Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
én látva a csapat eredményeit, játékait, láttam, hogy most vmi nem okés a csapatnál. nyilván legegyszerűbb Nagelsmannt szidni, de azért nézzük meg, hogy neki kik voltak a padon (Gnabryt leszámítva) meg anno 2020ban Flicknek. nyilván ő felelőssége volt a 3 védős rendszer meg, hogy az utolsó 5 percre hozza be Daviest Hernandez helyett (amire abban a pillanatban sem tudtam ész érvet felhozni, azóta meg még kevésbé).Bayernben reménykedtem idén, bár őket sem szeretem.Gratulálok a pool/citynek a bl győzelemhez (is), broáfEz van, nagyon jobb csapat jó edzővel nincs nagyon más
davemayer
Heisman
davemayer
sajnos, ha igaz, hogy kvázi közbülső csapat leszünk a kisebb klubok és a gigászok között akkor sztem jó ideig esélyünk sem lesz a 4-hez. most lett volna még.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szerintem nem. A Citynek Aguero ota abszolut nincsen meg a municioja a tamadoszekcioba, feltuno, hogy honapok ota nagyjabol 80 szazalekban a kozeppalyasok meg a szelsok talaljak a golokat, de amugy meg gyakorta szenvedos a jatekuk. Hiaba van 20 lovesuk, olyan sok igazan nagy helyzetet nem tudnak kialakitani. Egyenieskednek, de nagyon feltuno, hogy lyuk van a kilences poszton. Szvsz ez sokba kerulhet Guardiolanak iden is, mert a City most pont az a csapat, ami ha nem szerez vezetest es netan hatranybol kell jatszania, akkor vert fog pisalni.Nem igazán érdemeltük meg, de megvan basszusCsúnya lehet majd a city ellen, lehet jobb lett volna most kiesni 😅
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
Ugyhogy itt szvsz a lenyeg az lesz, hogy sikerul-e az ellenfelnek elobb golt szerezni, mert onnantol mind Guardiola, mind pedig az egesz csapat gorcsosse valik. Pep evek ota ramutat a wtf huzasaival, hogy a nagy nyomas nincs ra jo hatassal, ebben a parharcban pedig szvsz csak es kizarolag a Cityn lesz nyomas, mint toronymagas eselyes, fuggetlenul attol, hogy a Real milyen csapatokon jutott keresztul.
Ha valaki, akkor szvsz Ancelotti az, aki oda tud porkolni egy ilyen parcharcban, meg ugy is, hogyha neki nincs sok municioja, vekony a pad, ugyhogy nyilvan nem fog tudni meglepot huzni a csereket illetoen. De kitalal valamit, o az unalmas ratyi felfogasa ellenere is egy zseni.
több mint 4 éve
@iktriadHalvány
Tényleg nem tudok a Bozsikba bemenni Fradi kártyával, csak Honvédossal?
#JC6
több mint 4 éve
@iktriadTényleg nem tudok a Bozsikba bemenni Fradi kártyával, csak Honvédossal?
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Bayernben reménykedtem idén, bár őket sem szeretem.Gratulálok a pool/citynek a bl győzelemhez (is), broáfEz van, nagyon jobb csapat jó edzővel nincs nagyon más
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Gratulálok a pool/citynek a bl győzelemhez (is), broáfEz van, nagyon jobb csapat jó edzővel nincs nagyon más
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mani iz mani. Kaptatok még egy kis zsetont, jól jöhet még az.Nem igazán érdemeltük meg, de megvan basszusCsúnya lehet majd a city ellen, lehet jobb lett volna most kiesni 😅
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Gratulálok a pool/citynek a bl győzelemhez (is), broáf
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Hát azért ez kemény volt. Ancelotti majdnem a saját csapdájába esett, de megúszta. Újra a 4 között!Viszont a keret szvsz egy katasztrófa. Sokat ekéztem én is az öreget, h nem rotál, de basszus azért az ezen a meccsen kijött, hogy nincs is nagyon kit. Militao kiesett, a védelem össze is omlott, mert a jobbhátvéd eddig se volt, de így Nacho-val a védelem közepe is eltűnt. Alaba meg hiába jó, egyedül kevés. Nagyon komoly változásokra lesz szükség a nyáron, mert ez jövőre nagyon nagyon kevés lesz.
