Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
RB Salzburg–Bayern Münchencsak most mar ne rontsanak el semmit a sorsolasnal ...
Hát bmeg 😀 😀 😀
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nem látok én semmit se.Te látod amúgy, hogy megnyerik az Európa Ligát?ha elmennek odáig, akkor fontos lehet, mert egyelőre nem állnak BL-helyen otthon, viszont a pénzre égető szükségük lenneEL-ben lesz vajon totális spanyol dominancia?A Sevilla, Atalanta, Betis sztem behúzzák, a Leipzig-Sociedad és a Porto-Lazio kiegyenlített lesz.
Sevilla (spanyol)–Dinamo Zagreb (horvát)
Atalanta (olasz)–Olympiakosz (görög)
RB Leipzig (német)–Real Sociedad (spanyol)
FC Barcelona (spanyol)–Napoli (olasz)
Zenit (orosz)–Real Betis (spanyol)
Borussia Dortmund (német)–Rangers (skót)
Sheriff Tiraspol (moldovai)–Braga (portugál)
Porto (portugál)–Lazio (olasz)
Willie Parker
A Barcának sztem nem fontos annyira most az EL, a Napolit amúgy is jobbnak tartom. A Dortmund valszeg szenvedni fog.
Willie Parker
slowmotion
Napoli, Sevilla, Atalanta, Dortmund kaliberű csapatokon átverekszik magukat?
Willie Parker
de otthon az Atleti-Realt nem érik utol, a Sevilla egyre jobban tolja, a negyedik helyre meg többen is pályáznak.
ennyi sérülttel nem tudom, hogy nem kerülnek-e túl nagy hátrányba.
viszont az EL csak februárban kezdődik újra, addigra felépülhetnek jó páran, két meccsen meg elvileg bárkit meg lehet verni. A Napoli is balfaszkodik mostanában, a Dortmund is, a Sevilla és az Atalanta kemény dió, de az már csak két csapat. meg hát Xavinak addigra lesz ideje összerakni és betanítani a rendszert.
amikor Klopp érkezett Liverpoolba, akkor is egy T'ham 0-0-val indult a regnálása, aztán egy Soton 1-1-gyel folytatódott. nem volt egyszerű, de tavaszra az EL-dömtőig jutott a csapat. szóval elvileg sok minden lehetséges.
több mint 4 éve
RB Salzburg–Bayern MünchenHát bmeg 😀 😀 😀
több mint 4 éve
NS-en megkérdezte, hogy elmúltam-e 18 éves, mikor rákattintottam a sorsolásra 😊Igen, mert a jelenlegi helyzetben átbaszták a mu-t
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
NS-en megkérdezte, hogy elmúltam-e 18 éves, mikor rákattintottam a sorsolásra 😊Ott valami nagyon durva kontent lehet, meg is nézem
NB2
több mint 4 éve
Na ma mindenképp jó napom lesz, kitettük a buzi lila osztrák majmot 😊 Nem hittem benne hogy ez ilyen korán létrejön, nagyon gázul festhetett az öltöző.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
NS-en megkérdezte, hogy elmúltam-e 18 éves, mikor rákattintottam a sorsolásra 😊
több mint 4 éve
Nagyon kevés ideje volt még, egy csomó fiatalt elkezdett használni.amugy a Xavi fele Barca rosszabbul festett Munchenben mint a Koeman fele nekem.Persze kellene a BL, de sztem Xavi takaríttat majd, hogy legyen költhető pénz.ha elmennek odáig, akkor fontos lehet, mert egyelőre nem állnak BL-helyen otthon, viszont a pénzre égető szükségük lenneEL-ben lesz vajon totális spanyol dominancia?A Sevilla, Atalanta, Betis sztem behúzzák, a Leipzig-Sociedad és a Porto-Lazio kiegyenlített lesz.
Willie Parker
A Barcának sztem nem fontos annyira most az EL, a Napolit amúgy is jobbnak tartom. A Dortmund valszeg szenvedni fog.
Willie Parker
slowmotion
Willie Parker
csebi
több mint 4 éve
Te látod amúgy, hogy megnyerik az Európa Ligát?ha elmennek odáig, akkor fontos lehet, mert egyelőre nem állnak BL-helyen otthon, viszont a pénzre égető szükségük lenneEL-ben lesz vajon totális spanyol dominancia?A Sevilla, Atalanta, Betis sztem behúzzák, a Leipzig-Sociedad és a Porto-Lazio kiegyenlített lesz.
Willie Parker
Willie Parker
slowmotion
Napoli, Sevilla, Atalanta, Dortmund kaliberű csapatokon átverekszik magukat?
több mint 4 éve
amugy a Xavi fele Barca rosszabbul festett Munchenben mint a Koeman fele nekem.Persze kellene a BL, de sztem Xavi takaríttat majd, hogy legyen költhető pénz.ha elmennek odáig, akkor fontos lehet, mert egyelőre nem állnak BL-helyen otthon, viszont a pénzre égető szükségük lenneEL-ben lesz vajon totális spanyol dominancia?A Sevilla, Atalanta, Betis sztem behúzzák, a Leipzig-Sociedad és a Porto-Lazio kiegyenlített lesz.
