Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Őt eddig még nem.Grealisht valamikor esetleg?Nem tudom, hogy kit és mikor hallottam beszélni, aki birminghami volt. 😛Az Aston Villa öltözőjében van vajon scouserről angolra fordító tolmács, vagy csak az én fülem ennyire rossz? Borzasztó az a kiejtés, ahogy Gerrard beszél. Most hallgattam meg a post-game interjúját a mai Leicester elleni meccsről, és hát erősen koncentrálnom kellett, hogy mit is beszél. 😂mér', Birminghamben annyival szebben beszélnek? 😊
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
444.hu/2021/12/06/ha-nem-erdekel-a-foci-akkor-is-halalra-neveted-magad-ezen-a-csodas-kolumbiai-bundagolon?fbclid=IwAR3BkBp8-b78cI8gSKtEEOXSPlwZtcGtmdRDlJmF60iAejGLtKF2_AvQDpc😀 felrémlik egy Szolnok - Fradi MB1-es meccs valahol
több mint 4 éve
Grealisht valamikor esetleg?Nem tudom, hogy kit és mikor hallottam beszélni, aki birminghami volt. 😛Az Aston Villa öltözőjében van vajon scouserről angolra fordító tolmács, vagy csak az én fülem ennyire rossz? Borzasztó az a kiejtés, ahogy Gerrard beszél. Most hallgattam meg a post-game interjúját a mai Leicester elleni meccsről, és hát erősen koncentrálnom kellett, hogy mit is beszél. 😂mér', Birminghamben annyival szebben beszélnek? 😊
Mikey
slowmotion
Mikey
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy kit és mikor hallottam beszélni, aki birminghami volt. 😛Az Aston Villa öltözőjében van vajon scouserről angolra fordító tolmács, vagy csak az én fülem ennyire rossz? Borzasztó az a kiejtés, ahogy Gerrard beszél. Most hallgattam meg a post-game interjúját a mai Leicester elleni meccsről, és hát erősen koncentrálnom kellett, hogy mit is beszél. 😂mér', Birminghamben annyival szebben beszélnek? 😊
Mikey
slowmotion
több mint 4 éve
Négy meccsből három győzelem az Aston Villának Gerrarddal. 🙏Az az 1 pedig egy 1-2es vereség a Citytől.
Mikey
Hajrá Steve!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Feczkó nagyot megy a Nyíreggyel, amióta ő az edző még szarabb a játék és 1-1-4 a mérleg 😃Látszik, hogy a magyar focin szocializálódtál. A játékot illetően nincs igazad, illetve 6 meccs után nem értékelünk. De hajrá!
#JC6
több mint 4 éve
fogalmam sincs. nem tudom, nem megy-e megint vissza az UP-ba.közben a Freiburg kivégzi a 'Gladbach-ot, még nincs félidő, de már 6:0 - idegenben 😮Dárdai felkészül?
slowmotion
csebi
több mint 4 éve
Az Aston Villa öltözőjében van vajon scouserről angolra fordító tolmács, vagy csak az én fülem ennyire rossz? Borzasztó az a kiejtés, ahogy Gerrard beszél. Most hallgattam meg a post-game interjúját a mai Leicester elleni meccsről, és hát erősen koncentrálnom kellett, hogy mit is beszél. 😂mér', Birminghamben annyival szebben beszélnek? 😊
Mikey
több mint 4 éve
Az Aston Villa öltözőjében van vajon scouserről angolra fordító tolmács, vagy csak az én fülem ennyire rossz? Borzasztó az a kiejtés, ahogy Gerrard beszél. Most hallgattam meg a post-game interjúját a mai Leicester elleni meccsről, és hát erősen koncentrálnom kellett, hogy mit is beszél. 😂
több mint 4 éve
közben a Freiburg kivégzi a 'Gladbach-ot, még nincs félidő, de már 6:0 - idegenben 😮Dárdai felkészül?
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Feczkó nagyot megy a Nyíreggyel, amióta ő az edző még szarabb a játék és 1-1-4 a mérleg 😃
több mint 4 éve
Igen, de egyebek mellett 10-ből 9 bíró akkor is lefújja 94 perc 33 masodpercnél a meccset, ha valamelyik csapat szöglettel jön.. (felmutatott 4 perc hosszabbítást)Ezt a bírót remélem jóidőre eltiltják.Ennél több kézzel nem tud beleérni a védő a labdába.
