Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha az ember félreteszi az elmúlt évek rossz tapasztalatait, Orbán-fóbiáját, a "minden mindig úgyis szar" alap magyar életérzést, akkor reálisan megállapítható hogy a magyar válogatott "A" játéka felnőtt a világ elitjéhez.Igaz és sajnálatos, hogy azért jópárszor van még "B" és "C" játék is, de már eljutottunk arra a szintre, hogy a világ bármelyik válogatottját meg tudjuk verni tétmeccsen, és ez már realitás és fasza.
Újra lett a magyar csapatnak töke, tartása, ambíciója és hite abban, hogy akármelyik válogatott ellen van keresnivalója.
Ettől még a magyar foci egésze egy posványszar, de most már bármikor kijöhet úgy a lépés, hogy le lehet úgy ülni meccset nézni, hogy nyerhetünk.
Bármelyik csapat ellen, legyen az német, francia, angol, szerb, orosz vagy török, egyre megy.
És nekem ez alapvetően igencsak tetszik.
több mint 3 éve
Őszintén nagyon kiváncsi vagyok Ádám Martin hol fog kikötni a nyáron.Dicséretes a 31 gólja, DE eléggé beárazta az is, hogy Rossi 20-25 percre tartja elégnek max. a nemzetköziben. Tegnap 3x szépen nyert fejpárbajt, de a futó sebessége a labdanélküli játékban ill. annak hiánya nagyon szembetűnő.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
omfgLOOOOOOL
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/nl-nem-a-bl-cimvedo-uj-igazolasa-hanem-adam-martin-a-legfelkapottabb-a-transfermarkton-2897323
Negritis
több mint 3 éve
TEAMS STILL REPRESENTED IN COMPETITIONClub
Squad
ø-Age
Market Value
ø-Market Value
England England 27 26.4 €1.32bn €48.70m
France France 25 27.4 €1.08bn €43.12m
Germany Germany 25 27.4 €836.50m €33.46m
Portugal Portugal 23 28.2 €764.50m €33.24m
Spain Spain 24 27.7 €740.00m €30.83m
Italy Italy 31 26.0 €667.80m €21.54m
Belgium Belgium 30 29.1 €573.00m €19.10m
Netherlands Netherlands 25 27.6 €498.40m €19.94m
Croatia Croatia 28 27.3 €359.40m €12.84m
Denmark Denmark 25 27.9 €300.40m €12.02m
Poland Poland 36 27.5 €298.80m €8.30m
Austria Austria 25 27.6 €293.40m €11.74m
Switzerland Switzerland 26 28.7 €247.20m €9.51m
Wales Wales 29 26.7 €139.80m €4.82m
Czech Republic Czech Republic 24 27.7 €126.80m €5.28m
Hungary Hungary 26 27.4 €105.05m €4.04m
több mint 3 éve
omfgwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/nl-nem-a-bl-cimvedo-uj-igazolasa-hanem-adam-martin-a-legfelkapottabb-a-transfermarkton-2897323
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szoboszlai hozzáállását a lusta varázslóhoz tudnám hasonlítani. Amikor van kedve, mutatja magát. Látszik, hogy benne van az, amire szükségünk van, de valami miatt még nem jött ki. Az utolsó 10 percben háromszor is úgy indult be a baloldalon, ahogy tanítani lehet, de mire feleszméltek az NB1-ben pallérozódó játékosaink, már késő volt. Nagy szükségünk van rá, de hozzá társak kellenek. Reméljük sikerül.
Kálmán játéka nagyon tetszett, bár volt 2 olyan hátrapassza, a kapunk előtt, hogy lefőttem azonnal😃
Nagy Zsolt meg Fiola egy állat. Ekkora tüdővel nem tudom mikor láttam utoljára magyar játékosokat.
