Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 449 — Cowboys fan
na, gépről, mert utálok telefonon pötyögni.

én a visszajátszásból azt látom, hogy Valverde megpróbálja kapura pöckölni, Fabinho belevetődik, Valverde érintésének a pillanatában Benzema és a gólvonal között csak Robertson van.

hiába Fabinhoról kerül Benzemához a labda, az lényegében Valverde megpattant pöckölése, tehát fontos az, hogy a gólvonaltól számított második védő hát méteren állt, Benzema sarka meg az öt és felesig belógott.

aztán persze majd most ezerszer vissszajátsszák, hátha tudnak valami mást mutatni.
slowmotion
Most lett elmagyarazva, miert volt les, es az volt.
Stez
faszért pötyögök itt, elég lett volna megvárni Henriket. de én nyertem húsz másodperccel.

szerk: vagy nem Henrik van a stúdióban?

Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladék
FLZOLI
Sztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
Jatek kepe alapjan a 0-0 hízelgő, allison nelkul nem talalunk be ma soha.

Hihetetlen baz, 10. Pervcen mértem egy vérnyomast kivancsisagbol, 181/109, ancelottinak meg lehet vagy 90/60 vagy 40es pulzussal, majd 0-2nél cserel a 85.be ...
eaglesmcnabb
Szerintem a ckm farasztasnak van ott, ha kihuzzak 0-0-al a Rodrigo, Camavinga csereig szerintem meglesz

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 196 — LIGHTS OUT!
Nem tudom mit szidjátok itt Alissont, a visszajátszásból is jól látszik, hogy jól kijött, zárta a szöget, aztán megpróbálta elérni a labdát de nem érte el, Konaté meg sután ért bele, ahelyett, hogy kivágta volna, rápöccintette Alisson térdére.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 924 — Whoops, looks like something went wrong.

én a visszajátszásból azt látom, hogy Valverde megpróbálja kapura pöckölni, Fabinho belevetődik, Valverde érintésének a pillanatában Benzema és a gólvonal között csak Robertson van.

hiába Fabinhoról kerül Benzemához a labda, az lényegében Valverde megpattant pöckölése, tehát fontos az, hogy a gólvonaltól számított második védő hát méteren állt, Benzema sarka meg az öt és felesig belógott.

aztán persze majd most ezerszer vissszajátsszák, hátha tudnak valami mást mutatni.
slowmotion
Most lett elmagyarazva, miert volt les, es az volt.

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 420
Amúgy Hajdú B-nek lett volna a dolga elmondani, hogy miért les, nem a stúdióban kéne ezt elmagyarázni. Nem olyan bonyolult sport a foci, hogy egy felkészült kommentátor ezt ne tudná megtanulni...
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladék
FLZOLI

Hihetetlen baz, 10. Pervcen mértem egy vérnyomast kivancsisagbol, 181/109, ancelottinak meg lehet vagy 90/60 vagy 40es pulzussal, majd 0-2nél cserel a 85.be ...
eaglesmcnabb
Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 449 — Cowboys fan

több mint 3 éve
Remélem Perez zakó alatt egy szuperligás mezt hozott és azt dorgoli a tevekiszolgáló cefrés alá 🙂

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 201 — je suis poloska
Kivancsi leszek, Thiagot mikor hozza le Klopp, felelmetesen sulytalan volt, nyilvan futni is nehezere esik.
Stez
nagyon passzív volt, kb 1 lövése meg 2 passza volt ami értelmezhető
Negritis
Az pont eggyel tobb mint a realnak osszesen 🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ki lesz a Half Time show fellépője?
Coolearie
Adnam, ja Mbappe enekelne kicsit a Real-drukkereknek.

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 201 — je suis poloska
FLZOLI

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 082 — The Mathematician
Kivancsi leszek, Thiagot mikor hozza le Klopp, felelmetesen sulytalan volt, nyilvan futni is nehezere esik.
Stez
nagyon passzív volt, kb 1 lövése meg 2 passza volt ami értelmezhető

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 537 — Így remélem megfelelek nektek.....
Coolearie
Le Pen ad elő egy orosz parzasi éneket
FLZOLI
Közben Orbán dakota közmondásokat ad elő 😀
több mint 3 éve
Nekem egyèbkènt inkább az indítás gyanús volt de az nem mutatták mèg 1x
dande
az is az, de kb 50-50 hogy kitől jött a labda
klasszikus "stands"

több mint 3 éve
Coolearie
Le Pen ad elő egy orosz parzasi éneket

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Tehát akkor az elsö félidő végén úgy 0-0, hogy a Real nem lőtt kapura, de szerzett egy szabályos, de var által meg nem adott gólt?
Szokol
Nem, szerzett egy szabalytalannak ítelt gólt amit a var sem adott meg, de szabályos volt
davemayer
Tudom, a zusa miatt nem adták meg! Olyan magabiztos vagy 3 lassítás után, miközben a majmok lassíthatnak, nagyíthatnak a var szobában ahányszor csak akarnak. Ez nem gáz?
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 537 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem egyèbkènt inkább az indítás gyanús volt de az nem mutatták mèg 1x
több mint 3 éve
Coolearie
 youtu.be/TmfS_FJRrPQ

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073
Tehát akkor az elsö félidő végén úgy 0-0, hogy a Real nem lőtt kapura, de szerzett egy szabályos, de var által meg nem adott gólt?
Szokol
Nem, szerzett egy szabalytalannak ítelt gólt amit a var sem adott meg, de szabályos volt
davemayer
elvileg nem szabályos. Mármint az érvényben lévő foci szabályok szerint
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 423
hírek egy percben, ez még van?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 167
focis csöcsök?
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Szokol

BEARS BABY!

Sir Alex immortal