Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Életében?5-0!Werner eddig kaput se talált kb
r.baggio
Bazsinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kane sárga színészkedésért!
több mint 3 éve
Szórakozunk az angolokkal, de az a baj, hogy télen meg őket nézhetem a VB-n és nem minket 😕
több mint 3 éve
Kane te fax
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Csak 2 gólt 😀5-0!Werner eddig kaput se talált kb
r.baggio
Bazsinho
Amúgy a német keret egy szinttel jobb mint az olasz B/C
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Csoportelsõvel akarnak itt szórakozni a kutyaangolok. Ugyan már!Nekem detto, angolos ismeroseim mit fognak kapni, raadasul tobbseguk pool drukker 🤣
(Holnap mit fogom basztatni az angol kollégáimat, ha így marad. Jajjj te!)
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
5-2 volt eddig a legnagyobb siker5-0!hihetetlen! ennyivel sosem nyertek ellenük az fix. Fejből mondom csak,
r.baggio
Vrij6
Meg egy 4-1 pár éve
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ja közben meg Costa Rica amúgy 32. csapatként kijutott a vb-re, 1-0-ra nyertek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
5-0!hihetetlen! ennyivel sosem nyertek ellenük az fix. Fejből mondom csak,
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Csoportelsõvel akarnak itt szórakozni a kutyaangolok. Ugyan már!(Holnap mit fogom basztatni az angol kollégáimat, ha így marad. Jajjj te!)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Kb mindig az olaszok verték őketNémetek oktatják az olaszokat. A negyedik gól sakk matt volt..verték valaha ennyi góllal az olaszokat? 😮
Bazsinho
gamerkr
több mint 3 éve
5-0!

---
több mint 3 éve
Németek oktatják az olaszokat. A negyedik gól sakk matt volt..verték valaha ennyi góllal az olaszokat? 😮
Bazsinho
több mint 3 éve
egy nap szívnak az angolok meg az olaszok. Tetszik.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ez mondjuk mar tenyleg azKárogóMivan itt? 😆😆😆😆😆😆Sörmeccs amibe tudunk kapaszkodni ha rosszul mennek majd a dolgok...
Bazsinho
ThundersNFL
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én nem szoktam ezekre a hype vonatokra felülni, de ha ez a Sallai fiú így fejlődik, ígéretes karrier állhat előtte.Már évek óta írom, hogy Szoboszlai szintű hype-ot érdemelne, pályán és pályán kívül egyaránt rászolgált
Hanni

---
több mint 3 éve
Németek oktatják az olaszokat. A negyedik gól sakk matt volt..
több mint 3 éve
A jobblabas Sterling meg be lett kuldve a jobb szelre, ahol az egvilagon semmi haszna sem lehet.Zseni egy edzo.
több mint 3 éve
Ha igy marad, az nagyobb pofon mint barmilyen zart kapu.
több mint 3 éve
Na fütyülhetitek a sajátjaitokat, ne a mi himnuszunkat köcsögök!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
KárogóMivan itt? 😆😆😆😆😆😆Sörmeccs amibe tudunk kapaszkodni ha rosszul mennek majd a dolgok...
Bazsinho
ThundersNFL
több mint 3 éve
Én megelőlegeztem Rolinak a bizalmat a mezzel😃Sallai a kedvencemÉn még megvárom, hogy marad-e a Freiburgnál (remélem igen), és ha nem a Forest veszi meg Szalai Attilát, akkor berendelem végre a mezt
#JC6
r.baggio
több mint 3 éve
Én nem szoktam ezekre a hype vonatokra felülni, de ha ez a Sallai fiú így fejlődik, ígéretes karrier állhat előtte.
több mint 3 éve
Mivan itt? 😆😆😆😆😆😆Sörmeccs amibe tudunk kapaszkodni ha rosszul mennek majd a dolgok...
Bazsinho
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018