Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 122 — Kinek mit intézett a kormánya
Fradi megy Kazahsztánba
Löfli
Igen veszélyes párharc ez.

Amúgy valaki érti ezt az UEFA általi csoportositast?

Az egyik legnehezebb ellenfél jött kb. aki jöhetett.
tüsi91
Az a csoportosítás is elv full random volt

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 455 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A mongol válogatott úgy néz ki bő egy év után megint nyerni tud 😁
Legutóbb a kirgizek, most Jemen az áldozat 💪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Fradi megy Kazahsztánba
Löfli
Igen veszélyes párharc ez.

Amúgy valaki érti ezt az UEFA általi csoportositast?

Az egyik legnehezebb ellenfél jött kb. aki jöhetett.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska

empty taxi
Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.
davemayer
nem tudom kit varok jobban. ot vagy Mazrauiot?
csebi
szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.
Toto21
Majd meglátod. Én a holland kupadöntőn csak lestem, hogy ki ez a csávó, brutálisan nyomta, kitűnt a mezőnyből teljesen.
davemayer
en is ugy gondolom, hogy nagyobb szerepet kaphat. raadasul Nagelsmannal kinezem, hogy kiserletezni fog egy olyan 3-5-1-1gyel amiben a harom kp egyszerre fenn van, plusz jobban fog rotalni, mert vegre van ott talent.
csebi
Ezt azért nem tudom annyira elképzelni, mert akkor minek Mané?

Sané, Mané felesleges lenne abba a rendszerbe. Gnabry árnyékékként, Coman szélsö szárnyként esetleg elmegy. Szerintem, akkor több játékost el kell adni és még jó párat beszerezni.
Toto21
Sane mindenhova felesleges. 😀
Gnabryt sem tudom elkepzelni kozepen, a csatar mogott.

Mint ahogy szerintem ez a 3-5-1-1 sem olyan, amit realisan jatszatni fog, soha eleteben nem volt meg 3-5-1-1-es felallassal csapata, egyetlen meccsen sem. 3-5-2-t kostolgat, de miutan Nagelsmann oriasi fanja Manenak, raadasul o gyozte meg Manet, hogy menjen Munchenbe, igy nem latom, hogy ez ugy is sikerult, hogy nem garantalta Manenak a bal szelt, ami a posztja.

En a szokasos kedvencet, a 4-2-3-1-et latom, esetleg egy 4-3-3-at. Szimplan csak nem erzem, hogy ez a Bayern mitol lesz europai szinten top5-os csapat, hogyha mondjuk Gnabry es Lewandowski is elmegy.

Eves szinten ez 40-50 gol. Mane jo jatekos meg minden, de nem az a karakter, aki Lewahoz hasonloan el tudja vinni a hatan a csapatot, Gnabry meg szerintem alapbol egy baromira alulertekelt playa.
Stez
végre valami, ami soccer oszt egyetértünk 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 455 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mi a fasz, hogy hogy nem az asztana a kazah bajnok?
gabokocka
Zsinórban hat bajnoki cím után 2020-ban csak harmadikok, tavaly pedig másodikok lettek.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.

empty taxi
Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.
davemayer
csebi
szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.
Toto21
Majd meglátod. Én a holland kupadöntőn csak lestem, hogy ki ez a csávó, brutálisan nyomta, kitűnt a mezőnyből teljesen.
davemayer
en is ugy gondolom, hogy nagyobb szerepet kaphat. raadasul Nagelsmannal kinezem, hogy kiserletezni fog egy olyan 3-5-1-1gyel amiben a harom kp egyszerre fenn van, plusz jobban fog rotalni, mert vegre van ott talent.
csebi

Sané, Mané felesleges lenne abba a rendszerbe. Gnabry árnyékékként, Coman szélsö szárnyként esetleg elmegy. Szerintem, akkor több játékost el kell adni és még jó párat beszerezni.
Toto21
Sane mindenhova felesleges. 😀
Gnabryt sem tudom elkepzelni kozepen, a csatar mogott.

Mint ahogy szerintem ez a 3-5-1-1 sem olyan, amit realisan jatszatni fog, soha eleteben nem volt meg 3-5-1-1-es felallassal csapata, egyetlen meccsen sem. 3-5-2-t kostolgat, de miutan Nagelsmann oriasi fanja Manenak, raadasul o gyozte meg Manet, hogy menjen Munchenbe, igy nem latom, hogy ez ugy is sikerult, hogy nem garantalta Manenak a bal szelt, ami a posztja.

En a szokasos kedvencet, a 4-2-3-1-et latom, esetleg egy 4-3-3-at. Szimplan csak nem erzem, hogy ez a Bayern mitol lesz europai szinten top5-os csapat, hogyha mondjuk Gnabry es Lewandowski is elmegy.

Eves szinten ez 40-50 gol. Mane jo jatekos meg minden, de nem az a karakter, aki Lewahoz hasonloan el tudja vinni a hatan a csapatot, Gnabry meg szerintem alapbol egy baromira alulertekelt playa.

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 290 — Keep pounding
Mi a fasz, hogy hogy nem az asztana a kazah bajnok?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Fradi megy Kazahsztánba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073

empty taxi
davemayer
csebi
Toto21
davemayer
csebi

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 951 — Lucas Scott

empty taxi
davemayer
csebi
Toto21
davemayer

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
És akkor holnap este Costa Rica-Új-Zéland az utolsó kiadó helyért.

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 004 — no es importante
Ez az ausztrál kapusnak csúfolt táncoló bohóc igazán gyönyörű látvány volt, az se semmi hogy ezt így engedélyezik a szabályok.

Mondjuk tényleg kár, hogy nem most rendezik a vb-t, ehhez hasonló óriási meccsek tucatjai jöhettek még volna a 45 fokban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 737 — "Montoya por favor!"
Grat az ausztráloknak 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
van kitől tanulni Kepa 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Hát ezt Peru csúnyán elkúrta

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 168
Auszik
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
Csicska franciák 😄
több mint 3 éve
Ritkan rosszak ezek a NL meccsek. Nagy csapatokat 0-ra motivalja.
több mint 3 éve
Este 8-tól Ausztrália-Peru pótselejtező!
warr_b
Parádés null-null, hosszabbítás...

több mint 3 éve
Magic Mike beleért Modric tizijébe, de így is bement, vezetnek a horvátok a franciák ellen.
empty taxi
Franciak fognak nyerni. 2-1 vagy 3-1 lesz a hazai csapatnak. 😁
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
Magic Mike beleért Modric tizijébe, de így is bement, vezetnek a horvátok a franciák ellen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 122 — Kinek mit intézett a kormánya
Jorginho is rúgott kettőt. Sierra Leone vs Bissau-Guineai

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
Szép gólt bikkantott az azeri.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 168
Este Palermo-Padova playoff döntő visszavágó.
Tavaly a Padova ugyanitt bukott el (első meccset 1-0-ra hozta a Palermo).
warr_b
A történelem ismételte önmagát 😁
warr_b
Vagy ha a MC vel ugyanaz a tulajod akkor ez a minimum 😉
több mint 3 éve
Nigéria gurított egy tizest Sao Toménak 😊 Osimhen négy gól.

A szlovákok meg kikaptak Kazahsztánban 😛