Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Mert ket embernek kell mogotte lennie, de csak egy volt.Ez lesde miért?
NB2
Löfli
több mint 3 éve
ugye ugyemanapság már max ha a VAR is úgy akarjaHa Carvajalnak jó meccse lesz végig, a Madrid nyer. Ha nem, a Pool.azért nem lepődnék meg ha a félidei elemzés is erre jutna 😀
Ezt a szakmázgatást respektvv4laci támogatta (fel az asztaltól).
iktriad
ha benzema több gólt lő mint a pool játékosok akkor nyer a margit
Negritis
ozibozi
több mint 3 éve
Allison jo nagy balfasz, es megussza.
több mint 3 éve
Ezt nem hiszem el! Most akartam leírni, hogyan fog gólt szerezni a Reál: nulla helyzet, rossz felszabadítás, ide-oda pattog a labda, aztán bekotorják... Erre tessék. Még jó, hogy les. (?)
több mint 3 éve
nem real játékostól ment hozzá a labda...szerintem.azt mindjárt kiderülMondjuk jah ez igaz
bogec7
több mint 3 éve
De mindenki arra emlékszik. (Nem csoda, kurva unalmas volt az a VB döntő...)Baggio csak 11est rontott nem úgy mint a többiekCourtois annyira jo, hogy adna magat egy oriasi kapushiba, ami miatt kikapnak.VB-ken volt egy ilyen sorozat, hogy az addig a csapatát a hátán vivő játékos szétesett a döntőben: Baggio, Ronaldo, Kahn, Zidane.
Stez
Kampman
ozibozi
több mint 3 éve
Ez lesde miért?
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Áh faszom, ott egybol be kellett volna loni nem bepasszolni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
nem real játékostól ment hozzá a labda...szerintem.azt mindjárt kiderül
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Ez les
több mint 3 éve
Ez gol
több mint 3 éve
Baggio csak 11est rontott nem úgy mint a többiekCourtois annyira jo, hogy adna magat egy oriasi kapushiba, ami miatt kikapnak.VB-ken volt egy ilyen sorozat, hogy az addig a csapatát a hátán vivő játékos szétesett a döntőben: Baggio, Ronaldo, Kahn, Zidane.
Stez
Kampman
több mint 3 éve
De.Az a Madridnál nem Benzema idén?Courtois annyira jo, hogy adna magat egy oriasi kapushiba, ami miatt kikapnak.VB-ken volt egy ilyen sorozat, hogy az addig a csapatát a hátán vivő játékos szétesett a döntőben: Baggio, Ronaldo, Kahn, Zidane.
Stez
Kampman
iktriad
több mint 3 éve
édes faszom ezt a benny hill sót
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
lol
több mint 3 éve
Az a Madridnál nem Benzema idén?Courtois annyira jo, hogy adna magat egy oriasi kapushiba, ami miatt kikapnak.VB-ken volt egy ilyen sorozat, hogy az addig a csapatát a hátán vivő játékos szétesett a döntőben: Baggio, Ronaldo, Kahn, Zidane.
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Madrid eleg sok Lapot meguszott marNemát. Tök jól vezeti a spori a meccset.
Toto21
több mint 3 éve
Óhh csak most látom, elhunyt a Patás.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Courtois annyira jo, hogy adna magat egy oriasi kapushiba, ami miatt kikapnak.A 119. percben? 😛
Stez
több mint 3 éve
Courtois annyira jo, hogy adna magat egy oriasi kapushiba, ami miatt kikapnak.VB-ken volt egy ilyen sorozat, hogy az addig a csapatát a hátán vivő játékos szétesett a döntőben: Baggio, Ronaldo, Kahn, Zidane.
Stez
több mint 3 éve
Courtois annyira jo, hogy adna magat egy oriasi kapushiba, ami miatt kikapnak.