Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Kimmich tüdőproblémákkal januárig kiesett. Ő nem oltatta ugye be magát, és a bayernnél volt covid esett. Nem tudom hogy a covid miatt van baja, ezt majd Csebi vagy egy másik Bayern szurkoló megírja biztos.Covid utani kotelezo tudo vizsgalaton derult ki vmi, ami miatt nem engedik vissza meg jatszani szoval nehezen lehet kizarni h ez covid miatt lenne.
Heisman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
youtube.com/shorts/9LnTCF3CSbk?feature=share
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Én nem a B-t kérdőjeleztem meg.Nem, de ez leverkusen B volt. Az hogy a B milyen erős, más kérdés.Na azért örülök hogy a leverkusen B ellen nem szopnak ki, az már kicsit égő lett volna.Azért ne csináljunk úgy, mintha idejöttek volna az ifivel.
davemayer
Brazil, argentin, német, chilei,orosz válogatottak (és nem 1x-1x).
Oké, nem az alapcsapat volt, de azért kézlegyintéssel sem kell elintézni ezt a győzelmet.
Bálesz
davemayer
Csak nem hiszem, hogy a világ szégyene lett volna kikapni egy csapattól, amiben orosz (7x), görög (5x), chilei (92x), argentin (17x és 9x), német (11x, 3x, 14x) és brazil (5x) válogatottak játszanak, csereként meg olyan áll be, akinek az értéke több, mint az egész Fradié. (Játszott még ilyen Diabyn kívül is, Tapsoba is 40m EUR pl)

több mint 4 éve
Nem, de ez leverkusen B volt. Az hogy a B milyen erős, más kérdés.Na azért örülök hogy a leverkusen B ellen nem szopnak ki, az már kicsit égő lett volna.Azért ne csináljunk úgy, mintha idejöttek volna az ifivel.
davemayer
Oké, nem az alapcsapat volt, de azért kézlegyintéssel sem kell elintézni ezt a győzelmet.
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
beadást nem így blokkolunk öcsém, főleg nem két ütemmel elkésve 😀Szerintem szimplán elkèsett a beadást akarta blokkolni, így sikerült, nem èreztem dirty szándèkosságot...de lehet tèvedek öcsèm 😏te vagy a fradista öcsém 😀Cabrajal elmehet a büdös francba! Mindig is gyűlöltem az ilyen alattomos, értelmetlen odacsúszásokat, rúgásokat, a legmocskosabb dolog, látván, hogy alig éri el, ebből nem lesz semmi, vagy szöglet vagy bedobás, de helyzet tuti nem. Ráadásul le van maradva, mint a borravaló és agyonrúgja öcsém, a "munkatársát", aki ugyanúgy a fociból él, csak ugye jobb nála... fujj de undorító! Akkor is gyűlölöm, ha a saját csapatomból teszi valaki... tiszta szégyen.. a 93. percben öcsém... vicc hallodMostanában a kedvenc szavad az "öcsém", jól érzem? 😀
#JC6
Bálesz
de most nem Bálesz, így agyonrúgni?
#JC6
dande
több mint 4 éve
Szerintem szimplán elkèsett a beadást akarta blokkolni, így sikerült, nem èreztem dirty szándèkosságot...de lehet tèvedek öcsèm 😏te vagy a fradista öcsém 😀Cabrajal elmehet a büdös francba! Mindig is gyűlöltem az ilyen alattomos, értelmetlen odacsúszásokat, rúgásokat, a legmocskosabb dolog, látván, hogy alig éri el, ebből nem lesz semmi, vagy szöglet vagy bedobás, de helyzet tuti nem. Ráadásul le van maradva, mint a borravaló és agyonrúgja öcsém, a "munkatársát", aki ugyanúgy a fociból él, csak ugye jobb nála... fujj de undorító! Akkor is gyűlölöm, ha a saját csapatomból teszi valaki... tiszta szégyen.. a 93. percben öcsém... vicc hallodMostanában a kedvenc szavad az "öcsém", jól érzem? 😀
#JC6
Bálesz
#JC6
több mint 4 éve
Attól függ, mennyivel vagy 40 felett 😀te vagy a fradista öcsém 😀Cabrajal elmehet a büdös francba! Mindig is gyűlöltem az ilyen alattomos, értelmetlen odacsúszásokat, rúgásokat, a legmocskosabb dolog, látván, hogy alig éri el, ebből nem lesz semmi, vagy szöglet vagy bedobás, de helyzet tuti nem. Ráadásul le van maradva, mint a borravaló és agyonrúgja öcsém, a "munkatársát", aki ugyanúgy a fociból él, csak ugye jobb nála... fujj de undorító! Akkor is gyűlölöm, ha a saját csapatomból teszi valaki... tiszta szégyen.. a 93. percben öcsém... vicc hallodMostanában a kedvenc szavad az "öcsém", jól érzem? 😀
#JC6
Bálesz
#JC6
Nyilván hentesmunka volt, én is utálom az ilyet. Nem akarom azt mondani, hogy teljesen szándékos volt, de nagyon nem volt szép.

több mint 4 éve
te vagy a fradista öcsém 😀Cabrajal elmehet a büdös francba! Mindig is gyűlöltem az ilyen alattomos, értelmetlen odacsúszásokat, rúgásokat, a legmocskosabb dolog, látván, hogy alig éri el, ebből nem lesz semmi, vagy szöglet vagy bedobás, de helyzet tuti nem. Ráadásul le van maradva, mint a borravaló és agyonrúgja öcsém, a "munkatársát", aki ugyanúgy a fociból él, csak ugye jobb nála... fujj de undorító! Akkor is gyűlölöm, ha a saját csapatomból teszi valaki... tiszta szégyen.. a 93. percben öcsém... vicc hallodMostanában a kedvenc szavad az "öcsém", jól érzem? 😀
#JC6
Bálesz
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Cabrajal elmehet a büdös francba! Mindig is gyűlöltem az ilyen alattomos, értelmetlen odacsúszásokat, rúgásokat, a legmocskosabb dolog, látván, hogy alig éri el, ebből nem lesz semmi, vagy szöglet vagy bedobás, de helyzet tuti nem. Ráadásul le van maradva, mint a borravaló és agyonrúgja öcsém, a "munkatársát", aki ugyanúgy a fociból él, csak ugye jobb nála... fujj de undorító! Akkor is gyűlölöm, ha a saját csapatomból teszi valaki... tiszta szégyen.. a 93. percben öcsém... vicc hallodMostanában a kedvenc szavad az "öcsém", jól érzem? 😀
#JC6

több mint 4 éve
Na azért örülök hogy a leverkusen B ellen nem szopnak ki, az már kicsit égő lett volna.Azért ne csináljunk úgy, mintha idejöttek volna az ifivel.
davemayer

több mint 4 éve
Cabrajal elmehet a büdös francba! Mindig is gyűlöltem az ilyen alattomos, értelmetlen odacsúszásokat, rúgásokat, a legmocskosabb dolog, látván, hogy alig éri el, ebből nem lesz semmi, vagy szöglet vagy bedobás, de helyzet tuti nem. Ráadásul le van maradva, mint a borravaló és agyonrúgja öcsém, a "munkatársát", aki ugyanúgy a fociból él, csak ugye jobb nála... fujj de undorító! Akkor is gyűlölöm, ha a saját csapatomból teszi valaki... tiszta szégyen.. a 93. percben öcsém... vicc hallod
több mint 4 éve
No jó a totógyilkolás azèrt összejött 😛
több mint 4 éve
Na azért örülök hogy a leverkusen B ellen nem szopnak ki, az már kicsit égő lett volna.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Spurs újabb vereséget szenvedett, ezúttal a korona ellen. Remélem mindenki jól van a keretből és a stábban is, pályán az igazán jó megverni őket.Valami 13 covidos volt két napja, a vasárnapi bajnoki is elmarad.
Heisman
több mint 4 éve
Spurs újabb vereséget szenvedett, ezúttal a korona ellen. Remélem mindenki jól van a keretből és a stábban is, pályán az igazán jó megverni őket.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Zachariassen és Loncar nem értem mit keresnek a pályán... Az euron kívül
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Na kiváncsi vagyok sikerül e a pontszerzés!
több mint 4 éve
Kimmich tüdőproblémákkal januárig kiesett. Ő nem oltatta ugye be magát, és a bayernnél volt covid esett. Nem tudom hogy a covid miatt van baja, ezt majd Csebi vagy egy másik Bayern szurkoló megírja biztos.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ez a Bayern olyan mint egy Afrika válogatott...?
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Úgy néz ki Barca menni Euroliga 😀Végre igaz lesz a Visca EL Barca 🙂
kapitnono
több mint 4 éve
Úgy néz ki Barca menni Euroliga 😀a Sevilla meg csak ott érzi jól magát...
kapitnono
Salzburg a legjobb 16 között, a hellnek kissé fel kellene pörgetnie a kinizsi szponzorálását

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ez a Bayern olyan mint egy Afrika válogatott...