Ami nagyon szembetűnő, hogy durván keveset szabálytalankodunk. 6-7 fault van meccsenként. Persze vannak olyan szituációk, amiket nem fújnak le, vagy előnyszabály pl, de ellenfeleink renden 10-15 szabálytalanságot nyomnak ellenünk.
Rén 20 alatt nem hoztunk le meccset, számomra ez nagyon dicséretes.
Jó ez az út, tetszik.
több mint 3 éve
Szoboszlai szerintem elképesztően jó helyekre lép be, csak nem kap labdát.Terméstetesen volt néhány remek beindulás, leginkább kontráknál. Ellenben, ha teheted nézd vissza a mozgását a szürke mezőnyjátékban. Akkor amikor csak egy passz hiányozna, hogy a védelmi vonalból a középpályára rakjuk a labdát...
Amúgy hátulról nézve a meccset, a védekezesünk nagyon össze van rakva. Kár a gólért, ott Szalai elaludt, volt még a nagy helyzetük, de ott labdavesztésből fordultak ránk, azon kívül nagy helyzetük nem volt. Orbán lehet tvbol nem jön ki, de top class belső védő.
tüsi91
Szoboszlai 10-ből egyszer remek helyre lép be, egyszer remek beadás vagy lövés, ami meccseket dönthet el, de elit szinten kevés.
Én a védekezését is túlhypoltnak tartom. Qva nagy ígéret lehetne, de valami agyban, mentalitásban nem ok. Cáfoljon rám 😉
több mint 3 éve
Szoboszlain látszik hogy csak jó játékosokkal együtt képes igazán kiemelkedő teljesítményre. Ahhoz Egyenlőre kevés még hogy egyedül vigye a csapatot Bale módjára. Szimpatikus de sajnos csak lelkesedésben és szívben erős társai vannak akik legtöbben fejben és technikában nincsenek az ő szintjén az előre játékban. Beindul ő pont ahogy és amikor kell. csak mire észreveszik már késő vagy nem oda megy vissza a zsuga.
Jó lesz az majd.
több mint 3 éve
Hát emlékeim szerint régen júniusban totál bénák voltunk, ez csak az utóbbi időben van, hogy valami alakul ilyenkor. DeIgy van, ment az “idény végére elfáradtak a fiuk”
NB2
Ahogy szeptemberben az “idény eleji forma”
több mint 3 éve
Hát emlékeim szerint régen júniusban totál bénák voltunk, ez csak az utóbbi időben van, hogy valami alakul ilyenkor. De
több mint 3 éve
Nem lehetne, hogy csak júniusban legyenek a selejtezők is? 😊Ez vélhetően az egyik fele, bár az Eb-n az ellenfelek motiváltsága nem lehet érv.
Nem néztem statisztikákat, de két EB, a mostani NL sorozat, és emlékeim szerint a júniusi barátságos mérkőzések is gyakran adtak jó eredményt! Egyszerű a matek. A klubévadban kisajtolt sztároknál motiváltabbak vagyunk ilyenkor, és elértük azt a szintet, hogy ez egalizálni tudja a különbségeket.
clbass
Ami szerintem inkább számít, hogy az EB és a mostani NL meccsek előtt is tudtunk bő hetet, tavaly többet készülni. S ez nekünk extrán számít, hogy van idő gyakorolni. Pl szeptemberben van max 2-3 napod. Nem mindegy.
Szalai Attilán nagyon látszott hogy kihagyta a tavasz jó részét. Lang viszont védekezésben nagyon szépen teljesített. Csak a labdakihozataloknál látszik, hogy képességekben vannak gondok ha nála a labda.
több mint 3 éve
Remekül megmutatja mennyit ér a mennyei színvonalaNa ha valaki mégegyszer felveti h miért Szalai…adj neki pár évet majd kiforr a tehetsége 😀
Ádám Martin két hatalmas helyzete volt fejjel, feladta Neuernek.
