Soccer
Az a csoportosítás is elv full random voltFradi megy KazahsztánbaIgen veszélyes párharc ez.
Löfli
Amúgy valaki érti ezt az UEFA általi csoportositast?
Az egyik legnehezebb ellenfél jött kb. aki jöhetett.
tüsi91
Poloska vagyok.
Legutóbb a kirgizek, most Jemen az áldozat 💪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Fradi megy KazahsztánbaIgen veszélyes párharc ez.
Löfli
Amúgy valaki érti ezt az UEFA általi csoportositast?
Az egyik legnehezebb ellenfél jött kb. aki jöhetett.
végre valami, ami soccer oszt egyetértünk 😀Sane mindenhova felesleges. 😀Ezt azért nem tudom annyira elképzelni, mert akkor minek Mané?en is ugy gondolom, hogy nagyobb szerepet kaphat. raadasul Nagelsmannal kinezem, hogy kiserletezni fog egy olyan 3-5-1-1gyel amiben a harom kp egyszerre fenn van, plusz jobban fog rotalni, mert vegre van ott talent.Majd meglátod. Én a holland kupadöntőn csak lestem, hogy ki ez a csávó, brutálisan nyomta, kitűnt a mezőnyből teljesen.szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.nem tudom kit varok jobban. ot vagy Mazrauiot?Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.Official announcement expected in the next hours for Ryan Gravenberch to FC Bayern. Been told today is the day, after contract signed and sealed until June 2027. 🔴🇳🇱 #FCBayern
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 13, 2022
Tweets and club statement are finally coming after deal agreed in April and now completed. pic.twitter.com/e8qCQzzakF
empty taxi
davemayer
csebi
Toto21
davemayer
csebi
Sané, Mané felesleges lenne abba a rendszerbe. Gnabry árnyékékként, Coman szélsö szárnyként esetleg elmegy. Szerintem, akkor több játékost el kell adni és még jó párat beszerezni.
Toto21
Gnabryt sem tudom elkepzelni kozepen, a csatar mogott.
Mint ahogy szerintem ez a 3-5-1-1 sem olyan, amit realisan jatszatni fog, soha eleteben nem volt meg 3-5-1-1-es felallassal csapata, egyetlen meccsen sem. 3-5-2-t kostolgat, de miutan Nagelsmann oriasi fanja Manenak, raadasul o gyozte meg Manet, hogy menjen Munchenbe, igy nem latom, hogy ez ugy is sikerult, hogy nem garantalta Manenak a bal szelt, ami a posztja.
En a szokasos kedvencet, a 4-2-3-1-et latom, esetleg egy 4-3-3-at. Szimplan csak nem erzem, hogy ez a Bayern mitol lesz europai szinten top5-os csapat, hogyha mondjuk Gnabry es Lewandowski is elmegy.
Eves szinten ez 40-50 gol. Mane jo jatekos meg minden, de nem az a karakter, aki Lewahoz hasonloan el tudja vinni a hatan a csapatot, Gnabry meg szerintem alapbol egy baromira alulertekelt playa.
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Mi a fasz, hogy hogy nem az asztana a kazah bajnok?Zsinórban hat bajnoki cím után 2020-ban csak harmadikok, tavaly pedig másodikok lettek.
gabokocka

