Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha ez nem tizi, akkor mi???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Szerk: amúgy ez ilyen tipik Liverpool feature, csak most fordított sorrendben jött elő. Általában mindig az rúg gólt nekünk, akit már ki kellett volna állítani.Ez amúgy miért is nem piroslap Kane-nek?!1, mert Tierney
Mikey
2, mert Londonban van a meccs
0, mert az angol válogatott csapatkapitányát csak akkor állítják ki, ha kettős nyílt lábtörést okoz
slowmotion
több mint 4 éve
Ez amúgy miért is nem piroslap Kane-nek?!1, mert Tierney
Mikey
2, mert Londonban van a meccs
0, mert az angol válogatott csapatkapitányát csak akkor állítják ki, ha kettős nyílt lábtörést okoz
több mint 4 éve
Ez amúgy miért is nem piroslap Kane-nek?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Egészen biztos voltam abban, hogy Kane meg fogja ma szerezni a szezonbeli második találatát... fogadnom kellett volna rá. 😏Persze, hogy ez nem a Spíleren megy...
Mikey
több mint 4 éve
Egészen biztos voltam abban, hogy Kane meg fogja ma szerezni a szezonbeli második találatát... fogadnom kellett volna rá. 😏
több mint 4 éve
Írok majd egy e-mailt mind a Gyirmótnak mind a Lokinak hogy azért, mert végig szenvedtem ezt a futballra semennyire sem hasonlító valamit, megérdemlek egy kis kompenzációt😂Még nincs is vége 😀
#JC6

több mint 4 éve
Írok majd egy e-mailt mind a Gyirmótnak mind a Lokinak hogy azért, mert végig szenvedtem ezt a futballra semennyire sem hasonlító valamit, megérdemlek egy kis kompenzációt😂megengedik hogy megnézd a visszavágót
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Írok majd egy e-mailt mind a Gyirmótnak mind a Lokinak hogy azért, mert végig szenvedtem ezt a futballra semennyire sem hasonlító valamit, megérdemlek egy kis kompenzációt😂Merthogy kényszerítettek rá? 😛
#JC6
több mint 4 éve
Írok majd egy e-mailt mind a Gyirmótnak mind a Lokinak hogy azért, mert végig szenvedtem ezt a futballra semennyire sem hasonlító valamit, megérdemlek egy kis kompenzációt😂
több mint 4 éve
Freiburg meglepően karcol, minden adott egy jövő évi haccíntér + kiesés elleni harchoz
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Nincs gyerek vagy mar eleg nagyok.es nincs no, feleseg.alberlet es nincs kert.Én azt nem tudom kimatekozni, amikor valaki rendes munkaidőben dolgozik, és emellett még van ideje megnézni az összes filmet is, meg végigjátszani az összes játékot, plusz foci, amifoci, hoki, bézból, darts, tenisz, mittoménmi. Ja.meg olvasás, meg esetleg mindez gyerek(ek)kel súlyosbítva.Rohadjak meg ha megértem hogy lehet ilyenekkel foglalkozni vagy napi több órában dartsot nézni, miközben meg egy amfoci fórumon az nfl-en kívül semmi más futball nem érdekli az embereketJóvanna, vezeklésül majd nézem ma a Suzuki kupát 😄Arab kupát meg nem tudtam nézni, mert pont anyám meg húgom volt itt karácsonyozni 😄...ééésss???
warr_b
Holmi nagyon távoli rokonok és egy jelentéktelen vallási rituálé miatt kihagyod valós időben követni, azt a kelet-közép európai humanoidok számára az élet szempontjából szinte nélküzhetetlen sportrendezvény végkimenetelét!!!
Ejnye-elynye
😉🤣😜
nagir
warr_b
r.baggio
Nekem ez 30-32 óra per napra jönne ki. Vagy csak ennyi Kitkatot fogyasztanának?
slowmotion
Nekem miota elkezdett futni azota kb nincs sport..ha netan megy a tv akkor utanozza amit lat igy az nfl nuku mert multkor vmelyik seria a meccsen fetrengett a bacsi.o is elkezdett.🤣
En csak akkor tudok nezni meccset ha delutanios vagyok..akkor laptop es a mobilon porog vmi.amugy jatek a gyerekkel szigoruan minden konzol meg tv nelkul.
Amugy elegge addiktivak ezek a sorozatok igy tudatisan is kerulom oket.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Milner, Keita, Morton középpálya lesz ma, mivel Henderson (nem-Covid) és Thiago is beteg (Covid) lett.birkózószart ettünk reggelire, kemények vagunk.
Remélem Morton rúg vagy kettőt első kezdése alkalmából. 😀
Mikey
amúgy szerintem Hendo is covidos lesz, csak még nem lett pozitív a tesztje.
több mint 4 éve
Milner, Keita, Morton középpálya lesz ma, mivel Henderson (nem-Covid) és Thiago is beteg (Covid) lett.Remélem Morton rúg vagy kettőt első kezdése alkalmából. 😀
több mint 4 éve
Indonézia és Vietnam is simán nyert és jutott az elődöntőbe.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Európában a gurulós a top sport szinte mindenhol, nem csoda hogy mindent megnéznek az emberek. Többi sportban viszont csak a profi top ligákat nézik, mert az épp kielégítő. Amúgy nem tudom mi a bajod a dartsszal, együtt megy a bowl meccsekkel egyik a gépen más a TV-n 😊Rohadjak meg ha megértem hogy lehet ilyenekkel foglalkozni vagy napi több órában dartsot nézni, miközben meg egy amfoci fórumon az nfl-en kívül semmi más futball nem érdekli az embereketJóvanna, vezeklésül majd nézem ma a Suzuki kupát 😄Arab kupát meg nem tudtam nézni, mert pont anyám meg húgom volt itt karácsonyozni 😄...ééésss???
warr_b
Holmi nagyon távoli rokonok és egy jelentéktelen vallási rituálé miatt kihagyod valós időben követni, azt a kelet-közép európai humanoidok számára az élet szempontjából szinte nélküzhetetlen sportrendezvény végkimenetelét!!!
Ejnye-elynye
😉🤣😜
nagir
warr_b
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én azt nem tudom kimatekozni, amikor valaki rendes munkaidőben dolgozik, és emellett még van ideje megnézni az összes filmet is, meg végigjátszani az összes játékot, plusz foci, amifoci, hoki, bézból, darts, tenisz, mittoménmi. Ja.meg olvasás, meg esetleg mindez gyerek(ek)kel súlyosbítva.Rohadjak meg ha megértem hogy lehet ilyenekkel foglalkozni vagy napi több órában dartsot nézni, miközben meg egy amfoci fórumon az nfl-en kívül semmi más futball nem érdekli az embereketJóvanna, vezeklésül majd nézem ma a Suzuki kupát 😄Arab kupát meg nem tudtam nézni, mert pont anyám meg húgom volt itt karácsonyozni 😄...ééésss???
warr_b
Ejnye-elynye
😉🤣😜
nagir
warr_b
r.baggio
Nekem ez 30-32 óra per napra jönne ki. Vagy csak ennyi Kitkatot fogyasztanának?
több mint 4 éve
Rohadjak meg ha megértem hogy lehet ilyenekkel foglalkozni vagy napi több órában dartsot nézni, miközben meg egy amfoci fórumon az nfl-en kívül semmi más futball nem érdekli az embereketJóvanna, vezeklésül majd nézem ma a Suzuki kupát 😄Arab kupát meg nem tudtam nézni, mert pont anyám meg húgom volt itt karácsonyozni 😄...ééésss???
warr_b
Ejnye-elynye
😉🤣😜
nagir
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Consigli mindig is a Serie A jobb kapusai közé tartozott, de amit ma művel az egészen elképesztő, egy félidő alatt fogott 3 akkorát, hogy nem lepődnék meg ha mind3 bekerülne az idény TOP10 védése közé, így vezet a Sassuolo 2-0-ra félidőben a Fiorentina ellen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Jóvanna, vezeklésül majd nézem ma a Suzuki kupát 😄Arab kupát meg nem tudtam nézni, mert pont anyám meg húgom volt itt karácsonyozni 😄...ééésss???
warr_b
Ejnye-elynye
😉🤣😜
nagir

több mint 4 éve
Arab kupát meg nem tudtam nézni, mert pont anyám meg húgom volt itt karácsonyozni 😄...ééésss???
warr_b
Ejnye-elynye
😉🤣😜

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ja, nem, ott pont erre számítottam 😕mizu @warr_b, Algéria megnyeri hosszabbításban az Arab-kupát és sehol egy hsz? 😀Leeds meccs után depresszióba esett
Löfli
Heisman
Arab kupát meg nem tudtam nézni, mert pont anyám meg húgom volt itt karácsonyozni 😄
Csak az eredményt láttam.

több mint 4 éve
Komolytalan megint ez a PL, le kellene loni az egeszet ket hetre legalabb. Most epp a Villa-Burnley is elmarad, a Spurs es a Pool meccse szerintem szinten fixen el fog. Lejatszanak kb. ket vagy harom meccset a fordulobol a hetvegen, a tobbi mind megy a levesbe.A Tottenham-Liverpool miért? A Spursnél ennyire beütött a szar, vagy lemaradtam valamiről a Liverpool kapcsán?
Stez
Mikey
Ha megnezed az elmult halasztasokat, nem fogjak engedni U23-as jatekosokkal sem lejatszani a meccset, ha meg mindig sok a covidos, halasztjak ezt is. Foleg, mert semmi ertelme, hogy fordulonkent osszesen lejatsszanak 2 vagy 3 meccset, vegkepp nem rangadokat akarnak elkurni szerintem B-csapatokkal a sok fertozott miatt.Az úgy már erős. Még szerencse hogy van U23-as csapatuk.15 volt amit egy másfél hete olvastamHányan covidosak?Spursnél már lassan 2 hete.Komolytalan megint ez a PL, le kellene loni az egeszet ket hetre legalabb. Most epp a Villa-Burnley is elmarad, a Spurs es a Pool meccse szerintem szinten fixen el fog. Lejatszanak kb. ket vagy harom meccset a fordulobol a hetvegen, a tobbi mind megy a levesbe.A Tottenham-Liverpool miért? A Spursnél ennyire beütött a szar, vagy lemaradtam valamiről a Liverpool kapcsán?
Stez
Mikey
Heisman
Mikey
Heisman
Mikey
Ugy remlik, hetfon leul a liga a csapatokkal, sanda gyanum szerint jo ket hetre le fogjak loni a PL-t, de egyebkent egyet is ertek ezzel, mert ami most megy, az mar nagyon kemeny. Fel evig alig-alig volt covidos a csapatokba, most meg van egy tucat, ahol tiz alatt nincsen beteg, de jobbara ez a szam 15 es 20 kozott van.
A legfontosabb indok viszont, hogy teljesen elbassza a fantasymet, mert az viszont nem all le, amikor fordulonkent harom meccs van, akkor is megy tovabb, csak mondjuk a 15 jatekosbol jatszik harom a csapatodban, es az alapjan kapsz pontokat. 😀
több mint 4 éve
mizu @warr_b, Algéria megnyeri hosszabbításban az Arab-kupát és sehol egy hsz? 😀Leeds meccs után depresszióba esett
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
mizu @warr_b, Algéria megnyeri hosszabbításban az Arab-kupát és sehol egy hsz? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!