Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Bocánál kiszakadt a gólzsák.mondjuk too little, too late, mert a River utcahosszal nyerte a bajnokságot, de hét(!) különböző játékos rúgta a nyolc gólt
több mint 4 éve
Valahogy sejtettem, hogy még mindig egy helyben toporog a ligaMls döntőt nézte valaki? Az arena4 is adta felvezetéssel együtt, a meccs színvonala érdekelneNem volt valami nagy színvonal, elég sok rugdosódás, NY talált egy fejes gólt, Portland vergődött végig támadásban, aztán legvégén bepréseltek egy gólt, utána tizik.
r.baggio
zavi27

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Mls döntőt nézte valaki? Az arena4 is adta felvezetéssel együtt, a meccs színvonala érdekelneNem volt valami nagy színvonal, elég sok rugdosódás, NY talált egy fejes gólt, Portland vergődött végig támadásban, aztán legvégén bepréseltek egy gólt, utána tizik.
r.baggio
több mint 4 éve
Heh. Mondtam hogy szoros lesz az Algéria elleni 😁Megvannak a továbbjutók az arab kupán. Szerintem Marokkó behúzza.szep jinx 😀
warr_b
Löfli
Mondjuk Egyiptom is csak hosszabbításban ment tovább.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem, az kivételesen pont nem érdekel 😄Mls döntőt nézte valaki? Az arena4 is adta felvezetéssel együtt, a meccs színvonala érdekelnewarr tuti nézte
r.baggio
#JC6

több mint 4 éve
Mls döntőt nézte valaki? Az arena4 is adta felvezetéssel együtt, a meccs színvonala érdekelneIgen.
r.baggio
Félidőig. A második kiesett, mert be kellett fejeznem valamit.
Felvezető jó volt. Igaz Sallói beszélt nagyrészt, ami érthető. Ő van abban a közegben.
Kommentátor OK.
Meccs amíg láttam. Hajtós, NYC dominanciával. Színvonal kb mondjuk B1 közép csapatok meccsére hajaz.
A szurkolás kiváló volt.
Én azért kapcsoltam oda, hátha véletlenül megy a Navy/Army.
Meglepődtem, hogy az MLS ment, de amikor az EU sport adta akkor is nézegettem, így örültem hogy megy.
több mint 4 éve
Mls döntőt nézte valaki? Az arena4 is adta felvezetéssel együtt, a meccs színvonala érdekelnewarr tuti nézte
r.baggio
több mint 4 éve
Mls döntőt nézte valaki? Az arena4 is adta felvezetéssel együtt, a meccs színvonala érdekelne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Megvannak a továbbjutók az arab kupán. Szerintem Marokkó behúzza.szep jinx 😀
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Hajdúbé ennyire vak? Bizonygatja hogy 11-es. Tisztán váll 😅
több mint 4 éve
Nem tudom volt-e valaha irritálóbb edző az NB1-ben, mint ez a Márton 😀
több mint 4 éve
Azért szép sorminta, hogy tizivel nyert a City, a Chelsea, a Pool és a MU is.A city-ét meg a pool-ét nem láttam, de a másik 3 az is volt.
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Azért szép sorminta, hogy tizivel nyert a City, a Chelsea, a Pool és a MU is.
több mint 4 éve
Az idejét se tudom mikor vezettünk utoljára két góllal 30 perc utánA riválisaink rá vannak szorulva a tizenegyesekre, mi pedig nagyvonalúan nyerünk😛
Sebii
több mint 4 éve
Végülis minden edzőt a játékosok buktatnak meg. 😀Én bírtam, a játékosok buktatták meg.Ik, gyalázat ez a Honved, Ferivel 😃 remelem januárban tényleg jön Boris.Boris is hatalmas tálentum....
#JC6
Bazzani
#JC6
több mint 4 éve
Én bírtam, a játékosok buktatták meg.Ik, gyalázat ez a Honved, Ferivel 😃 remelem januárban tényleg jön Boris.Boris is hatalmas tálentum....
#JC6
Bazzani
több mint 4 éve
Meg, mert ma minden tamado jatekos extra szar volt, sosem lőttek volna gólt. Jól mutatta a helyzetet hogy így sem tudott senkit behozni a padról mert azok is kegyetlen szarok 🤣68 perc alapján nem lehet eldönteni hogy az elöl levő hármasból kit kellene lehozni, annyira gyenge mindhárom 😕védelmi butaság megmentett titeket
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
68 perc alapján nem lehet eldönteni hogy az elöl levő hármasból kit kellene lehozni, annyira gyenge mindhárom 😕védelmi butaság megmentett titeket
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
68 perc alapján nem lehet eldönteni hogy az elöl levő hármasból kit kellene lehozni, annyira gyenge mindhárom 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
De Gea mekkorát védett Pukki lövésénél
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ik, gyalázat ez a Honved, Ferivel 😃 remelem januárban tényleg jön Boris.Boris is hatalmas tálentum....
#JC6
több mint 4 éve
Ik, gyalázat ez a Honved, Ferivel 😃 remelem januárban tényleg jön Boris.
több mint 4 éve
Meglepően izgalmas volt ez a Honvéd-Zte...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
De undorító egy penaltyball ez a Chelsea - Leeds.Vazz, szopó így elbukni.
Cubehor

több mint 4 éve
De undorító egy penaltyball ez a Chelsea - Leeds.Minek rúgott oda a kapunak háttal álló Rüdigernek? Elég buta volt
Cubehor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal