Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
hogy leteznek.Ja nem csak füttyszó voltEgy baj van az angolokkal.
Sizeable number of England fans during Hungary national anthem: “You know what you are, you know what you are, you racist b******s you know what you are.” Boos and applause at the end.
r.baggio
Coolearie
több mint 3 éve
Ja nem csak füttyszó voltEgy baj van az angolokkal.
Sizeable number of England fans during Hungary national anthem: “You know what you are, you know what you are, you racist b******s you know what you are.” Boos and applause at the end.
r.baggio
több mint 3 éve
Ja nem csak füttyszó voltSizeable number of England fans during Hungary national anthem: “You know what you are, you know what you are, you racist b******s you know what you are.” Boos and applause at the end.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Micsoda? Nem lehet közel 40 ezer embert együttesen kontrollálni, hogy néhányan ne használják szabadon a szájukat fütyülésre? Hallatlan!!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mennyivel elfogadhatóbb hogy beleénekelnek a himnuszba, minthogy a gyerekek kifütyülik a térdelést???Mi úriemberként eltekintünk remélem a választól, de majd csak figyeld a média (nem létező) visszhangját ennek az esetnek...
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mennyivel elfogadhatóbb hogy beleénekelnek a himnuszba, minthogy a gyerekek kifütyülik a térdelést???Nem érted, hogy a térdelés miért van?
Matthew99
több mint 3 éve
Az angol sajtó remek (uszító)munkát végzettPontosan ez jutott eszembe nekem is, hogy ez tisztán a média agymosása, komolytalan
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mennyivel elfogadhatóbb hogy beleénekelnek a himnuszba, minthogy a gyerekek kifütyülik a térdelést???

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Az angol sajtó remek (uszító)munkát végzett
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Budos patkanyok.Ők nem kirekesztőek.
Vajon ok is kapnak buntit?ja varj, tuti nem.
Kenny
több mint 3 éve
Budos patkanyok. Vajon ok is kapnak buntit?ja varj, tuti nem.
több mint 3 éve
Gulácsi miért nem játszik?Meg egyébként is úgy volt hogy egyet Gula egyet Dibusz véd.
Pride-on van ?
Cubehor

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
homochartaeGulácsi miért nem játszik?Kiszinezte magát! | 2 sárga |
Pride-on van ?
Cubehor
nagir
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gulácsi miért nem játszik?Kiszinezte magát! | 2 sárga |
Pride-on van ?
Cubehor

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Rossi jól megkeverte a kártyákat. 😳😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Costa Rica a harmadik percben vezetést szerzett...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Van két kiemelt körünk. Ha ez a kettő megvan, akkor az őszi csoportkör is. Ez a lényeg, legyen meg az első párharc mindenképp, aztán onnantól kb mindegy, ha Kazahsztánban, akkor ottA második korben:
Wyatt
Slovan - Dinamo Batumi
Zürich
Vagy Lincoln Red Imps - Skupi
Na most ebből a Zürich, ha a Fradi tovabbvergődik a kazah csapaton az elég szopo lenne.
Dehogy magasztaljam az Uefat egy másik nem kiemelt csoport a finn/lett/északír/litván/walesi/koszovói bajnokai.
több mint 3 éve
Van két kiemelt körünk. Ha ez a kettő megvan, akkor az őszi csoportkör is. Ez a lényeg, legyen meg az első párharc mindenképp, aztán onnantól kb mindegy, ha Kazahsztánban, akkor ott

több mint 3 éve
A 2018-19-es átrendezés óta ez van, hiába lépdel előre mind a Fradi, mind az NB1, kevesebb hely van a kvalifikációból, így mindenki kb. korábban kezd, hogy korán több kieső legyen.Katar miatt minden korábban leszNem így gondoltam, hanem, hogy már az első fordulóban játszanak.
ozibozi
dande
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Katar miatt minden korábban leszNem így gondoltam, hanem, hogy már az első fordulóban játszanak.
ozibozi
több mint 3 éve
Katar miatt minden korábban lesz
több mint 3 éve
Csak azt nem èrtem mièrt kezd ilyen korán a Fradi, amikor az elmúlt èvek azèrt nem voltak olyan rosszak....èrtem èn hogy pontszámítás, de mintha hátra mennènk nem előre 😛Az a csoportosítás is elv full random voltFradi megy KazahsztánbaIgen veszélyes párharc ez.
Löfli
Amúgy valaki érti ezt az UEFA általi csoportositast?
Az egyik legnehezebb ellenfél jött kb. aki jöhetett.
tüsi91
zacknorb