Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Pep Guardiola’s reaction to Vinicius’s dummy 🤣 pic.twitter.com/LVv64SjFh2
— S. (@utdz0ne) April 26, 2022

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
A Magdeburg most fog feljutni a Bundesliga kettőbe, az East Stirlingshire viszont már a skót ötödosztályban sínylődik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
📅 𝟐𝟖/𝟎𝟒/𝟐𝟎𝟏𝟑: 𝗟𝗲𝗶𝗽𝘇𝗶𝗴 4-0 Magdeburg, German fourth division📅 𝟐𝟕/𝟎𝟒/𝟐𝟎𝟏𝟑: East Stirlingshire 2-4 𝗥𝗮𝗻𝗴𝗲𝗿𝘀, Scottish fourth division
🏆 𝐓𝐨𝐦𝐨𝐫𝐫𝐨𝐰: 𝗟𝗲𝗶𝗽𝘇𝗶𝗴 vs. 𝗥𝗮𝗻𝗴𝗲𝗿𝘀, Europa League semifinals
Ez is komoly
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Napoli have officially signed Georgian winger Khvicha Kvaratskhelia for next season. Deal completed and now also announced by president de Laurentiis to Radio KKN. 🔵🇬🇪 #transfers
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 27, 2022
Former Rubin Kazan player will join Napoli on a 5 year deal - he was on Tottenham list last summer.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/e-sport-guinness-rekordot-ert-a-416-eves-menedzserkarrier-2889139BETEG ÁLLAT 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
One trick pony 😀444.hu/foci/2022/04/26/a-southampton-u23-as-jatekosa-egyetlen-felidoben-lott-harom-tok-ugyanolyan-golt

Madden hates me.
több mint 3 éve
Sikerült azt a bravúrt bemutatnom tegnap, hogy néztem a meccset, de nem láttam egy gólt se. 😀0-2nél kapcsoltam oda, majd olyan mélyeket pislogtam, hogy mindegyik után volt 1 vagy 2 gól 😀
több mint 3 éve
www.cbssports.com/nfl/news/titans-star-derrick-henry-becomes-minority-owner-of-mls-nashville-sc/Derrick Henry kisebbségi tulaj lett a Nashville SC MLS-csapatban, a többségi tulajdonos egy házaspár, a tech befektető Jim Toth és a felesége, bizonyos Reese Witherspoon...
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Menjetek innenna beszéljünk a rendes fociról is, a Fulham leadta a meccset a Nottinghamnak, a Bornmusz viszont 0-3-ról jött vissza, egyre szorosabb a verseny a 2. helyért a champóban.A Forest Green és az Exeter simán feljutottak a League One-ba 😊
a harmadosztályban pedig igazi choker verseny van a feljutásért, a Wigan 5 meccse képtelen nyerni, ma 2-0-ról kaptak ki, pedig egy pont is elég lett volna az automatikus osztálylépéshez. cserébe a Rotherham is az utolsó percben bukott pontokat egy öngóllal. szombaton ott már az utolsó fordulót játsszák, 3 csapat megy az 1-2. helyért, négyen pedig a maradék playoff helyekért küzdenek.
Löfli
A Scunthorpe és az Oldham meg simán kiesett az ötödosztályba...
warr_b
több mint 3 éve
na beszéljünk a rendes fociról is, a Fulham leadta a meccset a Nottinghamnak, a Bornmusz viszont 0-3-ról jött vissza, egyre szorosabb a verseny a 2. helyért a champóban.A Forest Green és az Exeter simán feljutottak a League One-ba 😊
a harmadosztályban pedig igazi choker verseny van a feljutásért, a Wigan 5 meccse képtelen nyerni, ma 2-0-ról kaptak ki, pedig egy pont is elég lett volna az automatikus osztálylépéshez. cserébe a Rotherham is az utolsó percben bukott pontokat egy öngóllal. szombaton ott már az utolsó fordulót játsszák, 3 csapat megy az 1-2. helyért, négyen pedig a maradék playoff helyekért küzdenek.
Löfli
A Scunthorpe és az Oldham meg simán kiesett az ötödosztályba...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Amúgy amire 11est kapott a real azt a var-nak el kellett volna vennie, a szabály szerint az nem kezezés ha védő egyik testrészéről pattan a kezére véletlenül a labda, és itt a fejéről csúsztatta a kezére a city jatékos. Legalábbis én úgy tudom hogy ez a szabály.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sejtem, utóbb még újra el kellene kezdenem soccert nézni, már így is fura érzés kerülget, pár napja egy gyengébb pillanatomban majdnem beruháztam egy freuburgi Sallai mezreTörténtek ma fontosabb dolgok is a soccervilágban: a Bournemouth megint nem nyert, míg a zseniális szériában levő Nottingham a már feljutó Fulhamet is legyőzte, 3 meccsel a vége előtt 3 pontra a premier league! Előbb Swansea, aztán május 3-án jöhet az egymás elleni ki-ki meccs, hajrá Forest!de gondolom te is tudod, hogy az lesz a vége, hogy az utolsó fordulóban bukják a 2. helyet, majd a playoff döntőben tizikkel kapnak ki
r.baggio
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A fociistenek megmentik vajon a Madridot meg egyszer? Harom meccsen eddig jatszottak jol kb 50 percet osszesen. Soha nem adjak fel az tuti.
több mint 3 éve
ja, csak idejön 30 évesen, oszt lesz max jó 2 éve. :/az a vicc, hogy pepe még most is simán a lejobb védőnk lenne 40 évesenRudiger penge lesz hátul, Alaba mehet a kpra
hízelgő eredmény, pláne annak aki látta a meccset 😀
eaglesmcnabb
FLZOLI
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Történtek ma fontosabb dolgok is a soccervilágban: a Bournemouth megint nem nyert, míg a zseniális szériában levő Nottingham a már feljutó Fulhamet is legyőzte, 3 meccsel a vége előtt 3 pontra a premier league! Előbb Swansea, aztán május 3-án jöhet az egymás elleni ki-ki meccs, hajrá Forest!de gondolom te is tudod, hogy az lesz a vége, hogy az utolsó fordulóban bukják a 2. helyet, majd a playoff döntőben tizikkel kapnak ki
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Militao mostanában pusztulat, de Mendy és Alaba esetében olyan hú de nagy védekezésbeli hiányosságokat nem látok. Okés, a védelem összességében tényleg pusztulat, de ha jól rémlik már tavaly se voltak a toppon, és egy Ramos-Alaba csere történt csak nyáron, így persze, hogy nem javultak fel jelentősen. Ha Rüdiger tényleg jön, akkor azért legalább középen más lesz a leányzó fekvése.Ja, de mendy, alaba meg militao mikor idejott tudott vedekezni. Most meg egyikse tud úgy néz ki... Ez ki hibája vajon?Én továbbra is azt mondom, hogy ez a keret Európában kevés. Védelem, mint olyan kb nincs. És elől is van a top Benzema, de Vini és Rodrygo képtelen konstansan jól játszani. Igy nem lehet egy olyan City-t megverni, akinek a kispadján olyanok ülnek, akik röhögve lennének kezdők Madridban.Szar a védelem is, de nem az a fő gond szerintem. Ezen a szinten (de nem csak itt, amugy mb1es szinten is) ha nem futsz eleget eselyed sincs. Sokkal tobbet van naluk a labda, mégis a felidőig 4 km-rel tobbet futottak. Az kurvasok, jatekosonkent kb 1 pályányi kulonbség 10 percenkent.No mèg kettőt ès nem kapni akkor talán...😊Mit talán? Ez nem dőlt el szted? Kb a meccs előtt eldőlt, annyi volt a kérdés hogy képes-e annyira gyenge lenni a city hogy elcsesszék. Nem képesek.
dande
Hahaha ilyen gólt 🤣🤣🤣🤣
davemayer
Így nem csoda hogy a Real kb nem tudja kihozni a labdat, a City jatekosok meg mindig üresek.
Persze balfaszkodnak ők is eleget, foleg hatul, ezért meg matematikailag meccsben vagyunk, de azert rossz nezni, mert nagy a különbség.
Azonnal behoznám camavingát, mert casemiro az ilyen meccsekről nagyon hiányzik.
eaglesmcnabb
roberto23
3 gólt lőttünk de az mind vagy egyeni villanasból volt, vagy az ellenfél bénázásából.
Az ellenfel is lehetne sokkal jobb.. Ederson pl. talcan kinalja folyamatosan a lehetosegeket, fernandinho alapból szar, tökeletes jatekkal lenne kozte 4 nemide, de itt azert ma nem az tortenik.
eaglesmcnabb
És oké, lehet mindig az ellenfélre fogni, hogy csak miattuk vagyunk egyáltalán meccsben, de baszki, kivertük a PSG/Chelsea kombót, elődöntőben vagyunk, szóval ha ki is esünk most, nálam nem lesz hiányérzet a szezonnal kapcsolatban.
