Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 004 — no es importante
Sallai a kedvencem
#JC6
Én még megvárom, hogy marad-e a Freiburgnál (remélem igen), és ha nem a Forest veszi meg Szalai Attilát, akkor berendelem végre a mezt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 040
Sallai Anglia királya 😀
Heisman
Figyeld meg elviszik majd mint Torghellét a nemet dupla után 😃
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Nem tudom illő lenne-e berakni Hobót

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 737 — "Montoya por favor!"
Sallai Anglia királya 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 260
Mivan itt? 😆😆😆😆😆😆
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
Legközelebb milyen selejtező lesz ami számít is valamit? EB?
ThundersNFL
mivel most lesz vb, marad az eb
több mint 3 éve
ÁDÁM MARTIN! Na tessék csak a németek ellen játszott rosszul 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
🤫🤫🤫🤫

több mint 3 éve
Váo, ez az Ádám

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 752 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Legközelebb milyen selejtező lesz ami számít is valamit? EB?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 013 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
SZEDD KI BOHÓC!!!
több mint 3 éve
Sallai a kedvencem
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 336 — nabege2@yahoo.com
már megérte Ádámot beküldeni
több mint 3 éve
Saka tényleg ilyen falábú?
ThundersNFL
Kalap szar, néha van pár jó megmozdulása de én nem értem hogy lehet szegény válogatott.
Ennyi erővel a mostani Rashford is lehetne...
davemayer
A kulonbseg h Rashford a palya kozelebe nem kerult, mig Sakanak kurva jo szezonja volt es 20 evesen az Arsenal legjobbja volt.
Stez
Én az arsenalos szezonjatól sem ájultam el, de ha te mondod elhiszem.
davemayer
O jo volt. Csak a popot lehet torolni vele, ha a gyagyas Southgate nem a posztjan jatszatja. Sakanak epp az az erossege, hogy jobbrol ballabaskent be tudja magat cselezni, mert gyors es technikas, az agytroszt meg kirakta a kp balszelere. Noha ott sincs elveszve, ballabaskent nem tud mit kezdeni, nem tud bevagni a oalya kozepe fele. Maximum elmegy a szelen aztan bead, mint ahogy az elso felidoben eroltettek is.
Stez
Pontosan. Sőt, Kane pont a csatár aki remekül one-two passzokkal egymást lövőhelyzetbe tudnák hozni a jobb oldalon. Kane ideális visszakészító csatár lenne neki.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Azért elmennek a nenikejukbe már, Szalai még statikai tanszék
Na gyerünk Ádám 😀

több mint 3 éve
Iszonyat kellemetlen ellenfelek vagyunk, tiszta ideg a fél angol csapat 😃
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073
Southgate-t ki kéne már rúgni. Osztrák válogatottnak is jót tett az edzőcsere, sokkal támadóbb focit játszanak és képesek gólt is lőni.

Anglia 4 meccs 1 gól ( büntetőből).
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 927 — Whoops, looks like something went wrong.
Saka tényleg ilyen falábú?
ThundersNFL
Kalap szar, néha van pár jó megmozdulása de én nem értem hogy lehet szegény válogatott.
Ennyi erővel a mostani Rashford is lehetne...
davemayer
A kulonbseg h Rashford a palya kozelebe nem kerult, mig Sakanak kurva jo szezonja volt es 20 evesen az Arsenal legjobbja volt.
Stez
Én az arsenalos szezonjatól sem ájultam el, de ha te mondod elhiszem.
davemayer
O jo volt. Csak a popot lehet torolni vele, ha a gyagyas Southgate nem a posztjan jatszatja. Sakanak epp az az erossege, hogy jobbrol ballabaskent be tudja magat cselezni, mert gyors es technikas, az agytroszt meg kirakta a kp balszelere. Noha ott sincs elveszve, ballabaskent nem tud mit kezdeni, nem tud bevagni a oalya kozepe fele. Maximum elmegy a szelen aztan bead, mint ahogy az elso felidoben eroltettek is.

több mint 3 éve
Miért engedik mostanában, hogy 20 méterről előrébb végezzék el a bedobásokat, mint ahol a labda kiment? Rohadtul idegesítő
r.baggio
Amikor mi dobunk is ezt mondod? 😃🫢
#JC6
Igen, nem értem hogy erre is miért nem lehet figyelni

---
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 107 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ez szép volt

több mint 3 éve
Miért engedik mostanában, hogy 20 méterről előrébb végezzék el a bedobásokat, mint ahol a labda kiment? Rohadtul idegesítő
r.baggio
Amikor mi dobunk is ezt mondod? 😃🫢
több mint 3 éve

---
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
hű az olaszok mennyivel jobbak voltak ennél az angol csapatnál...
Klaci79
És itt nem a tehetséggel van gond, hanem hogy 0 taktika és köcsög primadonnák
davemayer
Ez az
Geszkony óta nem tudtam az angoloknak szurkolni, kivéve ha Argentínával játszanak
Gergőbácsi
Nekem még az utóbbi kb 4 évig még ok volt, de azóta 0 karakter és mentalisan szarok.
Semmi szerethető játékos.

Gascoigne, régi szép idők...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sterling a pályán észre se vettem 😀😀😀