Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Totálisan motiválatlanok, primadonnák, lazák mint a rigalánc, képzelem mi mehet edzésen. Ha Stréber marad még a végén a Várda lesz a bajnok, figyeld meg🤣Fuh, egy ilyen Loki ellen szinte helyzet nélkül így kicummantani, számomra hihetetlen…Ezt a bajnokságot ezzel a kerettel szinte lehetetlen elbukni. Még ha lenne egy csúcson levő ellenfél azt mondom ok, de így ez esélytelen. Az más kérdés hogy sokkal szorosabb is lehet mint amilyennek reálisan lennie kellene.
Iszonyat szabadjára van engedve ez a keret, semmilyen fegyelem nincs, ez a legnagyobb hibája a sógornak és ha marad, tuti elbukjuk a bajnokságot.
#JC6
davemayer
több mint 4 éve
Fuh, egy ilyen Loki ellen szinte helyzet nélkül így kicummantani, számomra hihetetlen…Ezt a bajnokságot ezzel a kerettel szinte lehetetlen elbukni. Még ha lenne egy csúcson levő ellenfél azt mondom ok, de így ez esélytelen. Az más kérdés hogy sokkal szorosabb is lehet mint amilyennek reálisan lennie kellene.
Iszonyat szabadjára van engedve ez a keret, semmilyen fegyelem nincs, ez a legnagyobb hibája a sógornak és ha marad, tuti elbukjuk a bajnokságot.
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Fuh, egy ilyen Loki ellen szinte helyzet nélkül így kicummantani, számomra hihetetlen…Iszonyat szabadjára van engedve ez a keret, semmilyen fegyelem nincs, ez a legnagyobb hibája a sógornak és ha marad, tuti elbukjuk a bajnokságot.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Pinter, huszti, horvath f, mutu, hagi, boloni.Remélem igaz lesz a pletyka és a halvérű sógor csomagolhat a szünetben… 🤬🤬🤬🤬🤬Ki lehet az új jelölt? Hazai felhozatalt kizárva.
Sinisa
Gergőbácsi
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Remélem igaz lesz a pletyka és a halvérű sógor csomagolhat a szünetben… 🤬🤬🤬🤬🤬Ki lehet az új jelölt? Hazai felhozatalt kizárva.
Sinisa
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Remélem igaz lesz a pletyka és a halvérű sógor csomagolhat a szünetben… 🤬🤬🤬🤬🤬
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Jó ez a bíró, engedi az ámokfutást, ide-oda
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ez tény. A csapat felének már kb véget ért az idény, ahogy nézem. Kár, hogy van még egy meccs ezen kívül is...Igen ezt én is kéznek láttam, de szar ma a fradi úgyh kb mind1megint elmaradt egy fradi pirosTeljesen elvesztette a meccset a bíró. De a Loki gólt megadni, ráadásul var után, szánalom.
NB2
Bálesz
davemayer

több mint 4 éve
Igen ezt én is kéznek láttam, de szar ma a fradi úgyh kb mind1megint elmaradt egy fradi pirosTeljesen elvesztette a meccset a bíró. De a Loki gólt megadni, ráadásul var után, szánalom.
NB2
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
megint elmaradt egy fradi pirosTeljesen elvesztette a meccset a bíró. De a Loki gólt megadni, ráadásul var után, szánalom.
NB2

több mint 4 éve
megint elmaradt egy fradi piros
több mint 4 éve
Mondanám hogy jöhetne még pár ilyen vereség hátha kiteszik az osztrákot de első évében csak akkor rúgják ki ha elbukjuk a bajnokságot azt meg nem szeretném.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A debreceni VAR kocsit most hazaküldeni a faszba, ez így vicc.

több mint 4 éve
Ajkán elmondták a Leszopolátusz varázsigét...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ez komoly? Leadnak egy félidőt a loki meccsből aztán kézit közvetítenek? Szánalom. Átrakják a Duna tvre. Hihetetlen komolyan.
több mint 4 éve
de punci egy bíró!simán ki kellett volna állítani 2 sárgával!
istenem, amikor tudod, nem szabad mert akkor lebasznak felülről😕
több mint 4 éve
Te Bazza, ha nem lenne Diaby, minden beadásból gólt érne el az ellenfél. Ezen kívül persze életveszély😃Amúgy kegyetlen ez a csapat.. a csoki aki bejött 🤣🤣🤣 lyukat rúgnak, esnek-kelnek, kirúgják a stadionból, stb, óriási 😃 durva hogy nüanszokon múlott a 9:6 😃
több mint 4 éve
eddig 0 győzelem 😀😀😀 december közepe vana levante meg csucsot dontott tegnap egy jo meccsel.Ilyen az nb1, egyszer fent egyszer lent 😀Amúgy a kettőnek mi köze egymáshoz?Nem tudom Diabynak mit kell még tennie azért, hogy eltakarítsák az Újpest közeléből...Mit panaszkodsz, máris megvan a fordítás
Bazzani
Heisman
Bazzani
Diaby pedig fent van a piros laposok listájának a tetején, és lent van a pályáról
Heisman
de meg nem platozott a rossz szeria 😕
YoungZeeZee
esküszöm ez a 4-3 már bunda volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
a levante meg csucsot dontott tegnap egy jo meccsel.Ilyen az nb1, egyszer fent egyszer lent 😀Amúgy a kettőnek mi köze egymáshoz?Nem tudom Diabynak mit kell még tennie azért, hogy eltakarítsák az Újpest közeléből...Mit panaszkodsz, máris megvan a fordítás
Bazzani
Heisman
Bazzani
Diaby pedig fent van a piros laposok listájának a tetején, és lent van a pályáról
Heisman
de meg nem platozott a rossz szeria 😕
több mint 4 éve
Pontos játékkal szét lehetne kontrázni ezt a gyenge paksot ehelyett majd kapunk valami Mórickagólt és örülhetünk majd az xnek...ne legyen igazam
több mint 4 éve
Bár így volna....Ilyen az nb1, egyszer fent egyszer lent 😀Amúgy a kettőnek mi köze egymáshoz?Nem tudom Diabynak mit kell még tennie azért, hogy eltakarítsák az Újpest közeléből...Mit panaszkodsz, máris megvan a fordítás
Bazzani
Heisman
Bazzani
Heisman
több mint 4 éve
Ilyen az nb1, egyszer fent egyszer lent 😀Amúgy a kettőnek mi köze egymáshoz?Nem tudom Diabynak mit kell még tennie azért, hogy eltakarítsák az Újpest közeléből...Mit panaszkodsz, máris megvan a fordítás
Bazzani
Heisman
Bazzani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Amúgy a kettőnek mi köze egymáshoz?Nem tudom Diabynak mit kell még tennie azért, hogy eltakarítsák az Újpest közeléből...Mit panaszkodsz, máris megvan a fordítás
Bazzani
Heisman
több mint 4 éve
Nem tudom Diabynak mit kell még tennie azért, hogy eltakarítsák az Újpest közeléből...Mit panaszkodsz, máris megvan a fordítás
Bazzani
több mint 4 éve
Nem tudom Diabynak mit kell még tennie azért, hogy eltakarítsák az Újpest közeléből...