Willie Parker
Willie Parker
slowmotion
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Persze kellene a BL, de sztem Xavi takaríttat majd, hogy legyen költhető pénz.ha elmennek odáig, akkor fontos lehet, mert egyelőre nem állnak BL-helyen otthon, viszont a pénzre égető szükségük lenneEL-ben lesz vajon totális spanyol dominancia?A Sevilla, Atalanta, Betis sztem behúzzák, a Leipzig-Sociedad és a Porto-Lazio kiegyenlített lesz.
Willie Parker
Willie Parker
slowmotion
több mint 4 éve
ha elmennek odáig, akkor fontos lehet, mert egyelőre nem állnak BL-helyen otthon, viszont a pénzre égető szükségük lenneEL-ben lesz vajon totális spanyol dominancia?A Sevilla, Atalanta, Betis sztem behúzzák, a Leipzig-Sociedad és a Porto-Lazio kiegyenlített lesz.
Willie Parker
Willie Parker
több mint 4 éve
h ne lenne fontos. ha nem nyerik meg az ELt jovore nincs BL.EL-ben lesz vajon totális spanyol dominancia?A Sevilla, Atalanta, Betis sztem behúzzák, a Leipzig-Sociedad és a Porto-Lazio kiegyenlített lesz.
Willie Parker
Willie Parker
több mint 4 éve
EL-ben lesz vajon totális spanyol dominancia?A Sevilla, Atalanta, Betis sztem behúzzák, a Leipzig-Sociedad és a Porto-Lazio kiegyenlített lesz.
Willie Parker
több mint 4 éve
amugy csak ilyen hibakat vetettek a sorsolasnal:pattintsák ki a MU-t meg az Atleticót, mindenki jobban járna vele 😛
MU eloszor Villarealt kapta (csoportellenfelek voltak)
MU nem szerepelt Atletico ellenfelekent
RM szerepelt Villareal ellenfelekent (azonos nemzet)
Pool szerepelt az AM ellenfelei kozott (csoportellenfelek)
meg szerencse h csak ennyi hiba volt.
csebi
több mint 4 éve
EL-ben lesz vajon totális spanyol dominancia?Sevilla (spanyol)–Dinamo Zagreb (horvát)
több mint 4 éve
amugy csak ilyen hibakat vetettek a sorsolasnal:MU eloszor Villarealt kapta (csoportellenfelek voltak)
MU nem szerepelt Atletico ellenfelekent
RM szerepelt Villareal ellenfelekent (azonos nemzet)
Pool szerepelt az AM ellenfelei kozott (csoportellenfelek)
meg szerencse h csak ennyi hiba volt.
több mint 4 éve
Most akkor jön a valóban irányított sorsolás. Vagyis kihúzzák ugyanazt😊
több mint 4 éve
A fagyi attól fagyi, hogy hajnalka érinthetetlen, pedig rá tették fel a fagyika jövőjét. Remélem még sokáig marad.
több mint 4 éve
Csak Arshavint ne baszogassák emiatt 😉Nem ő rontotta el...
Heisman
De itt legalább belátták hogy hibáztak és elismerték, ez is valami.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
mindegy, mindegyik ilyen gittegylet...lattak a tegnapi FIA donteseket es vki mondta a tarsasgban h ennel nagyobb hulyek nem lehetnek erre nyomtak egy hold my beert.megelőlegezem hogy ekkora seggek az UEFAnál is 😀baki 😊 nem szoktal ilyen naiv lenni.hát mivel ténylegesen befolyásolta a párharcokat fair hogy újrasorsolják ami a baki után történtkozben szabalytalan volt a sorsolas az UEFAnal (Atletico kosaraban nem volt az MU). lehet ujrasorsolas lesz.Már biztos, ez azért már tényleg a kabaré mesterfoka
csebi
Gondolom a psg-nél szóltak, hogy ezt így ne
r.baggio
Heisman
csebi
Heisman
csebi
Csak Arshavint ne baszogassák emiatt 😉
de amúgy azért sok csapatnak nem volt érdeke, hogy újrasorsolják😊Chelsea járt rosszul, és mondhatni a Bayern járt jól
főleg a nagyok jártak volna így jól
NB2
Amúgy ha ezt a MU-t nem veri ki a nagy PSG akkor nem is érdemelnek BL-t
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
de amúgy azért sok csapatnak nem volt érdeke, hogy újrasorsolják😊főleg a nagyok jártak volna így jól
több mint 4 éve
lattak a tegnapi FIA donteseket es vki mondta a tarsasgban h ennel nagyobb hulyek nem lehetnek erre nyomtak egy hold my beert.megelőlegezem hogy ekkora seggek az UEFAnál is 😀baki 😊 nem szoktal ilyen naiv lenni.hát mivel ténylegesen befolyásolta a párharcokat fair hogy újrasorsolják ami a baki után történtkozben szabalytalan volt a sorsolas az UEFAnal (Atletico kosaraban nem volt az MU). lehet ujrasorsolas lesz.Már biztos, ez azért már tényleg a kabaré mesterfoka
csebi
Gondolom a psg-nél szóltak, hogy ezt így ne
r.baggio
Heisman
csebi
Heisman
több mint 4 éve
Az UEFA utolérte az FIA-t inkompetenciában
Poloska vagyok.