Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Persze Heisman, a jelenlegi fraditól a minimális elvárás valamelyik csoportkör. Mégis, sok csapat van aki bár papíron elég erős, mégsem jut be (érdemes megnézni milyen szintű csapatok szoktak elvérezni). Ha úgy nézzük nem példa nélküli, hogy egy fele annyit érő klub kiver egy másikat, lesz olyan hogy a fradi lesz a másik oldalon és kiesik egy nála kevesebbre taksált klubbal szemben - reméljük hogy ez nem mostanában lesz, de előfordulhat könnyen látva a mostani nemzetközi klubfutballt.Értem amit mondasz, de ezt a Slovant illett verni. Ami az első meccsen ment az Fradi szinten szánalom volt, szerencsére 2. helyrerázódtak a fejek.
Különösen fájó lett volna ha ez most következett volna be pont a slovan ellen, szerencsére nem így történt.
Nekem az fáj hogy ha ez bekövetkezik egyből semmissé válik az egész amit eddig fdlépítettek és jönnek "kedves" hangok a kövek alól... mondjuk akkor is ha nyernek 🤣
A Quarabag hihetetlen nehéz ellenfél, elképesztő a nemzetközi rutinjuk, a mostani Zürich elleni párharcuk is bizonyítja, nem inogtak meg egy percre sem pedig igencsak fordulatos párharc volt. Ami biztos, hogy könnyű gólokat nem adhat nekik a fradi mert ők nem fognak szivességeket tenni. Nagyon kemény lesz.
davemayer
Attól függetlenül, hogy történelmi háborúra vezetünk mindent vissza a két csapat nem egy szint.
Az meg nem tudom neked miért fáj, hogy megy a sopankodas így vagy úgy. Általánosságban nem a Fradinak hanem Orbánnak szól. Van aki kettétudja valasztani, van aki nem, van aki nem is akarja.
Levezetted már és abban igazat is adok, hogy pénz kell a nemzetközi focihoz ami itthon ( nem jó ) de állami pénzből jött. De ha a Fradi ügyes kitudja építeni hogy lassan attól a csaptol is független lehet.
több mint 3 éve
Persze Heisman, a jelenlegi fraditól a minimális elvárás valamelyik csoportkör. Mégis, sok csapat van aki bár papíron elég erős, mégsem jut be (érdemes megnézni milyen szintű csapatok szoktak elvérezni). Ha úgy nézzük nem példa nélküli, hogy egy fele annyit érő klub kiver egy másikat, lesz olyan hogy a fradi lesz a másik oldalon és kiesik egy nála kevesebbre taksált klubbal szemben - reméljük hogy ez nem mostanában lesz, de előfordulhat könnyen látva a mostani nemzetközi klubfutballt.Különösen fájó lett volna ha ez most következett volna be pont a slovan ellen, szerencsére nem így történt.
Nekem az fáj hogy ha ez bekövetkezik egyből semmissé válik az egész amit eddig fdlépítettek és jönnek "kedves" hangok a kövek alól... mondjuk akkor is ha nyernek 🤣
A Quarabag hihetetlen nehéz ellenfél, elképesztő a nemzetközi rutinjuk, a mostani Zürich elleni párharcuk is bizonyítja, nem inogtak meg egy percre sem pedig igencsak fordulatos párharc volt. Ami biztos, hogy könnyű gólokat nem adhat nekik a fradi mert ők nem fognak szivességeket tenni. Nagyon kemény lesz.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szerintem reálisan nézve most indul a selejtező a Fradinak. Ez elmúlt 3 évben annyi koefficiens pontot szerzett a csapat, hogy az első két kört illene túlélni ennyi pénzből, ugyanis a kiemelés jár. Most a Slovan miatt pikáns volt ez a kör, de ez a minimum. A Qarabag egy jobb csapat mint a Slovan, ott is (ha jól olvastam) az állam pénzeli a gárdát főleg hogy nemzeti jelkép, nagyobb teszt lesz ez. Az EL a cél szerintem, a konfetti liga szereplés annyiban lenne sikeres ha sikerül a kupatavasz amennyiben nem halálcsoportba kerül a Fradi. Kiesett a Malmö pl, de az örmény Pyunik bejutott ugyanúgy a konfetti ligába, és valszeg a Szlovánra is ez vár. A Malmönek annyival jobb, hogy ők az EL-be estek ki, a kazah haverok hiába jutottak tovább a konfettiben, még 2 kört kell menniük a csoportkörért.Ha nem szopsz ki a Gibraltár ifi vagy a moldáv serdülő ellen akkor kb bohóckodhatsz reggelig.pár milliárdból.Pont ma, itt ebben a topicban is említették pl a malmöt, akit kettős győzelemmel vert ki egy kaunas. Vagy nézd meg mi lett a Kolozsvárral az előző körben.
Csoportkör mag faszom
ozibozi
Annyira szánalmas hogy mindent ami siker vagy eredmény, azt muszáj ledegradálni, ha meg már akkora hogy azt sem lehet akkor sopánkodni a pénzen meg a politikán. Szép életet.
davemayer
Szóval szerintem ez egyenlőre nem siker, hanem a minimum, annyi pikantériával hogy a Slovan miatt igazi derbi volt ez párharc.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
De meglepődtünk...Fuh vajon mi lesz a holnapi NSO címlap? 😂
Slovan - bosszú 92-ért vagy csodát tesz a Puskás ma este?
Nehéz ügy Gyuri 😃
jobbágy#JC6
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Fuh vajon mi lesz a holnapi NSO címlap? 😂
Nehéz ügy Gyuri 😃
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Ha nem szopsz ki a Gibraltár ifi vagy a moldáv serdülő ellen akkor kb bohóckodhatsz reggelig.pár milliárdból.Pont ma, itt ebben a topicban is említették pl a malmöt, akit kettős győzelemmel vert ki egy kaunas. Vagy nézd meg mi lett a Kolozsvárral az előző körben.
Csoportkör mag faszom
ozibozi
Annyira szánalmas hogy mindent ami siker vagy eredmény, azt muszáj ledegradálni, ha meg már akkora hogy azt sem lehet akkor sopánkodni a pénzen meg a politikán. Szép életet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Looool, igen a mai fociban csak úgy dobálják utánad a csoportköröket 🤣Kinek nincs csoportkör?:: HIBÁS KÉP ::Csalódtam volna ha egy slovan elleni győzelem után nem ilyen kommentek lennének itt... 🤣Fuh vajon mi lesz a holnapi NSO címlap? 😂Kb ezek miatt/is/ drukkol az orszàg nagyobbik fele ellenük.
Nehéz ügy Gyuri 😃
jobbágy#JC6
Nyomoroncok pont akkora tévedésben vannak mint a tehenészek. Ahogy kamu már az amerikacsapata faszsàg úgy a magyar féreg gurulós b ajnokság is évekig elpötyörgött a fagyi nélkül.
Pont olyan szar volt mint most. Visszajöttek az első osztályba, azóta csak loptak csaltak hazudtak, és már elverik a kazah bajnokot. Vicc,
Bohócland majmoknak. 😕
ozibozi
Nb2nek tisztelet, neked meg egy csomag zsepi jár.
A fiúk ma jobbak voltak szerencsére, a slovan taktikáját nem igazán értettem, a továbbjutás megérdemelt.
Idén is jó lesz a topic, lesz csoportkör 😛
davemayer
A kazah tesók is ott lesznek vlho múlthétről. Előre és ne hátra !
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kinek nincs csoportkör?:: HIBÁS KÉP ::Csalódtam volna ha egy slovan elleni győzelem után nem ilyen kommentek lennének itt... 🤣Fuh vajon mi lesz a holnapi NSO címlap? 😂Kb ezek miatt/is/ drukkol az orszàg nagyobbik fele ellenük.
