Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 608
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Ha már ti lettetek a befutók, megkérdezem tőletek. Ti nem féltek egy kicsit tőle? Én csak összevágott videókban láttam játszani, szóval abból nem vonnék le semmilyen következtetést. Viszont nem arról van szó, hogy az elmúlt 3-4 évben egy top 5 bajnokságban hozta a jó számokat, hanem kb egy jó éve volt egy közepes portugál bajnokságban. Számok alapján nekem kicsit túlzó az a 100 milla. Mondjuk Klopp nem igazán szokott befürödni a drága igazolásokkal.
dugo93
Tesóm nagy Benficás, kérdeztem tőle hogy mit tud ez a gyerek hogy ennyien akarják, annyit válaszolt hogy "focizni" 😀
eaglesmcnabb
Pont ilyen mélyelemzésre számítottam 😀

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Ha már ti lettetek a befutók, megkérdezem tőletek. Ti nem féltek egy kicsit tőle? Én csak összevágott videókban láttam játszani, szóval abból nem vonnék le semmilyen következtetést. Viszont nem arról van szó, hogy az elmúlt 3-4 évben egy top 5 bajnokságban hozta a jó számokat, hanem kb egy jó éve volt egy közepes portugál bajnokságban. Számok alapján nekem kicsit túlzó az a 100 milla. Mondjuk Klopp nem igazán szokott befürödni a drága igazolásokkal.
dugo93
Tesóm nagy Benficás, kérdeztem tőle hogy mit tud ez a gyerek hogy ennyien akarják, annyit válaszolt hogy "focizni" 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az elmúlt évtizedekben már sokszor volt nagy tervezgetés pár jobb meccs után mind válogatott, mind klub szinten, aztán jött hirtelen egy kijózanító gyomros.
Az hogy ez a lelkesedés értelmes maradjon, ahhoz első körben az kellene hogy holnap egy sima 3-4 gólos vereség ne érkezzen, ahogy idáig oly sokszor.
Holnap estére kiderül.
ozibozi
A pöcegödör csak forog tovább, senkinek se érdeke igazából a változás. A nagykutyák moshatjak tovább a pénzt, középszinten kiskiralykent élhet a maga prosztó szintjén, alul meg egy egy látszat intézkedés, hypevonat, média kamu vagy csillogó stadion elég, hogy nyomorultaknál beinduljon a nyáltermelés és felülírja a gondolkozást.

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 168
Az elmúlt évtizedekben már sokszor volt nagy tervezgetés pár jobb meccs után mind válogatott, mind klub szinten, aztán jött hirtelen egy kijózanító gyomros.
Az hogy ez a lelkesedés értelmes maradjon, ahhoz első körben az kellene hogy holnap egy sima 3-4 gólos vereség ne érkezzen, ahogy idáig oly sokszor.
Holnap estére kiderül.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Újabb tipikus PL-es igazolás... 1 szezonos csatár? Pipa. Adjunk ki csillagászati összeget támadóért ismét? Pipa.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 106 — The Mathematician
Alapvetoen ugy vagyok vele h a mindenkori golkiralyt meg kell hivni a valogatottba, mert nins olyan melyseg center posztob.aztan vagy bevalik vagy nem.
Lasd hanh vagy ki es a kispesti gyerek iscmar azt sem tudom h hivjak.
Mondjuk eddig nem nagyon jott be de ....
YoungZeeZee
Az optimális az lenne, ha a magyar bajnoksagbol eselye se lenne senkinek bekerulni a valogatottba.
gabokocka
az optimális az lenne ha lenne egy holland/belga szintű bajnokságunk ami tudna egy gerincet adni a válogatottnak
Negritis
Ahhoz sokkal több igazolt labdarúgó kellene, nézd meg Hollandiát pl.
Elsősorban a labdarúgás társadalmi rangját kellene felküzdeni újra, hogy a szülők szivesen adják edzésre a gyerekeket.
A keresztfiamat vinné most a vasas, de a testvéremék még gondolkodnak rajta, mert nehéz lenne megoldani az állandó pestre bejárást... gondolom jópár ilyen és ehhez hasonló sztori van, sok gyerek elkallódhat.
davemayer
Csilliard gyerek jar focizni, nem ezzel van a gond. Akik fociznak azokat kene megfelelo kepzesben reszesiteni megfelelo korulmenyek kozott.
gabokocka
rengeteg gyerek kerül bele a rendszerbe aki aztán gyorsan elveszti a lelkesedését mert nem feltétlen a tehetségesek kapják a lehetőségeket hanem a csókosok
a másik probléma a minőségük, de ez messzebb vezet

ak
gabokocka
Nem, ez a vágyálom kategória.
Még a holland/belga válogatott krémjét is légiósok adják.
Nálunk egy horvát/szerb vonal lehet reális, de sajnos attól is fényévekre vagyunk.
[/quote]nem a krémről beszélek hanem a gerincről akik mindig ott vannak mert a szövetség a helyi klubokra tud nyomást gyakorolni de a top4-5re nem
már egy délszláv rendszer is vágyálom kategória amúgy sajnos, de a rendszerben sztem akkora különbség nincs
tolják a fiatalokat akiket el lehet adni profitért vagy hazai nevelés vagy olyan légiós aki tehetséges és fiatal és valamiért lemaradt a többiek radarjáról
mivel a magyar játékosok így már 17-18 évesen oda kerülhetnének ha tényleg jók az egy jó gerinc lehetne a bajnokságnak

nem az lenne hogy 25-30 éves játékosokat követelünk a válogatottba mer milyen jó szezont futottak mint megváltó
1-1 meccsre jók lehetnek, de mire építesz vele?

a magyar sport egyik legnagyobb gondja az elmúlt 30 évben (amióta követem) hogy teljesen retardáltan bánunk a tehetségeinkkel
vagy elüldözzük őket és folyamatosan leugatjuk őket amikor még nem kéne
vagy 30 éves korukig várjuk hogy majd kijön a tehetség, ami persze sose jön ki mer valszeg ott se volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Ádám. Ilyen Böde chapter 2. Egyébként tömzsi, alacsony és lassú. Kezdősebessége a csigával egyenlő. Szegényt nagyon sajnáltam annál a hosszú indításnál, látszik hogy akart, csak a teste nem engedelmeskedett. Jó gyerek, de kezd elszaladni vele a ló, és ebben a média nagyon nem segít..
#JC6
hát Ádám tömzsinek tömzsi, lassúnak lassú, de hogy alacsony lenne... azért 191 centi megvan. szóval inkább a vastag csontjai miatti optikai csalódás mutatja alacsonynak
slowmotion
Böde technikailag 100x jobb volt, nem lehet őket (csak a termet alapján max) egy lapon említeni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

empty taxi
Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 454 — Cowboys fan
Ádám. Ilyen Böde chapter 2. Egyébként tömzsi, alacsony és lassú. Kezdősebessége a csigával egyenlő. Szegényt nagyon sajnáltam annál a hosszú indításnál, látszik hogy akart, csak a teste nem engedelmeskedett. Jó gyerek, de kezd elszaladni vele a ló, és ebben a média nagyon nem segít..
#JC6
hát Ádám tömzsinek tömzsi, lassúnak lassú, de hogy alacsony lenne... azért 191 centi megvan. szóval inkább a vastag csontjai miatti optikai csalódás mutatja alacsonynak
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 608
Darwin done deal. 🍾
alatriste

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Alapvetoen ugy vagyok vele h a mindenkori golkiralyt meg kell hivni a valogatottba, mert nins olyan melyseg center posztob.aztan vagy bevalik vagy nem.
YoungZeeZee
Az optimális az lenne, ha a magyar bajnoksagbol eselye se lenne senkinek bekerulni a valogatottba.
gabokocka
az optimális az lenne ha lenne egy holland/belga szintű bajnokságunk ami tudna egy gerincet adni a válogatottnak
Negritis
Elsősorban a labdarúgás társadalmi rangját kellene felküzdeni újra, hogy a szülők szivesen adják edzésre a gyerekeket.
A keresztfiamat vinné most a vasas, de a testvéremék még gondolkodnak rajta, mert nehéz lenne megoldani az állandó pestre bejárást... gondolom jópár ilyen és ehhez hasonló sztori van, sok gyerek elkallódhat.
davemayer
De várjál, nemrég azt írtad hogy 10 éve itthon is már jól mennek a dolgok, hány év (és persze stadion) kell ahhoz, hogy a minden másnál ezerszer megkülönböztetettebb státuszban levő labdarúgás "társadalmi rangja" újra magas legyen?

Vagy a tao és stadionpénzek ellopása mellett (helyett...) az igazolt labdarúgók és a hozzáértő edzők számát kellett volna feljebb tornázni?
r.baggio
Te nem tudsz olvasni, vagy csak nem emlékszel dolgokra

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 004 — no es importante
YoungZeeZee
gabokocka
Negritis
davemayer
De várjál, nemrég azt írtad hogy 10 éve itthon is már jól mennek a dolgok, hány év (és persze stadion) kell ahhoz, hogy a minden másnál ezerszer megkülönböztetettebb státuszban levő labdarúgás "társadalmi rangja" újra magas legyen?

Vagy a tao és stadionpénzek ellopása mellett (helyett...) az igazolt labdarúgók és a hozzáértő edzők számát kellett volna feljebb tornázni?

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 290 — Keep pounding
YoungZeeZee
gabokocka
Negritis
davemayer
Csilliard gyerek jar focizni, nem ezzel van a gond. Akik fociznak azokat kene megfelelo kepzesben reszesiteni megfelelo korulmenyek kozott.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Darwin done deal. 🍾

Liverpool Fc
több mint 3 éve
YoungZeeZee
gabokocka
Negritis

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 336 — nabege2@yahoo.com
YoungZeeZee
gabokocka
Negritis
Nálunk egy horvát/szerb vonal lehet reális, de sajnos attól is fényévekre vagyunk.
Mindegy, most örüljünk a válogatottnak, még egy meccsnyi helytállás kell, aztán lassan kezdődik a mennyei 🤣
gabokocka
Gyakorlatilag már sokszor leírtuk, hogy limitálni kéne a fizetéseket, és aki többet akar keresni, annak irány nyugat. De így, hogy 40-50 milliót kereshetsz itthon a posványban, hülyék lennének kimenni gürizni.
Meg az utánpótlást kéne segíteni, hogy a klubok kaszálhassanak azzal, ha eladod a tehetségeidet.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 290 — Keep pounding
YoungZeeZee
gabokocka
Negritis
Mindegy, most örüljünk a válogatottnak, még egy meccsnyi helytállás kell, aztán lassan kezdődik a mennyei 🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 106 — The Mathematician
YoungZeeZee
gabokocka

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Este Palermo-Padova playoff döntő visszavágó.
Tavaly a Padova ugyanitt bukott el (első meccset 1-0-ra hozta a Palermo).
warr_b
A történelem ismételte önmagát 😁
warr_b
Még Ronaldo-t is kiállították 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 455 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Este Palermo-Padova playoff döntő visszavágó.
Tavaly a Padova ugyanitt bukott el (első meccset 1-0-ra hozta a Palermo).
warr_b
A történelem ismételte önmagát 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
YoungZeeZee
A mindenkori gólkirály durván beárazta eddig a magyar NB1-et a válogatottban.

Eppel. Vicc kategória. Nézzük is meg hol tart, ha már megemlítettük.
Mekkora cummantást kapott azután a szezon után, te jó ég…

Hahn. A ropiember. Rossz ránézni. Valami 20on X meccs a DAC-ban, 3 gól, az egyik 11-es. Megeszik a szlovák védők reggelire…

A legszomorúbb az egészben az, hogy ezek a játékosok 26-27-28 évesen jöttek rá arra, hogy a profi futballhoz edzés után plusz edzés, 2x annyi konditerem, dietetikus/táplálkozási tanácsadó és személyi edző is kell. Mi a szart csináltak addig?

Nekem ez örök vesszőparipám itt is, meg akkor is, amikor mennyei labdakergetőkkel találkozom, mert nem fér a fejembe, mi a pöcsöm folyik az NB1-ben a klubok 90%-nál. De lehet mondani a mennyei 2-t is.
Aztán bekérdez a riporter Nagy Zsoltnál hogy külföld? 29 évesen ember. Kidobnám a tv-t idegességemben, mert ilyen nincs, nem létezik és mégis van…

Ez az állandó felszopás kikészít. Egy rohadt, belülről rothadó rendszer, leöntve sziruppal.
20 óra alatt 24 cikk a Nemzeti Sporton. A külföldi lapok elintézik 2-3 cikkel. Ellenben a magyarok? Egy mocskos rendszer kiszolgálói.

Persze csodálatosak ezek az eredmények, de ha a Lipcse visszarendeli a magyar játékosait plusz van 1-2 sérültünk, akkor nemhogy egy német, hanem egy Andorra is nagy falat.. megint jön az álomvilág, aztán meg a pokolba Rossival. És soha a büdös életbe nem fogják ezt belátni. Mindig más lesz a hibás…
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
Bele-belenézve a tegnapi meccs ismétlésébe két dolog jött le újra, az egyik hogy ez a kapott gól ez egy pancserság volt, gyorsan felejtsük el mert magyarázhatatlan.
A másik pedig, hogy ez a Styles gyerek ez simán két ember helyett játszott és konkrétan a meccs embere volt.
ozibozi
Baggio szerint gyenge
#JC6
?
r.baggio
Bocs a meccs hevében mintha nálad láttam volna hasonló kommentet. Kerestem, de most nem lelem😃
Ezer bocs
több mint 3 éve
Bele-belenézve a tegnapi meccs ismétlésébe két dolog jött le újra, az egyik hogy ez a kapott gól ez egy pancserság volt, gyorsan felejtsük el mert magyarázhatatlan.
A másik pedig, hogy ez a Styles gyerek ez simán két ember helyett játszott és konkrétan a meccs embere volt.
ozibozi
Baggio szerint gyenge
#JC6
?

---