Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 168
Ökörség ennyi pénzt adni bárkiért is, szóval ezt kár nézni. Eladásokból egy elég nagy - ha nem a teljes - része fedezve lesz a 64 milliónak már idén nyáron.
Mikey
elvileg 100 milláért tervezünk eladni játékosokat

www.thisisanfield.com/2022/06/liverpool-hoping-to-raise-100-million-by-selling-5-players-this-summer/
Negritis
mondjuk Edwards szögre akasztotta az öltönyt, nem tudom, Ward tud-e majd hasonlóképpen áron felül rásózni másokra nálunk feleslegesnek ítélt embereket.
slowmotion
Azert ha a világ top2-3 csapatában létszámfeletti vagy az még nem jelenti, hogy a kutyának nem kellenél. Elég sok Pool peremember tudna 1 vagy 2 szinttel lejjebb nagyon jó, vagy akár kulcs játékos is lenni.
alatriste
Nézd meg Stylest 😉
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 529 — Bla, bla, bla
Ökörség ennyi pénzt adni bárkiért is, szóval ezt kár nézni. Eladásokból egy elég nagy - ha nem a teljes - része fedezve lesz a 64 milliónak már idén nyáron.
Mikey

www.thisisanfield.com/2022/06/liverpool-hoping-to-raise-100-million-by-selling-5-players-this-summer/
Negritis
mondjuk Edwards szögre akasztotta az öltönyt, nem tudom, Ward tud-e majd hasonlóképpen áron felül rásózni másokra nálunk feleslegesnek ítélt embereket.
slowmotion
Azert ha a világ top2-3 csapatában létszámfeletti vagy az még nem jelenti, hogy a kutyának nem kellenél. Elég sok Pool peremember tudna 1 vagy 2 szinttel lejjebb nagyon jó, vagy akár kulcs játékos is lenni.
alatriste
Minimanót megnézném olcsóért a Milanban RWnek Szélvészméker helyett...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mikey

Negritis
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
Mikey

Negritis
több mint 3 éve
Akik Núnezzel kapcsolatban érdeklődnek, azok a BL-t mennyire követték? Csak mert lehet jönni a portugál liga gyengeségével, de amikor a Bayern, a Barca, az Ajax és a Liverpool ellen is megvillansz (itt most konkrétan gólra gondolok), akkor azért aligha lehet a gyenge ellenfelekkel takarózni. Én nagyon örültem, amikor felvetették a MIlannál, rá is fért volna a csapatra egy ilyen csatár, természetesen erre azért esély nem volt
Wyatt
Díaz kapcsán is lehetett januárban olvasni, hogy csak a portugál liga az, ahonnan jön. Aztán tessék, egyből beilleszkedett és nagyon is hasznosan játszott.
Mikey
jelenleg jota aki érdekes, de remélem a sérülései miatt tűnik gyengébbnek mer tavaly meg nagyon jó volt
Negritis
neki vannak on-off periódusai, tavaly is voltak szerintem.
év elején meg fosta a gólokat.

az a lényeg, hogy mindig legyen valaki, aki a hátára veszi a csapatot.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 106 — The Mathematician
Mikey

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 376
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Újabb tipikus PL-es igazolás... 1 szezonos csatár? Pipa. Adjunk ki csillagászati összeget támadóért ismét? Pipa.
Beki
na most nem hibáztatlak azért, mert halvány lila fingod sincs a Liverpool scoutingjáról 😉, de röviden összefoglalva sosem egy szezonból indulnak ki, és elég durván data driven megközelítést alkalmaznak.
ha valaki szexi meg menő játékosokat igazol ész és koncepcó nélkül, az a piros menkeszteri csapat. a Liverpoolnál a legnagyobb "flop" pénzügyileg az Keita, aki fizikailag kevés a PL-hez, egyébként a bundásban simán elkaristolt.
még Oxlade-Chamberlain is baszó idényt tolt, amikor kiszabadítottuk az Emirates-ből, csak a BL-elődöntőn ronggyá szaggatta a térdét.
slowmotion
1 jó szezon után ennyit adni érte ökörség, lelkük rajta, analitika ide vagy oda, tipikus PL move, részemről zártam a dolgot.
Beki
Valóban egyszerűbb ennyivel elintézni, mint utánaolvasni annak és elgondolkodni azon, hogy mi alapján igazol a Liverpool.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 106 — The Mathematician
Akik Núnezzel kapcsolatban érdeklődnek, azok a BL-t mennyire követték? Csak mert lehet jönni a portugál liga gyengeségével, de amikor a Bayern, a Barca, az Ajax és a Liverpool ellen is megvillansz (itt most konkrétan gólra gondolok), akkor azért aligha lehet a gyenge ellenfelekkel takarózni. Én nagyon örültem, amikor felvetették a MIlannál, rá is fért volna a csapatra egy ilyen csatár, természetesen erre azért esély nem volt
Wyatt
Díaz kapcsán is lehetett januárban olvasni, hogy csak a portugál liga az, ahonnan jön. Aztán tessék, egyből beilleszkedett és nagyon is hasznosan játszott.
Mikey
jelenleg jota aki érdekes, de remélem a sérülései miatt tűnik gyengébbnek mer tavaly meg nagyon jó volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 376
Wyatt

