Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Valaki szólhatna ennek a nyomorult kommentátornak, hogy a refrént kétszer éneklik, és amúgy is, ne pofázza végig az YNWA-t. Mindig ezt csinálja, mindig.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Fabinho, van Dijk és Jones covidos.dinamonál meg Lukaku, Werner és CHO 😀
Vicces, hogy Klopp pont a mai meccs programfüzetében örömködött, hogy mindenki be van oltva a csapatnál, még a konyhásnénik is.
Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Azért itt nem lesz előtte egy hónap edzőtábor, ha nem nulla ponttal és -12-nel rosszabb gólkülönbséggel zarunk, már az is kisebb csoda lesz.Kellett nekünk ennyire felfele törekedni 😛 legalább már most nem kell számolgatni, legfeljebb, hogy mennyi kapott góllal ússzuk meg 😁EB-n is ez volt, aztán nem voltunk annyira szarok 😀
dande
Heisman
több mint 4 éve
Fabinho, van Dijk és Jones covidos.Az utóbbi évek állandó védelem problémái miatt szerencsére észhez tért a vezetés, és jobban el vagyunk látva védőkkel! Tsimikas és Gomez, még így is padon van! Jó lesz az! 😊
Vicces, hogy Klopp pont a mai meccs programfüzetében örömködött, hogy mindenki be van oltva a csapatnál, még a konyhásnénik is.
Mikey
YNWA!
több mint 4 éve
Fabinho, van Dijk és Jones covidos. Vicces, hogy Klopp pont a mai meccs programfüzetében örömködött, hogy mindenki be van oltva a csapatnál, még a konyhásnénik is.
több mint 4 éve
Én inkább eladnék mindenkit és hoznék két-három brit fiatalt, mégha kurva drágák is: Rice v Phillips, Bamford v Watkins és vmi kreatív csókát.A védelemről nekem az a véleményem, hogy Nuno Tavaresen kívül mindenki jó igazolás volt. A Tierney-Gabriel-White-Tomiyasu szerintem nagyon jó lehet főleg Ramsdale-lel a kapuban, viszont amit látok hogy nincsenek összeszokva. A kisebb csapatok ellen egyéni kvalitásaikkal tudták pótolni ha egy társuk hibáztak, viszont a nagyobbak ellen ez nem fér bele. Az fontos, hogy Tierney kezdjen. Támadásban gyengébb mint Tavares, de védekezésben köröket ver rá. Ja és Tavares össze-vissza futkos, szóval hiába van elől, ezt is elkúrja. Max egy extra opció akinek lehet jelentéktelen passzt adni amikor ötlettelenül támadunk 1-0-nál.Mondjuk Tamas batyanknak valami kimutatas szerint meccsenkent van legalabb egy vagy ket szarvashibaja. 😀Na ágyúsok milyen érzés a Wenger-ligakupa helyen ébredni 😀Nem hiszem el! Mármint nem hiszem el, hogy ez a csapat Anglia negyedik legjobb csapata jelenleg.
Ha komolyan gondoljuk hogy ez a pozíció lehet a cél, vagy legalább a harc érte, akkor az ünnepi szezont meg kell nyomni, és a Cityig nem kipukkadni. Az a meccs elmehet, és FA kupa alibi pihenés után meg kell verni a Spurst 😉
Heisman
Szerintem Arteta zsákutca lesz, vele nagyon hektikusak leszünk, egyszerűen nem képes stabilitást adni. A védekezés hullámzó, az egyes játékosok hullámzóak. A támadásépítés esetleges, csomó "sztár" formán kívül van hónapok óta, csapatjáték nincs vagy egyéni villanásokban hiszünk.
ESR-t imádom, Ramsdale-be nagyon beletaláltunk, Tomiyasu eddig fasza, Thomas legalább hajt és ő ad egy kis keménységet, a többiek középszerűek.
Szívem szerint a támadószekciót teljesen újrabootolnám, tőlem mehetne már Auba, Nketiah is akár januárban és Lacával megpróbálnék megegyezni, aztán ha nem akar, akkor menjen ő is nyáron és próbálgassuk helyette Martinellit. Leno-t is el kell adni, White-t meg fel kellene már hozni valami stabil szintre.
Willie Parker
Amugy meg az Arsenal most kerult jo iranyba, ironikus, hogy reszben pontosan az adta meg a loketet, hogy az elmult evekben szinte egyedulikent remeklo Auba egyre kevesebbet jatszik. Szerintem tok nyugodtan el lehetne ot passzolni valahova, ez a kapcsolat elfaradt, Auba megoregedett. Martinelli, Smith Rowe es Odegaard a jovo, kiegeszulve a javulo vedelemmel. Ez a mag azert nem rossz, kene 1-2 huzoember a csapatba, hogy a legjobbak ellen meglegyenek a sztarok, akik lenditeni tudjak a csapatot, de azert harom honapja szerintem ember nem gondolta volna, hogy az Arsenal egyaltalan oda tud majd szagolni a top5-be. Es most ugy teszi mindezt, hogy szerintem ennyire eros nem surun volt a PL, mint most.
Stez
Arteta most a 4-4-1-1-el úgy néz ki kezd beletalálni, jelenleg okés, de ki tudja szezon végére mi lesz vele. Tavalyhoz képest fejlődött, lehet mostmár nem az a rigid Guardiola követő, hanem a csapat erősségéré épít. Ezt nem tudom. De egyértelműen még a Pool/MU elleni vereség is szórakoztatóbb és korrektebb játékügyileg volt mint akármelyik tavalyi meccs.
Auba mehet, ritka szarul játszik. Saka-Martinelli a széleken jó, és ESR-Ødegaard is jó formában van. Befejezéseken kéne még kicsit csiszolni az edzéseken. Lacazette-tel meg vagyok elégedve idén, nem vártam tőle semmit, ehhez képest rotációba bőven jó Nketiahval. Egy igazi jó befejező csatár kéne előre, aki a kezdő, és mellettük a másik 2 játékos is jobb lesz.
De hogy Gránit miért ilyen szar nálunk azt nem értem. Bezzeg az EB-n hibátlan volt, a gallok ellen meg olyan mérkőzést rakott le, amit azóta se felejtek. Partey hit/miss, védekezésben egész jó, támadásban vannak hibái, neki jobb lenne hátrébb játszania. Pépével meg mi a fasz van? Nem is játszik. 72 millió a semmiért (mondjuk idén eddig olyan jók az igazolások hogy már a mémek közül is kezd kikopni ez a dolog).
Meglátjuk. Jelenleg pozitív vagyok a jövővel kapcsolatban, sok a jó fiatal.
Igazolások amik kellenek (és sok fizetést meg tudunk úszni ha pár senkiházi távozik) : kezdő befejező csatár, Vlahovic lécci gyere ide, meg egy védekezőbb középpályás aki tud stabilan építeni.
Heisman
több mint 4 éve
Kellett nekünk ennyire felfele törekedni 😛 legalább már most nem kell számolgatni, legfeljebb, hogy mennyi kapott góllal ússzuk meg 😁EB-n is ez volt, aztán nem voltunk annyira szarok 😀
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem tudom mit izgultok, megbaszunk mindenkit.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Kellett nekünk ennyire felfele törekedni 😛 legalább már most nem kell számolgatni, legfeljebb, hogy mennyi kapott góllal ússzuk meg 😁...és hány zárt kapus meccsel.
dande
több mint 4 éve
Ha az angolok ellen nem lesz zárt kapu, akkor utána úgyis megbasznak minket valami indokkal. Ha a németek ellen akkor is.Talan az olaszok elleni úsznánk meg.
több mint 4 éve
Kellett nekünk ennyire felfele törekedni 😛 legalább már most nem kell számolgatni, legfeljebb, hogy mennyi kapott góllal ússzuk meg 😁
több mint 4 éve
Beszarás, és itt lesz 2 zártkapunk?
több mint 4 éve
Mindenhonnan a legnehezebb jött 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Eddig angol és német jön hozzánk 😀meg a digók 😊
Heisman
több mint 4 éve
Eddig angol és német jön hozzánk 😀
több mint 4 éve
Na nézzük kiket kapunk a nemzetek ligájában, kb 20 perc és kiderül
több mint 4 éve
Nekem a trigger pont eddig nem volt így meg, ezért írtam, hogy ezért más a leányzó fekvése.Felőlem, ha ettől boldogok vagytok 😉😛Figyelj Stez tök jól összeszedte miért gyanús. Semmi légbőlkapott info csak a tények. Időzítés az pluszba rátesz egy lapáttal.Komolyan ennyire nehèz elhinni, hogy szívbeteg....... nem nem fog játszani sehol...ha egy fèl èv múlva mègis, akkor tèvedtem😃... komolyan, mintha covid összeesküvés elméleteket is elhinnètek. 😛😏😉 Mondhatták voLna a tèrde ment tönkre ès nem tud rendbe jönni...Igen én is erre gondoltam.Nagyon is eletszeru, amikor a Barcahoz o ugy szerzodott, hogy Messi miatt, ennek ellenere at lett verve, mert nem jeleztek neki elore, hogy o nem hosszabbithat, hanem csak az alairas utan tudta meg. Ergo ha akart volna sem tehet semmit, ha szerzodest bont, kemenyen fizetnie kellett volna a Barcanak.Ok de az még mennyire èletszerű, hogyha nincs nyomós indoka a visszavonulásra, akkor is megteszi. Èn is nagyon szeretem ès már 10 èvvel ezelőtt szerettem volna itt tudni, de nehezen tudom elképzelni, hogy pusztán a presztízs (meg ok pár millió) miatt) bevállalja ezt a kamu dolgot. A Barcának is szüksège lenne egy egèszsèges Agüerora mèg ha már idősebb is.A kedvencem Aguero kb 15 eve, de aki azt mondja, gyanus a dolog, azert valahol meg tudom erteni, miert erzi igy. Otthagyta a Cityt, ahol az egvilagon soha semmilyen szivpanasza, vagy arra mutato problemaja nem volt. Elment a Barcahoz csak es kizarolag Messi miatt, majd egy honapra ra beszopattak, hogy ja, amugy akiert alairt, megsem marad.Football world bids farewell to legendary striker AgueroSzívproblémák miatt miatt visszavonul Agüero 😕Nekem gyanús ez az indok. Mondjuk ha igaz remélem sokáig el lesz még vele.
BREAKING: Sergio Aguero has announced his retirement from football at the age of 33 due to a heart condition.
— ESPN FC (@ESPNFC) December 15, 2021
Thank you for all the memories Kun ❤️ pic.twitter.com/BndhwX8GT2
empty taxi
De nagy spíler volt, jól beszopatták a Barcánál a végén.
Toca
www.thescore.com/esp_fed/news/2252038
Nem tudom mi a gyanús rajta, gyógyulást ès sok sikert a civil èletben. Sajnálom, hogy hamarabb nem èrkezett a Barcába, hogy Messivel játszhasson.
dande
Aztan pedig felepult, es hirtelen jon egy ilyen, azert eleg rejtelyes szivproblema, amirol egyebkent peldaul maga a Barca azota sem adott hivatalos kozelemenyt, hogy a vizsgalatok alatamasztottak, hogy szivritmuszavara van Agueronak. De egyebkent szerintem o sem mondta ezt el konkretan, csak hogy az orvosok nem javasoljak, hogy folytassa.
Es azert eros tippem, hogy most a Barca jo par plusz milliot nyer majd, amikor a La Liganal kerelmezik, hogy toroljek ki toluk Aguero szerzodeset, ami igy a fizetesi sapkabol is el fog tunni. Es az a fizetes nem volt alacsony, szoval a helyere sem epp olcso valakit tudnak hozni.
