Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Real elég tartalékosan áll fel.Vajon így is meglesz ma a bajnoki cím nekik?
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Wigan tavaly majdnem kiesett a harmadosztályból (administration alatt voltak - erre mi a magyar megfelelő? csődeljárás?), idén viszont bahreini pénzből megnyerték a League One-t, mennek vissza a purgatóriumba, yay!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Salah b+, bejött és övé minden labdanem baj hogy Keitának lett lekészítve elveszi és feladja a kapus kezébe
mondjuk diaz meg jota se az igazi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
vezetés megvan, de jó lenne még legalább 1
több mint 3 éve
Schäferék a papíron legkönnyebb meccses X-szel kiszálltak a Bundás BL versenyéből
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ember, ez a Besic hogy leépült, kár minden forintért. Remélem nyáron lapát, mert ha játszik, mínusz egy ember.. ráadásul fontos pozíció az övé a pályán.Az elvett gól meg vicc kategória kb.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Lol ezt a gólt mi alapján vették el a fraditól, vicces. Szerintem ez a legtöbb bajnokságban fel sem merülne hogy szabálytalanság, kicsit lökte Bassey de a mozgása a kapusnak nem változott érdemben és a felugrásnál már nem akadályozta szabálytalanul + Blazic rég megelőzte a kapust eleveA sorfal nem volt elég? 😊
davemayer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Lol ezt a gólt mi alapján vették el a fraditól, vicces. Szerintem ez a legtöbb bajnokságban fel sem merülne hogy szabálytalanság, kicsit lökte Bassey de a mozgása a kapusnak nem változott érdemben és a felugrásnál már nem akadályozta szabálytalanul + Blazic rég megelőzte a kapust eleve
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
jön a Dodgers Londonba, vagy mi megyünk Kaliforniába barátságos meccsekre?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Ja, most olvasom basszus. Azert ez az ember elég érdekes, tegnap cafolja majd ma hivatalosan bejelentik... jobb lesz inkább ha szépen csendben elkullog majd abból a tanacsadói szerepkörből, nem fog nagyon hiányozni valószínűleg.Az M4 Sport azt írja, hivatalosan is ő lesz a szövetségi kapitány.Azóta cáfolta már hogy elvállalta volnaAz utána lévő tanácsadó pozíciójára gondol.Rangnick-nak nem elég a Manchester United helyreállítása, vagy már most feladta inkább? De elvállalta az osztrák kapitányságot.tekintve hogy 1 hónapig tart a mu megbizatása érthető 😀
Toto21
Negritis
dugo93
davemayer
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az M4 Sport azt írja, hivatalosan is ő lesz a szövetségi kapitány.Azóta cáfolta már hogy elvállalta volnaAz utána lévő tanácsadó pozíciójára gondol.Rangnick-nak nem elég a Manchester United helyreállítása, vagy már most feladta inkább? De elvállalta az osztrák kapitányságot.tekintve hogy 1 hónapig tart a mu megbizatása érthető 😀
Toto21
Negritis
dugo93
davemayer
több mint 3 éve
Azóta cáfolta már hogy elvállalta volnaAz utána lévő tanácsadó pozíciójára gondol.Rangnick-nak nem elég a Manchester United helyreállítása, vagy már most feladta inkább? De elvállalta az osztrák kapitányságot.tekintve hogy 1 hónapig tart a mu megbizatása érthető 😀
Toto21
Negritis
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az utána lévő tanácsadó pozíciójára gondol.Rangnick-nak nem elég a Manchester United helyreállítása, vagy már most feladta inkább? De elvállalta az osztrák kapitányságot.tekintve hogy 1 hónapig tart a mu megbizatása érthető 😀
Toto21
Negritis
több mint 3 éve
Nekem ez az Olmo-Szoboszlai egy az egyben Gerrard-Lampard feeling, képtelenek lesznek együtt játszani. Valamelyiküknek el kellene igazolni szvsz.Igen, qrvára látványos
davemayer
több mint 3 éve
Ánhelinnyó azért bevágta a gólt ami érettAnnyira azért nem érett sztem, Nkunku kihagyta azt amit nem illene, de azon kívül szenvedett ez a lipcse.
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ánhelinnyó azért bevágta a gólt ami érett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nekem ez az Olmo-Szoboszlai egy az egyben Gerrard-Lampard feeling, képtelenek lesznek együtt játszani. Valamelyiküknek el kellene igazolni szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ma is elég szar ez a lipcse, én ezt az edzőt a szezon végén kitenném, max ha megnyerik az EL-t akkor maradjon. De vele itt nagy hullámvölgy lesz jövőre, elég rossz szerkezetben játszatja őket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
John Lundstram a Rangers kezdőjében EL-elődöntőt játszik. 2015-16-ban az egész League Two egyik legjobb box-to-box középpályása volt, (az FM 2016-ban meg a valóságban is)Le lett rabolva a Sheff Utd, amikor tavaly kiestek, az Arsenal vitte a kapust, a Gers meg a legfontosabb középpályást
Kampman
több mint 3 éve
John Lundstram a Rangers kezdőjében EL-elődöntőt játszik. 2015-16-ban az egész League Two egyik legjobb box-to-box középpályása volt, (az FM 2016-ban meg a valóságban is)
több mint 3 éve
Rangnick-nak nem elég a Manchester United helyreállítása, vagy már most feladta inkább? De elvállalta az osztrák kapitányságot.tekintve hogy 1 hónapig tart a mu megbizatása érthető 😀
Toto21
több mint 3 éve
Rangnick-nak nem elég a Manchester United helyreállítása, vagy már most feladta inkább? De elvállalta az osztrák kapitányságot.
több mint 3 éve
twitter.com/David_Ornstein/status/1519670719751335942?t=0PdC2sOUx07yRSm6NrjoNg&s=19Biztosan marad. Az év híre.
Klopp tán marad 26ig
Negritis
Because Ulla wants to stay.
The boss has a special message for you… ❤️ pic.twitter.com/T4vFwYFN9p
— Liverpool FC (@LFC) April 28, 2022
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
twitter.com/David_Ornstein/status/1519670719751335942?t=0PdC2sOUx07yRSm6NrjoNg&s=19Klopp tán marad 26ig
több mint 3 éve
CsárliCSODA TÖRTÉNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!halottról jól vagy semmit.telex.hu/sport/2022/04/28/mino-raiola-meghalt-jatekosugynok
slowmotion
Akkor erről ennyit 😊
dande
Willie Parker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!