Mindenesetre én ezzel a szezonnal maximálisan elégedett leszek, egy esetleges csúnya City verés után is, ha a bajnoki cím összejön, mert ezzel a kerettel szerintem ez max.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Modric gólpassz nagy momentum volt, utána értékelhetetlen volt az addig sem jó középpálya

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Én már hetekkel ezelőtt megmondtam, de inkább kussolok😉Nem igazán érdemeltük meg, de megvan basszusCsúnya lehet majd a city ellen, lehet jobb lett volna most kiesni 😅
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Nem igazán érdemeltük meg, de megvan basszusCsúnya lehet majd a city ellen, lehet jobb lett volna most kiesni 😅
Gergőbácsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Csak azért lelkendezik ennyire a szpíker, mert bizonyára nem látta a Vasas-Szegedet.
több mint 4 éve
fú, volt kb 5 perc tiszta játék a hosszabbítás 2. félidőben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Nem igazán érdemeltük meg, de megvan basszus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Fhú de jó, hogy decemberig megint nem kell soccert néznem. Rendesen fájt ez a szánalom.
több mint 4 éve
Ne csináld
több mint 4 éve
Huuu carvajal, rossz nezni, pedig nem indult rosszul, de kb 27 évesen kioregedett. Fiola szint lassan. Pepe meg portoban még 40 évesen is stabil mint az euro...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Mi van itt...
több mint 4 éve
Hát az utobbi idoben nem nagyon volt benne, ha rodrygo ugyanennyi lehetoseget kapna, lone o is annyit, de bale is siman, kurva sok tamadas hal el a brazilon csak azert mert nincs agya, ettol fuggetlenul nem mondom hogy nincs igazad, az még vedheto ha a pályan hagyta.Camavinga megeszi reggelire kroost es valverdet, minden meccsen kezdenie kellene.Pont elég. Az idei szezonja alapján, nem viszed le hiába van szar napja, mert bármikor benne lehet a gól. Benne is volt.
1. Jó döntése volt a meccsen 😅Hehe. 😀Bale remélem bejöhet egy két golfütés erejéigVini helyere johetne, mit keres az még fent a pályan?
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
Jughead
eaglesmcnabb
Jughead
De az nem hogy 3-1-es elso meccs utan, 0-3-nál kezdunk el focizni hazai pályán. Nyilvan van egy mentalis része is, hogy ilyenkor az ellenfélnek kb. minden mindegy, de ez a realnal az ancelotti iskolanal visszatero problema, ugyanez volt zidanenal, aki a kezei kozul szabadult.
több mint 4 éve
A Cselszi akkor rúgta a harmadik gólját, amikor kimentem cigizni. Teszek egy újabb próbát.| Nem jött be. |
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Camavinga megeszi reggelire kroost es valverdet, minden meccsen kezdenie kellene.Pont elég. Az idei szezonja alapján, nem viszed le hiába van szar napja, mert bármikor benne lehet a gól. Benne is volt.
1. Jó döntése volt a meccsen 😅Hehe. 😀Bale remélem bejöhet egy két golfütés erejéigVini helyere johetne, mit keres az még fent a pályan?
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
Jughead
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Camavinga megeszi reggelire kroost es valverdet, minden meccsen kezdenie kellene.1. Jó döntése volt a meccsen 😅Hehe. 😀Bale remélem bejöhet egy két golfütés erejéigVini helyere johetne, mit keres az még fent a pályan?
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
Jughead
több mint 4 éve
Túl szèp lenne, hogy Bayern ès a Real is egyszerre kiessen.