Hogy kamu-e, nem tudom, de igazabol nem erdekel. Aguero szamomra mindig is kedvenc marad, ez sosem fog valtozni. Egyuttel szerintem rengeteg evig a vilag egyik legalulertekeltebb jatekosa volt.
Stez
dande
Az, ami most tortent, kb. win-win helyzet mindkettonek – Aguero nem akart a barcaban jatszani, a Barcanal meg Laporta rajott, hogy valoszinuleg allandoan serult lesz, szoval sok hasznot nem hozhat majd a palya mellol. Igy pedig felszabadul egy halom hely a Barcelona koltsegveteseben.
Ilyenforman pedig siman kinezem (foleg a minden hajjal megkent Laportabol), hogy ez meg volt rendezve. De mint irtam, nem tudom, hogy igy van-e, nem is erdekel.
Stez
Persze Aguero nagyszerű karrierjét számomra nem befolyásolja. Tényleg az egyik legalulertekeltebb csatár, City rengeteget köszönhet neki.
Barca szempontból érdekes, hogy pont jönnek a hírek mivel, hogy spórolnak majd pont egy visszavonulás.
Remélem játszhat majd még valahol.
Toca
dande
Nyilván bizonyíték nincs rá ezért írtam annyit, hogy gyanús és nem azt, hogy csak a Barca miatt vonult vissza,
Mondjuk én lemaradtam, hogy az Alaves meccsen volt vele para, mert az élcsapatok meccseire sincs időm, nem hogy a középcsapatokéra 😛, szóval úgy azért más a leányzó fekvése.
Toca
Egyébként a para abból indult, hogy a fèlidő előtt kezdett rosszul lenni, szünetben jelezte, le is cserèltèk, onnan vizsgálat ès ma itt tartunk... (hogy ebből kifolyólag persze megbundázták így vonuljon vissza 😏😏🙂)
Rèszemről lezártam 😁
dande
De mondom szerintem fogjuk még látni más csapatban. Lehet nem ilyen szinten.
több mint 4 éve
Felőlem, ha ettől boldogok vagytok 😉😛Figyelj Stez tök jól összeszedte miért gyanús. Semmi légbőlkapott info csak a tények. Időzítés az pluszba rátesz egy lapáttal.Komolyan ennyire nehèz elhinni, hogy szívbeteg....... nem nem fog játszani sehol...ha egy fèl èv múlva mègis, akkor tèvedtem😃... komolyan, mintha covid összeesküvés elméleteket is elhinnètek. 😛😏😉 Mondhatták voLna a tèrde ment tönkre ès nem tud rendbe jönni...Igen én is erre gondoltam.Nagyon is eletszeru, amikor a Barcahoz o ugy szerzodott, hogy Messi miatt, ennek ellenere at lett verve, mert nem jeleztek neki elore, hogy o nem hosszabbithat, hanem csak az alairas utan tudta meg. Ergo ha akart volna sem tehet semmit, ha szerzodest bont, kemenyen fizetnie kellett volna a Barcanak.Ok de az még mennyire èletszerű, hogyha nincs nyomós indoka a visszavonulásra, akkor is megteszi. Èn is nagyon szeretem ès már 10 èvvel ezelőtt szerettem volna itt tudni, de nehezen tudom elképzelni, hogy pusztán a presztízs (meg ok pár millió) miatt) bevállalja ezt a kamu dolgot. A Barcának is szüksège lenne egy egèszsèges Agüerora mèg ha már idősebb is.A kedvencem Aguero kb 15 eve, de aki azt mondja, gyanus a dolog, azert valahol meg tudom erteni, miert erzi igy. Otthagyta a Cityt, ahol az egvilagon soha semmilyen szivpanasza, vagy arra mutato problemaja nem volt. Elment a Barcahoz csak es kizarolag Messi miatt, majd egy honapra ra beszopattak, hogy ja, amugy akiert alairt, megsem marad.Football world bids farewell to legendary striker AgueroSzívproblémák miatt miatt visszavonul Agüero 😕Nekem gyanús ez az indok. Mondjuk ha igaz remélem sokáig el lesz még vele.
