Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Gól-Gólra tettem. Szerintem akkor egy hatalmas x lesz.Az mit jelent?
Coolearie
több mint 3 éve
Gól-Gólra tettem. Szerintem akkor egy hatalmas x lesz.0-0
Coolearie
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Gól-Gólra tettem. Szerintem akkor egy hatalmas x lesz.
több mint 3 éve
Reménykedtem hogy a durranó az Putyin-Zelensky kibékülés lesz a pálya közepén.Lefújhatják lassan azveldő félidőt akkor.Sokat állt a játék, lesz
Willie Parker3540 perc hosszabbítás.
nagylaza
több mint 3 éve
Tudtam hogy ez lesz, nyomozzuk csak a labdat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mi az over/under arra, hogy káeshá Hajdúbé hanyadik percig hajtja a nagyon érdekes statisztikákat meg fun facteket? 82?Ha ilyen lesz a meccs, akkor végig.
Cubehor
több mint 3 éve
A Real startegiajarol mondjuk sok mindent elmond, hogy amikor Benzema megindul az angol felpalyan a kapu fele, az ellenfel terfelenek kozepen jar mar, meg akkor sincs egyetlen masik Real-jatekos sem azon az oldalon, hanem maradnak a sajat terfelukon.
több mint 3 éve
Mi az over/under arra, hogy káeshá Hajdúbé hanyadik percig hajtja a nagyon érdekes statisztikákat meg fun facteket? 82?
több mint 3 éve
Lefújhatják lassan azveldő félidőt akkor.Sokat állt a játék, lesz
Willie Parker
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok lefog ez zajlani zökkenőmentesen vagy mint Franciaország. Lesz még valami.Gondolom vmi nagycsöcsű szőke pitch invadel majd
Coolearie
több mint 3 éve
Lefújhatják lassan azveldő félidőt akkor.
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok lefog ez zajlani zökkenőmentesen vagy mint Franciaország. Lesz még valami.
több mint 3 éve
Áhhh, kezdődik a meccs. Innentől nem érdekel.Én is megyek aludni
nagylaza
több mint 3 éve
Kivancsi leszek, jonnek-e videok, hogy elkezdtek ugy a meccset, hogy meg szurkolok kint varnak. Tiz perce a kapu mogott fent meg egy halom ures szek volt.
több mint 3 éve
És a realosok nem térdelnek, még egy jó pont!Jaja
davemayer
több mint 3 éve
Igazán lobbizhatna Vitya egy BL/EL/EKL döntőért.Nyitott kapukon döngetsz, 2023-ban Budapesten lesz az EL-döntő.
Itt biztos nem lenne balhé, majd mi megmutatjuk a hanyatló nyugatnak!!! 😃
#JC6
több mint 3 éve
Áhhh, kezdődik a meccs. Innentől nem érdekel.
több mint 3 éve
És a realosok nem térdelnek, még egy jó pont!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az Tiborcz lesz tesó 😃Amugy poenkodtatok, de OV kint van a meccsen, most jott egy halom kep rola. 😀Biztos saját pénzén vette a jegyeket. Most már értem mire kellett a plusz bevétel neki. Holnap Monte Carlo-ba megy a kaszinóba, majd F1-re.
Stez
Toto21
több mint 3 éve
Igazán lobbizhatna Vitya egy BL/EL/EKL döntőért. Itt biztos nem lenne balhé, majd mi megmutatjuk a hanyatló nyugatnak!!! 😃
több mint 3 éve
Thiago kezd mennyire szabályos ez?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Amugy poenkodtatok, de OV kint van a meccsen, most jott egy halom kep rola. 😀Biztos saját pénzén vette a jegyeket. Most már értem mire kellett a plusz bevétel neki. Holnap Monte Carlo-ba megy a kaszinóba, majd F1-re.
Stez
több mint 3 éve
Amugy poenkodtatok, de OV kint van a meccsen, most jott egy halom kep rola. 😀Hogyne lenne kint.
Stez
Aki tehetős az kint van.
Coolearie
több mint 3 éve
Majd akkor, ha gólt rúg.Amugy poenkodtatok, de OV kint van a meccsen, most jott egy halom kep rola. 😀A közvetítésben nem említették külön, pedig szokták.
Stez
Kampman