Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Madrid eleg sok Lapot meguszott mar
több mint 3 éve
Hajdú B hangja késikmondjuk akár be is foghatná 😊
Kampman
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Carvajalnak mar kijarna egy lap.
több mint 3 éve
manapság már max ha a VAR is úgy akarjaHa Carvajalnak jó meccse lesz végig, a Madrid nyer. Ha nem, a Pool.azért nem lepődnék meg ha a félidei elemzés is erre jutna 😀
Ezt a szakmázgatást respektvv4laci támogatta (fel az asztaltól).
iktriad
ha benzema több gólt lő mint a pool játékosok akkor nyer a margit
Negritis
több mint 3 éve
Öcsém ezt az alibi passzolgatast hatul, a BaloghBéci-Rodenbücher duót idézi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ha Carvajalnak jó meccse lesz végig, a Madrid nyer. Ha nem, a Pool.azért nem lepődnék meg ha a félidei elemzés is erre jutna 😀
Ezt a szakmázgatást respektvv4laci támogatta (fel az asztaltól).
iktriad
ha benzema több gólt lő mint a pool játékosok akkor nyer a margit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ha Carvajalnak jó meccse lesz végig, a Madrid nyer. Ha nem, a Pool. Ezt a szakmázgatást respektvv4laci támogatta (fel az asztaltól).
több mint 3 éve
H a vártunk volna mèg 1 órát a kezdèssel izgalmasabb lenne 😛
több mint 3 éve
Nem hát, tudja 😀 😀Iktriad se hiszi azt magáról.Ha azt hiszed hogy iktriad vicces, akkor tèvedsz ☺️😜🎉😉Mané nevének jelentése két nyelvben gyökerezik, a magyar (ma) és a holland (nee - nem) kifejezésekből.Én meg azt hittem, hogy Ma felesége.
davemayer
nagylaza
dande
iktriad
több mint 3 éve
oh, lehet hogy innen indult az egész?www.mirror.co.uk/news/uk-news/liverpool-fans-cross-france-dinghy-27088962
több mint 3 éve
engem nem biztos hoyg zavarna 😀jó kis szar meccsDe legalább Stez dolgozhat miatta vasárnapig. De legalább
Tactful Cactus
iktriad
több mint 3 éve
www.sportingnews.com/us/soccer/news/karim-benzema-bandage-hand-injury-real-madrid/v89as3yfnr9mkunkoiyoj9gshaver kérdezte hogy mi van a kezével
aztakurva, szánalmas ez a menetrend
több mint 3 éve
Carvajalt csak a labda zavarta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Iktriad se hiszi azt magáról.Ha azt hiszed hogy iktriad vicces, akkor tèvedsz ☺️😜🎉😉Mané nevének jelentése két nyelvben gyökerezik, a magyar (ma) és a holland (nee - nem) kifejezésekből.Én meg azt hittem, hogy Ma felesége.
davemayer
nagylaza
dande
több mint 3 éve
Ha azt hiszed hogy iktriad vicces, akkor tèvedsz ☺️😜🎉😉Mané nevének jelentése két nyelvben gyökerezik, a magyar (ma) és a holland (nee - nem) kifejezésekből.Én meg azt hittem, hogy Ma felesége.
davemayer
nagylaza
több mint 3 éve
Alisson kijöveteleiből lehetnek még gondok.Igen. Nem.
Kampman
több mint 3 éve
Alisson kijöveteleiből lehetnek még gondok.ezt miért csinálja, mikor 2 védő biztosít folyton...nem is értem, csak baj lehet belőle..
Kampman
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Mané nevének jelentése két nyelvben gyökerezik, a magyar (ma) és a holland (nee - nem) kifejezésekből.Én meg azt hittem, hogy Ma felesége.
davemayer
több mint 3 éve
Be is pattanhatott volna 😉 egyébként amikor írtam mèg kapufának láttam, sorry 😀Mázli sok.0. 😀 😉szóval ha véd a kapus, az mázli, értem.
dande
bogec7