Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Hanyadek nemzet.
Kenny
Ahogy a magyar magukat drukkereknek nevezok egy jo resze is. Nem kell altalanositani, az angol es a magyar is tett eleget azert, hogy ruhellje fel Europa es be legyen skatulyazva.

Sajnos a focipalya mellett valahogy nem megy annyira szepen a szurkolas nekunk sem, mint pl a jeghoki meccseken, ahol minden meccs utan kb rank nyalaznak a kulfoldiek.

Na az a szep.
Stez
Azért kérlek ne tegyél minket egy polcra ezekkel, kikérem magamnak.
Vannak kretének a magyarok között is, de sem általános agresszivitásban, sem magyarázásban a kanyarban nem vagyunk hozzájuk képest.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azt nem értem,hogy VB selejtezőkön miért nem tudtunk így játszani végig...
Most amikor meg szinte nem számít egész pofás minden...
ThundersNFL
mert ott rendes csapatok ellen játszunk, akik nem kísérleteznek...
Klaci79
De ha ennek hangot merek adni akkor hazaáruló mocsok vagyok....
ThundersNFL
hát...aki annak tart...annak adsz a véleményére? csak észrevette már mindenki, hogy nincs barátságos meccs, hanem ez van helyette..
Klaci79
Azért azt az egy tényt tán még ti sem vitathatjátok, hogy az olasz, német, angol csapat rendelkezik legalább 3 garnitúra válogatottal, aki különb mint a mi csapatunk. Itt azért az angoloknal is van pár srác, akinek a vb helye nem biztos, ők biztosan nem veszik félvállról.

Nektek is van igazatok. De azt is el kell ismerni, hogy egy nálunk jobb csapat ellen egy stabil focira képesek vagyunk. A baj inkább akkor van, ha nekünk kellene kezdeményezni.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló

STOP THE COUNT!
Kenny
Elkezdtem ezen gondolkodni, hogy ha mi tovább mennénk akkor megvan az eb? Mondjuk erre meg igy is minimalis az esely, de ha itt nyernenk erre is megnyilna.
davemayer
Ennek semmi köze az EB-hez
Klaci79
Hat ez ilyen formaban nem igaz.
Mi ezzel baromi jol jarhatunk.
Kenny
Pótselejtezőre mehetünk majd vele...persze ez ahhoz képest, ahol a selejtezők után szoktunk állni, tényleg remek hír. De egyből ki nem lehet jutni.
Klaci79
Tehát nem igaz, hogy "semmi köze az EB-hez" 😊

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 331 — Invisible man
ThundersNFL
Klaci79
ThundersNFL
hát...aki annak tart...annak adsz a véleményére? csak észrevette már mindenki, hogy nincs barátságos meccs, hanem ez van helyette..
Klaci79
Amkor barátságos európa bajnokok leszünk?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 143 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Szalait ma rossz nézni, “meghal a pali”
Heisman
Ott hal meg a medencé, izééé focipályán.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
Sokatmondo, hogy Orban majdnem ongolja volt a legveszelyesebb angol tamadas.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
ThundersNFL
Klaci79
ThundersNFL
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 737 — "Montoya por favor!"
Szalait ma rossz nézni, “meghal a pali”

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Szalai 😃😃😃😃😃
#JC6
Annyira látványosan erre megy a játéka, hogy talán már kontraproduktív a bíróknál

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve

STOP THE COUNT!
Kenny
Elkezdtem ezen gondolkodni, hogy ha mi tovább mennénk akkor megvan az eb? Mondjuk erre meg igy is minimalis az esely, de ha itt nyernenk erre is megnyilna.
davemayer
Klaci79
Kenny
Pótselejtezőre mehetünk majd vele...persze ez ahhoz képest, ahol a selejtezők után szoktunk állni, tényleg remek hír. De egyből ki nem lehet jutni.
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 752 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL
Klaci79

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
Szalai 😃😃😃😃😃
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
Hanyadek nemzet.
Kenny
Ahogy a magyar magukat drukkereknek nevezok egy jo resze is. Nem kell altalanositani, az angol es a magyar is tett eleget azert, hogy ruhellje fel Europa es be legyen skatulyazva.

Sajnos a focipalya mellett valahogy nem megy annyira szepen a szurkolas nekunk sem, mint pl a jeghoki meccseken, ahol minden meccs utan kb rank nyalaznak a kulfoldiek.

Na az a szep.

több mint 3 éve
Fiola is lasszista. A földle lökte a négel gyeleket 😀
Matthew99
de dulván

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 143 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Matthew99
Mi a neved négell?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Az első meccsen asszony lebaszott, hogy miért nem arra fogadtam én is, hogy lövünk gólt. A másodikon is hallgattam, hogy ő megmondta. A harmadikon megkérdezte, hogy a németek még mindig jók? Mondom ők mindig. Na nem baj, figyeljem meg lövünk most is...

Szerencsére most épp nincs itthon, pedig ha elmondanám neki, hogy a nyereményt halmozva és folyamatosan visszaforgatva, egy 20asból most épp 5misit lehetne kivenni, asszem a kanapén aludnék 😃
Hanni
5 misit nehezen, az első meccsen 2.03 volt, a masik ket meccsen 1.66 es 1.63 - tudom mert megfogadtam 😁

Erre nem volt időm fogadni úgyh ezt nem tudom, de kb ugyanilyen odds lehetett, na most 20 ezernel 40-65-100 es most kb 200e lenne belole, nem 5 misi.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez a Filipsz harmadszor ütközik szabálytalanul, semmi sem jár érte

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!

STOP THE COUNT!
Kenny
davemayer
Klaci79

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 331 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
ThundersNFL
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 752 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
amúgy az jutott eszembe, hogy nálunk ennyire nincs senki, akit ki akarnánk próbálni?
miért ragaszkodik nagyjából ugyanahhoz a 11-hez Rossi?
nem ezeken a barátságos meccseken kellene kialakítani a csapatot az eb selejtezőre? vagy ha lesz selejtező, ezek a srácok játszanak és kész, ha sérültek, ha nem, ha eltiltottak, ha nem?
Klaci79
Nincs senki, 0
davemayer
ezeknél az angoloknál is játszik olyan, aki szerintem egy selejtezőn a büdös életben nem játszana...
Klaci79
Vagy max csereként 5 percet

Draft

több mint 3 éve

Draft

több mint 3 éve

STOP THE COUNT!
Kenny
davemayer
több mint 3 éve
Huszti anno ezért kapott rögtön pirosat a horvátok elleni vb-selejtezőn, aminek 0:3 lett a vége
r.baggio
Igen, tétmeccsen ez piros

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
amúgy az jutott eszembe, hogy nálunk ennyire nincs senki, akit ki akarnánk próbálni?
miért ragaszkodik nagyjából ugyanahhoz a 11-hez Rossi?
nem ezeken a barátságos meccseken kellene kialakítani a csapatot az eb selejtezőre? vagy ha lesz selejtező, ezek a srácok játszanak és kész, ha sérültek, ha nem, ha eltiltottak, ha nem?
Klaci79
Nincs senki, 0
davemayer
ezeknél az angoloknál is játszik olyan, aki szerintem egy selejtezőn a büdös életben nem játszana...