondolom azt az óriási meglepetést meg is játszották az albánok 🤣
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 019 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
NB2
Elkezdik terjeszteni, hogy Kleinheisler haza/eligazol. 😊
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 374 — Csodabogár
Ne haragudj petey, semmi ellenszenv. Megértem a kihagyott tizit, kihagyott helyzetet, kapufát, mindent.
De hogy egy ilyen ellenfél ellen, amikor mocskosul kellenek a koef-pontok, kiszívni, ráadásul annak fényében, ahogy nyilatkoztak meccs előtt páran, pl Palkó is, hogy győzelem lehet a cél, semmi más, nem engedünk ki, stb.
Komolyan nem értem. Legalább egy X, az a minimum…
jobbágy#JC6
nem haragszom. én is puffogtam, de 4-1 tudatában nem akartak megszakadni. lényeg a továbbjutás. ahogy a fradi szurkolók szokták mondani, csak az első meccs legyen meg és a továbbjutás 😀

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 340 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk a Fradi sem győzte le a Tobolt... 4-1-gyel mentek ki, látták ennyi elég, most erre mit lehet mondani??? ÉN is azt mondom, hogy legalább egy rohadt x jó lett volna, de őket nem érdekli a koefficiens pontok.

több mint 3 éve
Ne haragudj petey, semmi ellenszenv. Megértem a kihagyott tizit, kihagyott helyzetet, kapufát, mindent.
De hogy egy ilyen ellenfél ellen, amikor mocskosul kellenek a koef-pontok, kiszívni, ráadásul annak fényében, ahogy nyilatkoztak meccs előtt páran, pl Palkó is, hogy győzelem lehet a cél, semmi más, nem engedünk ki, stb.
Komolyan nem értem. Legalább egy X, az a minimum…
több mint 3 éve
Nem lesz, mert 1-0-ás albán félidő után óriási meglepetésre hármat vágtak idegenben a moldávok (nso szerint moldovaiak)

Megcsodálhatjuk így majd az 1200 férőhelyes szuperstadionjukat is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
azért az kemény, hogy 3 magyar csapat is él még augusztusban 😊
nem ehhez vagyunk szokva!
NB2
Tudni ki lesz a Kisvarda es Vidi ellenfele a következö körben?
Toto21
Még van hátra 30 perc a meccsből, de 99%, hogy a Kisvárdáé a Molde, a Fehérváré pedig ebből a párosításból kerül ki, épp kezdődik, az odavágó 0-0 lett

www.livescore.com/en/football/europa-conference-league/qualification/laci-vs-cs-petrocub/701028/

Laci!
r.baggio
Hajrá Laci!
Azért mekkora lenne egy Vidi - Laci meccs 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Büdös nagy bunda lehet majd ott 😀
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 224 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 395 — Steelers fan
Nem szeretem a Lacit, mert Geci és Kuka mindig csak csere...
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
NB2
Toto21
Még van hátra 30 perc a meccsből, de 99%, hogy a Kisvárdáé a Molde, a Fehérváré pedig ebből a párosításból kerül ki, épp kezdődik, az odavágó 0-0 lett

www.livescore.com/en/football/europa-conference-league/qualification/laci-vs-cs-petrocub/701028/

Laci!
r.baggio
Hajrá Laci!
Azért mekkora lenne egy Vidi - Laci meccs 😊

több mint 3 éve
Azért van még hova süllyedni
több mint 3 éve
NB2
Toto21

Laci!

---
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 544
 rangado.24.hu/magyar_foci/2022/07/28/bajnokok-ligaja-selejtezo-slovan-ftc-pozsony-riport/
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 078
NB2
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 340 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
na ez már megvan...már csak a felcsútnak kell szurkolni, hogy szopjanak ki mégegyszer és teljes lesz a focisiker ebben a fordulóban 😊
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 374 — Csodabogár
nyilván van még két gól előny, de baromira nem pörög a vidi ahogy kellene
Klaci79
Jah kurvára gyök2-vel nyomják