Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Azt mindenki tudta. De amit muvel, az nem jo kapus, hanem klasszis. A csavonak kb. nem lehet golt loni, odaer mindenhova.Nem szeretem Courtois-t, de amit a faszi amugy iden muvel, az embertelen. Csavo akkora bravurokat tol minden meccsen, hogy az felelmetes.Nagyon jó kapus, ezt tudtuk.
Stez
davemayer
több mint 3 éve
Update Paris: Massive chaos in front of the stadium. The brother of Joel Matip, Marvin, had to flee with his family while they tried to get access in the stadium. His wife is pregnant. Tear gas! They had to take refuge in a restaurant. @SkySportDE
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) May 28, 2022
több mint 3 éve
Nem szeretem Courtois-t, de amit a faszi amugy iden muvel, az embertelen. Csavo akkora bravurokat tol minden meccsen, hogy az felelmetes.Nagyon jó kapus, ezt tudtuk.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mázli sok.0. 😀 😉szóval ha véd a kapus, az mázli, értem.
dande
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Nem szeretem Courtois-t, de amit a faszi amugy iden muvel, az embertelen. Csavo akkora bravurokat tol minden meccsen, hogy az felelmetes.
több mint 3 éve
Mázli sok.0. 😀 😉
több mint 3 éve
Mané nevének jelentése két nyelvben gyökerezik, a magyar (ma) és a holland (nee - nem) kifejezésekből.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
van dyk ezt nagyon elkönnyelműsködte, ha valverde normálisan passzol akkor vini ajtó-ablakban van
több mint 3 éve
'Kijevi vesztes' - ennek kötelezően el kellett hangoznia
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Erről még nem hallottam. Ami nem jelenti azt, hogy nincs így.Elviekben van két helyszín pluszba kijelölve vészhelyzetekre, nem?És ez felmenti őket bármi alól?Bazdmeg.Késve írom, de ugye az megvan, hogy az oroszoknál lett volna eredetileg, a franciák csak beugrók?
Mi ez a hangtechnika.
Szerintem a Franciáknak sem kell megerőltetni magukat egy darabig döntő rendezés esetén.
Remélem megkapja egyszer a jogokat valamelyik Nb1es stadion.
Coolearie
r.baggio
davemayer
Coolearie
több mint 3 éve
Mind1, ha van egy hónapod akkor mindent meg lehet szervezni egy kész stadionnalElviekben van két helyszín pluszba kijelölve vészhelyzetekre, nem?És ez felmenti őket bármi alól?Bazdmeg.Késve írom, de ugye az megvan, hogy az oroszoknál lett volna eredetileg, a franciák csak beugrók?
Mi ez a hangtechnika.
Szerintem a Franciáknak sem kell megerőltetni magukat egy darabig döntő rendezés esetén.
Coolearie
r.baggio
davemayer
Coolearie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Elviekben van két helyszín pluszba kijelölve vészhelyzetekre, nem?És ez felmenti őket bármi alól?Bazdmeg.Késve írom, de ugye az megvan, hogy az oroszoknál lett volna eredetileg, a franciák csak beugrók?
Mi ez a hangtechnika.
Coolearie
r.baggio
davemayer
több mint 3 éve
És ez felmenti őket bármi alól?Bazdmeg.Késve írom, de ugye az megvan, hogy az oroszoknál lett volna eredetileg, a franciák csak beugrók?
Mi ez a hangtechnika.
Coolearie
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A lenyeg az, hogy a meccs mar megy, es meg most is csomoan allnak kint a sorban.Nálam most is elérhető: állnak az angolok a kerítésen túl (sokan).Ebbol jo kis balhe lesz.Nem érhető már el, mi volt?
twitter.com/5liveSport/status/1530635373319159812
Stez
KeyG
nagylaza
több mint 3 éve
Adnámhalf time show a brazzers támogatásával kamillával?Both team to scoreGól-Gólra tettem. Szerintem akkor egy hatalmas x lesz.Az mit jelent?
Coolearie
Kampman
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Valaki màr írta LeningrádotBazdmeg.Késve írom, de ugye az megvan, hogy az oroszoknál lett volna eredetileg, a franciák csak beugrók?
Mi ez a hangtechnika.
Coolearie
r.baggio
több mint 3 éve
Bazdmeg.Késve írom, de ugye az megvan, hogy az oroszoknál lett volna eredetileg, a franciák csak beugrók?
Mi ez a hangtechnika.
Coolearie

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nálam most is elérhető: állnak az angolok a kerítésen túl (sokan).Ebbol jo kis balhe lesz.Nem érhető már el, mi volt?
Stez
KeyG
több mint 3 éve
benzema rámarkolt cabello seggéreEbbol jo kis balhe lesz.Nem érhető már el, mi volt?
Stez
KeyG
több mint 3 éve
Ebbol jo kis balhe lesz.Nem érhető már el, mi volt?
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
half time show a brazzers támogatásával kamillával?Both team to scoreGól-Gólra tettem. Szerintem akkor egy hatalmas x lesz.Az mit jelent?
Coolearie
Kampman
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Amugy poenkodtatok, de OV kint van a meccsen, most jott egy halom kep rola. 😀Persze, miatta csúsztak a kezdéssel.
Stez
Meg kellett várni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Both team to scoreGól-Gólra tettem. Szerintem akkor egy hatalmas x lesz.Az mit jelent?
Coolearie
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A Real startegiajarol mondjuk sok mindent elmond, hogy amikor Benzema megindul az angol felpalyan a kapu fele, az ellenfel terfelenek kozepen jar mar, meg akkor sincs egyetlen masik Real-jatekos sem azon az oldalon, hanem maradnak a sajat terfelukon.Ancelotti, Ancelotti, Ancelotti
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal