Soccer
Nézd meg Stylest 😉Azert ha a világ top2-3 csapatában létszámfeletti vagy az még nem jelenti, hogy a kutyának nem kellenél. Elég sok Pool peremember tudna 1 vagy 2 szinttel lejjebb nagyon jó, vagy akár kulcs játékos is lenni.mondjuk Edwards szögre akasztotta az öltönyt, nem tudom, Ward tud-e majd hasonlóképpen áron felül rásózni másokra nálunk feleslegesnek ítélt embereket.Ökörség ennyi pénzt adni bárkiért is, szóval ezt kár nézni. Eladásokból egy elég nagy - ha nem a teljes - része fedezve lesz a 64 milliónak már idén nyáron.elvileg 100 milláért tervezünk eladni játékosokat
Mikey
www.thisisanfield.com/2022/06/liverpool-hoping-to-raise-100-million-by-selling-5-players-this-summer/
Negritis
slowmotion
alatriste
Minimanót megnézném olcsóért a Milanban RWnek Szélvészméker helyett...Azert ha a világ top2-3 csapatában létszámfeletti vagy az még nem jelenti, hogy a kutyának nem kellenél. Elég sok Pool peremember tudna 1 vagy 2 szinttel lejjebb nagyon jó, vagy akár kulcs játékos is lenni.mondjuk Edwards szögre akasztotta az öltönyt, nem tudom, Ward tud-e majd hasonlóképpen áron felül rásózni másokra nálunk feleslegesnek ítélt embereket.Ökörség ennyi pénzt adni bárkiért is, szóval ezt kár nézni. Eladásokból egy elég nagy - ha nem a teljes - része fedezve lesz a 64 milliónak már idén nyáron.elvileg 100 milláért tervezünk eladni játékosokat
Mikey
www.thisisanfield.com/2022/06/liverpool-hoping-to-raise-100-million-by-selling-5-players-this-summer/
Negritis
slowmotion
alatriste

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Azert ha a világ top2-3 csapatában létszámfeletti vagy az még nem jelenti, hogy a kutyának nem kellenél. Elég sok Pool peremember tudna 1 vagy 2 szinttel lejjebb nagyon jó, vagy akár kulcs játékos is lenni.mondjuk Edwards szögre akasztotta az öltönyt, nem tudom, Ward tud-e majd hasonlóképpen áron felül rásózni másokra nálunk feleslegesnek ítélt embereket.Ökörség ennyi pénzt adni bárkiért is, szóval ezt kár nézni. Eladásokból egy elég nagy - ha nem a teljes - része fedezve lesz a 64 milliónak már idén nyáron.elvileg 100 milláért tervezünk eladni játékosokat
Mikey
Negritis
slowmotion

Liverpool Fc
mondjuk Edwards szögre akasztotta az öltönyt, nem tudom, Ward tud-e majd hasonlóképpen áron felül rásózni másokra nálunk feleslegesnek ítélt embereket.Ökörség ennyi pénzt adni bárkiért is, szóval ezt kár nézni. Eladásokból egy elég nagy - ha nem a teljes - része fedezve lesz a 64 milliónak már idén nyáron.elvileg 100 milláért tervezünk eladni játékosokat
Mikey
Negritis
neki vannak on-off periódusai, tavaly is voltak szerintem.jelenleg jota aki érdekes, de remélem a sérülései miatt tűnik gyengébbnek mer tavaly meg nagyon jó voltAkik Núnezzel kapcsolatban érdeklődnek, azok a BL-t mennyire követték? Csak mert lehet jönni a portugál liga gyengeségével, de amikor a Bayern, a Barca, az Ajax és a Liverpool ellen is megvillansz (itt most konkrétan gólra gondolok), akkor azért aligha lehet a gyenge ellenfelekkel takarózni. Én nagyon örültem, amikor felvetették a MIlannál, rá is fért volna a csapatra egy ilyen csatár, természetesen erre azért esély nem voltDíaz kapcsán is lehetett januárban olvasni, hogy csak a portugál liga az, ahonnan jön. Aztán tessék, egyből beilleszkedett és nagyon is hasznosan játszott.
Wyatt
Mikey
Negritis
év elején meg fosta a gólokat.
az a lényeg, hogy mindig legyen valaki, aki a hátára veszi a csapatot.
Ökörség ennyi pénzt adni bárkiért is, szóval ezt kár nézni. Eladásokból egy elég nagy - ha nem a teljes - része fedezve lesz a 64 milliónak már idén nyáron.elvileg 100 milláért tervezünk eladni játékosokat
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Valóban egyszerűbb ennyivel elintézni, mint utánaolvasni annak és elgondolkodni azon, hogy mi alapján igazol a Liverpool.1 jó szezon után ennyit adni érte ökörség, lelkük rajta, analitika ide vagy oda, tipikus PL move, részemről zártam a dolgot.na most nem hibáztatlak azért, mert halvány lila fingod sincs a Liverpool scoutingjáról 😉, de röviden összefoglalva sosem egy szezonból indulnak ki, és elég durván data driven megközelítést alkalmaznak.Darwin done deal. 🍾Újabb tipikus PL-es igazolás... 1 szezonos csatár? Pipa. Adjunk ki csillagászati összeget támadóért ismét? Pipa.
alatriste
Beki
ha valaki szexi meg menő játékosokat igazol ész és koncepcó nélkül, az a piros menkeszteri csapat. a Liverpoolnál a legnagyobb "flop" pénzügyileg az Keita, aki fizikailag kevés a PL-hez, egyébként a bundásban simán elkaristolt.
még Oxlade-Chamberlain is baszó idényt tolt, amikor kiszabadítottuk az Emirates-ből, csak a BL-elődöntőn ronggyá szaggatta a térdét.
slowmotion
Beki
Ökörség ennyi pénzt adni bárkiért is, szóval ezt kár nézni. Eladásokból egy elég nagy - ha nem a teljes - része fedezve lesz a 64 milliónak már idén nyáron.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
jelenleg jota aki érdekes, de remélem a sérülései miatt tűnik gyengébbnek mer tavaly meg nagyon jó voltAkik Núnezzel kapcsolatban érdeklődnek, azok a BL-t mennyire követték? Csak mert lehet jönni a portugál liga gyengeségével, de amikor a Bayern, a Barca, az Ajax és a Liverpool ellen is megvillansz (itt most konkrétan gólra gondolok), akkor azért aligha lehet a gyenge ellenfelekkel takarózni. Én nagyon örültem, amikor felvetették a MIlannál, rá is fért volna a csapatra egy ilyen csatár, természetesen erre azért esély nem voltDíaz kapcsán is lehetett januárban olvasni, hogy csak a portugál liga az, ahonnan jön. Aztán tessék, egyből beilleszkedett és nagyon is hasznosan játszott.
Wyatt
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Akik Núnezzel kapcsolatban érdeklődnek, azok a BL-t mennyire követték? Csak mert lehet jönni a portugál liga gyengeségével, de amikor a Bayern, a Barca, az Ajax és a Liverpool ellen is megvillansz (itt most konkrétan gólra gondolok), akkor azért aligha lehet a gyenge ellenfelekkel takarózni. Én nagyon örültem, amikor felvetették a MIlannál, rá is fért volna a csapatra egy ilyen csatár, természetesen erre azért esély nem voltDíaz kapcsán is lehetett januárban olvasni, hogy csak a portugál liga az, ahonnan jön. Aztán tessék, egyből beilleszkedett és nagyon is hasznosan játszott.
Wyatt
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
😃Pokettinot kirugtak a tottenhamtol😀Nem Conte a Tottenham edzoje?
YoungZeeZee
Toto21

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Majd meglátod. Én a holland kupadöntőn csak lestem, hogy ki ez a csávó, brutálisan nyomta, kitűnt a mezőnyből teljesen.szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.nem tudom kit varok jobban. ot vagy Mazrauiot?Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.Official announcement expected in the next hours for Ryan Gravenberch to FC Bayern. Been told today is the day, after contract signed and sealed until June 2027. 🔴🇳🇱 #FCBayern
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 13, 2022
Tweets and club statement are finally coming after deal agreed in April and now completed. pic.twitter.com/e8qCQzzakF
empty taxi
davemayer
csebi
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal

szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.nem tudom kit varok jobban. ot vagy Mazrauiot?Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.Official announcement expected in the next hours for Ryan Gravenberch to FC Bayern. Been told today is the day, after contract signed and sealed until June 2027. 🔴🇳🇱 #FCBayern
Tweets and club statement are finally coming after deal agreed in April and now completed. pic.twitter.com/e8qCQzzakF
empty taxi
davemayer
csebi
Pokettinot kirugtak a tottenhamtol😀Nem Conte a Tottenham edzoje?
YoungZeeZee
nem tudom kit varok jobban. ot vagy Mazrauiot?Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.Official announcement expected in the next hours for Ryan Gravenberch to FC Bayern. Been told today is the day, after contract signed and sealed until June 2027. 🔴🇳🇱 #FCBayern
empty taxi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Nunez pedig pont a holland (ő jött később talán ugye (?)) óta a legdragabb igazolás.nézd, Suareznek sem volt több jó szezonja két év után, igaz ő még másfél évet maradt az Ajaxban, míg ki nem nőtte. és hát akkor még nem történt meg a Neymar-Mbappé-féle kitörés, ami a csillagos égig srófolta az árakat.1 jó szezon után ennyit adni érte ökörség, lelkük rajta, analitika ide vagy oda, tipikus PL move, részemről zártam a dolgot.na most nem hibáztatlak azért, mert halvány lila fingod sincs a Liverpool scoutingjáról 😉, de röviden összefoglalva sosem egy szezonból indulnak ki, és elég durván data driven megközelítést alkalmaznak.Darwin done deal. 🍾Újabb tipikus PL-es igazolás... 1 szezonos csatár? Pipa. Adjunk ki csillagászati összeget támadóért ismét? Pipa.
alatriste
Beki
ha valaki szexi meg menő játékosokat igazol ész és koncepcó nélkül, az a piros menkeszteri csapat. a Liverpoolnál a legnagyobb "flop" pénzügyileg az Keita, aki fizikailag kevés a PL-hez, egyébként a bundásban simán elkaristolt.
még Oxlade-Chamberlain is baszó idényt tolt, amikor kiszabadítottuk az Emirates-ből, csak a BL-elődöntőn ronggyá szaggatta a térdét.
slowmotion
Beki
meglátjuk, mondta az egyszeri vak koldus, de eddig a prime igazolások (VVD, Alisson) mind bejöttek.
slowmotion
Nekem tetszett az ellenünk lévő meccseken, nyilván úgy mostantól soha nem kell szinte jatszania, hisz most bekerült egy baromi domimans taktikaju csapatba.
En nem tudok, de ami fontosabb nem is akarok okoskodni meg látszatelemezni. Amit a scouting csinal Liverpoolban Kloppal együtt az a legteteje a szakmai munkának. Bárkit hoznak, bármit csinálnak én elhiszem nekik. Tettek annyit, vakon bízok minden döntésben. Sajnalom ugyanakkor Manét, de ez a classic trió lassan kiöregedik/dett.
Luis Diaz, Nunez, Jota fiatal és ahogy nézem Mo is marad és ez a 4es fog elől forogni. +Boby ❤️
Legalább egyelőre "csak" egy legenda megy még le.
Sajnálatos, de szükséges a fiatalitas.

