Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
faszért pötyögök itt, elég lett volna megvárni Henriket. de én nyertem húsz másodperccel.na, gépről, mert utálok telefonon pötyögni.Most lett elmagyarazva, miert volt les, es az volt.
én a visszajátszásból azt látom, hogy Valverde megpróbálja kapura pöckölni, Fabinho belevetődik, Valverde érintésének a pillanatában Benzema és a gólvonal között csak Robertson van.
hiába Fabinhoról kerül Benzemához a labda, az lényegében Valverde megpattant pöckölése, tehát fontos az, hogy a gólvonaltól számított második védő hát méteren állt, Benzema sarka meg az öt és felesig belógott.
aztán persze majd most ezerszer vissszajátsszák, hátha tudnak valami mást mutatni.
slowmotion
Stez
szerk: vagy nem Henrik van a stúdióban?
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Szerintem a ckm farasztasnak van ott, ha kihuzzak 0-0-al a Rodrigo, Camavinga csereig szerintem megleszEz rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
Jatek kepe alapjan a 0-0 hízelgő, allison nelkul nem talalunk be ma soha.
Hihetetlen baz, 10. Pervcen mértem egy vérnyomast kivancsisagbol, 181/109, ancelottinak meg lehet vagy 90/60 vagy 40es pulzussal, majd 0-2nél cserel a 85.be ...
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Nem tudom mit szidjátok itt Alissont, a visszajátszásból is jól látszik, hogy jól kijött, zárta a szöget, aztán megpróbálta elérni a labdát de nem érte el, Konaté meg sután ért bele, ahelyett, hogy kivágta volna, rápöccintette Alisson térdére.
több mint 3 éve
na, gépről, mert utálok telefonon pötyögni.Most lett elmagyarazva, miert volt les, es az volt.
én a visszajátszásból azt látom, hogy Valverde megpróbálja kapura pöckölni, Fabinho belevetődik, Valverde érintésének a pillanatában Benzema és a gólvonal között csak Robertson van.
hiába Fabinhoról kerül Benzemához a labda, az lényegében Valverde megpattant pöckölése, tehát fontos az, hogy a gólvonaltól számított második védő hát méteren állt, Benzema sarka meg az öt és felesig belógott.
aztán persze majd most ezerszer vissszajátsszák, hátha tudnak valami mást mutatni.
slowmotion
több mint 3 éve
Amúgy Hajdú B-nek lett volna a dolga elmondani, hogy miért les, nem a stúdióban kéne ezt elmagyarázni. Nem olyan bonyolult sport a foci, hogy egy felkészült kommentátor ezt ne tudná megtanulni...
több mint 3 éve
Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
Hihetetlen baz, 10. Pervcen mértem egy vérnyomast kivancsisagbol, 181/109, ancelottinak meg lehet vagy 90/60 vagy 40es pulzussal, majd 0-2nél cserel a 85.be ...
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
na, gépről, mert utálok telefonon pötyögni.én a visszajátszásból azt látom, hogy Valverde megpróbálja kapura pöckölni, Fabinho belevetődik, Valverde érintésének a pillanatában Benzema és a gólvonal között csak Robertson van.
több mint 3 éve
Remélem Perez zakó alatt egy szuperligás mezt hozott és azt dorgoli a tevekiszolgáló cefrés alá 🙂
több mint 3 éve
Az pont eggyel tobb mint a realnak osszesen 🤣Kivancsi leszek, Thiagot mikor hozza le Klopp, felelmetesen sulytalan volt, nyilvan futni is nehezere esik.nagyon passzív volt, kb 1 lövése meg 2 passza volt ami értelmezhető
Stez
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ki lesz a Half Time show fellépője?Adnam, ja Mbappe enekelne kicsit a Real-drukkereknek.
Coolearie
több mint 3 éve
Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kivancsi leszek, Thiagot mikor hozza le Klopp, felelmetesen sulytalan volt, nyilvan futni is nehezere esik.nagyon passzív volt, kb 1 lövése meg 2 passza volt ami értelmezhető
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kivancsi leszek, Thiagot mikor hozza le Klopp, felelmetesen sulytalan volt, nyilvan futni is nehezere esik.
több mint 3 éve
Közben Orbán dakota közmondásokat ad elő 😀Ki lesz a Half Time show fellépője?Le Pen ad elő egy orosz parzasi éneket
Coolearie
FLZOLI
több mint 3 éve
Nekem egyèbkènt inkább az indítás gyanús volt de az nem mutatták mèg 1xaz is az, de kb 50-50 hogy kitől jött a labda
dande
klasszikus "stands"
több mint 3 éve
Ki lesz a Half Time show fellépője?Le Pen ad elő egy orosz parzasi éneket
Coolearie
több mint 3 éve
Tudom, a zusa miatt nem adták meg! Olyan magabiztos vagy 3 lassítás után, miközben a majmok lassíthatnak, nagyíthatnak a var szobában ahányszor csak akarnak. Ez nem gáz?Tehát akkor az elsö félidő végén úgy 0-0, hogy a Real nem lőtt kapura, de szerzett egy szabályos, de var által meg nem adott gólt?Nem, szerzett egy szabalytalannak ítelt gólt amit a var sem adott meg, de szabályos volt
Szokol
davemayer
több mint 3 éve
Nekem egyèbkènt inkább az indítás gyanús volt de az nem mutatták mèg 1x
több mint 3 éve
Ki lesz a Half Time show fellépője?youtu.be/TmfS_FJRrPQ
Coolearie
több mint 3 éve
elvileg nem szabályos. Mármint az érvényben lévő foci szabályok szerintTehát akkor az elsö félidő végén úgy 0-0, hogy a Real nem lőtt kapura, de szerzett egy szabályos, de var által meg nem adott gólt?Nem, szerzett egy szabalytalannak ítelt gólt amit a var sem adott meg, de szabályos volt
Szokol
davemayer
több mint 3 éve
Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladék
több mint 3 éve
Ki lesz a Half Time show fellépője?
több mint 3 éve
focis csöcsök?
több mint 3 éve
Tehát akkor az elsö félidő végén úgy 0-0, hogy a Real nem lőtt kapura, de szerzett egy szabályos, de var által meg nem adott gólt?Nem, szerzett egy szabalytalannak ítelt gólt amit a var sem adott meg, de szabályos volt
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal