Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Boss this 😍 pic.twitter.com/A4wVu6J5Sr
— Liverpool FC (@LFC) May 28, 2022
Inc𝗿𝗲𝗱ible ❤#UCLfinal pic.twitter.com/sKkbUqLNyK
— Liverpool FC (@LFC) May 28, 2022
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve
Legyen jobb meccs, mint amilyenek a BL-döntők mostanában voltak.
több mint 4 éve
Az a csapat nyerjen ma este aki a szebb focit fogja játszani. Ha bekkelni fog a Real, akkor tuti a Pool-nak fogok szurkolni.
több mint 4 éve
Stez miatt leírom előre hogy ne jöjjön: 0-0 vagy 1-1, real nyer 11esekkel (ez 13.5-es odds btw 😉)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az még friss hús kategória 🤣Mar nem vagyok uj, 14 honapja itt vagyok. 😀Mindig az új fiút szopatják 😆Nem, csak a nehez estekre, fontos meccsekre. Ez az atka, ha jo benyomast keltesz az uj munkahelyen. XDDDDDteged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
YoungZeeZee
Stez
warr_b
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mar nem vagyok uj, 14 honapja itt vagyok. 😀Mindig az új fiút szopatják 😆Nem, csak a nehez estekre, fontos meccsekre. Ez az atka, ha jo benyomast keltesz az uj munkahelyen. XDDDDDteged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
YoungZeeZee
Stez
warr_b
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 924
de remeljuk kavet nem kell foznie..masnakMindig az új fiút szopatják 😆Nem, csak a nehez estekre, fontos meccsekre. Ez az atka, ha jo benyomast keltesz az uj munkahelyen. XDDDDDteged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
YoungZeeZee
Stez
warr_b
több mint 4 éve
Mindig az új fiút szopatják 😆Nem, csak a nehez estekre, fontos meccsekre. Ez az atka, ha jo benyomast keltesz az uj munkahelyen. XDDDDDteged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
YoungZeeZee
Stez

több mint 4 éve
Nem, csak a nehez estekre, fontos meccsekre. Ez az atka, ha jo benyomast keltesz az uj munkahelyen. XDDDDDteged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
YoungZeeZee
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Megúsztad a konferencia döntőn, sztem sejted a sorsod... 😛Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=x4Mmkh-nA-Q&ab_channel=Partiz%C3%A1n
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 924
teged mindig beosztanak estere ?Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
Stez
több mint 4 éve
Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁Csak ne legyen hosszabbitas, hogy hamar szabaduljak. 😀
davemayer
több mint 4 éve
Nem izgat mi lesz ma este, csak nyerjen a madrid 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Már mondtad 😁A Wrexham meg két perc alatt fordított a Grimsby ellen 🙂lassan mondom, hogy megértsd: a So-li-hull fog fel-jut-ni
warr_b
slowmotion
A Chesterfielden még túljutnak, aztán viszont kampó.

több mint 4 éve
milyen vízilabda meccs lett már belőle baszki
több mint 4 éve
A Wrexham meg két perc alatt fordított a Grimsby ellen 🙂lassan mondom, hogy megértsd: a So-li-hull fog fel-jut-ni
warr_b
több mint 4 éve
A Wrexham meg két perc alatt fordított a Grimsby ellen 🙂

több mint 4 éve
17 órától Mansfield-Port Vale a Webley-ből!

több mint 4 éve
Szidjuk az NSOt meg a rendszert gyakran okkal, meg nyilván ebben is lehet hibát találni annak aki akar, de ez egy nagyon jó kezdemènyezès. S valóban gyönyörű az a vidèk egykori pataki diákkènt is nagyon szerettem 😀Mondjuk ezt nem tudom mennyire az NSO műve, szerintem ők max írnak róla.
hatsofuves.nemzetisport.hu/erdei-alommeccs-makkoshotykan/
dande
Van Face-en egy oldal, A FutballKutató - The Football Explorer én ott figyelem ezt a kezdeményezést már egy ideje.
több mint 4 éve
Szidjuk az NSOt meg a rendszert gyakran okkal, meg nyilván ebben is lehet hibát találni annak aki akar, de ez egy nagyon jó kezdemènyezès. S valóban gyönyörű az a vidèk egykori pataki diákkènt is nagyon szerettem 😀Ha már az MLB rendezett alapszakaszmeccset egy kukoricamező mellett, akár egy mennyei rangadót is el lehetne vinni egy ilyen világvégi pályára, "Vissza a gyökerekhez" vagy valami ilyesmi néven.
hatsofuves.nemzetisport.hu/erdei-alommeccs-makkoshotykan/
dande
több mint 4 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/ujpest/ujpest-tavozott-az-egyik-legveszelyesebb-tamado-bajnokcsapat-igazolta-le-hivatalosEz nagyon fog fájni, főleg ha Zivzivadze is elmegy. Nem mellékesen rohadtul zavaró, hogy a tulajdonosváltásról sincs semmi érdemi infó.
warr_b
több mint 4 éve
Egyébként ha már ma lesz valami mezei Béla döntő is akkor hajrá Púúúl 😛 😉
több mint 4 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/ujpest/ujpest-tavozott-az-egyik-legveszelyesebb-tamado-bajnokcsapat-igazolta-le-hivatalos