Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem hát, tudja 😀 😀Iktriad se hiszi azt magáról.Ha azt hiszed hogy iktriad vicces, akkor tèvedsz ☺️😜🎉😉Mané nevének jelentése két nyelvben gyökerezik, a magyar (ma) és a holland (nee - nem) kifejezésekből.Én meg azt hittem, hogy Ma felesége.
davemayer
nagylaza
dande
iktriad
több mint 4 éve
oh, lehet hogy innen indult az egész?www.mirror.co.uk/news/uk-news/liverpool-fans-cross-france-dinghy-27088962
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
engem nem biztos hoyg zavarna 😀jó kis szar meccsDe legalább Stez dolgozhat miatta vasárnapig. De legalább
Tactful Cactus
iktriad
több mint 4 éve
www.sportingnews.com/us/soccer/news/karim-benzema-bandage-hand-injury-real-madrid/v89as3yfnr9mkunkoiyoj9gshaver kérdezte hogy mi van a kezével
aztakurva, szánalmas ez a menetrend
több mint 4 éve
Carvajalt csak a labda zavarta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Iktriad se hiszi azt magáról.Ha azt hiszed hogy iktriad vicces, akkor tèvedsz ☺️😜🎉😉Mané nevének jelentése két nyelvben gyökerezik, a magyar (ma) és a holland (nee - nem) kifejezésekből.Én meg azt hittem, hogy Ma felesége.
davemayer
nagylaza
dande
több mint 4 éve
Ha azt hiszed hogy iktriad vicces, akkor tèvedsz ☺️😜🎉😉Mané nevének jelentése két nyelvben gyökerezik, a magyar (ma) és a holland (nee - nem) kifejezésekből.Én meg azt hittem, hogy Ma felesége.
davemayer
nagylaza
több mint 4 éve
Alisson kijöveteleiből lehetnek még gondok.Igen. Nem.
Kampman
több mint 4 éve
Alisson kijöveteleiből lehetnek még gondok.ezt miért csinálja, mikor 2 védő biztosít folyton...nem is értem, csak baj lehet belőle..
Kampman
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Mané nevének jelentése két nyelvben gyökerezik, a magyar (ma) és a holland (nee - nem) kifejezésekből.Én meg azt hittem, hogy Ma felesége.
davemayer
több mint 4 éve
Alisson kijöveteleiből lehetnek még gondok.
több mint 4 éve
Be is pattanhatott volna 😉 egyébként amikor írtam mèg kapufának láttam, sorry 😀Mázli sok.0. 😀 😉szóval ha véd a kapus, az mázli, értem.
dande
bogec7
több mint 4 éve
Azt mindenki tudta. De amit muvel, az nem jo kapus, hanem klasszis. A csavonak kb. nem lehet golt loni, odaer mindenhova.Nem szeretem Courtois-t, de amit a faszi amugy iden muvel, az embertelen. Csavo akkora bravurokat tol minden meccsen, hogy az felelmetes.Nagyon jó kapus, ezt tudtuk.
Stez
davemayer
több mint 4 éve
Update Paris: Massive chaos in front of the stadium. The brother of Joel Matip, Marvin, had to flee with his family while they tried to get access in the stadium. His wife is pregnant. Tear gas! They had to take refuge in a restaurant. @SkySportDE
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) May 28, 2022
több mint 4 éve
Nem szeretem Courtois-t, de amit a faszi amugy iden muvel, az embertelen. Csavo akkora bravurokat tol minden meccsen, hogy az felelmetes.Nagyon jó kapus, ezt tudtuk.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mázli sok.0. 😀 😉szóval ha véd a kapus, az mázli, értem.
dande
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Nem szeretem Courtois-t, de amit a faszi amugy iden muvel, az embertelen. Csavo akkora bravurokat tol minden meccsen, hogy az felelmetes.
több mint 4 éve
Mázli sok.0. 😀 😉
több mint 4 éve
Mané nevének jelentése két nyelvben gyökerezik, a magyar (ma) és a holland (nee - nem) kifejezésekből.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
van dyk ezt nagyon elkönnyelműsködte, ha valverde normálisan passzol akkor vini ajtó-ablakban van
több mint 4 éve
'Kijevi vesztes' - ennek kötelezően el kellett hangoznia
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!