Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2022/09/27/ujabb-magyar-futballcsapatot-intezett-el-a-gazdasagi-es-energiavalsag

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
nem akarom vedeni Palit, mert a masodik idoszak tenyleg nem volt faklyasmenet, es hat bki a fonoke azzal mindig fasirtban volt, de messze nem kapott olyan penzt mint a tobbiekUFA, de a második időszaka az elsőhöz képest elég meh volt a Hertha élén, meg kérdés, elvállalná-e még egyszer, ha a javaslatait egyetértő bólogatás mellett dobják a kukába pár évente.igen, sztem is. barki felaldozhato. es ne feledjuk Dardai Pali eppen UFA.kit hoznak helyette, aki hozná ugyanezeket az eredményeket?ha elrúgja a pöttyöst akkor midn1 hogy van-e bárki kibasszák
slowmotion
nem a szakemberek megbecsüléséről hírös a ner
Negritis, a vajda
csebi
slowmotion
2019ben tettek hatterbe, es ilyen koltesek voltak:
2018/19 (utolso dardais szezon az elso eraban): 16 misi
19/20: 110 misi
20/21: 31 milla
21/22 (dardai mar nyaron itt volt): 27 milla, es ezt tegyuk ugy kontextusba, hogy anno 19ben 24 millat fizettek Piatekert.
hat most sem ugy tunnek 7 fordulo utan, hogy europai kupaert fognak harcolni es hat Korkut sem valtotta meg a vilagot, nem veletlen, hogy 100 nap utan le is valtottak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ugyanmár, a fodball a koronaékszer, ezek a barmok az ország fejlődését nem GDP-ben mérik, hanem a fodballválogatott ranglistahelyezésébenegervári, pintér, leekens
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
UFA, de a második időszaka az elsőhöz képest elég meh volt a Hertha élén, meg kérdés, elvállalná-e még egyszer, ha a javaslatait egyetértő bólogatás mellett dobják a kukába pár évente.igen, sztem is. barki felaldozhato. es ne feledjuk Dardai Pali eppen UFA.kit hoznak helyette, aki hozná ugyanezeket az eredményeket?ha elrúgja a pöttyöst akkor midn1 hogy van-e bárki kibasszák
slowmotion
Negritis, a vajda
csebi
több mint 3 éve
ugyanmár, a fodball a koronaékszer, ezek a barmok az ország fejlődését nem GDP-ben mérik, hanem a fodballválogatott ranglistahelyezésébenkit hoznak helyette, aki hozná ugyanezeket az eredményeket?ha elrúgja a pöttyöst akkor midn1 hogy van-e bárki kibasszák
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
igen, sztem is. barki felaldozhato. es ne feledjuk Dardai Pali eppen UFA.kit hoznak helyette, aki hozná ugyanezeket az eredményeket?ha elrúgja a pöttyöst akkor midn1 hogy van-e bárki kibasszák
slowmotion
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ha háromért csomagban kérjük a büntetést, lehet, hogy kedvezményt kapunk.Magyarország, Izrael, Románia, Koszovó, Szlovákia de fincsi lenne 😃😃😃Erre mondtuk hétfőn hogy el se kezdjék a jegyeket árusítani, mert instant 5 év zártkapu kb. 😀
jobbágy#JC6
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
kit hoznak helyette, aki hozná ugyanezeket az eredményeket?ha elrúgja a pöttyöst akkor midn1 hogy van-e bárki kibasszák
slowmotion
több mint 3 éve
Horvath Feri?kit hoznak helyette, aki hozná ugyanezeket az eredményeket?A kopasz taljant ismerve azert sztem funny lesz ez a valogatottsagi rekord, vagy cserekent all be a 93. percben, vagy kezdokent es lekapja a 2. percben 😊titkon ebben reménykedem én is, de sztem rossi nem akar arra asztalra szarni ahonnan eszik
gabokocka
peach
slowmotion
több mint 3 éve
kit hoznak helyette, aki hozná ugyanezeket az eredményeket?A kopasz taljant ismerve azert sztem funny lesz ez a valogatottsagi rekord, vagy cserekent all be a 93. percben, vagy kezdokent es lekapja a 2. percben 😊titkon ebben reménykedem én is, de sztem rossi nem akar arra asztalra szarni ahonnan eszik
gabokocka
peach
több mint 3 éve
annyi esély van mint arra hogy 26ba nem gyurbán kormány leszDe jó lenne ha ez nem merülne föl mint téma folyamatosan....Magyarország, Izrael, Románia, Koszovó, Szlovákia de fincsi lenne 😃😃😃Erre mondtuk hétfőn hogy el se kezdjék a jegyeket árusítani, mert instant 5 év zártkapu kb. 😀
jobbágy#JC6
zacknorb
FLZOLI
több mint 3 éve
De jó lenne ha ez nem merülne föl mint téma folyamatosan....Magyarország, Izrael, Románia, Koszovó, Szlovákia de fincsi lenne 😃😃😃Erre mondtuk hétfőn hogy el se kezdjék a jegyeket árusítani, mert instant 5 év zártkapu kb. 😀
jobbágy#JC6
zacknorb
több mint 3 éve
Egyébként esélyesebb csapat ellen akik dominálnak sokkal jobban működik a válogatott mint hasonló erősségű vagy gyengébb ellen. Majd amikor jön a szenvedés a gyengék ellen a Kleinhesler féle szervezéssel meg a Szalai nélküli csatárjáték illetve a Fiola féle nagycsapat elleni god mode nélkül megint jön majd a szokásos Rossi takarodj.
több mint 3 éve
Magyarország, Izrael, Románia, Koszovó, Szlovákia de fincsi lenne 😃😃😃Erre mondtuk hétfőn hogy el se kezdjék a jegyeket árusítani, mert instant 5 év zártkapu kb. 😀
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
A kopasz taljant ismerve azert sztem funny lesz ez a valogatottsagi rekord, vagy cserekent all be a 93. percben, vagy kezdokent es lekapja a 2. percben 😊titkon ebben reménykedem én is, de sztem rossi nem akar arra asztalra szarni ahonnan eszik
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 933
Hasonlo szitu mas kimenetel.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 28, 2022
Azért megvárhatták volna ,hogy aláírja.
Sixo
youtu.be/9F0bv2EJb94
Vs
youtu.be/4tTkn7k2oOo
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 28, 2022
Azért megvárhatták volna ,hogy aláírja.
több mint 3 éve
Mit jelent az hogy megérdemelné? meg hogy jár neki…miért is? Ki kapott utoljára ilyen kierőszakolt hivatalos mérkőzést?Ezzel konkrétan szájba hugyoznak Gera kalibereket akik a meccs előtt átvettek egy papírost vagy bármit.
Ha ez nem a kierőszakolt rekordról szólna akkor 4-5 év után maximum szerveznének egy gála meccset a VB után, ahol a debreceni meg a külföldi volt csapattársai akikkel együtt játszott, nyomnának egy meccset a válogatott pályatársakkal, de ez láthatólag nem erről szól.
Hihetetlen hogy van aki ezt nem érti.
több mint 3 éve
Anglia, Norvégia, Törökország, Szlovákia.De jöhetne a cseh/svéd/macedón hármas, jó focit nyomnak.
Október 9, várjuk 😉
Magyarország, Izrael, Románia, Koszovó, Szlovákia de fincsi lenne 😃😃😃
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 933
"Langnál külön kiemelendő, hogy a Wyscout statisztikai oldal adatai szerint 79.31%-ban megnyerte párharcait a sorozatban, ebben a tekintetben pedig ő végzett az élen (a legalább 450 percet játszó védők közül) az A-ligában"
több mint 3 éve
Egy jó kis cseh, szlovén, török, észak ír, Andorra csoport és csoda a 4. Helyén egy francia, norvég, török, szlovákra gondoltam 😀
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Egy jó kis cseh, szlovén, török, észak ír, Andorra csoport és csoda a 4. Hely
több mint 3 éve
Latva az EB kalapokat, azert bele lehetne nyulni olyan csoportokba amikbol meg a masodik hely is necces lenne. De a finneknek tudnek orulni a masodikbol.
1. KALAP (az A-liga 1. és 2. helyezettjei és kettő 3. – a németek nem selejteznek): Hollandia, Horvátország, Spanyolország, Olaszország; Dánia, Portugália, Belgium, MAGYARORSZÁG; Svájc, Lengyelország
2. KALAP (az A-liga leggyengébb harmadikja, 4. helyezettjei, a B-liga csoportgyőztesei és a legjobb 2.): Franciaország; Ausztria, Csehország, Anglia, Wales; Izrael, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Skócia; Finnország
3. KALAP (a B-liga másik 3 2. helyezettje, 3. és 4. helyezettjei – Oroszország nem indulhat): Ukrajna, Izland, Norvégia; Szlovénia, Írország, Albánia, Montenegró; Románia, Svédország, Örményország
4. KALAP (a C-liga csoportelsői és másodikjai, és a legjobb kettő 3.): Grúzia, Görögország, Törökország, Kazahsztán; Luxemburg, Azerbajdzsán, Koszovó, Bulgária; Feröer, Észak-Macedónia
5. KALAP (a C-liga 2 gyengébb 3. helyezettje, 4. helyezettjei, a D-liga 1. és 2. helyezettjei): Szlovákia, Észak-Írország; Ciprus, Fehéroroszország, Litvánia, Gibraltár; Észtország, Lettország; Moldova, Málta
6. KALAP (a D-liga 3. és 4. helyezettjei): Andorra, San Marino; Liechtenstein
több mint 3 éve
😀😀😀Ez nem az NSO. Ez egy kulturált közösség.Hú vazze, sok lesz már a Zsuzsi téma 😝🤮Izrael nem is Európa - kommentek 3...2...1
Közben (igaz hogy a ruszkik kizárásának köszönhetően) Izrael feljutott az A ligába. Jah, meg a bosnyákok is.
warr_b
Willie Parker
jobbágy#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Ez nem az NSO. Ez egy kulturált közösség.Hú vazze, sok lesz már a Zsuzsi téma 😝🤮Izrael nem is Európa - kommentek 3...2...1
Közben (igaz hogy a ruszkik kizárásának köszönhetően) Izrael feljutott az A ligába. Jah, meg a bosnyákok is.
warr_b
Willie Parker