tüsi91
Negritis
több mint 3 éve
Nem lehetne, hogy csak júniusban legyenek a selejtezők is? 😊Áh esélytelen, fizikailag és lehet mentálisan is ropi hozzá. Esetleg hatravont ék szerepben, kb Benzemasan folyamatosan visszalepve lehetne haszna, de érkezni nem nagyon tud a kapu felé
Nem néztem statisztikákat, de két EB, a mostani NL sorozat, és emlékeim szerint a júniusi barátságos mérkőzések is gyakran adtak jó eredményt! Egyszerű a matek. A klubévadban kisajtolt sztároknál motiváltabbak vagyunk ilyenkor, és elértük azt a szintet, hogy ez egalizálni tudja a különbségeket.
Rossi érdeme elvitathatatlan! Talán a taktika ls taktikai fegyelem a legnagyobb változás.
Legyen bármi Angliában, ez a három meccs nagyon pofás volt! Szerethető focit játszottunk...
Már csak Szalaival (helyével) kellene kezdeni valamit. Elvitathatatlan a vezetői értéke, és a letamadás irányítása is, de támadásban mára használhatatlan az (egyre kevesebb) kiharcolt szabálytalanság ellenére is. Ezen a meccsen most ívelgettünk is, de kár volt érte. Emlékeim szerint fejpárbajt sem nyert. Sajnos elfogyott erre a szintre, de nincs mögötte senki... Ádám mondjuk nem szállt be rosszul, mert mezőnyben is lehetett rá felpasszolni, fejpárbajt is nyert, de az a két fejes erős mehhh.
Szoboszlait nem értem még. Azaz részben értem, de kövezzetek meg, én nem szeretem a játékát. Hiába arany a lába, ha sokszor csalja a játékot. A támadásépítésben kimondottan ritkán vesz részt, és többször feltűnt, hogy felpasszok előtt direkt belép egy takart zónába pedig senkinek nem nyit utat és passzsávot. Egyszerűen mintha a mezőnyben nem akarná a labdát...Lehet, támadó szerepkörben hasznosabb lenne, mert a középpálya motorja szerintem soha nem lesz. Mennyire elborult ötlet lenne Szalai utódjaként játszatni a válogatottban?
Valahogy rá kéne venni, hogy brusztoljon is, és szerintem kész is a centerünk. Magas, meg tudja tartani a labdát, egy-két védőt le tud venni, és elég neki egy momentum egy jó lövéshez...
A csapat többi része felé semmi kivetnivalóm. Sőt! Legtöbbjük erőn felül teljesít 😉
clbass
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 540
Szoboszlai szerintem elképesztően jó helyekre lép be, csak nem kap labdát.Az elso golnal is labdavesztes volt.a vedo elcsipte a lasztit.felnezett es dobott egy 50 yardot.
Amúgy hátulról nézve a meccset, a védekezesünk nagyon össze van rakva. Kár a gólért, ott Szalai elaludt, volt még a nagy helyzetük, de ott labdavesztésből fordultak ránk, azon kívül nagy helyzetük nem volt. Orbán lehet tvbol nem jön ki, de top class belső védő.
tüsi91
több mint 3 éve
Szoboszlai szerintem elképesztően jó helyekre lép be, csak nem kap labdát.Amúgy hátulról nézve a meccset, a védekezesünk nagyon össze van rakva. Kár a gólért, ott Szalai elaludt, volt még a nagy helyzetük, de ott labdavesztésből fordultak ránk, azon kívül nagy helyzetük nem volt. Orbán lehet tvbol nem jön ki, de top class belső védő.
több mint 3 éve
Nem lehetne, hogy csak júniusban legyenek a selejtezők is? 😊Nem néztem statisztikákat, de két EB, a mostani NL sorozat, és emlékeim szerint a júniusi barátságos mérkőzések is gyakran adtak jó eredményt! Egyszerű a matek. A klubévadban kisajtolt sztároknál motiváltabbak vagyunk ilyenkor, és elértük azt a szintet, hogy ez egalizálni tudja a különbségeket.
