Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A cikk szerint újra lehetett rúgni:Mondjuk azt nem értem, hogy ezért miért sárga lap jár, és azt se, hogy ezután miért lehet újrarúgni. Jobb szankció lenne a 11-es elvétele.sztem nincs ujrarugas hanem kozvetett kifele (biro jelzi is a kezevel a videon is).
Jughead
sarga sztem azert mert sporszerutlen is es elonyt akar szerezni meg ilyen helyzetben is.
csebi
A tizenegyest egyébként újra el kellett végezni, amit Petkovic egyik csapattársa értékesített is, így a Dinamo Zagreb 2–0-ra győzött.

több mint 4 éve
Szerintem erősebb, de lassabb Virgilnél, meg talent gap is van a kettő között.Konaté ha VvD mezében játszott volna lehet nem mondtam volna meg a különbséget. Nagyon jól kezd ez a srác kinézni.Konaté azért kevésbé masszív alkat. ;P Tegnap valóban tanári módon játszott, remélem töretlenül fog fejlődni, és akkor meg is lesz a no.1 CB a van Dijk utáni időkre.
alatriste
Mikey
Vagy úgy is mondhatnám, Konaté kb Virgil és Upamecano átlaga.
több mint 4 éve
Konaté ha VvD mezében játszott volna lehet nem mondtam volna meg a különbséget. Nagyon jól kezd ez a srác kinézni.Konaté azért kevésbé masszív alkat. ;P Tegnap valóban tanári módon játszott, remélem töretlenül fog fejlődni, és akkor meg is lesz a no.1 CB a van Dijk utáni időkre.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy ezért miért sárga lap jár, és azt se, hogy ezután miért lehet újrarúgni. Jobb szankció lenne a 11-es elvétele.sztem nincs ujrarugas hanem kozvetett kifele (biro jelzi is a kezevel a videon is).
Jughead
sarga sztem azert mert sporszerutlen is es elonyt akar szerezni meg ilyen helyzetben is.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Konaté ha VvD mezében játszott volna lehet nem mondtam volna meg a különbséget. Nagyon jól kezd ez a srác kinézni.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy ezért miért sárga lap jár, és azt se, hogy ezután miért lehet újrarúgni. Jobb szankció lenne a 11-es elvétele.
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-a-csatar-berugta-a-tizenegyest-a-biro-egybol-kiallitotta-2866211De van ilyen szabaly. Csak a jatekvezetok beszariak, nem merik befujni Fernandes, Jorginho es Neymar effele szemet buntetoit. Pedig egyebkent azokra is siman johetne a sipszo, mert a megtorpanasaik undoritoak. Erdekes, hogy a kapusokat parhuzamosan nullara szabalyoztak, es ahogy elmozdulnak picit is, egybol ujrarugatjak a tizit, de az ilyen szemet buntetorugasokat meg siman el szoktak engedni.
😄
Én ebben mondjuk semmi szabálytalant nem látok, millió ilyen büntető van, még sokkal ilyenebbek is...
warr_b
több mint 4 éve
Letudjuk a zártkaput, aztán jöhet is a következő 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Veletlen hogy Anglia ellen kezdünk itthon? 😅😅😅
több mint 4 éve
Június 4., 18.00: MAGYARORSZÁG–AngliaJúnius 7., 20.45: Olaszország–MAGYARORSZÁG
Június 11., 20.45: MAGYARORSZÁG–Németország
Június 14., 20.45: Anglia–MAGYARORSZÁG
Szeptember 23., 20.45: Németország–MAGYARORSZÁG
Szeptember 26., 20.45: MAGYARORSZÁG–Olaszország

több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-a-csatar-berugta-a-tizenegyest-a-biro-egybol-kiallitotta-2866211Nem is szabályosak, legalább is a "még sokkal ilyenebbek" egészen biztosan. Csak a játékvezetőkben sokszor nincs bátorság visszafújni.
😄
Én ebben mondjuk semmi szabálytalant nem látok, millió ilyen büntető van, még sokkal ilyenebbek is...
warr_b
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-a-csatar-berugta-a-tizenegyest-a-biro-egybol-kiallitotta-2866211van egy pillanat amikor tenylegesen nem mozog de aert ilyet nem igazan szoktak befujni. Lewa is szereti megtorpanosan loni, de allitolag o kulon gyakorolta, hogy mindig legyen mozgas is kozben.
😄
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-a-csatar-berugta-a-tizenegyest-a-biro-egybol-kiallitotta-2866211😄