Fúbaszdmeg de undorító tetű csaló.
Bazzani
A szabadrúgás más eset, de a tizin nincs mit vitatkozni.
Bálesz
Illetve, Tallo 2.sárgája sem volt az, a két láb között volt az ő lába..
Karako ezt nagyon elszúrta.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Négy meccsből három győzelem az Aston Villának Gerrarddal. 🙏
több mint 4 éve
Nem hiszem el, hogy kepes voltam iden kiadni MTk meccsert penzt, meg jo hogy hidegben nem megyek ki, ez tragedia. Mondjuk legalabb most volt gol, az olasz alatt helyzet se sok.

több mint 4 éve
Ezt a bírót remélem jóidőre eltiltják.Ennél több kézzel nem tud beleérni a védő a labdába.
Bazzani
A szabadrúgás más eset, de a tizin nincs mit vitatkozni.

több mint 4 éve
közben a Freiburg kivégzi a 'Gladbach-ot, még nincs félidő, de már 6:0 - idegenben 😮
több mint 4 éve
Ezt a bírót remélem jóidőre eltiltják.Ez a 11-es jogos volt, a szabadrúgás persze nem...de előtte a két MTK 11-es is érdekes volt, mert se a lerántásért nem adtak (a kiállításnál persze igen, jogosan), se akkor amikor felrúgta az MTK 2-est. Ott már a védő is azt hitte jön a büntető és ilyenért mindig jönni szokott. Igaz a labdát is elérte, de hátulról agyonrúgta a támadót.
Bazzani
Nem volt egyébként rosszabb, mint a két csapat 😊
több mint 4 éve
Ezt a bírót remélem jóidőre eltiltják.Fúbaszdmeg de undorító tetű csaló.
több mint 4 éve
tényleg sok üresjárat volt, de egyébként pont a 60.perctől nagyon jó kis meccs lett...persze két szar csapat, tehát csodát nem lehetett várni...viszont az az MTK gól, az parádés volt szabadrúgásból
több mint 4 éve
Egyszer volt olyan, hogy majdnem helyzetünk lehetett volna, ha nem basszuk el.Szokásos Vasas foci. Volt helyzetünk egyáltalán a félidőben? 🤣Mondtam én, hogy nézzétek a Soroksár-Vasast. Elképesztő hajtás, magas színvonal, fordulatok és izgalmak, remek hangulat.MTK-UteAki látja csak azt csodálja, hogy addig bírta…
Hajdú B-nél a 60.percben szakadt el a cérna 😃
Idézem:
“Azt a mindenit kérem. Mégis hányad osztály ez?”
😃😃😃
#JC6
Klaci79
(Mi ez a fos?)
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
Kabaré!!!!
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
😀 😀
több mint 4 éve
Gecccc Karako ma nem megy haza 😃
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
sima szabadrúgást nem néz vissza a VAR, de pl. bedobást vagy szögletet sem - hiába lesz belőle utána gól. nem csak itthon, sehol.Hogy mi?Kabaré, ute szabi helyett MTK Szabi 17-ről. Ilyenkor kiért nincs VAR?Mert szabadrugasnal nincs. De nem mindegy, két MTK 11-es var ellenére is elmaradt…ostoba bohóc bíró…
Veréb Márton meg mutogat a lila pad felé, a világ egyik legellenszenvesebb edzője..
#JC6
Klaci79
gordon
több mint 4 éve
Szokásos Vasas foci. Volt helyzetünk egyáltalán a félidőben? 🤣Mondtam én, hogy nézzétek a Soroksár-Vasast. Elképesztő hajtás, magas színvonal, fordulatok és izgalmak, remek hangulat.MTK-UteAki látja csak azt csodálja, hogy addig bírta…
Hajdú B-nél a 60.percben szakadt el a cérna 😃
Idézem:
“Azt a mindenit kérem. Mégis hányad osztály ez?”
😃😃😃
#JC6
Klaci79
(Mi ez a fos?)
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"