Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Amugy poenkodtatok, de OV kint van a meccsen, most jott egy halom kep rola. 😀A közvetítésben nem említették külön, pedig szokták.
Stez
több mint 3 éve
Amugy poenkodtatok, de OV kint van a meccsen, most jott egy halom kep rola. 😀Privátban, mi?
Stez
több mint 3 éve
Amugy poenkodtatok, de OV kint van a meccsen, most jott egy halom kep rola. 😀Remélem, nem esett baja...
Stez
több mint 3 éve
Amugy poenkodtatok, de OV kint van a meccsen, most jott egy halom kep rola. 😀Hogyne lenne kint.
Stez
Aki teheti az kint van.
több mint 3 éve
Amúgy Molnár Matyi olyan hülye mint a segg. Hiába zárnak le utcákat, ha a rájuk zúdul 30e ember, akkor baszhatod...ettől még ez a franciák szégyene
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Amugy poenkodtatok, de OV kint van a meccsen, most jott egy halom kep rola. 😀
több mint 3 éve
Kérdezhetné a zöldkártyáról is, hátha zsigerből igent mond!Igazan csinalhatnal vele egy interjut. Mit gondol a sportrol es testmozgasrol.Engem erdekel. Egy oraja mar leirtam az igenyem, Camillat meztelenul szeretnem latni. Ez nem az, nem ezert fizettem.Szetadom Camillat, de mondjuk hogy teljesen mas utemben mozgatja a szajat, mint ahogy a zene szol, az mokas. XDErdekel itt valakit? Szerintem a meccs erdemi resze Most megy. Nagyon ott van Camilla.
Stez
Toto21
Stez
Toto21
több mint 3 éve
Amúgy Molnár Matyi olyan hülye mint a segg. Hiába zárnak le utcákat, ha a rájuk zúdul 30e ember, akkor baszhatod...közben meghalt Haumann Péter
több mint 3 éve
Barcsak.Igazan csinalhatnal vele egy interjut. Mit gondol a sportrol es testmozgasrol.Engem erdekel. Egy oraja mar leirtam az igenyem, Camillat meztelenul szeretnem latni. Ez nem az, nem ezert fizettem.Szetadom Camillat, de mondjuk hogy teljesen mas utemben mozgatja a szajat, mint ahogy a zene szol, az mokas. XDErdekel itt valakit? Szerintem a meccs erdemi resze Most megy. Nagyon ott van Camilla.
Stez
Toto21
Stez
Toto21
több mint 3 éve
Holland tvn most mutattak ahogy a spanyol szurkolók másztak át a 3 méteres kerítésen és a 2 (!!!) rendező nem tudta őket megállítani.Amúgy hivatalosan miért megy ez a halasztás?egyre valószínűbb hogy ismét az angol prolik a gond okai
davemayer
Heisman
A poolosokat kb 10 perce mutatták...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Thiago meggyogyult
több mint 3 éve
Meg Stezrol.Igazan csinalhatnal vele egy interjut. Mit gondol a sportrol es testmozgasrol.Engem erdekel. Egy oraja mar leirtam az igenyem, Camillat meztelenul szeretnem latni. Ez nem az, nem ezert fizettem.Szetadom Camillat, de mondjuk hogy teljesen mas utemben mozgatja a szajat, mint ahogy a zene szol, az mokas. XDErdekel itt valakit? Szerintem a meccs erdemi resze Most megy. Nagyon ott van Camilla.
Stez
Toto21
Stez
Toto21
több mint 3 éve
Igazan csinalhatnal vele egy interjut. Mit gondol a sportrol es testmozgasrol.Engem erdekel. Egy oraja mar leirtam az igenyem, Camillat meztelenul szeretnem latni. Ez nem az, nem ezert fizettem.Szetadom Camillat, de mondjuk hogy teljesen mas utemben mozgatja a szajat, mint ahogy a zene szol, az mokas. XDErdekel itt valakit? Szerintem a meccs erdemi resze Most megy. Nagyon ott van Camilla.
Stez
Toto21
Stez
több mint 3 éve
A hóhér akasztása?Szetadom Camillat, de mondjuk hogy teljesen mas utemben mozgatja a szajat, mint ahogy a zene szol, az mokas. XDpedig nem playback, fos az m4 hangkeverése (gondolom rácsúsztattak a képre, hogy hajdúb szinkronban legyen..)
Stez
shawnka
több mint 3 éve
Engem erdekel. Egy oraja mar leirtam az igenyem, Camillat meztelenul szeretnem latni. Ez nem az, nem ezert fizettem.Szetadom Camillat, de mondjuk hogy teljesen mas utemben mozgatja a szajat, mint ahogy a zene szol, az mokas. XDErdekel itt valakit? Szerintem a meccs erdemi resze Most megy. Nagyon ott van Camilla.
Stez
Toto21
több mint 3 éve
Bazdmeg.A Kecskemét 😃
Mi ez a hangtechnika.
Szerintem a Franciáknak sem kell megerőltetni magukat egy darabig döntő rendezés esetén.
Remélem megkapja egyszer a jogokat valamelyik Nb1es stadion.
Coolearie
több mint 3 éve
ronaldo dagadtabb mint én, pedig velem is van baj
Negritis" class="embed">
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szetadom Camillat, de mondjuk hogy teljesen mas utemben mozgatja a szajat, mint ahogy a zene szol, az mokas. XDpedig nem playback, fos az m4 hangkeverése (gondolom rácsúsztattak a képre, hogy hajdúb szinkronban legyen..)
Stez
több mint 3 éve
Van baj...Fuh de utalom ezt a stílust. A magyar Széll Bettiék. Fetreng a földön a nő, de kezében a telefon… majd hirtelen felpattan, kabaré
Pepper spraying children. Defend that.#UCL | #UCLfinal
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 28, 2022
pic.twitter.com/qmiCLACvy5
Klaci79
több mint 3 éve
Szetadom Camillat, de mondjuk hogy teljesen mas utemben mozgatja a szajat, mint ahogy a zene szol, az mokas. XDErdekel itt valakit? Szerintem a meccs erdemi resze Most megy. Nagyon ott van Camilla.
Stez
több mint 3 éve
Bazdmeg.Mi ez a hangtechnika.
Szerintem a Franciáknak sem kell megerőltetni magukat egy darabig döntő rendezés esetén.
Remélem megkapja egyszer a jogokat valamelyik Nb1es stadion.
több mint 3 éve
Szar a csapat, 7 órás meccsünk vannak 😎Holnap amúgy gyereknap, faszom, valamikor aludni is kellene 😬😆Mondja egy NFL franchise szurkolója😃
warr_b
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Szetadom Camillat, de mondjuk hogy teljesen mas utemben mozgatja a szajat, mint ahogy a zene szol, az mokas. XDMás szájmozgáshoz szokott 😉 😛
Stez
több mint 3 éve
ronaldo dagadtabb mint én, pedig velem is van baj
Negritis
több mint 3 éve
Szetadom Camillat, de mondjuk hogy teljesen mas utemben mozgatja a szajat, mint ahogy a zene szol, az mokas. XD