Liverpool Fc
nézd, Suareznek sem volt több jó szezonja két év után, igaz ő még másfél évet maradt az Ajaxban, míg ki nem nőtte. és hát akkor még nem történt meg a Neymar-Mbappé-féle kitörés, ami a csillagos égig srófolta az árakat.1 jó szezon után ennyit adni érte ökörség, lelkük rajta, analitika ide vagy oda, tipikus PL move, részemről zártam a dolgot.na most nem hibáztatlak azért, mert halvány lila fingod sincs a Liverpool scoutingjáról 😉, de röviden összefoglalva sosem egy szezonból indulnak ki, és elég durván data driven megközelítést alkalmaznak.Darwin done deal. 🍾Újabb tipikus PL-es igazolás... 1 szezonos csatár? Pipa. Adjunk ki csillagászati összeget támadóért ismét? Pipa.
alatriste
Beki
slowmotion
Beki
meglátjuk, mondta az egyszeri vak koldus, de eddig a prime igazolások (VVD, Alisson) mind bejöttek.
1 jó szezon után ennyit adni érte ökörség, lelkük rajta, analitika ide vagy oda, tipikus PL move, részemről zártam a dolgot.na most nem hibáztatlak azért, mert halvány lila fingod sincs a Liverpool scoutingjáról 😉, de röviden összefoglalva sosem egy szezonból indulnak ki, és elég durván data driven megközelítést alkalmaznak.Darwin done deal. 🍾Újabb tipikus PL-es igazolás... 1 szezonos csatár? Pipa. Adjunk ki csillagászati összeget támadóért ismét? Pipa.
alatriste
Beki
slowmotion
na most nem hibáztatlak azért, mert halvány lila fingod sincs a Liverpool scoutingjáról 😉, de röviden összefoglalva sosem egy szezonból indulnak ki, és elég durván data driven megközelítést alkalmaznak.Darwin done deal. 🍾Újabb tipikus PL-es igazolás... 1 szezonos csatár? Pipa. Adjunk ki csillagászati összeget támadóért ismét? Pipa.
alatriste
Beki
Ha a fő rivális szerez egy Haalandot, te meg eladod a legjobb csatarod muszáj extrát hozni akár drágán is mert esélyed se lesz versenyezni vele. Nincs idő felépíteni valakitDarwin done deal. 🍾Újabb tipikus PL-es igazolás... 1 szezonos csatár? Pipa. Adjunk ki csillagászati összeget támadóért ismét? Pipa.
alatriste
Beki
Amúgy Liverpool, nem kell túlmisztifikálni, valszeg kidobta nekik az analitika, és tuti jó lesz 😀Pont ilyen mélyelemzésre számítottam 😀Tesóm nagy Benficás, kérdeztem tőle hogy mit tud ez a gyerek hogy ennyien akarják, annyit válaszolt hogy "focizni" 😀Darwin done deal. 🍾Ha már ti lettetek a befutók, megkérdezem tőletek. Ti nem féltek egy kicsit tőle? Én csak összevágott videókban láttam játszani, szóval abból nem vonnék le semmilyen következtetést. Viszont nem arról van szó, hogy az elmúlt 3-4 évben egy top 5 bajnokságban hozta a jó számokat, hanem kb egy jó éve volt egy közepes portugál bajnokságban. Számok alapján nekem kicsit túlzó az a 100 milla. Mondjuk Klopp nem igazán szokott befürödni a drága igazolásokkal.
alatriste
dugo93
eaglesmcnabb
dugo93
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!