BREAKING: Sergio Aguero has announced his retirement from football at the age of 33 due to a heart condition.
empty taxi
Toca
Nem tudom mi a gyanús rajta, gyógyulást ès sok sikert a civil èletben. Sajnálom, hogy hamarabb nem èrkezett a Barcába, hogy Messivel játszhasson.
dande
Aztan pedig felepult, es hirtelen jon egy ilyen, azert eleg rejtelyes szivproblema, amirol egyebkent peldaul maga a Barca azota sem adott hivatalos kozelemenyt, hogy a vizsgalatok alatamasztottak, hogy szivritmuszavara van Agueronak. De egyebkent szerintem o sem mondta ezt el konkretan, csak hogy az orvosok nem javasoljak, hogy folytassa.
Es azert eros tippem, hogy most a Barca jo par plusz milliot nyer majd, amikor a La Liganal kerelmezik, hogy toroljek ki toluk Aguero szerzodeset, ami igy a fizetesi sapkabol is el fog tunni. Es az a fizetes nem volt alacsony, szoval a helyere sem epp olcso valakit tudnak hozni.
Hogy kamu-e, nem tudom, de igazabol nem erdekel. Aguero szamomra mindig is kedvenc marad, ez sosem fog valtozni. Egyuttel szerintem rengeteg evig a vilag egyik legalulertekeltebb jatekosa volt.
Stez
dande
Az, ami most tortent, kb. win-win helyzet mindkettonek – Aguero nem akart a barcaban jatszani, a Barcanal meg Laporta rajott, hogy valoszinuleg allandoan serult lesz, szoval sok hasznot nem hozhat majd a palya mellol. Igy pedig felszabadul egy halom hely a Barcelona koltsegveteseben.
Ilyenforman pedig siman kinezem (foleg a minden hajjal megkent Laportabol), hogy ez meg volt rendezve. De mint irtam, nem tudom, hogy igy van-e, nem is erdekel.
Stez
Persze Aguero nagyszerű karrierjét számomra nem befolyásolja. Tényleg az egyik legalulertekeltebb csatár, City rengeteget köszönhet neki.
Barca szempontból érdekes, hogy pont jönnek a hírek mivel, hogy spórolnak majd pont egy visszavonulás.
Toca
dande
Nyilván bizonyíték nincs rá ezért írtam annyit, hogy gyanús és nem azt, hogy csak a Barca miatt vonult vissza,
Mondjuk én lemaradtam, hogy az Alaves meccsen volt vele para, mert az élcsapatok meccseire sincs időm, nem hogy a középcsapatokéra 😛, szóval úgy azért más a leányzó fekvése.
Toca
Egyébként a para abból indult, hogy a fèlidő előtt kezdett rosszul lenni, szünetben jelezte, le is cserèltèk, onnan vizsgálat ès ma itt tartunk... (hogy ebből kifolyólag persze megbundázták így vonuljon vissza 😏😏🙂)
Rèszemről lezártam 😁
több mint 4 éve
Figyelj Stez tök jól összeszedte miért gyanús. Semmi légbőlkapott info csak a tények. Időzítés az pluszba rátesz egy lapáttal.Komolyan ennyire nehèz elhinni, hogy szívbeteg....... nem nem fog játszani sehol...ha egy fèl èv múlva mègis, akkor tèvedtem😃... komolyan, mintha covid összeesküvés elméleteket is elhinnètek. 😛😏😉 Mondhatták voLna a tèrde ment tönkre ès nem tud rendbe jönni...Igen én is erre gondoltam.Nagyon is eletszeru, amikor a Barcahoz o ugy szerzodott, hogy Messi miatt, ennek ellenere at lett verve, mert nem jeleztek neki elore, hogy o nem hosszabbithat, hanem csak az alairas utan tudta meg. Ergo ha akart volna sem tehet semmit, ha szerzodest bont, kemenyen fizetnie kellett volna a Barcanak.Ok de az még mennyire èletszerű, hogyha nincs nyomós indoka a visszavonulásra, akkor is megteszi. Èn is nagyon szeretem ès már 10 èvvel ezelőtt szerettem volna itt tudni, de nehezen tudom elképzelni, hogy pusztán a presztízs (meg ok pár millió) miatt) bevállalja ezt a kamu dolgot. A Barcának is szüksège lenne egy egèszsèges Agüerora mèg ha már idősebb is.A kedvencem Aguero kb 15 eve, de aki azt mondja, gyanus a dolog, azert valahol meg tudom erteni, miert erzi igy. Otthagyta a Cityt, ahol az egvilagon soha semmilyen szivpanasza, vagy arra mutato problemaja nem volt. Elment a Barcahoz csak es kizarolag Messi miatt, majd egy honapra ra beszopattak, hogy ja, amugy akiert alairt, megsem marad.Football world bids farewell to legendary striker AgueroSzívproblémák miatt miatt visszavonul Agüero 😕Nekem gyanús ez az indok. Mondjuk ha igaz remélem sokáig el lesz még vele.
