Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Sané bebaszta 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mingueza napjaink Oleguer-ja 🤬😕Tavasszal EL
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Vezet is a Benfica Yaremchuk góljával
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
2004 óta a Barca minden évben a BL-ben szerepel, de ez idő alatt még sosem estek ki a csoportkörben.
több mint 4 éve
Chelsea csak 2. lett a csoportjában, már érik valami pikáns meccs a legjobb 16 között!
több mint 4 éve
Szerintem meg nem az, ha megnezed a ket keretet. Es nem is azzal van bajom, hogy nyert a Liverpool, azzal sem, hogy hogyan es miert. Szimplan ez a „bearazas” jelzo nevetseges.szerintem se volt tegnap beárazás (inkább az egész csoportkör az ha kiesik az atalanta is, de a bundás nagyobb oltást kapott)Akkor mar azt is tegyuk hozza, hogy a Milan kerete majdnem a felet eri a Pool keretenek. Ugyan, ne trefaljunk mar ezek utan, hogy be lett arazva barki is.mondjuk a pool B csapat állt ki tegyük hozzá 😊Bearaztak ezt az olasz bajnoksagot tegnap rendesen a Milannal. Szegeny szurkolok, pedig eleg sokan kimentek. Ajandek volt a mind2csapat + vendeg.Jah. Durvan bearaztak a Milant, aminek vagy ot stabil kezdojatekosa epp a serultlistan csucsul. Hallatlan! 😊
Azert remelem, hogy, ahogy Robertson moge hoztak egy jo cseret a gorog szemelyeben, Arnold moge is hoz vkit Klopp, mert ez a vilagi balf*sz Williams megint szar volt. Akarhanyszor jatszik, ez az ember folyamatosan fontos helyeken adja el a labdat, ahogy most is. A szoglet elott sikeresen odaadta a labdat a felpalyan.. nyilvan a szogletbol nem kotelezo golt kapni, de valahogy nem lep meg, hogy megint o hibazott. Arrol nem beszelve, hogy akarki megveri a szelen, baratsagos meccs, tetmeccs tok mindegy. Hiaba fiatal, sok meccset lattam tole, ugyanazokkal a hibakkal.
Elliottot viszont nagyon varom, hogy visszaterjen 😊
b /\ L i N T
Stez
Negritis
Akik a Poolnal a B-keret tagjai, azoknak legalabb a fele stabil kezdo lenne meg abba a Milanba is, aminek nincs serultlistan a fele, nem hogy a tegnapiban.
Stez
de arra hivatkozni hogy sok a sérült kicsit visszás számomra
Negritis
több mint 4 éve
szerintem se volt tegnap beárazás (inkább az egész csoportkör az ha kiesik az atalanta is, de a bundás nagyobb oltást kapott)Akkor mar azt is tegyuk hozza, hogy a Milan kerete majdnem a felet eri a Pool keretenek. Ugyan, ne trefaljunk mar ezek utan, hogy be lett arazva barki is.mondjuk a pool B csapat állt ki tegyük hozzá 😊Bearaztak ezt az olasz bajnoksagot tegnap rendesen a Milannal. Szegeny szurkolok, pedig eleg sokan kimentek. Ajandek volt a mind2csapat + vendeg.Jah. Durvan bearaztak a Milant, aminek vagy ot stabil kezdojatekosa epp a serultlistan csucsul. Hallatlan! 😊
Azert remelem, hogy, ahogy Robertson moge hoztak egy jo cseret a gorog szemelyeben, Arnold moge is hoz vkit Klopp, mert ez a vilagi balf*sz Williams megint szar volt. Akarhanyszor jatszik, ez az ember folyamatosan fontos helyeken adja el a labdat, ahogy most is. A szoglet elott sikeresen odaadta a labdat a felpalyan.. nyilvan a szogletbol nem kotelezo golt kapni, de valahogy nem lep meg, hogy megint o hibazott. Arrol nem beszelve, hogy akarki megveri a szelen, baratsagos meccs, tetmeccs tok mindegy. Hiaba fiatal, sok meccset lattam tole, ugyanazokkal a hibakkal.
b /\ L i N T
Stez
Negritis
Akik a Poolnal a B-keret tagjai, azoknak legalabb a fele stabil kezdo lenne meg abba a Milanba is, aminek nincs serultlistan a fele, nem hogy a tegnapiban.
Stez
de arra hivatkozni hogy sok a sérült kicsit visszás számomra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Akkor mar azt is tegyuk hozza, hogy a Milan kerete majdnem a felet eri a Pool keretenek. Ugyan, ne trefaljunk mar ezek utan, hogy be lett arazva barki is.mondjuk a pool B csapat állt ki tegyük hozzá 😊Bearaztak ezt az olasz bajnoksagot tegnap rendesen a Milannal. Szegeny szurkolok, pedig eleg sokan kimentek. Ajandek volt a mind2csapat + vendeg.Jah. Durvan bearaztak a Milant, aminek vagy ot stabil kezdojatekosa epp a serultlistan csucsul. Hallatlan! 😊
b /\ L i N T
Stez
Negritis
több mint 4 éve
mondjuk a pool B csapat állt ki tegyük hozzá 😊Bearaztak ezt az olasz bajnoksagot tegnap rendesen a Milannal. Szegeny szurkolok, pedig eleg sokan kimentek. Ajandek volt a mind2csapat + vendeg.Jah. Durvan bearaztak a Milant, aminek vagy ot stabil kezdojatekosa epp a serultlistan csucsul. Hallatlan! 😊
b /\ L i N T
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bearaztak ezt az olasz bajnoksagot tegnap rendesen a Milannal. Szegeny szurkolok, pedig eleg sokan kimentek. Ajandek volt a mind2csapat + vendeg.Jah. Durvan bearaztak a Milant, aminek vagy ot stabil kezdojatekosa epp a serultlistan csucsul. Hallatlan! 😊
b /\ L i N T
több mint 4 éve
Mourinho tette be amolyan játékszervező csatárnak, ami nagyon feküdt neki, mert ha jól emlékszem nem csak a góllövőlista, hanem a gólpassz lista élén is zárt az előző szezonban.Kane-nel amúgy mi a bánat van?Gondolom NES munkássága nem tett jót neki, ő ilyen hátulról szervező emberként, nem pedig befejező csatárként foglalkoztatta (már amennyi Spurs meccset láttam), vagy csak szimplán nem rá jöttek ki a befejezések. Hozzáteszem NES alatt a támadójáték nem is nagyon működött, nekem nagyon esetlegesnek tűnt.
Mikey
Conte más tészta, de ugye még nem telt el annyira sok idő, hogy meg lehessen ítélni, de nála a szervezettség, a védekezésből támadásba átmenet a legfontosabb, minden csak utána következik. Szerintem még nem volt elég ideje, hogy a saját képére formálja a csapatot, de határozottan javultak.
Kane-nél az edzőkeringőn kívül persze belejátszhat az is (de ez csak találgatás a részemről), hogy a fejében motoszkál, hogy mégis kellene azért nyerni is valamit.
Willie Parker
Nuno szimplán gyenge, ötlettelen volt, nem csak Kane-nek nem ment alatta, hanem kb. senkinek.
Conte pedig egyelőre nyeri a meccseket a kiscsapatok ellen (mondjuk Nuno is 3 győzelemmel kezdett asszem), de csak a védelem javult, a támadójáték nem. Nekem nem jön be, és szerintem a Spurs keretére sem illik semennyire sem az a játékstílus és az a formáció, amit erőltet. Oké, hogy papírra felrajzolva rámondhatjuk, hogy 3-4-3, de az igazából 5-4-1, 5 védővel és 2 védekező középpályással (Hojbjerg, Skipp). Padon meg ott ücsörög Ndombele, Alli, Lo Celso, Bergwijn... Szép a 9 pont a Leeds, Brentford, Norwich hármas ellen, de aki látta a meccseket, az tudja, hogy egyik meccsen sem dominált a Spurs, sőt, többnyire kontrákra rendezkedett be még ezen csapatok ellen is, ami szerintem Conte ide vagy oda, szomorú. Kane pedig ebben szerintem határozottan nem érzi jól magát. Valszeg Conte érkezésével elgondolkodott azon, hogy mégis marad és megpróbál itt nyerni valamit, de amit eddig látok, az alapján szerintem le fog lépni.
Amúgy az elmúlt évek után a Spursnek tényleg az égvilágon semmi másra nincs szüksége, csak egy kibaszott kupát/bajnokságot nyerni valahogy, ami talán Contevel sikerülhet. De remélem aztán lelép, és visszaáll a támadójáték, amit a Pochettino éra alatt nyomtak, mert azt rohadt jó volt nézni.
több mint 4 éve
Bearaztak ezt az olasz bajnoksagot tegnap rendesen a Milannal. Szegeny szurkolok, pedig eleg sokan kimentek. Ajandek volt a mind2csapat + vendeg. Azert remelem, hogy, ahogy Robertson moge hoztak egy jo cseret a gorog szemelyeben, Arnold moge is hoz vkit Klopp, mert ez a vilagi balf*sz Williams megint szar volt. Akarhanyszor jatszik, ez az ember folyamatosan fontos helyeken adja el a labdat, ahogy most is. A szoglet elott sikeresen odaadta a labdat a felpalyan.. nyilvan a szogletbol nem kotelezo golt kapni, de valahogy nem lep meg, hogy megint o hibazott. Arrol nem beszelve, hogy akarki megveri a szelen, baratsagos meccs, tetmeccs tok mindegy. Hiaba fiatal, sok meccset lattam tole, ugyanazokkal a hibakkal.
több mint 4 éve
Gondolom NES munkássága nem tett jót neki, ő ilyen hátulról szervező emberként, nem pedig befejező csatárként foglalkoztatta (már amennyi Spurs meccset láttam), vagy csak szimplán nem rá jöttek ki a befejezések. Hozzáteszem NES alatt a támadójáték nem is nagyon működött, nekem nagyon esetlegesnek tűnt.Kane-nel amúgy mi a bánat van?Ha már 😊Baszki az embert elfogja a szekunder szégyen, amikor ezt a szánalmas fetrengést látja.Kapus mekkorát homorított. 😂😂😂
Baszki, ez nem női BL
slowmotion
Origi 💕
Mikey
warr_b
Mikey
Conte más tészta, de ugye még nem telt el annyira sok idő, hogy meg lehessen ítélni, de nála a szervezettség, a védekezésből támadásba átmenet a legfontosabb, minden csak utána következik. Szerintem még nem volt elég ideje, hogy a saját képére formálja a csapatot, de határozottan javultak.
Kane-nél az edzőkeringőn kívül persze belejátszhat az is (de ez csak találgatás a részemről), hogy a fejében motoszkál, hogy mégis kellene azért nyerni is valamit.
több mint 4 éve
Kane-nel amúgy mi a bánat van?Ha már 😊Baszki az embert elfogja a szekunder szégyen, amikor ezt a szánalmas fetrengést látja.Kapus mekkorát homorított. 😂😂😂
Baszki, ez nem női BL
slowmotion
Origi 💕
Mikey
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ebből a Milanból hiányzik a fél kezdő, ugye?5 játékos van a keretben, aki tud középcsatárt játszani, egyedül Ibra egészséges, mindemellé kidőlt egész évre a védelem vezére, jah meg a kezdő jobbhátvéd is sérült.
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ha már 😊Baszki az embert elfogja a szekunder szégyen, amikor ezt a szánalmas fetrengést látja.Kapus mekkorát homorított. 😂😂😂
Baszki, ez nem női BL
slowmotion
Origi 💕
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
De mocsok 😀Abból ítélve, amiket mondott, nem új agyat kapott, az tuti.aszongyák, volt valami műtéte, azt takargatjaHegyi Ivánon mi ez a bézbózkalap? bazdmeg öltönyhöz.Megint abban van?vasarnao is igy tolta.
petey
YoungZeeZee
slowmotion
Mikey
több mint 4 éve
Én agyátültetett emberről csak egyről tudok, dr. Drake Ramoray-rőlAbból ítélve, amiket mondott, nem új agyat kapott, az tuti.aszongyák, volt valami műtéte, azt takargatjaHegyi Ivánon mi ez a bézbózkalap? bazdmeg öltönyhöz.Megint abban van?vasarnao is igy tolta.
petey
YoungZeeZee
slowmotion
Mikey
több mint 4 éve
Abból ítélve, amiket mondott, nem új agyat kapott, az tuti.aszongyák, volt valami műtéte, azt takargatjaHegyi Ivánon mi ez a bézbózkalap? bazdmeg öltönyhöz.Megint abban van?vasarnao is igy tolta.
petey
YoungZeeZee
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
aszongyák, volt valami műtéte, azt takargatjaHegyi Ivánon mi ez a bézbózkalap? bazdmeg öltönyhöz.Megint abban van?vasarnao is igy tolta.
petey
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Hegyi Ivánon mi ez a bézbózkalap? bazdmeg öltönyhöz.Megint abban van?vasarnao is igy tolta.
petey
több mint 4 éve
jaigen. a meccs, amit gólokkal kellett volna elveszítenie a köcsögöknek, de a cserekapus összehozta nekik az idegenbeli gólt?Olyat nem lehet, hogy az Atletico helyett a legnézhetőbb focit játszó csoportharmadik jusson tovább?
slowmotion
Heisman
kár, hogy két évet késett az eltörlése 😕
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Olyat nem lehet, hogy az Atletico helyett a legnézhetőbb focit játszó csoportharmadik jusson tovább?
slowmotion
több mint 4 éve
Olyat nem lehet, hogy az Atletico helyett a legnézhetőbb focit játszó csoportharmadik jusson tovább?