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
Pokettinot kirugtak a tottenhamtol😀
YoungZeeZee
Nem Conte a Tottenham edzoje?
Toto21
😃
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 455 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Este 8-tól Ausztrália-Peru pótselejtező!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/06/13/katari-vilagbajnoksag-felautomata-videobiro-ot-csere/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"

empty taxi
Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.
davemayer
nem tudom kit varok jobban. ot vagy Mazrauiot?
csebi
szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.
Toto21
Majd meglátod. Én a holland kupadöntőn csak lestem, hogy ki ez a csávó, brutálisan nyomta, kitűnt a mezőnyből teljesen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073

empty taxi
Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.
davemayer
csebi
szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073
YoungZeeZee
Nem Conte a Tottenham edzoje?
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 951 — Lucas Scott

empty taxi
davemayer

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 540
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 529 — Bla, bla, bla
Raiolová  www.origo.hu/sport/futball/20220602-labdarugas-egy-no-veszi-at-a-leghiresebb-jatekosugynok-mino-raiola-ugyeit.html

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Újabb tipikus PL-es igazolás... 1 szezonos csatár? Pipa. Adjunk ki csillagászati összeget támadóért ismét? Pipa.
Beki
na most nem hibáztatlak azért, mert halvány lila fingod sincs a Liverpool scoutingjáról 😉, de röviden összefoglalva sosem egy szezonból indulnak ki, és elég durván data driven megközelítést alkalmaznak.
ha valaki szexi meg menő játékosokat igazol ész és koncepcó nélkül, az a piros menkeszteri csapat. a Liverpoolnál a legnagyobb "flop" pénzügyileg az Keita, aki fizikailag kevés a PL-hez, egyébként a bundásban simán elkaristolt.
még Oxlade-Chamberlain is baszó idényt tolt, amikor kiszabadítottuk az Emirates-ből, csak a BL-elődöntőn ronggyá szaggatta a térdét.
slowmotion
1 jó szezon után ennyit adni érte ökörség, lelkük rajta, analitika ide vagy oda, tipikus PL move, részemről zártam a dolgot.
Beki
nézd, Suareznek sem volt több jó szezonja két év után, igaz ő még másfél évet maradt az Ajaxban, míg ki nem nőtte. és hát akkor még nem történt meg a Neymar-Mbappé-féle kitörés, ami a csillagos égig srófolta az árakat.

meglátjuk, mondta az egyszeri vak koldus, de eddig a prime igazolások (VVD, Alisson) mind bejöttek.
slowmotion
Nunez pedig pont a holland (ő jött később talán ugye (?)) óta a legdragabb igazolás.

Nekem tetszett az ellenünk lévő meccseken, nyilván úgy mostantól soha nem kell szinte jatszania, hisz most bekerült egy baromi domimans taktikaju csapatba.
En nem tudok, de ami fontosabb nem is akarok okoskodni meg látszatelemezni. Amit a scouting csinal Liverpoolban Kloppal együtt az a legteteje a szakmai munkának. Bárkit hoznak, bármit csinálnak én elhiszem nekik. Tettek annyit, vakon bízok minden döntésben. Sajnalom ugyanakkor Manét, de ez a classic trió lassan kiöregedik/dett.
Luis Diaz, Nunez, Jota fiatal és ahogy nézem Mo is marad és ez a 4es fog elől forogni. +Boby ❤️
Legalább egyelőre "csak" egy legenda megy még le.
Sajnálatos, de szükséges a fiatalitas.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Beki
slowmotion
Beki
nézd, Suareznek sem volt több jó szezonja két év után, igaz ő még másfél évet maradt az Ajaxban, míg ki nem nőtte. és hát akkor még nem történt meg a Neymar-Mbappé-féle kitörés, ami a csillagos égig srófolta az árakat.

meglátjuk, mondta az egyszeri vak koldus, de eddig a prime igazolások (VVD, Alisson) mind bejöttek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Beki
slowmotion
több mint 3 éve
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Beki
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Beki
Ha a fő rivális szerez egy Haalandot, te meg eladod a legjobb csatarod muszáj extrát hozni akár drágán is mert esélyed se lesz versenyezni vele. Nincs idő felépíteni valakit

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Ha már ti lettetek a befutók, megkérdezem tőletek. Ti nem féltek egy kicsit tőle? Én csak összevágott videókban láttam játszani, szóval abból nem vonnék le semmilyen következtetést. Viszont nem arról van szó, hogy az elmúlt 3-4 évben egy top 5 bajnokságban hozta a jó számokat, hanem kb egy jó éve volt egy közepes portugál bajnokságban. Számok alapján nekem kicsit túlzó az a 100 milla. Mondjuk Klopp nem igazán szokott befürödni a drága igazolásokkal.
dugo93
Tesóm nagy Benficás, kérdeztem tőle hogy mit tud ez a gyerek hogy ennyien akarják, annyit válaszolt hogy "focizni" 😀
eaglesmcnabb
Pont ilyen mélyelemzésre számítottam 😀
dugo93
Amúgy Liverpool, nem kell túlmisztifikálni, valszeg kidobta nekik az analitika, és tuti jó lesz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!