Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Elsőre a "nem" szó hiányzott, azé' nem értettem.Olvass vissza kicsit, hátha megtalálod.Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.Akkor mi a baj? Ja, már javítva. Akkor értem.
roberto23
nagylaza
De amúgy nekem nem baj, csak megjegyeztem, hogy ez nekem kicsit vicces.
Szerk: Akkor ok, tárgytalan. 😊
roberto23
több mint 4 éve
Olvass vissza kicsit, hátha megtalálod.Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.Akkor mi a baj? Ja, már javítva. Akkor értem.
roberto23
nagylaza
De amúgy nekem nem baj, csak megjegyeztem, hogy ez nekem kicsit vicces.
Szerk: Akkor ok, tárgytalan. 😊
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.Akkor mi a baj? Ja, már javítva. Akkor értem.
roberto23
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.reál szurkolók között is megvan az aki folyamatosan odaszól a barcánakAmúgy miért van az, hogy nektek barca szurkolóknak állandóan a Real-al kell példálozni meg foglalkozni?az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
Ennek is a húsvét az oka, az ünnepi kaláccsal baszakodok. Az élesztő nem akart felfutni...
nagylaza
dande
Nyilván tudom ha a Real nyer vmit az csak és kizárólag a mák miatt lehet, de én ezt komolyan nem értem. Engem pl rohadtul nem érdekel, hogy nyer-e a barca vagy nem, és ha nyer, akkor hogyan, ha nem a Madriddal játszanak. De persze nem vagyunk egyformák…
roberto23
ahogy ugyanez megvan a mu-pool, fradi-ute(najó most vidi bár lassan az se) között is
Negritis
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 4 éve
reál szurkolók között is megvan az aki folyamatosan odaszól a barcánakAmúgy miért van az, hogy nektek barca szurkolóknak állandóan a Real-al kell példálozni meg foglalkozni?az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
Ennek is a húsvét az oka, az ünnepi kaláccsal baszakodok. Az élesztő nem akart felfutni...
nagylaza
dande
Nyilván tudom ha a Real nyer vmit az csak és kizárólag a mák miatt lehet, de én ezt komolyan nem értem. Engem pl rohadtul nem érdekel, hogy nyer-e a barca vagy nem, és ha nyer, akkor hogyan, ha nem a Madriddal játszanak. De persze nem vagyunk egyformák…
roberto23
ahogy ugyanez megvan a mu-pool, fradi-ute(najó most vidi bár lassan az se) között is
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amúgy miért van az, hogy nektek barca szurkolóknak állandóan a Real-al kell példálozni meg foglalkozni?az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
nagylaza
dande
több mint 4 éve
Majdnem három...az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
nagylaza
dande
több mint 4 éve
az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
nagylaza
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Adnam, ha a Lipcse utan a Frankfurt is bejutna. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Simaláb végre megmutathatja tényleg jó edző e vagy csak repíti a katalán hypeKezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
több mint 4 éve
Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
több mint 4 éve
Ezeknek minden összejön...innen lehetetlen.....😡😡😡😡😡😡😡
több mint 4 éve
Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?
több mint 4 éve
Kis gól is gól

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ott vannnnn
több mint 4 éve
Ezt a nyomorèkságot ...Garcia 😡😡😡😡
több mint 4 éve
Szegény Bodo mekkora verést fog ma kapni! Ha nem a meccsen, akkor a meccsen kívűl 😂
több mint 4 éve
Ez vicc…mondjuk én se adtam volna 11-est, de az előzőért se sárgát meg új szabadrúgást.
több mint 4 éve
Ez a bíró nagyon hülye, már bocsánat
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Semmi konkrétum, de így szokott működni ez. Dominik amikor játszik, akkor jó, nincs oka hogy ne jatszassákKonkrétumról én nem tudok, lehet hogy te ezek szerint igenMost akarjak majd eladni, mert van utánpótlás…Sérült volt Olmo, jó játékos nagyon bde nem hiszem hogy ezután az éve után vinné el valaki.Olmo jövőre elmegy csilliókért és szabad a pálya Szoboszlainak…Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
Az ég kék, a fű zöld, Nkunku gól.
zacknorb
Amúgy kár hogy megint nem kezd Szoboszlai, ha tényleg Olmoval akarja rotálni és úgy hogy a spanyol a favorit akkor rosszul tette hogy ideigazolt anno.
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 4 éve
Konkrétumról én nem tudok, lehet hogy te ezek szerint igenMost akarjak majd eladni, mert van utánpótlás…Sérült volt Olmo, jó játékos nagyon bde nem hiszem hogy ezután az éve után vinné el valaki.Olmo jövőre elmegy csilliókért és szabad a pálya Szoboszlainak…Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
zacknorb
Amúgy kár hogy megint nem kezd Szoboszlai, ha tényleg Olmoval akarja rotálni és úgy hogy a spanyol a favorit akkor rosszul tette hogy ideigazolt anno.
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Most akarjak majd eladni, mert van utánpótlás…Sérült volt Olmo, jó játékos nagyon bde nem hiszem hogy ezután az éve után vinné el valaki.Olmo jövőre elmegy csilliókért és szabad a pálya Szoboszlainak…Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
zacknorb
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 4 éve
Sérült volt Olmo, jó játékos nagyon de nem hiszem hogy ezután az éve után vinné el valaki. 2 év múlva ilyenkor meg már Dominiknak is kinézhetne egy top csapat, nem csak a spanyolnak.Olmo jövőre elmegy csilliókért és szabad a pálya Szoboszlainak…Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
zacknorb
davemayer
Klaci79
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Olmo jövőre elmegy csilliókért és szabad a pálya Szoboszlainak…Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
zacknorb
davemayer