Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
f1 előtt bekapcsoltam az m4-et hadd menjen, szerintem 10 éve nem láttam nb1 meccset, hát szürreális dolog ez. Kezdve azzal, hogy a piros lapnál Hajdú B. mögül hallatszódik a K*RVA ANYÁDBA TAKARODJÁL TE G*CI, vagy mikor a szabadnál skandálják a B*ZI MLSZ-t. Hát mindenesetre jót mulattam 😀
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Kabaré, ute szabi helyett MTK Szabi 17-ről. Ilyenkor kiért nincs VAR?Mert szabadrugasnal nincs. De nem mindegy, két MTK 11-es var ellenére is elmaradt…ostoba bohóc bíró…
Veréb Márton meg mutogat a lila pad felé, a világ egyik legellenszenvesebb edzője..
#JC6
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Falusi meccsről nem érne haza...bohóc karakó
több mint 4 éve
Kabaré, ute szabi helyett MTK Szabi 17-ről. Ilyenkor kiért nincs VAR?Veréb Márton meg mutogat a lila pad felé, a világ egyik legellenszenvesebb edzője..
több mint 4 éve
micsoda gólt lőtt az MTK 😀
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Na ezért drágább a bohócliga a BL-nél.
több mint 4 éve
Ha ez Ronaldinho rúgja évekig beszélnek róla 🤣Ez a játékvezető szörnyű!!!valahol zseniális, gondoskodik az izgalmakról.
Klaci79
kristof
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez a játékvezető szörnyű!!!valahol zseniális, gondoskodik az izgalmakról.
Klaci79
több mint 4 éve
Ez a játékvezető szörnyű!!!
több mint 4 éve
Erre Dózsa gól a semmiből…na ez egy ilyen időszak…
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
tudtam, hogy jön az Újpest gól 😀
több mint 4 éve
Egyébként azóta nem rossz a meccs. 2 piros, helyzetek…MTK elég peches, kapufáról is kifelé pattan időszak.Mondtam én, hogy nézzétek a Soroksár-Vasast. Elképesztő hajtás, magas színvonal, fordulatok és izgalmak, remek hangulat.MTK-UteAki látja csak azt csodálja, hogy addig bírta…
Hajdú B-nél a 60.percben szakadt el a cérna 😃
Idézem:
“Azt a mindenit kérem. Mégis hányad osztály ez?”
😃😃😃
#JC6
Klaci79
nagylaza
több mint 4 éve
Hat ez kegyetlen😃Valaki ott ül Hajdú B mikrofonja mellett 5 méterrel és üvölt:
Mocskos zsidók
Mocskos Orbán
Kanyád te buziiiii
Karako te g…
🤣🤣🤣
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Mondtam én, hogy nézzétek a Soroksár-Vasast. Elképesztő hajtás, magas színvonal, fordulatok és izgalmak, remek hangulat.MTK-UteAki látja csak azt csodálja, hogy addig bírta…
Idézem:
😃😃😃
#JC6
Klaci79
(Mi ez a fos?)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
MTK-UteAki látja csak azt csodálja, hogy addig bírta…
Idézem:
😃😃😃
#JC6
több mint 4 éve
MTK-UteHajdú B-nél a 60.percben szakadt el a cérna 😃
Idézem:
😃😃😃
több mint 4 éve
drága egyetlen Venezia tolt egy tipszmikszes meccset (vagy a Verona csinálta?), első félidő 3:0, második 0:4 😮
több mint 4 éve
Schindler hatalmas mágus, azért 70+ percig emberelőnyben játszva négyet kapni és kikapni a kieső helyen álló Kerülettől azért nem kis teljesítmény 😆🤣nem kis teljesítmény. de most már ők is ott vannak az utolsó háromban.
warr_b
több mint 4 éve
„Egyelőre arról beszéltünk, kinek mi az elképzelése a futballról, ismerkedtünk egymással, konkrétumok nem kerültek szóba – mondta Adrian Mutu, miközben a csapatok már vonultak ki a kezdéshez. – Hogy mi volt az első gondolatom, amikor megtudtam, hogy érdeklődik utánam a Kisvárda? Utánanéztem, hogy miként áll a bajnokságban, és miután láttam, hogy előkelő pozícióban, azonnal érdekelni kezdett a feladat.ki akar jutni nemzetközi porondra, hogy ott eladhassa magát, így picit talán egyszerűbb
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mert, ha 6. vagy 8. lenne a Várda, akkor nem motíválna, hogy élcsapatot csinálj?
Kórler 😀 😀 😀
#JC6
több mint 4 éve
Annak, aki nem szeretne lemaradni egy történelmi jelentőségű mérkőzésről:www.youtube.com/watch?v=nvBET2WB3T4
Az első villanyfényes meccs Soroksáron! Az ellenfél a sztárokkal teletűzdelt Vasas!
(Nincs teljesen telt ház, de ilyen hidegben egy ekkora stadionban ez nem is csoda.)
több mint 4 éve
„Egyelőre arról beszéltünk, kinek mi az elképzelése a futballról, ismerkedtünk egymással, konkrétumok nem kerültek szóba – mondta Adrian Mutu, miközben a csapatok már vonultak ki a kezdéshez. – Hogy mi volt az első gondolatom, amikor megtudtam, hogy érdeklődik utánam a Kisvárda? Utánanéztem, hogy miként áll a bajnokságban, és miután láttam, hogy előkelő pozícióban, azonnal érdekelni kezdett a feladat.😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mert, ha 6. vagy 8. lenne a Várda, akkor nem motíválna, hogy élcsapatot csinálj?
Kórler 😀 😀 😀
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Schindler hatalmas mágus, azért 70+ percig emberelőnyben játszva négyet kapni és kikapni a kieső helyen álló Kerülettől azért nem kis teljesítmény 😆🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A hosszabbításban két hazait is kiállítottak, maradt a 0-0, bent maradt a Szlavija.hoppá, elkezdődött az AFF-kupa is, méghozzá egy hatalmas Kelet-Timor - Thaiföld rangadóval, egy óra múlva pedig a házigazda Szingapúr játszikÉs a belorusz osztályozó visszavágó is épp megy.BurmávalMianmarral
Löfli
warr_b

több mint 4 éve
hoppá, elkezdődött az AFF-kupa is, méghozzá egy hatalmas Kelet-Timor - Thaiföld rangadóval, egy óra múlva pedig a házigazda Szingapúr játszikÉs a belorusz osztályozó visszavágó is épp megy.BurmávalMianmarral
Löfli