Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Goooooooool
több mint 3 éve
Cannavaron kemény volt ez az Al Caponés szerkó.
több mint 3 éve
A nagysegguNa majd Eddie boy beall a vegere es eldonti, meglassatokNketiah?
Borbinho
Heisman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Turpinnél még.mindig működik a feltételes reflex, ha valaki lefekszik és megfogja a fejet, akkor lefújja
több mint 3 éve
Militao meguszott egy sargatén már a sérójára adtam volna meccs előtt egyet
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Militao meguszott egy sargat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Na majd Eddie boy beall a vegere es eldonti, meglassatokNketiah?
Borbinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nekem rohadtul bejön, hogy nem fúj le minden szart a bíró!
több mint 3 éve
Na majd Eddie boy beall a vegere es eldonti, meglassatok
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Jaja azert írtam, és Ederson még rosszabb. Előre látom hogy egy ilyen miatt esnek ki a vb-n a nyolc kozott.😀Mondjuk benne pont ott van egy ordas nagy hiba az utobbi ket ev alapjan.Persze, de akkor mire alapozunk, Allison hátha rug egy öngólt? XDMég mindig gólra játszanak 😁Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
Jatek kepe alapjan a 0-0 hízelgő, allison nelkul nem talalunk be ma soha.
Hihetetlen baz, 10. Pervcen mértem egy vérnyomast kivancsisagbol, 181/109, ancelottinak meg lehet vagy 90/60 vagy 40es pulzussal, majd 0-2nél cserel a 85.be ...
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Amugy mindenki kurva gyenge, akitol varnank a teljesitmenyt. Thiago nulla, Diaz nulla, Szalah nulla, a masik oldalon meg Casemiro, Kroos es Modric siralom, Benzema full egyedul futkarozik elol, Vinicius meg megprobalt elmenni ketszer a szelen, abbol futotta egy beadasloves probalkozasra, de ennyi.
több mint 3 éve
se mvp se bajnokKibbbbaszottttt MVP🤣VARpool paid the refs… that’s a goal
— Joel “Troel” Embiid (@JoelEmbiid) May 28, 2022
Sixo
eaglesmcnabb
és lehet egyik se lesz sose, mondjuk nem véletlen mer a játékkal kéne foglalkoznia meg a csapattársaival a bírózás helyett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Majd jol fejbe terdeli Ramos a lelatorolMondjuk benne pont ott van egy ordas nagy hiba az utobbi ket ev alapjan.Persze, de akkor mire alapozunk, Allison hátha rug egy öngólt? XDMég mindig gólra játszanak 😁Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
Hihetetlen baz, 10. Pervcen mértem egy vérnyomast kivancsisagbol, 181/109, ancelottinak meg lehet vagy 90/60 vagy 40es pulzussal, majd 0-2nél cserel a 85.be ...
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
Stez
több mint 3 éve
Kibbbbaszottttt MVP🤣VARpool paid the refs… that’s a goal
Sixo
több mint 3 éve
csak aztán jött az UEFAlona 😕egyszer az Arsenal úgy vezetett a Barcelona ellen (igen, amikor RVP-t labdaelrúgásért második sárgával állították ki), hogy egyetlen egyszer nem rúgtak kapura, szögletből Buszkeccről pattant saját kapuba a labda.Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Mondjuk benne pont ott van egy ordas nagy hiba az utobbi ket ev alapjan.Persze, de akkor mire alapozunk, Allison hátha rug egy öngólt? XDMég mindig gólra játszanak 😁Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Persze, de akkor mire alapozunk, Allison hátha rug egy öngólt? XDMég mindig gólra játszanak 😁Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
több mint 3 éve
VARpool paid the refs… that’s a goal
Sixo
több mint 3 éve
Egy klasszikust ideznek.De, újra
Most akkor Pochettino mar nem a Spurs edzoje?
Coolearie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
MNaris megy a meccs? Azt hittem, csak 36 perc mulva.
több mint 3 éve
egyszer az Arsenal úgy vezetett a Barcelona ellen (igen, amikor RVP-t labdaelrúgásért második sárgával állították ki), hogy egyetlen egyszer nem rúgtak kapura, szögletből Buszkeccről pattant saját kapuba a labda.Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
lehet bírózni, csak feleslegesLeirtam hogy miert.En amiatt, hogy Konate csinalta az eredeti blokkot, ami a kaputol elfele pattant, megadtam volna.Teljesen jogos volt a les, nem ertem, miert lehetne erre birozni.
Fabinho erintese mar a 2.volt (vagy 3. ha a Realoset is belevesszuk), es az terelte megint kapu fele.
Ha bement volna, akkor sem a Realosnak irtak volna, hanem ongolnak.
Ettol fuggetlenul szerintem vedheto, foleg ugy hogy elsonek lest fujtak.
Viszont a Realosok is jogosan birozhatnak sztem.
Borbinho
Stez
A BTsek is ezt mondtak.
Borbinho
ez szabálykönyv kérdése
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Egy klasszikust ideznek.Most akkor Pochettino mar nem a Spurs edzoje?
több mint 3 éve
Szokásos szar döntő eddig 😆2.5 under volt az alap tipp
Sör, ropi, mogyoró, chips, csoki már megvolt, szerencse hogy nem hízok 🤣
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal