Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ma poszt-komcsi városok derbije (mondjuk az RB elég kapitalista) : Union Berlin-RB Lipcse
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Unterhaching, Lokomotív Leipzig, Dynamo Berlin, Rot-Weiss Essen, Alemannia Aachen, Ürdingen, Kickers Offenbach, FSV Frankfurt is mind negyedosztályú...Cottbus, Jena, Chemnitz 4.osztályHuh, basszus természetesen a Kaiserslauternre gondoltam mert a Köln az első osztályú!!! Köszönet...Nekem pl. a bundásban a kedvenc csapatok a 1860 München, akik most épp a harmadosztály erős közép csapat, sajnos. Bár vannak volt első osztályú társai Duisburg, 1.FC Köln, akik említésre méltók!!a Löwenbrau FC? az se rossz, meg még a Kaiserslautern is ott hesszel velük együtt évek óta
nagir
slowmotion
nagir
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Cottbus, Jena, Chemnitz 4.osztályHuh, basszus természetesen a Kaiserslauternre gondoltam mert a Köln az első osztályú!!! Köszönet...Nekem pl. a bundásban a kedvenc csapatok a 1860 München, akik most épp a harmadosztály erős közép csapat, sajnos. Bár vannak volt első osztályú társai Duisburg, 1.FC Köln, akik említésre méltók!!a Löwenbrau FC? az se rossz, meg még a Kaiserslautern is ott hesszel velük együtt évek óta
nagir
slowmotion
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Huh, basszus természetesen a Kaiserslauternre gondoltam mert a Köln az első osztályú!!! Köszönet...Nekem pl. a bundásban a kedvenc csapatok a 1860 München, akik most épp a harmadosztály erős közép csapat, sajnos. Bár vannak volt első osztályú társai Duisburg, 1.FC Köln, akik említésre méltók!!a Löwenbrau FC? az se rossz, meg még a Kaiserslautern is ott hesszel velük együtt évek óta
nagir
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
ÚjpestMan. City
Barca
Dortmund
Roma
Kisebbek közül Getafe, Fiorentina,Bremen, Northampton.
több mint 4 éve
Nekem pl. a bundásban a kedvenc csapatok a 1860 München, akik most épp a harmadosztály erős közép csapat, sajnos. Bár vannak volt első osztályú társai Duisburg, 1.FC Köln, akik említésre méltók!!a Löwenbrau FC? az se rossz, meg még a Kaiserslautern is ott hesszel velük együtt évek óta
nagir
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Nekem pl. a bundásban a kedvenc csapatok a 1860 München, akik most épp a harmadosztály erős közép csapat, sajnos. Bár vannak volt első osztályú társai Duisburg, 1.FC Köln, akik említésre méltók!!
Szerkesztette: nagir

több mint 4 éve
Katar csak egy 97. perces öngóllal tudott nyerni Omán ellen, elég ciki.

több mint 4 éve
Amúgy nektek mi a véleményetek a tegnapi de Gea esetről? Én ilyet még nem láttam, de amennyire tudom ha a kapus fekszik, bármilyen okból, akkor meg kell állítani a játékot és az ápolás után jöhet a labdát birtokló csapat. Ráadásul nem is arról beszélünk, hogy így is, úgy is gól, mert ezt fogta volna DDG. Jól felbaszott az eset, még jó, hogy nyertünk a végén 😀Én nem hallottam ilyen szabályról hogy bármilyen esetből kifolyólag ha fekszik a kapus meg kell állítani a játékot. Szerencsétlen helyzet volt de mivel Fred ütközött vele ezért én sem fújtam volna le. Képzeld el fordítva: az ellenfél játékosa "szabálytalankodik" az ellenfél kapusával és ha te belövöd akkor elveszik? Elég igazságtalan lenne. Persze etikailag lehet hogy elitélendő, de én nem szidnám az arsenal jatekost miatta, ő nem mérlegelhet hogy miért fekszik de Gea, neki az a dolga hogy belője. Ha mi rúgunk ilyet és elvennék akkor idegesíteném fel magam, ez csak szerencsétlen szitu volt, fred being fred.
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Anglia: Arsenal, Wednesday, WimbledonSpanyol: régen Atletico, Valencia
Német: Werder, Dortmund
Olasz: Roma, Venezia, Bari
Holland: Ajax
Svéd: Göteborg
Brazil: Palmeiras
Argentin: River Plate
Fehérorosz: Szluck
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Hmmm4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2021/12/02/william-gallas-szalai-attila-technikas-es-gyors-de-tobbet-kellene-eloremennie/?fbclid=IwAR2iZ8hvzjdmUokOdswjUHFgAHNCKGkYKHc1qDUqc0-IewVBfg0LpR7ZRUo

több mint 4 éve
Sarri vajon hány doboz cigit szívott el a meccs alatt ? 😀Beszarok, ilyen nincs 😂Bunda
Lazio - Udinese 4-4
Félidő 1-3
Majd 3-3
Aztán Lazio piros
Majd Udine piros
80.p 4-3
99.perc 4-4
100.perc Udine piros
😂😂😂😂
#JC6
nagir
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Beszarok, ilyen nincs 😂Bunda
Lazio - Udinese 4-4
Félidő 1-3
Majd 3-3
Aztán Lazio piros
Majd Udine piros
80.p 4-3
99.perc 4-4
100.perc Udine piros
😂😂😂😂
#JC6

több mint 4 éve
Amúgy nektek mi a véleményetek a tegnapi de Gea esetről? Én ilyet még nem láttam, de amennyire tudom ha a kapus fekszik, bármilyen okból, akkor meg kell állítani a játékot és az ápolás után jöhet a labdát birtokló csapat. Ráadásul nem is arról beszélünk, hogy így is, úgy is gól, mert ezt fogta volna DDG. Jól felbaszott az eset, még jó, hogy nyertünk a végén 😀
több mint 4 éve
Beszarok, ilyen nincs 😂én is beszarok, mert ezen ment el a x3.05
Lazio - Udinese 4-4
Félidő 1-3
Majd 3-3
Aztán Lazio piros
Majd Udine piros
80.p 4-3
99.perc 4-4
100.perc Udine piros
😂😂😂😂
#JC6
több mint 4 éve
Beszarok, ilyen nincs 😂Lazio - Udinese 4-4
Félidő 1-3
Majd 3-3
Aztán Lazio piros
Majd Udine piros
80.p 4-3
99.perc 4-4
100.perc Udine piros
😂😂😂😂
több mint 4 éve
Ellenük is ugy nyerünk csak ha 3at lövünk...jön a Palace is a hétvégén, ők is londoniakgratulálok a MU-nak, megnyertük ma a balfasz versenyt úgy, hogy Fred letaposta De Geat... Nehéz volt, de Nuno Tavares remek helyezkedése, Odegaard büntetője és Auba helyzete amit 3 méterről belelőtt de Geaba elég lettLes volt az a helyzet egyértelműen. Ha 3 gólt kapsz akkor néha még a mi védelmünk sem tudja elcseszni. 4 pont a londoniak ellen (7 a tottenhammel, 10 a west hammel ), jobb lett mint vártam de ez a védelem katasztrófa.
Heisman
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
jön a Palace is a hétvégén, ők is londoniakgratulálok a MU-nak, megnyertük ma a balfasz versenyt úgy, hogy Fred letaposta De Geat... Nehéz volt, de Nuno Tavares remek helyezkedése, Odegaard büntetője és Auba helyzete amit 3 méterről belelőtt de Geaba elég lettLes volt az a helyzet egyértelműen. Ha 3 gólt kapsz akkor néha még a mi védelmünk sem tudja elcseszni. 4 pont a londoniak ellen (7 a tottenhammel, 10 a west hammel ), jobb lett mint vártam de ez a védelem katasztrófa.
Heisman
davemayer
több mint 4 éve
gratulálok a MU-nak, megnyertük ma a balfasz versenyt úgy, hogy Fred letaposta De Geat... Nehéz volt, de Nuno Tavares remek helyezkedése, Odegaard büntetője és Auba helyzete amit 3 méterről belelőtt de Geaba elég lettLes volt az a helyzet egyértelműen. Ha 3 gólt kapsz akkor néha még a mi védelmünk sem tudja elcseszni. 4 pont a londoniak ellen (7 a tottenhammel, 10 a west hammel ), jobb lett mint vártam de ez a védelem katasztrófa.
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
gratulálok a MU-nak, megnyertük ma a balfasz versenyt úgy, hogy Fred letaposta De Geat... Nehéz volt, de Nuno Tavares remek helyezkedése, Odegaard büntetője és Auba helyzete amit 3 méterről belelőtt de Geaba elég lett
több mint 4 éve
Amúgy a Szluck nem osztályoz, mert volt egy forfeit meccse, ígx a ződasztalos 3 ponttal bennmaradtak! Szlavija Mozyr megy osztályozni.Az odavágót a Szlavija nyerte, de csak 1-0-ra... vasárnap visszavágó!
Willie Parker

több mint 4 éve
Auba basszad meg magad
több mint 4 éve
Odegaardnak most sok agya volt bassza megNem is értem mit
Heisman
Gondolt 😃
több mint 4 éve
Odegaardnak most sok agya volt bassza meg
több mint 4 éve
ez egy kifejezés, nem kell túl gondolniSZEDD KI BOHÓC!!! ØDEGAARDTudod kit bohócozzál. Azért mégis.
Heisman
davemayer