Rossi érdeme elvitathatatlan! Talán a taktika ls taktikai fegyelem a legnagyobb változás.
Legyen bármi Angliában, ez a három meccs nagyon pofás volt! Szerethető focit játszottunk...
Már csak Szalaival (helyével) kellene kezdeni valamit. Elvitathatatlan a vezetői értéke, és a letamadás irányítása is, de támadásban mára használhatatlan az (egyre kevesebb) kiharcolt szabálytalanság ellenére is. Ezen a meccsen most ívelgettünk is, de kár volt érte. Emlékeim szerint fejpárbajt sem nyert. Sajnos elfogyott erre a szintre, de nincs mögötte senki... Ádám mondjuk nem szállt be rosszul, mert mezőnyben is lehetett rá felpasszolni, fejpárbajt is nyert, de az a két fejes erős mehhh.
Szoboszlait nem értem még. Azaz részben értem, de kövezzetek meg, én nem szeretem a játékát. Hiába arany a lába, ha sokszor csalja a játékot. A támadásépítésben kimondottan ritkán vesz részt, és többször feltűnt, hogy felpasszok előtt direkt belép egy takart zónába pedig senkinek nem nyit utat és passzsávot. Egyszerűen mintha a mezőnyben nem akarná a labdát...Lehet, támadó szerepkörben hasznosabb lenne, mert a középpálya motorja szerintem soha nem lesz. Mennyire elborult ötlet lenne Szalai utódjaként játszatni a válogatottban?
Valahogy rá kéne venni, hogy brusztoljon is, és szerintem kész is a centerünk. Magas, meg tudja tartani a labdát, egy-két védőt le tud venni, és elég neki egy momentum egy jó lövéshez...
A csapat többi része felé semmi kivetnivalóm. Sőt! Legtöbbjük erőn felül teljesít 😉
több mint 3 éve
A legjobb az egészben, hogy úgy mentem a meccsre, hogy simán benne van hogy megint pontot szerzünk, és ez megint teljesen megérdemelten össze is jött!
több mint 3 éve
Csak hízlalja a legendádat! 😊OFFBiztos I.K.T.R.I.A.D. szórakozott megint. Bocsi.
Iktriadtól kaptam egy like-ot, a következő pillanatban lefagyott a telóm.
Köszi Ik😃
ON
Willie Parker
iktriad
több mint 3 éve
Ahogy azt mindenki várta.🇭🇺🆚🇩🇪 A draw in Budapest means Hungary remain in second place in Group A3, above Germany & England👊#NationsLeague pic.twitter.com/YCuzxyxcS8
— UEFA Nations League (@EURO2024) June 11, 2022
több mint 3 éve
Szalai az egyiket tuti befejeli. Nem is értem hogy lehet behúzott nyakkal fejelni 😃Na ha valaki mégegyszer felveti h miért Szalai…tudod mindig az hiányzik, aki nincs a pályán 😊
tüsi91
NB2
A hangulat valami eszméletlen volt. A gólnál rengett a stadion alattunk.. szép volt!
több mint 3 éve
Na ha valaki mégegyszer felveti h miért Szalai…Rossit ismerve ezek utan amig Szalai jarni tud nem fogja lehozni. Utana is var meg majd 10 percet.
tüsi91
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Na ha valaki mégegyszer felveti h miért Szalai…adj neki pár évet majd kiforr a tehetsége 😀
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mindig is erosek voltunk baratsagos meccseken nagy csapatok ellen.De ezek nem barátságos meccsek.
Kenny
A legutóbbi EB-pótselejtezőt (meg valószínűleg a következőt is) ezeknek a meccseknek köszönhetjük.
több mint 3 éve
Na ha valaki mégegyszer felveti h miért Szalai…tudod mindig az hiányzik, aki nincs a pályán 😊
tüsi91