több mint 4 éve
Ebből neked hogy jött le ez, nem vágom, de oké. 😀TAA 😮😮rárántani nem biztos hogy rárántottam volna, de szép volt 😀
Mikor ellőtte, már emeltem a kezem.
Mikey
Negritis
több mint 4 éve
végülis ellenünk majd tudnak pihentetni a csoportellenfelek 😀 így talán lehozhatja az Origo, hogy hősiesen 0-0-ákkal nyerünk néha.
több mint 4 éve
hát... Sanyi bebaszta, mint a budiajtótTAA 😮😮rárántani nem biztos hogy rárántottam volna, de szép volt 😀
Mikey
Negritis
több mint 4 éve
TAA 😮😮rárántani nem biztos hogy rárántottam volna, de szép volt 😀
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
TAA 😮😮Mikor ellőtte, már emeltem a kezem.
több mint 4 éve
Ki ne szeretné 😊Löfli szereti az aldehideket...Öö CHO? Ez nem kémia topik!Fabinho, van Dijk és Jones covidos.dinamonál meg Lukaku, Werner és CHO 😀
Vicces, hogy Klopp pont a mai meccs programfüzetében örömködött, hogy mindenki be van oltva a csapatnál, még a konyhásnénik is.
Mikey
Löfli
Mikey
Willie Parker

több mint 4 éve
Löfli szereti az aldehideket...Öö CHO? Ez nem kémia topik!Fabinho, van Dijk és Jones covidos.dinamonál meg Lukaku, Werner és CHO 😀
Vicces, hogy Klopp pont a mai meccs programfüzetében örömködött, hogy mindenki be van oltva a csapatnál, még a konyhásnénik is.
Mikey
Löfli
Mikey
több mint 4 éve
Nem tudom mit izgultok, megbaszunk mindenkit.Mehet majd a SZEDD KI BOHÓÓÓÓC!
warr_b
több mint 4 éve
Szóval Salah neve mellett 17 meccsen 24 pont (15+9) szerepel, ha jól számolom, de ennyi helyzetet szinte komikusan elrontani, illetve ennyi támadást megakasztani, nem tudom láttam-e már egy embertől az évek során, mióta követem a csapatot. Komolyan borzasztó amit csinál.
több mint 4 éve
Már gyűlnek is a hiénák? 🤣Én inkább eladnék mindenkit és hoznék két-három brit fiatalt, mégha kurva drágák is: Rice v Phillips, Bamford v Watkins és vmi kreatív csókát.A védelemről nekem az a véleményem, hogy Nuno Tavaresen kívül mindenki jó igazolás volt. A Tierney-Gabriel-White-Tomiyasu szerintem nagyon jó lehet főleg Ramsdale-lel a kapuban, viszont amit látok hogy nincsenek összeszokva. A kisebb csapatok ellen egyéni kvalitásaikkal tudták pótolni ha egy társuk hibáztak, viszont a nagyobbak ellen ez nem fér bele. Az fontos, hogy Tierney kezdjen. Támadásban gyengébb mint Tavares, de védekezésben köröket ver rá. Ja és Tavares össze-vissza futkos, szóval hiába van elől, ezt is elkúrja. Max egy extra opció akinek lehet jelentéktelen passzt adni amikor ötlettelenül támadunk 1-0-nál.Mondjuk Tamas batyanknak valami kimutatas szerint meccsenkent van legalabb egy vagy ket szarvashibaja. 😀Na ágyúsok milyen érzés a Wenger-ligakupa helyen ébredni 😀Nem hiszem el! Mármint nem hiszem el, hogy ez a csapat Anglia negyedik legjobb csapata jelenleg.
Ha komolyan gondoljuk hogy ez a pozíció lehet a cél, vagy legalább a harc érte, akkor az ünnepi szezont meg kell nyomni, és a Cityig nem kipukkadni. Az a meccs elmehet, és FA kupa alibi pihenés után meg kell verni a Spurst 😉
Heisman
Szerintem Arteta zsákutca lesz, vele nagyon hektikusak leszünk, egyszerűen nem képes stabilitást adni. A védekezés hullámzó, az egyes játékosok hullámzóak. A támadásépítés esetleges, csomó "sztár" formán kívül van hónapok óta, csapatjáték nincs vagy egyéni villanásokban hiszünk.
ESR-t imádom, Ramsdale-be nagyon beletaláltunk, Tomiyasu eddig fasza, Thomas legalább hajt és ő ad egy kis keménységet, a többiek középszerűek.
Szívem szerint a támadószekciót teljesen újrabootolnám, tőlem mehetne már Auba, Nketiah is akár januárban és Lacával megpróbálnék megegyezni, aztán ha nem akar, akkor menjen ő is nyáron és próbálgassuk helyette Martinellit. Leno-t is el kell adni, White-t meg fel kellene már hozni valami stabil szintre.
Willie Parker
Amugy meg az Arsenal most kerult jo iranyba, ironikus, hogy reszben pontosan az adta meg a loketet, hogy az elmult evekben szinte egyedulikent remeklo Auba egyre kevesebbet jatszik. Szerintem tok nyugodtan el lehetne ot passzolni valahova, ez a kapcsolat elfaradt, Auba megoregedett. Martinelli, Smith Rowe es Odegaard a jovo, kiegeszulve a javulo vedelemmel. Ez a mag azert nem rossz, kene 1-2 huzoember a csapatba, hogy a legjobbak ellen meglegyenek a sztarok, akik lenditeni tudjak a csapatot, de azert harom honapja szerintem ember nem gondolta volna, hogy az Arsenal egyaltalan oda tud majd szagolni a top5-be. Es most ugy teszi mindezt, hogy szerintem ennyire eros nem surun volt a PL, mint most.
Stez
Arteta most a 4-4-1-1-el úgy néz ki kezd beletalálni, jelenleg okés, de ki tudja szezon végére mi lesz vele. Tavalyhoz képest fejlődött, lehet mostmár nem az a rigid Guardiola követő, hanem a csapat erősségéré épít. Ezt nem tudom. De egyértelműen még a Pool/MU elleni vereség is szórakoztatóbb és korrektebb játékügyileg volt mint akármelyik tavalyi meccs.
Auba mehet, ritka szarul játszik. Saka-Martinelli a széleken jó, és ESR-Ødegaard is jó formában van. Befejezéseken kéne még kicsit csiszolni az edzéseken. Lacazette-tel meg vagyok elégedve idén, nem vártam tőle semmit, ehhez képest rotációba bőven jó Nketiahval. Egy igazi jó befejező csatár kéne előre, aki a kezdő, és mellettük a másik 2 játékos is jobb lesz.
De hogy Gránit miért ilyen szar nálunk azt nem értem. Bezzeg az EB-n hibátlan volt, a gallok ellen meg olyan mérkőzést rakott le, amit azóta se felejtek. Partey hit/miss, védekezésben egész jó, támadásban vannak hibái, neki jobb lenne hátrébb játszania. Pépével meg mi a fasz van? Nem is játszik. 72 millió a semmiért (mondjuk idén eddig olyan jók az igazolások hogy már a mémek közül is kezd kikopni ez a dolog).
Meglátjuk. Jelenleg pozitív vagyok a jövővel kapcsolatban, sok a jó fiatal.
Igazolások amik kellenek (és sok fizetést meg tudunk úszni ha pár senkiházi távozik) : kezdő befejező csatár, Vlahovic lécci gyere ide, meg egy védekezőbb középpályás aki tud stabilan építeni.
Heisman
Willie Parker

több mint 4 éve
Thiago szép gólpasszt adott. Apró szépséghiba, hogy Shelvey évek óta nem Liverpool játékos.
több mint 4 éve
Öö CHO? Ez nem kémia topik!Fabinho, van Dijk és Jones covidos.dinamonál meg Lukaku, Werner és CHO 😀
Mikey
Löfli