Amúgy tudom, hogy Ancelotti nálad bármit csinál szar marad, és sokszor egyet is értek veled, mert néha a fejemet fogom én is, de én összességében szezon végén térnék vissza, hogy ugyan az a keret mire volt képes Ancelottival, és mire Zidane-al (főleg a játék képét tekintve). De persze tudom, csak a hulladék spanyol mezőny miatt lesz bajnok a Real idén, ha lesz, mert ebben a mezőnyben egy hikomattos kukabúvárral is nyertek vna.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
na beszéljünk a rendes fociról is, a Fulham leadta a meccset a Nottinghamnak, a Bornmusz viszont 0-3-ról jött vissza, egyre szorosabb a verseny a 2. helyért a champóban.a harmadosztályban pedig igazi choker verseny van a feljutásért, a Wigan 5 meccse képtelen nyerni, ma 2-0-ról kaptak ki, pedig egy pont is elég lett volna az automatikus osztálylépéshez. cserébe a Rotherham is az utolsó percben bukott pontokat egy öngóllal. szombaton ott már az utolsó fordulót játsszák, 3 csapat megy az 1-2. helyért, négyen pedig a maradék playoff helyekért küzdenek.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Történtek ma fontosabb dolgok is a soccervilágban: a Bournemouth megint nem nyert, míg a zseniális szériában levő Nottingham a már feljutó Fulhamet is legyőzte, 3 meccsel a vége előtt 3 pontra a premier league! Előbb Swansea, aztán május 3-án jöhet az egymás elleni ki-ki meccs, hajrá Forest!

---
több mint 3 éve
az a vicc, hogy pepe még most is simán a lejobb védőnk lenne 40 évesenRudiger penge lesz hátul, Alaba mehet a kpra
hízelgő eredmény, pláne annak aki látta a meccset 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Poén hogy ha valaki csak azt látja hogy Benzema diadalittasan mutogat kifelé a city játékosok meg magyaráznak a sporinak és fejcsóválva jönnek le annak kicsit megdöbbentő lesz a végeredmény 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
az a vicc, hogy pepe még most is simán a lejobb védőnk lenne 40 évesenhízelgő eredmény, pláne annak aki látta a meccset 😀
több mint 3 éve
amúgy ennyi secus mellett hogy a faszba lehetett 2 embernek is befutni a pályára???
több mint 3 éve
Ja, de mendy, alaba meg militao mikor idejott tudott vedekezni. Most meg egyikse tud úgy néz ki... Ez ki hibája vajon?Én továbbra is azt mondom, hogy ez a keret Európában kevés. Védelem, mint olyan kb nincs. És elől is van a top Benzema, de Vini és Rodrygo képtelen konstansan jól játszani. Igy nem lehet egy olyan City-t megverni, akinek a kispadján olyanok ülnek, akik röhögve lennének kezdők Madridban.Szar a védelem is, de nem az a fő gond szerintem. Ezen a szinten (de nem csak itt, amugy mb1es szinten is) ha nem futsz eleget eselyed sincs. Sokkal tobbet van naluk a labda, mégis a felidőig 4 km-rel tobbet futottak. Az kurvasok, jatekosonkent kb 1 pályányi kulonbség 10 percenkent.No mèg kettőt ès nem kapni akkor talán...😊Mit talán? Ez nem dőlt el szted? Kb a meccs előtt eldőlt, annyi volt a kérdés hogy képes-e annyira gyenge lenni a city hogy elcsesszék. Nem képesek.
dande
Hahaha ilyen gólt 🤣🤣🤣🤣
davemayer
Így nem csoda hogy a Real kb nem tudja kihozni a labdat, a City jatekosok meg mindig üresek.
Persze balfaszkodnak ők is eleget, foleg hatul, ezért meg matematikailag meccsben vagyunk, de azert rossz nezni, mert nagy a különbség.
Azonnal behoznám camavingát, mert casemiro az ilyen meccsekről nagyon hiányzik.
eaglesmcnabb
roberto23
3 gólt lőttünk de az mind vagy egyeni villanasból volt, vagy az ellenfél bénázásából.
Az ellenfel is lehetne sokkal jobb.. Ederson pl. talcan kinalja folyamatosan a lehetosegeket, fernandinho alapból szar, tökeletes jatekkal lenne kozte 4 nemide, de itt azert ma nem az tortenik.
több mint 3 éve
De rohad jó meccs ez!!!4-5nél én is beírnám ezt 😁
nagir
BEARS BABY!
Sir Alex immortal