empty taxi
Toca
dande
Stez
dande
Stez
Toca
dande
több mint 4 éve
Leicester City–Tottenham – ELHALASZTVA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nem hiszem hogy fair dolog a stabilitást számonkérni Artetan, hiszen teljesen újra kellett építeni a keretet, ráadásul a liga legfiatalabb csapata vagyunk. Fontosabb most, hogy lássuk a fejlődést és egy ilyen folyamatban, amikor teljesen új keretet raksz össze tele fiatallal, törvényszerű, hogy jönnek a hullámvölgyek. Középpálya középre és a csatársorba kellene bagyon valaki, de egyébként nem lesz ez rossz.
több mint 4 éve
A védelemről nekem az a véleményem, hogy Nuno Tavaresen kívül mindenki jó igazolás volt. A Tierney-Gabriel-White-Tomiyasu szerintem nagyon jó lehet főleg Ramsdale-lel a kapuban, viszont amit látok hogy nincsenek összeszokva. A kisebb csapatok ellen egyéni kvalitásaikkal tudták pótolni ha egy társuk hibáztak, viszont a nagyobbak ellen ez nem fér bele. Az fontos, hogy Tierney kezdjen. Támadásban gyengébb mint Tavares, de védekezésben köröket ver rá. Ja és Tavares össze-vissza futkos, szóval hiába van elől, ezt is elkúrja. Max egy extra opció akinek lehet jelentéktelen passzt adni amikor ötlettelenül támadunk 1-0-nál.Mondjuk Tamas batyanknak valami kimutatas szerint meccsenkent van legalabb egy vagy ket szarvashibaja. 😀Na ágyúsok milyen érzés a Wenger-ligakupa helyen ébredni 😀Nem hiszem el! Mármint nem hiszem el, hogy ez a csapat Anglia negyedik legjobb csapata jelenleg.
Ha komolyan gondoljuk hogy ez a pozíció lehet a cél, vagy legalább a harc érte, akkor az ünnepi szezont meg kell nyomni, és a Cityig nem kipukkadni. Az a meccs elmehet, és FA kupa alibi pihenés után meg kell verni a Spurst 😉
Heisman
Szerintem Arteta zsákutca lesz, vele nagyon hektikusak leszünk, egyszerűen nem képes stabilitást adni. A védekezés hullámzó, az egyes játékosok hullámzóak. A támadásépítés esetleges, csomó "sztár" formán kívül van hónapok óta, csapatjáték nincs vagy egyéni villanásokban hiszünk.
ESR-t imádom, Ramsdale-be nagyon beletaláltunk, Tomiyasu eddig fasza, Thomas legalább hajt és ő ad egy kis keménységet, a többiek középszerűek.