Sane mindenhova felesleges. 😀Ezt azért nem tudom annyira elképzelni, mert akkor minek Mané?en is ugy gondolom, hogy nagyobb szerepet kaphat. raadasul Nagelsmannal kinezem, hogy kiserletezni fog egy olyan 3-5-1-1gyel amiben a harom kp egyszerre fenn van, plusz jobban fog rotalni, mert vegre van ott talent.Majd meglátod. Én a holland kupadöntőn csak lestem, hogy ki ez a csávó, brutálisan nyomta, kitűnt a mezőnyből teljesen.szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.nem tudom kit varok jobban. ot vagy Mazrauiot?Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.Official announcement expected in the next hours for Ryan Gravenberch to FC Bayern. Been told today is the day, after contract signed and sealed until June 2027. 🔴🇳🇱 #FCBayern
Tweets and club statement are finally coming after deal agreed in April and now completed. pic.twitter.com/e8qCQzzakF
empty taxi
davemayer
csebi
Toto21
davemayer
csebi
Sané, Mané felesleges lenne abba a rendszerbe. Gnabry árnyékékként, Coman szélsö szárnyként esetleg elmegy. Szerintem, akkor több játékost el kell adni és még jó párat beszerezni.
Toto21
Gnabryt sem tudom elkepzelni kozepen, a csatar mogott.
Mint ahogy szerintem ez a 3-5-1-1 sem olyan, amit realisan jatszatni fog, soha eleteben nem volt meg 3-5-1-1-es felallassal csapata, egyetlen meccsen sem. 3-5-2-t kostolgat, de miutan Nagelsmann oriasi fanja Manenak, raadasul o gyozte meg Manet, hogy menjen Munchenbe, igy nem latom, hogy ez ugy is sikerult, hogy nem garantalta Manenak a bal szelt, ami a posztja.
En a szokasos kedvencet, a 4-2-3-1-et latom, esetleg egy 4-3-3-at. Szimplan csak nem erzem, hogy ez a Bayern mitol lesz europai szinten top5-os csapat, hogyha mondjuk Gnabry es Lewandowski is elmegy.
Eves szinten ez 40-50 gol. Mane jo jatekos meg minden, de nem az a karakter, aki Lewahoz hasonloan el tudja vinni a hatan a csapatot, Gnabry meg szerintem alapbol egy baromira alulertekelt playa.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Ezt azért nem tudom annyira elképzelni, mert akkor minek Mané?en is ugy gondolom, hogy nagyobb szerepet kaphat. raadasul Nagelsmannal kinezem, hogy kiserletezni fog egy olyan 3-5-1-1gyel amiben a harom kp egyszerre fenn van, plusz jobban fog rotalni, mert vegre van ott talent.Majd meglátod. Én a holland kupadöntőn csak lestem, hogy ki ez a csávó, brutálisan nyomta, kitűnt a mezőnyből teljesen.szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.nem tudom kit varok jobban. ot vagy Mazrauiot?Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.Official announcement expected in the next hours for Ryan Gravenberch to FC Bayern. Been told today is the day, after contract signed and sealed until June 2027. 🔴🇳🇱 #FCBayern
empty taxi
davemayer
csebi
Toto21
davemayer
csebi
en is ugy gondolom, hogy nagyobb szerepet kaphat. raadasul Nagelsmannal kinezem, hogy kiserletezni fog egy olyan 3-5-1-1gyel amiben a harom kp egyszerre fenn van, plusz jobban fog rotalni, mert vegre van ott talent.Majd meglátod. Én a holland kupadöntőn csak lestem, hogy ki ez a csávó, brutálisan nyomta, kitűnt a mezőnyből teljesen.szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.nem tudom kit varok jobban. ot vagy Mazrauiot?Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.Official announcement expected in the next hours for Ryan Gravenberch to FC Bayern. Been told today is the day, after contract signed and sealed until June 2027. 🔴🇳🇱 #FCBayern
empty taxi
davemayer
csebi
Toto21
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.

Mondjuk tényleg kár, hogy nem most rendezik a vb-t, ehhez hasonló óriási meccsek tucatjai jöhettek még volna a 45 fokban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

Este 8-tól Ausztrália-Peru pótselejtező!Parádés null-null, hosszabbítás...
warr_b

Magic Mike beleért Modric tizijébe, de így is bement, vezetnek a horvátok a franciák ellen.Franciak fognak nyerni. 2-1 vagy 3-1 lesz a hazai csapatnak. 😁
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Poloska vagyok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Vagy ha a MC vel ugyanaz a tulajod akkor ez a minimum 😉Este Palermo-Padova playoff döntő visszavágó.A történelem ismételte önmagát 😁
Tavaly a Padova ugyanitt bukott el (első meccset 1-0-ra hozta a Palermo).
warr_b
warr_b
A szlovákok meg kikaptak Kazahsztánban 😛