Nehéz ügy Gyuri 😃
jobbágy#JC6
Nyomoroncok pont akkora tévedésben vannak mint a tehenészek. Ahogy kamu már az amerikacsapata faszsàg úgy a magyar féreg gurulós b ajnokság is évekig elpötyörgött a fagyi nélkül.
Pont olyan szar volt mint most. Visszajöttek az első osztályba, azóta csak loptak csaltak hazudtak, és már elverik a kazah bajnokot. Vicc,
Bohócland majmoknak. 😕
ozibozi
A fiúk ma jobbak voltak szerencsére, a slovan taktikáját nem igazán értettem, a továbbjutás megérdemelt.
davemayer
A kazah tesók is ott lesznek vlho múlthétről. Előre és ne hátra !
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
:: HIBÁS KÉP ::Csalódtam volna ha egy slovan elleni győzelem után nem ilyen kommentek lennének itt... 🤣Fuh vajon mi lesz a holnapi NSO címlap? 😂Kb ezek miatt/is/ drukkol az orszàg nagyobbik fele ellenük.
Nehéz ügy Gyuri 😃
jobbágy#JC6
Bohócland majmoknak. 😕
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
igen de???:: HIBÁS KÉP ::youtu.be/wELAtDTaqnwFuh vajon mi lesz a holnapi NSO címlap? 😂Kb ezek miatt/is/ drukkol az orszàg nagyobbik fele ellenük.
Nehéz ügy Gyuri 😃
jobbágy#JC6
Bohócland majmoknak. 😕
ozibozi
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
:: HIBÁS KÉP ::youtu.be/wELAtDTaqnwFuh vajon mi lesz a holnapi NSO címlap? 😂Kb ezek miatt/is/ drukkol az orszàg nagyobbik fele ellenük.
Nehéz ügy Gyuri 😃
jobbágy#JC6
Bohócland majmoknak. 😕
ozibozi
több mint 3 éve
:: HIBÁS KÉP ::Fuh vajon mi lesz a holnapi NSO címlap? 😂Kb ezek miatt/is/ drukkol az orszàg nagyobbik fele ellenük.
Nehéz ügy Gyuri 😃
jobbágy#JC6
Bohócland majmoknak. 😕
több mint 3 éve
Kevert fajúak ide vagy oda, de csak behúzta a csapat!
több mint 3 éve
Fuh vajon mi lesz a holnapi NSO címlap? 😂Slovan - bosszú 92-ért vagy csodát tesz a Puskás ma este?
Nehéz ügy Gyuri 😃
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 544
Múlthét után 3-1-et tippeltem oda....Vagy a szurkolok kurtak meg oket😀
De elnézve ezt a játékot.... A kopasz vagy nagyon megkúrta őket vagy magukba néztek nem tudom....
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Chercesov pedig eléggé barátian beszél németül. Nem hadar, egyszerű kifejezéseket használ érthető dialektusban. A válaszai a tolmácsnak viszonylag jól fedik azt, amit Chercesov mond, a riporteri kérdéseket viszont sokszor leröviditi vagy konkrétan nem is azt kérdezi.
több mint 3 éve
Németül nem értek, de ha egy alany beszél 1 percet, majd a tolmács 20 másodpercben "összefoglalja" azt, ott érzek némi torzítást 😀Nyomorult tolmács faszvalaki aki brekeg németül innen, meg tudná mondani tényleg ekkora 0 németből a csákó?
Egy ostoba rokon lehet
Kb interurban ha beszél a fasszopó
ozibozi
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 3 éve
Nyomorult tolmács faszvalaki aki brekeg németül innen, meg tudná mondani tényleg ekkora 0 németből a csákó?
Egy ostoba rokon lehet
Kb interurban ha beszél a fasszopó
ozibozi
több mint 3 éve
Múlthét után 3-1-et tippeltem oda....De elnézve ezt a játékot.... A kopasz vagy nagyon megkúrta őket vagy magukba néztek nem tudom....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018