Szívem szerint a támadószekciót teljesen újrabootolnám, tőlem mehetne már Auba, Nketiah is akár januárban és Lacával megpróbálnék megegyezni, aztán ha nem akar, akkor menjen ő is nyáron és próbálgassuk helyette Martinellit. Leno-t is el kell adni, White-t meg fel kellene már hozni valami stabil szintre.
Willie Parker
Amugy meg az Arsenal most kerult jo iranyba, ironikus, hogy reszben pontosan az adta meg a loketet, hogy az elmult evekben szinte egyedulikent remeklo Auba egyre kevesebbet jatszik. Szerintem tok nyugodtan el lehetne ot passzolni valahova, ez a kapcsolat elfaradt, Auba megoregedett. Martinelli, Smith Rowe es Odegaard a jovo, kiegeszulve a javulo vedelemmel. Ez a mag azert nem rossz, kene 1-2 huzoember a csapatba, hogy a legjobbak ellen meglegyenek a sztarok, akik lenditeni tudjak a csapatot, de azert harom honapja szerintem ember nem gondolta volna, hogy az Arsenal egyaltalan oda tud majd szagolni a top5-be. Es most ugy teszi mindezt, hogy szerintem ennyire eros nem surun volt a PL, mint most.
Stez
Arteta most a 4-4-1-1-el úgy néz ki kezd beletalálni, jelenleg okés, de ki tudja szezon végére mi lesz vele. Tavalyhoz képest fejlődött, lehet mostmár nem az a rigid Guardiola követő, hanem a csapat erősségéré épít. Ezt nem tudom. De egyértelműen még a Pool/MU elleni vereség is szórakoztatóbb és korrektebb játékügyileg volt mint akármelyik tavalyi meccs.
Auba mehet, ritka szarul játszik. Saka-Martinelli a széleken jó, és ESR-Ødegaard is jó formában van. Befejezéseken kéne még kicsit csiszolni az edzéseken. Lacazette-tel meg vagyok elégedve idén, nem vártam tőle semmit, ehhez képest rotációba bőven jó Nketiahval. Egy igazi jó befejező csatár kéne előre, aki a kezdő, és mellettük a másik 2 játékos is jobb lesz.
De hogy Gránit miért ilyen szar nálunk azt nem értem. Bezzeg az EB-n hibátlan volt, a gallok ellen meg olyan mérkőzést rakott le, amit azóta se felejtek. Partey hit/miss, védekezésben egész jó, támadásban vannak hibái, neki jobb lenne hátrébb játszania. Pépével meg mi a fasz van? Nem is játszik. 72 millió a semmiért (mondjuk idén eddig olyan jók az igazolások hogy már a mémek közül is kezd kikopni ez a dolog).
Meglátjuk. Jelenleg pozitív vagyok a jövővel kapcsolatban, sok a jó fiatal.
Igazolások amik kellenek (és sok fizetést meg tudunk úszni ha pár senkiházi távozik) : kezdő befejező csatár, Vlahovic lécci gyere ide, meg egy védekezőbb középpályás aki tud stabilan építeni.
több mint 4 éve
www.eurosport.hu/labdarugas/serie-a-tim/2020-2021/nagy-a-baj-kizarhatjak-az-olasz-elvonalbeli-klubot_sto8673327/story.shtml?fbclid=IwAR1q8bajw9mzYevWknOHTUf6e3J8BXlxUWIAdW7H6xXzD1WRebumnstLSxs

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mondjuk Tamas batyanknak valami kimutatas szerint meccsenkent van legalabb egy vagy ket szarvashibaja. 😀Na ágyúsok milyen érzés a Wenger-ligakupa helyen ébredni 😀Nem hiszem el! Mármint nem hiszem el, hogy ez a csapat Anglia negyedik legjobb csapata jelenleg.
Heisman
Willie Parker
több mint 4 éve
Na ágyúsok milyen érzés a Wenger-ligakupa helyen ébredni 😀Nem hiszem el! Mármint nem hiszem el, hogy ez a csapat Anglia negyedik legjobb csapata jelenleg.
Heisman